Σελίδα 41 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445465191141 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

Re: Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Εγω θα προσπαθησω αλλα δεν μπορω να υποσχεθω ακομα.
    (ρε πστη μου, η δικια μου πρεπει να ειναι η πιο αγρια εδω μεσα)
    Ε, είχες όμως 1 μήνα το καλοκαίρι Home alone, εγώ μόνο στον ύπνο μου χτές το βράδυ το είδα...!(είχα λέει και μιά ωραία 1200GS!...................και μετά ξύπνησα..........εκεί που πήγαινε να ανέβει στη GS η Πετρούλα!).

Για 27/9 ΜΑΛΛΟΝ είμαι μέσα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Re: Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Ε, είχες όμως 1 μήνα το καλοκαίρι Home alone, εγώ μόνο στον ύπνο μου χτές το βράδυ το είδα...!(είχα λέει και μιά ωραία 1200GS!...................και μετά ξύπνησα..........εκεί που πήγαινε να ανέβει στη GS η Πετρούλα!).
    Δεν πειραζει...ανεβηκε μετα σε μενα.

Re: Re: Re: Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Δεν πειραζει...ανεβηκε μετα σε μενα.

καλά σε έκοψα με την άκρη του ματιού μου πρίν έρθει η παντόφλα και με ξυπνήσει..!

Νομίζω ότι κάτι θα κάνεις εδώ: http://www.pi-schools.gr/lessons/
    Thanx inpas

Ψιτ,
    οι επαΐοντες σχετικά με moto-εκδρομές, βόλτες κλπ κλπ ας προτείνουν καμμιά καλή διαδρομή.

Οι Ελευσίνιοι κάτι λέγανε σε προηγούμενο post για μια καλή διαδρομή που'χαν κάνει......

Don John:
    " Επισκεφτήκαμε την Στυμφαλία λίμνη, περάσαμε το καταπληκτικό δάσος του Φενεού, (μέσα σε μια απίστευτη ομορφιά από έλατα και καστανιές), διασχίσαμε το χωριό Καστανιά και συνεχίσαμε προς λίμνη Δόξας (ένα απίστευτα όμορφο τοπίο με την λίμνη θα δεσπόζει ανάμεσα σε πυκνά έλατα και σε υψόμετρο 800+ μέτρων).
    Στην συνέχεια και μετά από μια σύντομη επίσκεψη στην παρακείμενη Μονή του Αγίου Γεωργίου συνεχίσαμε προς Στενό, Καρυά, Τρίκαλα.
    Καφεδάκι στο γραφικό Στενό, καταπληκτικό φαγητό σε ταβέρνα της Καρυάς σε υψόμετρο 1300 και συνέχεια για Τρίκαλα και από εκεί Ξυλόκαστρο και επιστροφή. "

Άντε και καλό Σ/Κ

Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
    Ψιτ,
    οι επαΐοντες σχετικά με moto-εκδρομές, βόλτες κλπ κλπ ας προτείνουν καμμιά καλή διαδρομή.

Οι Ελευσίνιοι κάτι λέγανε σε προηγούμενο post για μια καλή διαδρομή που'χαν κάνει......

Don John:
    " Επισκεφτήκαμε την Στυμφαλία λίμνη, περάσαμε το καταπληκτικό δάσος του Φενεού, (μέσα σε μια απίστευτη ομορφιά από έλατα και καστανιές), διασχίσαμε το χωριό Καστανιά και συνεχίσαμε προς λίμνη Δόξας (ένα απίστευτα όμορφο τοπίο με την λίμνη θα δεσπόζει ανάμεσα σε πυκνά έλατα και σε υψόμετρο 800+ μέτρων).
    Στην συνέχεια και μετά από μια σύντομη επίσκεψη στην παρακείμενη Μονή του Αγίου Γεωργίου συνεχίσαμε προς Στενό, Καρυά, Τρίκαλα.
    Καφεδάκι στο γραφικό Στενό, καταπληκτικό φαγητό σε ταβέρνα της Καρυάς σε υψόμετρο 1300 και συνέχεια για Τρίκαλα και από εκεί Ξυλόκαστρο και επιστροφή. "

Άντε και καλό Σ/Κ
    Οι Ελευσινιοι παραμενουν σταθεροι στις αποψεις τους και τις προτασεις τους (καλα δεν τα λεω ρε gasoil? ) και θα το θεωρουσαν μεγαλη τους τιμη (μια και θα απουσιαζουν αυτη την Κυριακη στο κυνηγι ) να δειξουν στην εκλεκτη παρεα τα παραπανω μερη

να το κανονισουμε λοιπον
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Peskandritso κάνε την "φτιάξη" σου με το έτερον ήμιση και κανόνισε να'ρθεις.
    Απ'ότι βλέπω θα'κάνουμε ωραία εκδρομή.

Για να σε φτιάξω κιόλας,
    ένα πράγμα θα σου πω......

Φαντάσου να οδηγείς το tenere
    σε ορεινό δρόμο πνιγμένο στα έλατα
    και να αντιλαλούν τα γύρω βουνά
    τον ήχο από τις akrapes σου!

Τέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
    Peskandritso κάνε την "φτιάξη" σου με το έτερον ήμιση και κανόνισε να'ρθεις.
    Απ'ότι βλέπω θα'κάνουμε ωραία εκδρομή.

Για να σε φτιάξω κιόλας,
    ένα πράγμα θα σου πω......

Φαντάσου να οδηγείς το tenere
    σε ορεινό δρόμο πνιγμένο στα έλατα
    και να αντιλαλούν τα γύρω βουνά
    τον ήχο από τις akrapes σου!

Τέλος
    Και κατι ακομα φαντασου να παρεις και τα συνεργα του ψαρεματος ?που ξερεις μπωρει να πιασεις και καμια πεστροφα να φας επανω στο βουνο.??Τι ωραια θα ητανε εεε.???χαχαχα.!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:

Δε βλέπω κίνηση. Άντε προτείνετε καμία διαδρομή για την Κυριακή.
    Πρέπει να ξεσκουριάσουμε..!!!

Τι θα λεγατε για μια απλη και χαλαρη διαδρομουλα προς δελφους?
    Αν ξερετε και πουθενα με κανα καλο καρτοδρομιο να παμε να ξεδωσουμε σε 4 ροδες μεσα.
    Οπου αποφασησετε ειμαι μεσα..
    Πειτε και αλλες προτασεις..
    1.Gilera Runner 125cc 2002-2004 2.Yamaha Xt 500e 2004-2005 3.Honda Transalp 650cc 2005-2007 4.Honda Cbr 1100xx 2007-Today 5.Peugeot elyseo 150cc 2010-2012 6.Honda Xr 125 2012-2014 7.Βmw f 650 Funduro 2014-2015 8.Suzuki V Strom 650 2015 - Today

χμ ... Δελφους ε ??? αυτο το ΣΚ αν και κοντα μου , δεν θα μπορεσω .... ξερετε ... υποχρεωσεις
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Γεια σας παλιοπαιδα.Λοιπον εχουμε και λεμε (4)ατομα απο την μερια μου.!!
    Ενας ο blackroses.!o mafiozos!kαι ποσοι ακομα θα ερθουν αυτην την κυριακη για να βλεπω.!!

Να μην ξεχασω τον φιλο blackroses λεμε να παμε μορνο απο τρικαλα κορινθιας μερια ειναι πολυ ωραια δες πιο πησω που εχουνε τραβιξει φωτο τα παληκαρια απο την ελευσινα.??περημενω να δω ποσοι θα ειμαστε αυτην την φορα..αντε καλο ανταμωμα παιδες.
    Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:

Ναι..

Ετσι........ετσι!

Κανονιστε τωρα που δεν μπορω εγω

Κρατηστε δυναμεις και για Οκτωμβρη

Επειδή κάποιοι θα'ρθουν
    για να κάνουν μόνο και μόνο την moto-βολτίτσα τους και να πιούν επιτέλους έναν καφέ με την ησυχία τους μακρυά απ'την σύζυγο και λοιπά τινά....,
    άλλοι τολμηροί παντρεμένοι θα αψηφίσουν τον νόμο της παντούφλας και θα πάνε και για την μασαμπούκα,
    άλλοι θα'ρθουν για να δούν τον Paranoid με την Πετρούλα .........
    κλπ κλπ

ας μας ενημερώσουν οι Ελευσίνιοι ,οι οποίοι είχαν κάνει στις προάλλες την συγκεκριμένη διαδρομή,
    με ώρα αναχώρησης την 08:30 πρωϊνήν,
    τι ώρα υπολογίζουν ότι θα επιστρέψουν στο κλεινόν άστυ όσοι έρθουν μόνο για καϊφέ και
    τι ώρα υπολογίζουν ότι θα επιστρέψουν όσοι πάνε και για μασαμπούκες.

Κύριοι Ελευσίνιοι οι απαντήσεις σας θα μας βοηθήσουν στο να προετοιμαστούμε καλύτερα στην απάντηση του ερωτήματος
    που θα μας ταλανίζει καθ'όλη την διάρκεια της εκδρομής:

"ρε @ούστη μου, πόσες επιπλέον παντοφλιές θα φάω άμα αργήσω κι'άλλο?"

Τα λέμε

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Τελικα η εγω μπερδευτηκα η απο τις πολλες παντοφλιες εχω χαζεψει και δεν δουλευει καλα...

Θα γινει τελικα η βολτα??

Και που θα ειναι ο προορισμος??

Και τι ωρα αναχωρησης??

Και σε ποιο σημειο η αναχωρηση??

Και το τελευταιο και καιριο ερωτημα με τι ρυθμους θα ειναι η βολτα γιατι ως γνωστον ειμαι πολυ γληγορος και ο Θανος, ο Μαφιοζος και ο inpas σε παλαιοτερες βολτες δεν μπορουσαν να με πιασουν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