Σελίδα 43 από 85 ΠρώτοΠρώτο ... 33383940414243444546474853 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 1261

Θέμα: BMW R25/3 Restoration 2013

το πίσω μέρος του σασμάν!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	BMWRestoration537.jpg 
Προβολές:	433 
Μέγεθος:	98,4 KB 
ID:	288493

Όνομα:	BMWRestoration538.jpg 
Μέγεθος:	95,2 KB 
ID:	288494

Όνομα:	BMWRestoration539.jpg 
Προβολές:	432 
Μέγεθος:	96,0 KB 
ID:	288495
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Πέρασα ένα γρήγορο χέρι με το πινέλο και την βενζίνη αλλά θέλει κι άλλο

Όνομα:	BMWRestoration540.jpg 
Προβολές:	448 
Μέγεθος:	70,5 KB 
ID:	288496

Όνομα:	BMWRestoration541.jpg 
Προβολές:	448 
Μέγεθος:	96,9 KB 
ID:	288497

Όνομα:	BMWRestoration542.jpg 
Προβολές:	431 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	288498

Μέσα στους οδηγούς ωστηρίων??? είναι κάτι κυλινδράκια με φάλτσα τομή στο δεξί βρήκα λίγα ρινίσματα σιδήρου στην εσοχή που πατάει το "μεταλλικό κριτσίνι" και έβαλα μαγνήτη να τραβήξω το κυλινράκι έξω και τα ρινίσματα για να καθαριστέι καλή μαγκιά ο μαγνήτης! !

Αφού βγήκαν όλα τα ρινίσματα με προσοχή ξαναμπήκε στη θέση του στο καθαρότερο πια απο λάδια μοτέρ!

Όνομα:	BMWRestoration543.jpg 
Προβολές:	430 
Μέγεθος:	93,2 KB 
ID:	288499

Όνομα:	BMWRestoration544.jpg 
Προβολές:	434 
Μέγεθος:	94,7 KB 
ID:	288500

Όνομα:	BMWRestoration545.jpg 
Μέγεθος:	95,7 KB 
ID:	288501

Μία γενική απο το πρόχειρο καθάρισμα!
    Μπόλικο λαδάκι είχα βρεί κρυμένο πίσω απο την μανιβέλα (την έχω δει την κόλληση αλλά αφού είναι λειτουργική νο προμπλέμο μαμασίτα)

Όνομα:	BMWRestoration546.jpg 
Μέγεθος:	93,8 KB 
ID:	288502

Όνομα:	BMWRestoration547.jpg 
Μέγεθος:	93,2 KB 
ID:	288503

Όνομα:	BMWRestoration548.jpg 
Προβολές:	432 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	288504

...

Όνομα:	BMWRestoration549.jpg 
Προβολές:	437 
Μέγεθος:	92,9 KB 
ID:	288505

Όνομα:	BMWRestoration550.jpg 
Μέγεθος:	77,3 KB 
ID:	288506

Αυτά λοιπόν

τώρα χρειάζομαι τα σχόλιά σας! περιμένω τους ειδήμων να σχολιάσουν κατάσταση πιστονιού, κυλίνδρου, και διαρροών

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

και αυτό γιατί πρώτον το χειμώνα θα ασχοληθώ εκτενέστερα με το μοτέρ και δεύτερον γιατι είναι εύκολο να πει κάποιος "άλλαξέ το" αλλά δύσκολο σε αυτούς τους καιρούς...

οπότε θα αλλαχτεί μόνο ότι είναι ΑΚΡΩΣ απαραίτητο... ελπίζω μόνο φλάντζες κ άλλα αναλώσιμα και ίσως ελατήρια πιστονιού!

για τις υπόλοιπες κοτσάνες που βάφτιζα τα ανταλλακτικά όπως ήθελα κράχτε/διορθώσε ελεύθερα, μπας και μάθω και τα σωστά ονόματα!... άσχετος βλέπεις
    Τελευταία τροποποίηση από Da.Vintage; 26/04/2013 στις 07:17.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Αυτά λοιπόν

τώρα χρειάζομαι τα σχόλιά σας! περιμένω τους ειδήμων να σχολιάσουν κατάσταση πιστονιού, κυλίνδρου, και διαρροών

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

και αυτό γιατί πρώτον το χειμώνα θα ασχοληθώ εκτενέστερα με το μοτέρ και δεύτερον γιατι είναι εύκολο να πει κάποιος "άλλαξέ το" είναι εύκολο αλλά δύσκολο σε αυτούς τους καιρούς...

οπότε θα αλλαχτεί μόνο ότι είναι ΑΚΡΩΣ απαραίτητο... ελπίζω μόνο φλάντζες κ άλλα αναλώσιμα και ίσως ελατήρια πιστονιού!

για τις υπόλοιπες κοτσάνες που βάφτιζα τα ανταλλακτικά όπως ήθελα κράχτε/διορθώσε ελεύθερα, μπας και μάθω και τα σωστά ονόματα!... άσχετος βλέπεις
    Πρώτη εκτίμηση από τις φωτό είναι ότι το πιστονάκι έχει αρπάξει ολίγον τί στα πλαινά αλλά δεν είναι σοβαρό και μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.
    Ο κύλινδρος μιά χαρά φαίνεται (από τις φωτό).Το καφέ χρώμα υποδεικνύει πολύ καλή καυσή στο πιστονάκι.

Γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να μήν καθαρίσεις το μοτέρ μιάς και φαίνεται καλύτερα από που χάνει τί.Θές σίγουρα φλάτζα κάρτερ γιατί εκεί έχει πολύ πράμα από κάτω σε διαρροή.Επίσης θα χρειαστείς τσιμούχα μανιβέλας οπωσδήποτε εφόσον όπως είπες είχε πολύ μάκα εκεί.

Φλάτζες μπορείς να φτιάξεις χειροποίητες σε ότι μέγεθος-πάχος θές,όσον αφορά το κομμάτι της ερωτησής σου για τα καπάκια των βαλβίδων αλλά και του κάρτερ που σου υπέδειξα εγώ.

Αυτά είδα στα γρήγορα λόγω δουλειάς στο γραφείο.

Κάποιος πιό έμπειρος θα δεί και άλλα όπως ότι έχει ανοιχτεί το μοτέρ ξανά άν κρίνω από τις βίδες που έχουν λίγους τσαμπουκάδες από κλειδιά "μαστόρων".
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Πρώτη εκτίμηση από τις φωτό είναι ότι το πιστονάκι έχει αρπάξει ολίγον τί στα πλαινά αλλά δεν είναι σοβαρό και μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.
    Ο κύλινδρος μιά χαρά φαίνεται (από τις φωτό).Το καφέ χρώμα υποδεικνύει πολύ καλή καυσή στο πιστονάκι.

Γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να μήν καθαρίσεις το μοτέρ μιάς και φαίνεται καλύτερα από που χάνει τί.Θές σίγουρα φλάτζα κάρτερ γιατί εκεί έχει πολύ πράμα από κάτω σε διαρροή.Επίσης θα χρειαστείς τσιμούχα μανιβέλας οπωσδήποτε εφόσον όπως είπες είχε πολύ μάκα εκεί.

Φλάτζες μπορείς να φτιάξεις χειροποίητες σε ότι μέγεθος-πάχος θές,όσον αφορά το κομμάτι της ερωτησής σου για τα καπάκια των βαλβίδων αλλά και του κάρτερ που σου υπέδειξα εγώ.

Αυτά είδα στα γρήγορα λόγω δουλειάς στο γραφείο.

Κάποιος πιό έμπειρος θα δεί και άλλα όπως ότι έχει ανοιχτεί το μοτέρ ξανά άν κρίνω από τις βίδες που έχουν λίγους τσαμπουκάδες από κλειδιά "μαστόρων".
    Ευχαριστώ Γιαννάκη

ΥΓ. 60 χρονων μηχανάκι ρε κάφρε είναι δυνατόν να το άνοιξα εγώ πρώτη φορά!

Νέο μέλος Το avatar του/της golfinos76
    Γεια χαρα απο τις φωτο το πιστονι φαινεται να εχει σημαδια απο υπερθενμαση αλλα δεν τιποτα το σοβαρο.Πολλα μπορει να χρειαστει το μοτερ τα οποια δεν φαινονται απο τις φωτο πχ ρουλεμαν στροφαλου-εκκεντροφορου καδενα χρονισμου ελεγχος μπιελας στο πανω μερος με τον πειρο για μποσικα και στο κατω.Ελεγχος στα προωστηρια εκει που πατανε τα καλαμια των βαλβιδων(ωστηρια),μετα παμε κεφαλη ελεγχος βαλβιδες οδηγοι και εδρες βαλβιδων.Το θεμα ειναι ποσα εισαι διαθετιμενος να χωσεις προκειμενου να εχεις το κεφαλη σου ησυχο.

Το πιστόνι άλλαξε το! Τώρα δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα, αν το αφήσεις όμως θα σου δημιουργήσει θέμα σε βάθος χρόνου.
    αφού έφτασες μέχρι εδώ κάνε το μοτέρ κομμάτια και άλλαξε όλες τις φλάτζες (χάνουν δεν χάνουν) χωρίς δεύτερη σκέψη, που θα ξαναβρείς τέτοια ευκαιρία?
    Άσε που δεν θα σου στοιχίσουν και τίποτα...
    Όπως σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω έλεγξε ρουλεμάν κλπ κλπ

Υ.Γ μου αρέσουν οι αναλυτικές περιγραφές σου
    burn the rubber not your soul

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Αγαπημενο νημα αυτο εδω!

Εγω λοιπόν αν και δεν ειμαι γνώστης ανακατασκευών, θα πω την γνώμη μου.
    Αλλαξε οτι μπορείς να αλλάξεις για να μην ξανανοιξεις μηχανη παρα μονο σε 20 χρόνια. Είναι κριμα για την δουλεια που κάνεις να τσιγκουνευτεις.
    Καλύτερα να βγει στον δρόμο 6 μηνες μετά, αλλά να είναι σενιαρισμένη σαν καινουρια και να πάει για χρόνια ετσι.
    Το ξερω οτι ειναι ζόρικο (ειναι και οι εποχές οικονομικά γάμησε τα!).

just my 2 cents

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Σχολιάστε ελεύθερα
    εδώ φαίνεται καλύτερα και το πιστόνι

Συνημμένο 288490

Συνημμένο 288491

Συνημμένο 288492
    το πιστονι στην τελευταια φωτο μου λεει οτι δεν πρεπει να ξαναμπει επανω. εγω δεν θ το εβαζα παντως. αλλα εγω εχω 2 μηχανακια λυμμενα και μολις τελιωσα με ενα τριτο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MaiTak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Αγαπημενο νημα αυτο εδω!

Εγω λοιπόν αν και δεν ειμαι γνώστης ανακατασκευών, θα πω την γνώμη μου.
    Αλλαξε οτι μπορείς να αλλάξεις για να μην ξανανοιξεις μηχανη παρα μονο σε 20 χρόνια. Είναι κριμα για την δουλεια που κάνεις να τσιγκουνευτεις.
    Καλύτερα να βγει στον δρόμο 6 μηνες μετά, αλλά να είναι σενιαρισμένη σαν καινουρια και να πάει για χρόνια ετσι.
    Το ξερω οτι ειναι ζόρικο (ειναι και οι εποχές οικονομικά γάμησε τα!).

just my 2 cents
    ολο το παραπανω Χ 2
    ΥΓ ξερω οτι τρωγεσε για να βολταρεις καλοκαιρακι αλλα ειπαμε Γιωργη
    φετα φετααααααααααα..........

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    πιστονι και ελατηρια θα αλλαξεις σιγουρα.(δεν ειναι μεγαλο το κοστος)...και ενα γυαλισμα στον κυλινδρο...
    γνωμη μου να λυθει ολο το μοτερ και να μετρηθει,μετα θα δεις τι πρεπει να αλλαξεις.
    μην βιαζεσαι το μοτερ μια φορα το λυνεις σε αυτα τα μηχανακια...ξερω βιαζεσαι να το καβαλησεις,αλλα φαντασου να ειναι ολο δεμενο να το βαλεις μπροστα και να σκαμπιλιζει το πιστονι?
    κοιτα εδω που δεν αλλαξα ελατηρια και πιστονι πως ακουγεται και μετα ξαναελυσα τους κυλινδρους.(ευτυχως ευκολα)...
    http://www.youtube.com/watch?v=OQv8L...yqBkw&index=16

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Γιωργη εννοειται οτι θα αλλαξεις οτι ειναι αναλωσιμο απο μοτερ και μπορει να αλλαχτει...
    σε ενα μηχανακι τοσο παλιο και τοσο μεταχειρισμενο, πρωτα δινουμε βαση στο βασικο του στοιχειο που ειναι το μοτερ και μετα αφηνουμε ολα τα αλλα...
    ακριβως γιατι το μοτερ ειναι το πιο δυσκολο...και λογω κοστους ανταλλακτικων και ρεκτιφιε και λογω εργατικων...

ολα τα αλλα παπαρακια που υπαρχουν στο μηχανακι ειναι το πιο ευκολο να αλλαξουν, να βαφτουν και να σουλουπωθουν...

αλλαγη στο πιστονι, κυλινδρος ρεκτιφιε, ελατηρια βαλβιδων, βαλβιδες, φλατζες, μπουζονια ή βιδες (δεν ξερω τι εχει το συγκεκριμενο)...και ο καταλογος συνεχιζεται...
    εγω θα του εκανα full rebuild του μοτερ με μπιελα,γραναζια κλπ...

αν τα κανεις ολα αυτα, λογω του οτι ειναι κυβικα που δεν βγαζουν τρελα αλογα και δεν στροφαρει ψηλα, η αξιοπιστια του θα ανεβει κατακορυφα...καθως και το κοστος βεβαια, αλλα αυτο ειναι το τιμημα του να φτιαξεις κατι μαμα που θα το κρατησει και ο εγγονος σου χωρις να αλλαξει βιδα πανω του...

επισης μετρημα με μικρομετρο σε ολα συμφωνα με το manual...

τωρα αρχιζουν τα δυσκολα...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF