Δεν παιζει αυτο το σεναριο...εχουν (εξ)αγορασει τα πνευματικα δικαιωματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Και τι ηθελες δλδ?Να προλαβει αλλος το κοπυραιτ της επαναστασης?(Γαμω το Σταλιν μου)![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν παιζει αυτο το σεναριο...εχουν (εξ)αγορασει τα πνευματικα δικαιωματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Και τι ηθελες δλδ?Να προλαβει αλλος το κοπυραιτ της επαναστασης?(Γαμω το Σταλιν μου)![]()
![]()
![]()
![]()
Εχεις δικιο,τι να λεμε παραπανω,οτι μπορεσει ο καθενας να περισωσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Δεν πειραζει,θα πανε μαρτυρες υπερασπισης του δραστη και θα πουνε οτι σκονταψε και καταλαθος εξοστρακιστηκε μια ζαρντινιερα η οποια χτυπησε πανω σε ενα οπλο και αυτο απο μονο του γυρισε σημαδεψε,εκπυρσοκροτησε και πετυχε τον ατυχο ΜΑΤατζη ο οποιος εβγαζε το ψωμακι του με κλωτσιες σε περαστικους και χημικα σε ανηλικα.
The only easy day was yesterday.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
αυτό ειναι το θέμα μας ρε φιλαρακι? σοβαρεψου....
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ
το θεμα ειναι αν με τοσες MOLOTOV 'επηρεαστουν' οι τιμες των καυσιμων![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
φιλε Viking αν και υποψιαστηκα πως μπορει να ειρωνευεσαι,ειπα να θεωρησω πως το λες σοβαρα διοτι με οσα διαβαζω δεν θεωρω πλεον τιποτα αυτονοητο
παρακαλω λοιπον!
Εχεις κανει πατερας?Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Για μενα φταινε οι γονεις του παιδιου
![]()
Παντως πιο σωστη κινηση θα ηταν να κατεβασουν τον κοσμο την Τεταρτη με την γενικη απεργια![]()
εν τω μεταξυ τα οπλα που "ΑΡΠΑΞΑΝ" ειναι ψευτικα βελη και σπαθια σαμουραι
απο ΚΙΝΑ (ποιοτικα) απο αυτα που κρεμανε στα τζακια
αλλα τι περιμενεις απο ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ τυπου ΑΛΤΕΡ
ΕΔΩ καιγοταν η ασφαλτος και καθρεπτιζοταν στη βιτρινα
και ο ΑΥΤΙΑΓΚΟΥΡΑΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ελεγε οτι καιγεται καταστημα:hypnotize
στα διαλα @ρχιδι@
gas......N
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
εχω κανει πορτιερης....και οικοδομος....
πιανει....;![]()
Το πράγμα έχει χοντρύνει πολύ(η κατάσταση στους δρόμους).
Κάνω εγώ τώρα ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας :
Άν όπως λέγεται στις επόμενες μέρες γίνει κανα χοντρό περιστατικό και έχουμε βίαιη αλλαγή καθεστώτος, πώς λέτε να το δούνε αυτό Υπερδυνάμεις(Ευρώπης ή Αμερική) που παρεμβαίνουν παντού και θέλουν να περάσουνε(πχ Σκόπια ή δέ ξέρω κι εγώ τί άλλο) και να ελέγξουνε καταστάσεις; Μήπως τα άτομα που υποκινούνε αυτά τα επεισόδια(όχι η πλειοψηφία) αυτό επιδιώκουν; Να γίνουν όλα λίμπα, να σκοτώσουνε πάνω στο χαμό μερικούς άσχετους, να ξεσηκωθούνε ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ μετα και αφού γίνει ότι γίνει και φτάσουμε στον πάτο, να μας ΄τοποθετήσουν' κάποιον 'ηγέτη΄(που μπορεί αλλά όχι απαραίτητα να τυγχάνει συμπάθειας των λαϊκών στρωμάτων που δέ ξέρουν το ποιόν του το πραγματικό) που θα μας φέρει στα 'ίσα μας', και θα μας 'έκδημοκρατίσει΄(σας θυμίζει κάτι;
Μήν ξεχνάτε ότι έχουμε και μία αξιοζήλευτη γεωγραφική θέση στο χάρτη. Και δέν είμαστε καμιά Γαλλία που παρά τα εσωτερικά προβλήματα δέν θα τολμούσε κανένας να μας πειράξει.
Τέλοσπάντων, υποθέσεις κάνω και ίσως το παρατράβηξα. Άλλωστε έχουμε παράδοση σά λαός στη συνωμοσιολογία![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
ψτ,
οταν τελειωσει το τζερτζελο ειστε για ενα ομαδικο group therapy;
θα μας ερθει πιο φτηνα...γιατι μια καταθλιψη θα την παθουμε...
Πρωτη φορα ειδα τετοια κινητικοτητα στο forum...
χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας:
Γιατί ενύχτωσε κ’ οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
Και μερικοί έφθασαν απ’ τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
__
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Αυτη την στιγμη η τηλεοραση δειχνει οτι η ΝΕΟΛΑΙΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ!!
Τα παιδια αυτου του γαμημενου τοπου υψωνουν το αναστημα τους και φωναζουν για το μπουρδελο που επικρατει, για μια ψυχη που χαθηκε.
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ!!Δινουν τρυανταφυλλα στους μπατσους και αυτοι υψωνουν τις ασπιδες και τα γκλοπ.Εφαγα τα χαστουκια μου μολις ακουσα οτι η νεολαια ξερει για το ασφαλιστικο.
Ευχαριστω τα παιδια που με εβγαλαν απο τον καναπε και δεν εχω κατι πραγματικα καλο για να τα αξιωσω...
Αχρηστος, αδυναμος, αναξιος για την δουλεια που επελεξε ο μπατσος.Δεν εχει σημασια αν θα σαπισει στα υπογεια του κορυδαλλου, η τιμωρια του θα ειναι οταν συνειδητοποιησει τι εκανε.
Να παει στο διαολο και αυτος και οι ομοιοι του, και ας μαθουν επιτελους οτι οι νεοι αυτου του τοπου ΞΥΠΝΗΣΑΝ.
Εγω απο σημερα μεσα στην οργη και την αγανακτηση μου εχω μια ελπιδα για το παιδι που μεγαλωνω.Ισως τα παιδια μας καταφερουν οτι δεν μπορεσαμε εμεις.Επρεπε καποιος να γινει μαρτυρας για να αφυπνηστουμε.
Δεν με νοιαζει η κυβερνηση, τα γουρουνια της βουλης, οι γνωστοι-αγνωστοι , οι φωτιες και οι καταστροφες ειναι ενα αλλο θεμα.
Ο μπατσος σκοτωσε ενα παιδακι.Αυτο εχει σημασια και αυτο πρεπει να μας μεινει.
Ενα παιδακι με ολη την ζωη μπροστα του χωρις στοιχεια αναρχιας και αυτονομησης.
Απλα ενα παιδακι.Καλο ταξιδι Αλεξη.
Αυριο καθε ανθρωπομορφο τερας ας κανει στην ακρη για να φωναξουν αυτα τα παιδια αυτο που κρυβουν στην καρδια τους.Ας κρυφτει στο καβουκι του και να μην βγαλει αχνα.
υ.γ. Προς καποιους πονηρους:δεν ειμαι αριστερος ουτε καν επαναστατης.
υ.γ2. αυτη την στιγμη ο αναπληρωτης γ.γ. ειδ.φρουρων παραδεχεται οτι ''ο νταης συναδελφος''
δεν αντικατοπριζει την εικονα του σωματος.
Τα συλληπητηρια μου στους γονεις του αλεξη.![]()
![]()
![]()
Φιλε...αν ειναι ετσι το ξυπνημα των παιδιων....ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ....
Ο καθενας θελει να μοιραστει μια αποψη που χει, το παραπονο του, την αγανακτηση του ή και την χαρα του για οτι συμβαινει χωρις να περιμενει απαντηση, διαλογο ή συγκρουση με τους υπολοιπους.
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
δεν λες .....
το ανοιξες:hypnotize
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