Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: αγορα μηχανης με γραμματια και οχι τραπεζες?

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ασχετο με το θεμα μας αλλα καποιος προτεινε ενα μαγαζι για το οποιο εχω ακουσει διαφορα πραγματα καθολου κολακευτικα ... δεν εχω αποδειξεις και δε μπορω να επεκταθω περισσοτερο ( ουτε με πμ...) αλλα εγω λεω... ΜΑΚΡΙΑ απο εκει...

δε θα το συνεχισω γιατι ο κοσμος ειναι μικρος... και δε θελω να μπλεξω... στη τελικη δεν κανουμε διαφήμιση εδω οπως και δυσφήμιση... αρα εχω δικαιωμα να κανω την επισημανση για τα μελη του φορουμ...
    +1000
    Ο καθένας οφείλει να καταθέσει τις εμπειρίες του. Σωστός που κάνεις το ίδιο.
    Πάντως προτείνω τράπεζα κι εγώ σε κάθε περίπτωση.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed

Δεν υπάρχει ντροπή στο να οδηγάει κάποιος μηχανή 5ετίας ή ακόμα και 7ετίας αν δεν μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο.Αλλά να πάρεις κάτι και να μην έχεις τα λεφτά να το χαρείς είναι χάλια μαύρα.Καλύτερα παλιό fazer με 3.500 και κάθε ΣΚ βόλτα όπου γουστάρεις παρά BMW r1300gs και να σκέφτεσαι να πας για καφέ μέχρι την Χαλκίδα γιατί κοντοζυγώνει η ημέρα της δόσης.
    Και ελεγα .. δεν θα το πει κανεις ?

Βλεπω και ψαχνεις φιλε μου να παρεις ενα σκουτερ και το εχεις κανει θεμα για το αν και πως με τα γρμματια...
    Οπως βλεπω στο προφιλ σου εχεις ηδη ενα ΚTM LC4 640 (και γ@μ@ τις μηχανες).
    Απο οτι διαβασα αυτα που ειπες , φαινεσαι παιδι σπαθι !
    Αμαρτια δεν ειναι τετοιες εποχες αν δεν σου περισευουν , να χρεωθεις τοσο χοντρα (περιπου 5χιλιαρο) για ενα σκουτερ ???

Χωρις να γνωριζω τις αγγελιες ...Με ενα τετοιο δεν δεν κανεις τη δουλεια σου ?
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/605224/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/561980/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/532164/

...Και πολλα αλλα εκει μεσα .

..Εκτος και δεν ειναι για σενα ,οποτε παω πασο.
    Αναφορικα να σου υπενθυμησω οτι το σκουτερ που πας να παρεις κανει πιο πολλα απο πολλα
    LC4 640

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Και ελεγα .. δεν θα το πει κανεις ?
    Βλεπω και ψαχνεις φιλε μου να παρεις ενα σκουτερ και το εχεις κανει θεμα για το αν και πως με τα γρμματια...
    Οπως βλεπω στο προφιλ σου εχεις ηδη ενα ΚTM LC4 640 (και γ@μ@ τις μηχανες).
    Απο οτι διαβασα αυτα που ειπες , φαινεσαι παιδι σπαθι !
    Αμαρτια δεν ειναι τετοιες εποχες αν δεν σου περισευουν , να χρεωθεις τοσο χοντρα (περιπου 5χιλιαρο) για ενα σκουτερ ???

Χωρις να γνωριζω τις αγγελιες ...Με ενα τετοιο δεν δεν κανεις τη δουλεια σου ?
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/605224/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/561980/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/532164/

...Και πολλα αλλα εκει μεσα .

