Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αγαπητοί φίλοι δεν γίνεται διαφορετικά, όσο κι αν πονάει πρέπει να παραδεχτώ ότι το V-Strom είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγκες μου στη φάση που πήγα κι έπεσα.. μηνύστε με μηνύστε με...![]()
Παει...
![]()
Αγαπητοί φίλοι δεν γίνεται διαφορετικά, όσο κι αν πονάει πρέπει να παραδεχτώ ότι το V-Strom είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγκες μου στη φάση που πήγα κι έπεσα.. μηνύστε με μηνύστε με...![]()
Παει...
![]()
to νου σου γιατι στη stirella πλέον το φίλτρο νερού πρέπει να το αλλάζεις ολόκληρο γιατί το κιτ καθαρισμού δημιουργουσε προβλήματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
σε αφηνω τωρα παω να μαγειρεψω και εχω και σιδερο...![]()
΄΄αντε ρε και born to be wild![]()
![]()
![]()
Μάκη γιατί βρε παιδί μου? Υπάρχουν τόσα και τόσα μηχανάκια, εσυ αμέσως κοιτας το πιο γρήγορο ?
Για δες και το BMW που σου λει ο roadspirit![]()
Oσο βολικό κλπ και να ειναι το στρώμα ειναι τοσο άσχημο που δεν αντέχεται!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
To ΒΜW έχει κάμποσα "θεματάκια" που δεν με αφήνουν να το κοιτάξω καν Άρη, πρόσθεσε και το ότι βρίσκομαι στην επαρχία..Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μάκη γιατί βρε παιδί μου? Υπάρχουν τόσα και τόσα μηχανάκια, εσυ αμέσως κοιτας το πιο γρήγορο ?
Για δες και το BMW που σου λει ο roadspirit![]()
Oσο βολικό κλπ και να ειναι το στρώμα ειναι τοσο άσχημο που δεν αντέχεται!![]()
Το πιστεύω ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι αλλά αν ήταν να φτάσω τόσο ψηλά.. ασ'το δεν το λέω για το Varadero..![]()
![]()
Kαι μετά πέρνα απ'το σπίτι μΑρή να το κουβεντιάσουμε περισσότερο στον απογευματινό καφέ..!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
σε αφηνω τωρα παω να μαγειρεψω και εχω και σιδερο...![]()
![]()
![]()
ειναι τιμη μου να εχω συμφορουμιτη τετοιο αντρα...με σθενος,πυγμη και αποψη που δεν σηκωνει αντιρρησεις...
μακη...μην ακους αυτους που σε κοροϊδευουν...
δεν εχουν δει το βιντεο της συζητησης με την γυναικα σου οπως εγω...παλεψες κι αυτο πρεπει να αναγνωριστει...
απολαυστε τον...
http://www.youtube.com/watch?v=jQ4bNTU965E
υ.γ. για οσους δεν ξερουν προσωπικα τον μακη,ειναι το παλληκαρι με τα μαυρα...
frankly my dear, i dont give a damn...
ασ'το δεν το λέω για το Varadero..![]()
![]()
ΤΗ ΜΟΥΤΖΑ ΡΕ ΠΠΑΡΕΣ!!!!!!!![]()
Eγώ γιατί πιστεύω ότι αν καταλήξω τελικά με V-Strom θα με παίρνετε μετά γι'αυτόν εδώ (πάλι με τα μαύρα-μαλλιά);Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. για οσους δεν ξερουν προσωπικα τον μακη,ειναι το παλληκαρι με τα μαυρα...:rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=AldaLWwbxlw
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Eγώ γιατί πιστεύω ότι αν καταλήξω τελικά με V-Strom θα με παίρνετε μετά γι'αυτόν εδώ (πάλι με τα μαύρα-μαλλιά);:rotflmao:
]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wacko:
Accipere quam facere praestat injuriam
θα δουμε και τα "μυστικα της Εδεμ;"Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kαι μετά πέρνα απ'το σπίτι μΑρή να το κουβεντιάσουμε περισσότερο στον απογευματινό καφέ..!![]()
![]()
![]()
makis no offense ε? εξυπηρέτηση στο Μήτσο κάνω ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Φαν του Μάνου κι εσύ ε;;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
θα δουμε και τα "μυστικα της Εδεμ;"![]()
![]()
![]()
Πολύ πετυχημένο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ειναι τιμη μου να εχω συμφορουμιτη τετοιο αντρα...με σθενος,πυγμη και αποψη που δεν σηκωνει αντιρρησεις...
μακη...μην ακους αυτους που σε κοροϊδευουν...
δεν εχουν δει το βιντεο της συζητησης με την γυναικα σου οπως εγω...παλεψες κι αυτο πρεπει να αναγνωριστει...
απολαυστε τον...
http://www.youtube.com/watch?v=jQ4bNTU965E
υ.γ. για οσους δεν ξερουν προσωπικα τον μακη,ειναι το παλληκαρι με τα μαυρα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.