Εγώ τώρα έχω την απορία σχετικά με την περιγραφή.
Χτυπάς σε κολώνα με 50+ χιλιόμετρα. Και ισχυρίζεται ο χαροκαμένος πατήρ ότι ΜΕΤΑ το κοπάνημα του εμπρός τροχού, προλαβαίνεις να "οδηγήσεις" την μοτοσικλέτα σε ασφαλές πέσιμο πριν φτάσει το σώμα σου να την χτυπήσει, αλλά δεν μπόρεσε ο γιός του να το κάνει επειδή έσπασε το χερούλι;
**το ίδιο ρώτησε και ο σαπίλας, τώρα το διάβασα.
Ε?
Κάνεις πλάκα τώρα, ναι?
Τι εγκάθετος και χοντάκιας και απριλιανός και αρειανός ρε Κώστα? Πιστεύεις δηλαδή πως κάποιος που σκάει με 50χλμ σε κολώνα, θα μπορούσε να την γλύτωνε επειδή θα έκανε κωλοτούμπα πάνω απ΄το μηχανάκι με μοχλό τα κλιπον? εχεις δει πως γίνονται τα αυτοκίνητα στα crash test με 50 χλμ?
Νταξ, τι να σου πω...δεν έχω επιχειρήματα. Σε ταινία να το έβλεπα με τον τζακ νορρις θα γέλαγα με τις μαλακίες που δείχνουν.
1) Καλά κάνει ο πατέρας και φωνάζει, δε βλέπω να διεκδικεί λεφτά το promo στην Αμερική καταγγέλλει που μιλάει για την πιο ασφαλή μηχανή.
2) Φυσικά και κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει καμία εταιρεία αν σκορπίζει εύκολα σε περίπτωση πτώσης. Αλλά μπορείς να κατηγορήσεις μια εταιρεία αν δε το αναφέρει ότι το όχημα της σκορπίζει. Όταν το ζητούμενο είναι οι χρόνοι σε κάθε όχημα γίνετε προσπάθεια να περιοριστεί το βάρος, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα υλικά συχνά να μην αντέχουν πλέον γιατί γίνονται λεπτότερα ή υπόκεινται άλλες μεθόδους ή τοποθετούνται άλλα υλικά πιο ελαφριά. Φυσικά υπάρχει η λύση των εξωτικών/διαστημικών υλικών αλλά αυτό ανεβάζει το κόστος πολύ, πολύ περισσότερο από το όποιο Pinagale.
3) Οι μαρσιπιές οι μανέτες κλπ αιχμηρά εξαρτήματα για εμένα θα πρέπει να επανασχεδιαστούν από το μηδέν, είναι πολύ επικίνδυνα και προκαλούν πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς με το τίποτα. Δε θα πω να σπάνε εύκολα όταν έχω δει τόφαλους ή άγαρμπους μέχρι αηδίας να σκαρφαλώνουν σε ένα μαρσιπιεδάκι για να καβαλήσουν μηχανή και είμαι σίγουρος πως έχετε δει αρκετούς σπασμένους ειδικά συνεπιβάτη.
4) Από τραυματικό πνευμονοθώρακα και μάλιστα από συμπίεση και όχι διάτρηση πέθανε ο θείος μου το 2004 και μάλιστα όχι με τη μηχανή του αλλά με ένα Jimny 300 μέτρα από το σπίτι του.
5) Ακόμα δεν έχω καταλάβει το νόημα του νήματος! Πολύ όμορφα μηχανάκια οι Ντούκοι για συγκεκριμένες χρήσεις και τσέπες νομίζω.
ps: Στο Αμέρικα στα 20 μπορείς να έχεις στην κατοχή σου πολεμικά όπλα, αντιαρματικά, να οδηγείς ότι θέλεις αλλά δε μπορείς να πιεις μια μπύρα!![]()