Σελίδα 40 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 303536373839404142 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Κάτσε ρε συ Βασίλη, σα να καταργείς την έννοια της αερόψυξης όπως το γράφεις...
    Όχι ρε μάστορα δεν καταργώ τπτ όπως το γράφω. Γράφω απλά και κατανοητά ότι η αερόψυξη που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής (πλην no name custom) είναι επαρκέστατη. Αν δεν ψύχεται σωστά το μηχάνημα κάτι άλλο φταίει και αν φταίει πχ το ότι είναι βουλωμένοι οι αεραγωγοί, τούτη η βλακεία δεν κάνει τπτ απολύτως. Παρατείνει χρονικά την επίσκεψη στο service για τον καθαρισμό του cpu cooler. Μόνο αυτά έγραψα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Όχι ρε μάστορα δεν καταργώ τπτ όπως το γράφω. Γράφω απλά και κατανοητά ότι η αερόψυξη που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής (πλην no name custom) είναι επαρκέστατη. Αν δεν ψύχεται σωστά το μηχάνημα κάτι άλλο φταίει και αν φταίει πχ το ότι είναι βουλωμένοι οι αεραγωγοί, τούτη η βλακεία δεν κάνει τπτ απολύτως. Παρατείνει χρονικά την επίσκεψη στο service για τον καθαρισμό του cpu cooler. Μόνο αυτά έγραψα.
    Κατανοητόν

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ισχύει, προφανώς, ό,τι γράφει ο βάσκας. Αλλά νομίζω ότι όσοι αγοράζουν τέτοιες βάσεις, το κάνουν κυρίως για να μην ανεβάζουν θερμοκρασίες τα εξωτερικά πλαστικά κι όχι η cpu
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ισχύει, προφανώς, ό,τι γράφει ο βάσκας. Αλλά νομίζω ότι όσοι αγοράζουν τέτοιες βάσεις, το κάνουν κυρίως για να μην ανεβάζουν θερμοκρασίες τα εξωτερικά πλαστικά κι όχι η cpu
    Και για να ξεπατώνουν τις usb

edit
    Ρε λεβέντη Μπλιτζ το Vaska δεν κλίνεται είναι λέξη της αλλοδαπής όπερ και άκλιτο (η). Ο Vaska του Vaska τον Vaska κ.ο.κ. Μην ξανασυμβεί θα σε μπανάρω

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ίσα ίσα που δε την παρατείνει...την επισπεύδει κιόλας αφού φυσάει παραπάνω σκόνη (λόγω φαινομένου υπερπίεσης αέρα στην εισαγωγή)

και μπουκώνει ακόμα χειρότερα και πιο γρήγορα.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Έχω καιρό να ασχοληθώ αλλά σε 1-2 λαπτόπια που θυμάμαι, δεν είχαν πάστα μεταξύ επεξεργαστή-ανεμιστήρα αλλά αυτοκόλλητο, που και γρήγορα ξεραίνεται, και γτπ είναι από πλευράς θερμοκρασιών. Αλλάζοντας σε arctic silver είχα αισθητή διαφορά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Έχω καιρό να ασχοληθώ αλλά σε 1-2 λαπτόπια που θυμάμαι, δεν είχαν πάστα μεταξύ επεξεργαστή-ανεμιστήρα αλλά αυτοκόλλητο, που και γρήγορα ξεραίνεται, και γτπ είναι από πλευράς θερμοκρασιών. Αλλάζοντας σε arctic silver είχα αισθητή διαφορά.
    Θερμοαγώγιμο υλικό είναι κι αυτό αλλά σε μορφή tape. Το αν είναι ξεραμένο δεν παίζει ρόλο, δεν κάνει διαφορά μιας και όπως είπα πριν είναι για να γεμίσει κενά μεταξύ μετάλλων βάθους "γρατζουνιάς". Ότι υλικό χρειάστηκε μπήκε όπου έπρεπε με την πίεση που ασκεί το cooler στην cpu και την κάνει μια χαρά την δουλειά του, το υπόλοιπο απλά είναι περιττό. Δύσκολο να θυμηθώ κάτι αντίστοιχο που το θερμοαγώγιμο το άφτερ να είναι καλύτερο από το μαμά.
    Υπάρχουν κάποια τύπου tape που έχουν αρκετό πάχος και τα βρίσκουμε συνήθως σε GPU. Εκεί δεν κάνεις τπτ με πάστα ρευστή θες την συγκεκριμένη μορφή για να δουλέψει.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    τα βρίσκουμε συνήθως σε GPU. Εκεί δεν κάνεις τπτ με πάστα ρευστή θες την συγκεκριμένη μορφή για να δουλέψει.
    Προφανώς το coolεράκι της GPU δεν ασκεί αρκετή πίεση ώστε να κλείσουν "καλά" τα κενά...η παίζει κάτι άλλο;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι....τις αγοράζουν για να μην παίρνουν φωτιά τα πόδια τους...πολλοί έχουν την (κακή) συνήθεια να αράζουν στο καναπέ, τα πόδια επάνω στο τραπεζάκι και το λάπτοπ στα πόδια..... την είχα κι εγώ μέχρι που χάλασε η μπαταρία και επειδήΣ η τροφοδοσία στα λάπτοπ δεν είναι και τόσο σταθερή.....το έχω πλέον πάνω στο τραπεζάκι 9που φράγκα για νέα μπαταρία, κοστίζει πάνω από 100 ευραίους )

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το ίδιο λέμε. Τα πόδια παίρνουν φωτιά από τα πλαστικά
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Προφανώς το coolεράκι της GPU δεν ασκεί αρκετή πίεση ώστε να κλείσουν "καλά" τα κενά...η παίζει κάτι άλλο;

Στις GPU και ειδικά στα παιχνιδάδικα λάπτοπ πχ Alienware το ανεμιστήρι επιφορτίζεται και με την ψύξη κάποιων τρανζίστορς ισχύος που την ακούνε στερεοφωνικά από τα ρεύματα που καλούνται να διαχειριστούν. Αυτά έχουν συγκεκριμένο ύψος και είναι γύρω από τον επεξεργαστή της κάρτας γραφικών αλλά έχουν διαφορετικό ύψος από αυτόν. Μπορεί λοιπόν να μην βολεύει κατασκευαστικά να φτιαχτεί η ψήκτρα έτσι ώστε να πιέζει το ίδιο όλα τα μέρη που ψύχει επίσης δεν πρέπει να πιεστούν τόσο πολύ τα τρανζίστορς λόγω ευαισθησίας των λοιπών εξαρτημάτων επιφανειακής στήριξης που είναι κοντά τους, κι έτσι οι κατασκευαστές επιλέγουν να ασκούν λιγότερη πίεση παρεμβάλοντας παχύτερο υλικό σπογγώδους υφής.

Νταξ, το πέρασα το μάθημα δάσκαλε ή να ξανάρθω στην επόμενη εξεταστική??

Moderator
    Νταξ, το πέρασα το μάθημα δάσκαλε ή να ξανάρθω στην επόμενη εξεταστική??
    Δεν ξέρω ρε Βασίλη, αν το πέρασες πάντως ήσουν κατατοπιστικότατος.

Λάπτοπ δεν αγγίζω, τα θεωρώ μπελά στο άνοιγμα τους. Στις καλές εποχές (πριν 10-12 χρόνια) συναρμολογούσα για χόμπι, desktop υπολογιστές που δεν έχουν τέτοια θέματα.
    Έχω ακόμα τον δικό μου που συναρμολόγησα πριν 10 χρόνια και με μόνο πιο σύγχρονη κάρτα γραφικών και περισσότερη μνήμη που έβαλα πριν 2 χρόνια τώρα συντροφεύει τον γιο μου και από ότι φαίνεται θα τον συντροφεύει για ΠΟΛΥ ακόμα....

Εν τω μεταξύ από χτες το βράδι υποτίθεται ότι κάνει ενημερώσεις που ήταν 17ΜΒ και ακόμα είναι στην 7 από 13...; WTF ρε μικρομαλακή... (όχι το καινούριο, είναι ακόμα σφραγισμένο).

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εν τω μεταξύ από χτες το βράδι υποτίθεται ότι κάνει ενημερώσεις που ήταν 17ΜΒ και ακόμα είναι στην 7 από 13...; WTF ρε μικρομαλακή... (όχι το καινούριο, είναι ακόμα σφραγισμένο).
    γεροντική άνοια (= τα windows έχουνε χάσει τα πασχάλια) ή ο δίσκος πάει να γίνει βινυλίου
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Ναι το σκεφτόμουν να έκανα την αποκοτιά να ξηλώσω το άπαν σύμπαν και να ξαναβάλω φρέσκα 7άρια που φοράει ή 10άρια. Έτσι και αλλιώς πέραν τετριμμένων προγραμμάτων τύπου skype δεν έχει κάτι "ιδιαίτερο" μέσα. Περιμένω να δει τα 10 να μου πει αν της αρέσουν.

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14