Εγω ρε παιδια ενω ημουν κατ'εξοχην bridgetonaκιας.... ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο..
Τελικα κατεληξα στα ΝΕΑ DUNLOP Sport Smart![]()
Εγω ρε παιδια ενω ημουν κατ'εξοχην bridgetonaκιας.... ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο..
http://www.youtube.com/watch?v=lxDDJu4Sgco&feature=player
Να μας πεις εντυπωσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Ποσο πηγανε;
Προσωπικα, εβαλα τους Αγγελους και εχω να πω καλα λογια.
Το Σ/Κ που μας περασε εκανα 1180 χλμ., σε καποια σημεια το πηγα και
«φετα» (οσο εγω μπορω), και το συμπερασμα μου ειναι οτι ειναι πολυ
τιμια ελαστικα, αρκει να τους δωσεις χρονο και χλμ να ζεσταθουν.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Εκανες που εκανες το καλο και τα αλλαξες,δεν εβαζες τα diablo να το χαιροσουνα?...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Να μας πεις εντυπωσεις.
Ποσο πηγανε;
Προσωπικα, εβαλα τους Αγγελους και εχω να πω καλα λογια.
Το Σ/Κ που μας περασε εκανα 1180 χλμ., σε καποια σημεια το πηγα και
«φετα» (οσο εγω μπορω), και το συμπερασμα μου ειναι οτι ειναι πολυ
τιμια ελαστικα, αρκει να τους δωσεις χρονο και χλμ να ζεσταθουν.
(αφου εισαι στριφτερο αγορι!)![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
μετα απο 20000 απροβληματιστα χλμ με τα diablo ηρθε η στιγμη να τα αποχωριστω.![]()
ο λαστιχας μου μου προτεινε michelin power one σαν πιο καλο απο το diablo.
εντυπωσεις σε καμια εβδομαδα![]()
GSF 650 N
To power one δεν είναι λίγο... SS? Τεσπα, καλοφόρετα και πες να μαθαίνουμε....![]()
Eιναι πολυ ss!!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
To power one δεν είναι λίγο... SS? Τεσπα, καλοφόρετα και πες να μαθαίνουμε....![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
αρχισα απο τα λαστιχα σιγα σιγα θα το κανω ολοκληρο ss. :rotflmao:
να σαι καλα γιαννη
λοιπον
μεσαια γομα πισω μαλακη μπροστα. οτι πρεπει για τους δρομους του ηρακλειου. ταξιδια ετσι κι αλλιως δε κανω και το 90 τις 100 δεν εχω συνεπιβατη. δεν εχω λογο λοιπον να διαλεξω πιο σκληρες γομες. η οδηγηση μου δε περιλαμβανει σπινιαρισματα φρεναρισματα και διαφορα αλλα παιχνιδια οποτε δεν ανησυχω για προωρη φθορα. το μονο που με ανησυχει ειναι να θελω προσφυση και να μην την εχω.ετσι σκεφτηκα και γι'αυτο διαλεξα αυτα. ο χρονος θα δειξει αν η επιλογη μου ηταν σωστη η λαθος και για να κανουμε και λιγο πλακα κατι ΧΤ και κατι ΚΤΜ που βλεπω με ss λαστιχα καλυτερα απο το bantit μου ειναι??????
GSF 650 N
Καλύτερα όχι, 60 κιλά ελαφρύτερα όμως...
πολύ καλή η σκέψη σου,αναμένουμε εντυπώσεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
αρχισα απο τα λαστιχα σιγα σιγα θα το κανω ολοκληρο ss. :rotflmao:
να σαι καλα γιαννη
λοιπον
μεσαια γομα πισω μαλακη μπροστα. οτι πρεπει για τους δρομους του ηρακλειου. ταξιδια ετσι κι αλλιως δε κανω και το 90 τις 100 δεν εχω συνεπιβατη. δεν εχω λογο λοιπον να διαλεξω πιο σκληρες γομες. η οδηγηση μου δε περιλαμβανει σπινιαρισματα φρεναρισματα και διαφορα αλλα παιχνιδια οποτε δεν ανησυχω για προωρη φθορα. το μονο που με ανησυχει ειναι να θελω προσφυση και να μην την εχω.ετσι σκεφτηκα και γι'αυτο διαλεξα αυτα. ο χρονος θα δειξει αν η επιλογη μου ηταν σωστη η λαθος και για να κανουμε και λιγο πλακα κατι ΧΤ και κατι ΚΤΜ που βλεπω με ss λαστιχα καλυτερα απο το bantit μου ειναι??????
το μόνο που με απασχολεί είναι ότι έχει ακουστεί/ειπωθεί ότι ένα λάστιχο γόμα για πίστα δεν θα είναι ποτέ καλύτερο από τα πολιτικά επειδή ναι μεν είναι πολύ μαλακό αλλά δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτά που έχει φτιαχτεί.
εννοώ ότι έχει σχεδιαστεί για μέγιστο κράτημα σε μεγίστη καταπόνηση,που σε πολιτική χρήση δεν υπάρχει.
Άρα μάλλον δεν θα αποδώσει σωστά για την χρήση δρόμου.(θα ξυλιάσει πολύ γρήγορα από τα σταμάτα ξεκίνα κάθε μέρα,δεν θα φτάνει ποτέ στην επιθυμητή θερμοκρασία και ας έχει μαλακή γόμα γιατί άλλο πίστα και άλλο δρόμος)
Βέβαια τον πρώτο λόγο τον έχεις εσύ και μπράβο σου που το δοκιμάζεις.θα σε παρακαλούσα να ποστάρεις εντυπώσεις για να έχουμε σαφή αποτελέσματα για αυτά που θεωρητικά νομίζουμε.
κακιεςΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Καλύτερα όχι, 60 κιλά ελαφρύτερα όμως...
δε ντρεπεσε να λες τη μηχανη μου χοντρη??
GSF 650 N
Δεν τη λεει χοντρη βρε.... Μονο «βαρυκοκκαλη».Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
κακιες
Απο κει και περα στα υπολοιπα συμφωνω με τον tzrypvs και με πολυ ενδιαφερον αναμενω τις εντυπωσεις
σου απο την χρηση αυτων των ελαστικων.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Φαντάσου τα υδρόψυκτα που είναι +20 από τα δικά μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
κακιες
Τα υδρόψυκτα θα το ρίξουν σε μπόι όταν μεγαλώσουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Φαντάσου τα υδρόψυκτα που είναι +20 από τα δικά μας...![]()
![]()
Εγώ πάντως μετά τα μάμα λάστιχα έβαλα τα ΒΤ 21 και πριν κάτι μήνες τα dunlop roadsmart τα οποία έχουν πιο γρήγορη κορώνα και όταν ζεσταθούν τα ευχαριστιέσαι πολύ (ιδιαίτερα σε ταξιδάκι με στροφές), αλλά μέσα στην πόλη σαν όλα τα τουριστάδικα λάστιχα αργούν να ζεσταθούν και σε συνδυασμό με την γαμάτη ασφαλτο της Αθήνας σπινιάρεις από τις 3000 rpm , αλλά με 20.000 κμ το χρόνο δε συμφέρει να βάλω πιο μαλακά.
ναι το τουριστικό λάστιχο είναι όλα τα λεφτά(value for money/performance) αλλά δεν μου αρέσει που ζεσταίνεται αργά.
10000 με 12000 χιλιόμετρα είναι καλά.μετά ξυλιάζει το λάστιχο κιόλας.
θέλω να αλλάζω το λάστιχο επειδή φαγώθηκε και όχι επειδή δεν πιάνει στην άσφαλτο(και ας έχει αρκετό πέλμα ακόμα)
Η γνώμη μου δεν μετράει φυσικά για κάποιον που έχει την μηχανή για ταξίδια αλλά για κάποιον που την χρησιμοποιεί 80% μέσα στην πόλη.
διάβαζα παλαιοτέρα για τα Μ3 ότι έρχονται σε ιδανική θερμοκρασία πολύ γρήγορα,σε 3 km.Αν τα 3 km είναι λίγα(που εμένα δεν μου φαίνονται και λίγα) φαντάσου τα τουριστικά. σε 5~10 πες.Μα έτσι έφτασα στην δουλειά μου και τα λάστιχα μόλις που έφτασαν την επιθυμητή θερμοκρασία στο τέλος της διαδρομής.
δεν λέω ότι το τουριστικό είναι μάπα ή ότι δεν πιάνει καλά αλλά σίγουρα δεν πιάνει όπως θα επιθυμούσαμε(τουλάχιστον μέσα στην πόλη)
Και οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτό λένε,ότι στην πόλη χαζογλιστράνε αλλά σε ταξιδάκι είναι βεντούζα και αντέχουν πολλά χιλιόμετρα.
ελαστικά με τέτοιό χαρακτήρα(value for money/performance) είναι τα :
metzeler roadtec z6 και roadtec z6 interact
pirelli angel st και diablo strada
bridgestone bt-21 και τα καινούργια bt-23
michelin pilot road 2
dunlop roadsmart
Λοιπόν για να προβληματίσω λιγάκι ξανά τα 0 degree belted λάστιχα όπως τα contisport attack τι λένε; Αξίζουν για τα δικά μας; Θα βοηθήσουν να πλαγιάσει ευκολότερα η μηχανή σε στροφές με ασφάλεια; Είμαι μεταξύ αυτού και Μ5 καθώς έχω αρχίσει να απορρίπτω τη λύση του touring λάστιχου στην πόλη. Το Μ5 πάντως δεν αναφέρει αν είναι 0 degree belted. Σκέπτομαι για αργά μεσα στο φθινόπωρο και είμαι μεταξύ των δύο.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."