Σελίδα 42 από 125 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1869

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Τα μηνύματα που αφορούσαν το Bonneville και το Street Triple 765 μετακινήθηκαν σε δικό τους θέμα εδώ .
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    Προειδοποιηση, ακολουθει κουφη -πιθανως ηλιθια- ερωτηση...

Αν ο πισω τροχος δεν κοιταει ακριβως ευθεια, πώς επιδρα αυτο στον τροπο που στριβει η μηχανη;

Να πω πώς μου δημιουργηθηκε η απορια. Πριν λιγο καιρο πηγα για αλλαγη μπροστινου λαστιχου και ζητησα απο τον τεχνικο να μου τεντωσει και την αλυσιδα. Σε καποια φαση κοιταξα τον πισω τροχο και ειδα οτι δεν εχει μπει ισια. Στο ενδιαμεσο ειχα οδηγησει τη μηχανη στην πιστα και δεν ειχα καταλαβει καποιο προβλημα, ισα ισα. Και σκεφτηκα την εξης μαλακια. Επειδη ο πισω τροχος κοιταει ελαφρως προς τα αριστερα και η πιστα στο Ρυσιο εχει 8 δεξιες και 4 αριστερες, υπαρχει περιπτωση αυτη η στραβομαρα να λειτουργει ως πλεονεκτημα εκει μεσα; Δλδ θα μπορουσε ο πισω τροχος που κοιταει προς τα αριστερα να βοηθαει στο να στριβει η μηχανη πιο ευκολα δεξια κλεινοντας την τροχια της μηχανης (να λειτουργει δλδ καπως σαν το 4 wheel steering στα αυτοκινητα);

όταν η ντουκάτι βάλει ενεργή δι-διεύθυνση , θα μάθουμε

(δεν έχω ιδέα!)
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Δεν ξέρω για τα μοτοσακά, αλλά στα αμάξια η ενεργή τετραδιεύθυνση στρίβει και τους 4 στροχούς προς το εσωτερικό της στροφής στις μεγάλες ταχύτητες, ώστε και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου να έχει την τάση να πηγαίνει προς το εσωτερικό της στροφής. Από την άλλη μεριά, στις μικρές ταχύτητες στρίβει τους πίσω τροχούς αντίθετα με τους μπροστινούς, ώστε να είναι μικρότερος ο κύκλος στροφής, άρα μεγαλύτερη ευελιξία σε στενά σημεία.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Δεν ένοιωσες ποτέ να παίζει το τιμόνι; Αν φαινεται με το ματι ότι η ρόδα δεν είναι ευθυγραμισμένη, στο παραμικρό άφημα του τιμονιου θα έπρεπε να παίζει σαν τρελό!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Δεν ένοιωσες ποτέ να παίζει το τιμόνι; Αν φαινεται με το ματι ότι η ρόδα δεν είναι ευθυγραμισμένη, στο παραμικρό άφημα του τιμονιου θα έπρεπε να παίζει σαν τρελό!
    Οταν γραφω οτι κοιταξα τον πισω τροχο εννοω οτι κοιταξα τα σημαδια διπλα στον αξονα που χρησιμοποιουνται για την ευθυγραμμιση. Δε φαινεται απλα κοιτωντας τη ροδα. Το τιμονι δεν παιζει, αν και δε δοκιμασα να αφησω εντελως τα χερια τωρα που το σκεφτομαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Οταν γραφω οτι κοιταξα τον πισω τροχο εννοω οτι κοιταξα τα σημαδια διπλα στον αξονα που χρησιμοποιουνται για την ευθυγραμμιση. Δε φαινεται απλα κοιτωντας τη ροδα. Το τιμονι δεν παιζει, αν και δε δοκιμασα να αφησω εντελως τα χερια τωρα που το σκεφτομαι.
    Σίγουρα θα έχει κάποια επίπτωση αλλά αφού είναι τόσο ανεπαίσθητη η γωνία μάλλον είναι μέσα στις επιτρεπόμενες ανοχές.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Λογικά όσα περιγράφεις, οπωσδήποτε ισχύουν σε κάποιο βαθμό αν είναι στραβά ο πίσω.
    Στην παρούσα ότι λένε και οι υπόλοιποι, είσαι τυχερός δεν σε επηρέασε αρνητικά.
    Δες μήπως έκανε νέα σημάδια στο γρανάζι και δανείσου ένα αλφάδι laser να δεις πως είναι σε σχέση με τον εμπρός.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω για τα μοτοσακά, αλλά στα αμάξια η ενεργή τετραδιεύθυνση στρίβει και τους 4 στροχούς προς το εσωτερικό της στροφής στις μεγάλες ταχύτητες, ώστε και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου να έχει την τάση να πηγαίνει προς το εσωτερικό της στροφής. Από την άλλη μεριά, στις μικρές ταχύτητες στρίβει τους πίσω τροχούς αντίθετα με τους μπροστινούς, ώστε να είναι μικρότερος ο κύκλος στροφής, άρα μεγαλύτερη ευελιξία σε στενά σημεία.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Καλημέρα Κυρίες και κύριοι.
    Μία απλή ερώτηση , το βάζω εδώ και όχι στα τεχνικά ,σιγά το μαστοριλίκι
    Το κάγκελο είναι στην κατάσταση που βλέπετε ,στο κάτω μέρος της φωτογραφίας έχει τετραγωνίσει λίγο από το ξύσιμο και θα το βάψω με σπρέι .(ολόκληρο).

Η ερώτηση είναι : με σιδηρόστοκο να το στρώσω λίγο ώστε να μην κάνει αυτά τα σκαλάκια; Για το προιόν δεν είμαι σίγουρος, βλέπω αυτούς των 2 συστατικών , λογικά κάτι τέτοιο;
    Θα το τρίψω πριν το βάψιμο ,θα έρθει πιο κοντά στην κανονική του μορφή ,έχω σχετική εμπειρία με στοκαρίσματα αλλά με μέταλλο δεν έχω ασχοληθεί .
    Κάθε συμβουλή δεκτή ( bulmont ακούει;;; )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	95,4 KB 
ID:	456252
    when life gets complicated... i ride.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Ακούει, ακούει...............λέμε τώρα............................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Το κάγκελο είναι στην κατάσταση που βλέπετε ,στο κάτω μέρος της φωτογραφίας έχει τετραγωνίσει λίγο από το ξύσιμο και θα το βάψω με σπρέι .(ολόκληρο).

Η ερώτηση είναι : με σιδηρόστοκο να το στρώσω λίγο ώστε να μην κάνει αυτά τα σκαλάκια; Για το προιόν δεν είμαι σίγουρος, βλέπω αυτούς των 2 συστατικών , λογικά κάτι τέτοιο;
    Θα το τρίψω πριν το βάψιμο ,θα έρθει πιο κοντά στην κανονική του μορφή ,έχω σχετική εμπειρία με στοκαρίσματα αλλά με μέταλλο δεν έχω ασχοληθεί .

Μια χαρά είναι ο σιδηρόστοκος

Παλαιό μέλος
    Θα προτείνω πολυεστερικό στόκο με ίνες,έχει καλύτερη πρόσφυση.Ετσι κι αλλιώς αισθητική είναι η παρέμβαση,και έτσι να το τρίψεις και να το βάψεις μια χαρά είναι!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος

Μια χαρά δουλειά θα σου κάνει ο σιδηρόστοκος, το νου σου μόνο μην υπερβάλλεις στη ποσότητα του σκληρυντή...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ο στόκος θα ξεκολλήσει στην παραμικρή επαφή.
    Πονταρισιες με μεγαλο ηλεκτρόδιο στο χαμηλό του όριο amp, θα συμπληρώσουν μέταλλο στο σημείο.
    Όχι βιαστικά όμως, μην πυρωσει ο σωλήνας.

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3