Ταμία ασε τα σάπια... αν παίρνεις 2 λουκανικόπιτες λιγότερες θα'σαι οκ μετά για τη βενζίνη μέχρι ΣούνιοΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Με την τιμή που έχει φτάσει η βενζίνη, με το ζόρι μας βλέπω μέχρι Βάρκιζα πλέον...![]()
![]()
![]()
.......![]()
Ταμία ασε τα σάπια... αν παίρνεις 2 λουκανικόπιτες λιγότερες θα'σαι οκ μετά για τη βενζίνη μέχρι ΣούνιοΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Με την τιμή που έχει φτάσει η βενζίνη, με το ζόρι μας βλέπω μέχρι Βάρκιζα πλέον...![]()
![]()
![]()
.......![]()
Μπααα,Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Ταμία ασε τα σάπια... αν παίρνεις 2 λουκανικόπιτες λιγότερες θα'σαι οκ μετά για τη βενζίνη μέχρι Σούνιο![]()
Θα το ριξω και εγω μου φαινεται στα τοστακια απο το σπιτι![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εσυ ασε τα οικονομοτεχνικα για κανενα ταμια και βαλε τα χωματινα στο CB για την Κυριακη.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Άλλη φορά να ακούς τον οικονομολόγο![]()
![]()
για κατουρημα θα σταματαμε?? :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Προστάτης checkedΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
........για κατουρημα θα σταματαμε?? :rotflmao:![]()
Τι γηνεστε μπρε παιδια παιζει τιποτετς αντ να ιδω μπρε...???![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Επειδή το thed είναι λίγο μεγάλοοπότε δεν το διάβασα όλο, για βάλτε με λίγο στο κλίμα. Υπάρχει κάποια συνάντηση υπό οργάνωση?
Μα είναι δυνατόν να είμαστε τόσο πολλοί?
Site πρέπει να ανοίξουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Ταμία ξύπνα ρεεεεεεεεεεε
μπήκε πελάτης στο μαγαζί![]()
Χαααα χαχαχαα ερε γλεντια αντιπροεδρε :rotflmao: :rotflmao:
Μπραβο στα παλουκαρια ωρε που καταφερανε τωρα με την κρηση να πανε ουα ατα.???χαχαχαα![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Κατσε μωρε, μην τον τρομαξουμε και αυτον και εξαφανιστει,Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Ταμία ξύπνα ρεεεεεεεεεεε
μπήκε πελάτης στο μαγαζί![]()
CHRISTOF, φερε ενα Ε9 και ενα Ε3 και θα μιλησουμε ιδιαιτερως στην πρωτη μας συναντηση.![]()
![]()
'Ελα τώρα που είναι μεγάλο το Thread..43 σελιδούλες σε 3 μερούλες τις ξεπετάς και μία εβδομάδα για να διαβάσεις το vol.1...ε σε 1.5 εβδομάδα θα είσαι πλήρως ενημερωμένος και ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος και μοτοσυκλετιστής. :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTOF
Επειδή το thed είναι λίγο μεγάλοοπότε δεν το διάβασα όλο, για βάλτε με λίγο στο κλίμα. Υπάρχει κάποια συνάντηση υπό οργάνωση?
Μα είναι δυνατόν να είμαστε τόσο πολλοί?
Site πρέπει να ανοίξουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Βόλτα στα σκαριά δεν υπάρχει, ότι κανονιστεί θα postαριστεί εδώ.
Καλωσήρθες..![]()
Για αυτή την Κυριακή παίζει τίποτα??έχω μισό αδειόχαρτο.![]()
Με τρομάζειςΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Κατσε μωρε, μην τον τρομαξουμε και αυτον και εξαφανιστει,
CHRISTOF, φερε ενα Ε9 και ενα Ε3 και θα μιλησουμε ιδιαιτερως στην πρωτη μας συναντηση.![]()
![]()
![]()
Πες μου όμως που και πότε.![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Ακόμα δεν έχουν βγει οι υπηρεσίες... το βλέπω χλωμό όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
...Για αυτή την Κυριακή παίζει τίποτα??έχω μισό αδειόχαρτο.![]()
![]()