..Εκτος και δεν ειναι για σενα ,οποτε παω πασο.
    Αναφορικα να σου υπενθυμησω οτι το σκουτερ που πας να παρεις κανει πιο πολλα απο πολλα
    LC4 640
    Κάτι μπέρδεψες!!!! δεν το έχω κάνει εγώ θέμα για το αν και πως με τα γραμμάτια.Απλά προσπαθώ να τους πώ ότι τα γραμμάτι δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να χρεωθείς.Αλλά αν κάποιος το θέλει να ξέρει τι πρέπει να κάνει
    Και φυσικά δεν έχω KTM LC4 640(άσχετο αλλά έχω να δώ πολύ καιρό τέτοιο στον δρόμο.Στα συνεργεία τα βλέπω συνέχεια).Ένα καημένο FZ6S έχω και του έχω πιει το αίμα με το καλαμάκι αλλά το γουστάρω όσο κανένα άλλο γιατί μου κάνει τα κέφια.Σκούτερ θα πάρω μόνο αν μου κόψουν τα δάκτυλα από το αριστερό χέρι και δεν μπορώ να πατάω τον συμπλέκτη

Κάτι μπέρδεψες!!!! δεν το έχω κάνει εγώ θέμα για το αν και πως με τα γραμμάτια.Απλά προσπαθώ να τους πώ ότι τα γραμμάτι δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να χρεωθείς.Αλλά αν κάποιος το θέλει να ξέρει τι πρέπει να κάνει
    Και φυσικά δεν έχω KTM LC4 640(άσχετο αλλά έχω να δώ πολύ καιρό τέτοιο στον δρόμο.Στα συνεργεία τα βλέπω συνέχεια).Ένα καημένο FZ6S έχω και του έχω πιει το αίμα με το καλαμάκι αλλά το γουστάρω όσο κανένα άλλο γιατί μου κάνει τα κέφια.Σκούτερ θα πάρω μόνο αν μου κόψουν τα δάκτυλα από το αριστερό χέρι και δεν μπορώ να πατάω τον συμπλέκτη
    Βρε δόκτωρα, το παλικάρι δεν αναφέρεται σε 'σενα αλλά στον simple που θέλει να πάρει το x-max. Αυτός είναι που έχει και το 640. Μου φαίνεται πρέπει να πας για:ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
    Βρε δόκτωρα, το παλικάρι δεν αναφέρεται σε 'σενα αλλά στον simple που θέλει να πάρει το x-max. Αυτός είναι που έχει και το 640. Μου φαίνεται πρέπει να πας για:ZZZ:
    Με έχει χαλάσει η εφημερία.Μία γράφω εδώ και μία ράβω.
    Off topic:
    Πρίν λίγο τελείωσα 2 βλαμμένα που γκρεμοτσακιστήκανε με ένα παπί και δεν φορούσαν κράνη.
    ο ένας 7 ράμματα στο ένα χέρι και ο άλλος 35 στο κεφάλι!!!!!
    Πάρτε ότι μαλακία γουστάρετε όπως σκατά γουστάρετε αλλά βάλτε αυτό το γαμωκράνος στο σκατοκέφαλό σας.
    Έχω βαρεθεί να βλέπω 17χρονα παιδιά, και όχι μόνο, να σακατεύονται χωρίς λόγο από την βλακεία που κουβαλάνε στο κεφάλι.

Αληθινός γιατρός είσαι βρε κι εγώ έκανα πλάκα? Περαστικά στα παιδάκια τα ανόητα τα ξεκράνωτα και σε σένα υπομονή να τα ράβεις και μη χειρότερα, τι να πω? σόρρυ

Αληθινός γιατρός είσαι βρε κι εγώ έκανα πλάκα? Περαστικά στα παιδάκια τα ανόητα τα ξεκράνωτα και σε σένα υπομονή να τα ράβεις και μη χειρότερα, τι να πω? σόρρυ
    Πιο αληθινός δεν γίνεται!!!!
    Τμήμα επειγόντων περιστατικών προς το παρόν και από το καλοκαίρι και μετά ΜΕΘ
    Είχαμε δεν είχαμε το σκίσαμε τελικά το θέμα.

