Καλο του ταξιδι..
Κουραγιο Πανο
![]()
Κράτα Πανούλη!
Κουράγιο, και θα σε προσέχει από ψηλά
Ας αναπαυθεί...
![]()
![]()
Ας είναι καλά εκεί που πήγε
Να σας βλέπει να χαίρετε
Τώρα κουράγιο και δύναμη φίλε
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Οι άνθρωποι φεύγουν από κοντά μας μόνο όταν πάψουμε να τους θυμόμαστε. Να το θυμάσαι από ένα πιτσιρικά αυτό.
Θα είναι περήφανος για σένα.
Νά’σαι καλά κ να τον θυμάσαι.
Όσο για την βόλτα συμφωνώ με τους υπόλοιπους μόνο να προσέχεις διπλά αυτήν την φορά γιατί κάποιες φορές όταν δεν είμαστε καλά θολώνουν τα πάντα γύρο μας.
Κ πάλι τα συλλυπητήρια μου.
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ
6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!
Πάνο ......... έχασα την μητέρα μου πριν 11 χρόνια και τον πατέρα μου πριν 6 .......... ακόμα νομίζω πως θα γυρίσω και θα τους δω πίσω μου ....... και πάντα έτσι νομίζω θα 'ναι !!!
Και το πιό όμορφο είναι ότι τους θυμάμαι γελαστούς ........ όπως ήταν πριν τους τσακίσουν οι αρρώστιες ........ και τα βράδια που κάτι με σφίγγει και με πνίγει ....... είναι και πάλι εκεί ...... και όσο είναι εκεί θα ξέρω ότι είμαι ζωντανός ........
Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω .......... συλλυπητήρια ;;; ............Δεν εκφράζει όσα θα ήθελα να σου πω .......
Να τον θυμάσαι .......... και όταν κάνεις δικά σου παιδιά ............ μίλησέ τους γι αυτόν ....... και πες τους τι σήμαινε για σένα ...... και το πόσο θα ήθελε να ζούσε για να τα δει να μεγαλώνουν ...........
"Δεν πέθανες, αδιάφορο τα χρόνια κι αν περνάνε
Τότε οι νεκροί πεθαίνουνε, όταν τους λησμονάνε."
K.Ουράνης
κουράγιο....
Τι να σου πω ρε συ Πανο.
Κουραγιο ρε φιλε.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Να τον θυμάσαι και να προσέχεις.Ζωή σε σένα...
συλληπητήρια...δεν είναι για πολλά λόγια αυτές οι στιγμές
Τα θερμά μου συλληπτήρια βρε Πάνο....
Να τον θυμάσαι πάντα...
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Καλό δρόμο να έχει.