Μια χαρά τα καταφέραμε. Σε λίγο θα μας διώξουν κι απ' το thread. Τώρα κοιμούνται. Άντε και μεις για ύπνο και το συνεχίζουμε απο κει που θα μας στείλουν...

Για να σταματήσει το θεματάκι ,ούτε είχα διάθεση να προσβάλω κάποιον ούτε να την πω σε κανέναν.Ούτε εγώ γεννήθηκα τέλειος ούτε κάποιος άλλος.Η γλώσσα μας είναι το μόνο που μας ξεχωρίζει και μας ξεχώριζε ως Έλληνες και της αρμόζει ο ανάλογος σεβασμός από όλους. Και ναι, υπάρχει θέμα, όταν ένας άνθρωπος 34 ετών το 2010 στην Ελλάδα να λέει ότι δεν πήγε σχολείο και δεν είναι ούτε μαγκιά ούτε και θα πρέπει να υποστηρίζεται από κανέναν μία τέτοια κατάσταση.
    Η ορθογραφία απλά δείχνει σεβασμό στην γλώσσα, ούτε χαρακτήρα ούτε μόρφωση δείχνει.Ξέρω ανθρώπους σπουδαγμένους που ακόμα δεν το έχουν με την ορθογραφία και ξέρω και ανθρώπους που πήγαν μόνο στις πρώτες τάξεις του δημοτικού και είναι απόλυτα ορθογράφοι.Κατά τα άλλα τα greeklish μας πειράζουν!!!!!!!!
    Το κόβω εδώ γιατί δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν ούτε πειράζει εμένα προσωπικά αν κάποιος θα γράψει το "και" με "ε" ή "αι".Εγώ πίστεψα ότι κάνει πλάκα το παλικάρι.

Σχετικά με τα γραμμάτια τώρα: Πας στην εφορία και αφού πάρεις φορολογική ενημερότητα,πας στο ταμείο και αγοράζεις όσα γραμμάτια θες τα οποία και υπογράφεις αφού γράψεις το ποσό που θέλεις και την ημερομηνία εξόφλησης στο κάθε ένα από αυτά και σου βάζουν και σφραγίδα για το γνήσιο της υπογραφής.Στην συνέχεια δίνεις τα γραμμάτια όπου θες και υπογράφεις συμφωνητικό για το αντικείμενο που αγοράζεις.Σε περίπτωση που θες να αποπληρώσεις νωρίτερα το χρέος σου, πρέπει να εξοφλήσεις το σύνολο τις αξίας των υπολοίπων γραμματίων, αφαιρώντας το ποσό των τόκων που αναλογεί στο κάθε γραμμάτιο ξεχωριστά, αν η αγορά είναι έντοκη.Ο τόκος, το ποσοστό του και η διάρκεια της αποπληρωμής αναφέρονται στο συμφωνητικό που θα υπογράψεις και έχει αξία σύμβασης σύναψης δανείου.Το συμφωνητικό πρέπει να υπογραφεί παρουσία συμβολαιογράφου και να ελεγχθεί για την νομιμότητά του.Αυτό το συμφωνητικό μπορείς μετά να το καταθέσεις στην εφορία ,μαζί με την δήλωση εισοδήματος ,για να δικαιολογήσεις το ποσό της αγοράς.
    i glosa mas ine enas kodikas epikinonias pou xaraktirizi tin fili mas se afto to sinoriako orio pou zoume
    o sevasmos pai ston an8ropo...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

για

το scoyter το θελω παιδια για λογους να μπορω να παω και μια βολτα μεχρι χαλκηδα ηρεμα χςρης να ποιανομαι και να κουραζομαι και να εσθανομαι οτι σπαω το ktm οσο για το ΚΤΜ ΤΟ ΕΧΩ 9ΧΡΟΝΙΑ και ποτε δεν μου εβγαλε σοβαρη ζημια και ποτε δεν ηταν στα συνεργεια βλεπετε αν κανης τα σερβης του και εχεις και καλο μηχανικο να ξερη απο ΚΤΜ δεν εχεις προβληματα.Οσο για τα γραματια δεν μπορς να παρω δανειο γιαυτο κοιταω για γραμματιο αλα αν ειναι και δεν με συμφερη μαζεβω τα λευτα και το περνω ντουκου αργοτερα που θα μου ειναι πολυ δυσκολο.Κρανος παιδια παντα 6χρονια εξωτερικος υπαληλος ειμαι με παπακι 8ωρες την ημερα δυσκολα εκει εξω δεν μας προσεχη κανης.
    Η είσοδος στα όνειρα είναι δωρεάν-> η έξοδος είναι που κοστίζει.

Μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι, ............ αλλά όχι το χρόνο.
    Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο, ........... αλλά όχι την γνώση.
    Μπορείς να αγοράσεις μια θέση, .............. αλλά όχι το σεβασμό.
    Μπορείς να αγοράσεις τον γιατρό, ........... αλλά όχι την υγεία.
    Μπορείς να αγοράσεις την ψυχή, ............ αλλά όχι την ζωή.
    Μπορείς να αγοράσεις το σέξ, ................. αλλά όχι την αγάπη...♥

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    i glosa mas ine enas kodikas epikinonias pou xaraktirizi tin fili mas se afto to sinoriako orio pou zoume
    o sevasmos pai ston an8ropo...
    Και όποιος γράφει με greeklish δεν σέβεται ούτε κι αυτόν γιατί μας βγαίνουν τα ματάκια μας.
    Και μας παραθέτεις και το μακρυνάρι που εξηγείται ο άνθρωπος για να μας πεις τι? Καλά άστο

Και όποιος γράφει με greeklish δεν σέβεται ούτε κι αυτόν γιατί μας βγαίνουν τα ματάκια μας.
    Και μας παραθέτεις και το μακρυνάρι που εξηγείται ο άνθρωπος για να μας πεις τι? Καλά άστο
    ego filaraki grafo griglish giati ime alodapos la8rometanastis mousoulmanos ke epidi ka8arizo oli mera parmpriz sta fanaria gia na ziso tin ikogenia mou den exo xrono na ma8o elinika kala ke enas filos mou ema8e afto to kolpo gia na mporo na sinenooume ke oxi mono grafo griglish milao ke etsi
    ti na kanoume afou etsi ta efere i kolozoi
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

ego filaraki grafo griglish giati ime alodapos la8rometanastis mousoulmanos ke epidi ka8arizo oli mera parmpriz sta fanaria gia na ziso tin ikogenia mou den exo xrono na ma8o elinika kala ke enas filos mou ema8e afto to kolpo gia na mporo na sinenooume ke oxi mono grafo griglish milao ke etsi
    ti na kanoume afou etsi ta efere i kolozoi

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ego filaraki grafo griglish giati ime alodapos la8rometanastis mousoulmanos ke epidi ka8arizo oli mera parmpriz sta fanaria gia na ziso tin ikogenia mou den exo xrono na ma8o elinika
    ...De mas xezeis re Dalara !
    Πριν απαντησει ο γατος πηγα σα μαλακας και εψαξα τις συζητησεις σου γιατι σε πιστεψα .

.....Τετοια αναλυση επι του θεμετος οι Pakistanians...Bravo !!

:rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε afro... έλεος ρε φίλε...δεν μου έμεινε άντερο...

Άκου Πακιστανός μουσουλμάνος σε φανάρι... και δεν σου πάει κιόλας ρε παιδάκι μου...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορά μηχανής με γραμμάτια..
    από WithoutImperium στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2011, 22:14
  2. Αγορά μηχανής με γραμμάτια
    από dtravlos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2010, 19:49
  3. Online Games με μηχανες και οχι μονο
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2007, 11:14
  4. Σχετικα με χαρτες (και οχι μονο)
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2006, 13:14
  5. Και ΣυνεΧιζω Με Μπλουζακια Και ΟΧι Μονο....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 11:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF