Σελίδα 43 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Το θέμα δεν είναι ότι είχε plan B,πολύ καλά έκανε. Το θέμα είναι ότι οι μεθοδεύσεις του στις "διαπραγματεύσεις" με τους "εταίρους" ήταν τέτοιες ούτως ώστε να πάμε με μαθηματική ακρίβεια στο plan B του.... Κι αυτό είναι το μεμπτό,πάντα κατά την άποψή μου....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Πιθανολογώ ότι ο κ. Βαρουφάκης εννοούσε....

Το πιθανότερο είναι ότι.....

Μλκ… τεκμηριωμένες επιστημονικά απόψεις….. όχι αστεία….

Τετοιο χακινγκ εχε να δει η ανθρωπότητα από τον καιρο του sneakers..
    μα τι θέλεις να σου πει δλδ?
    Υποθέσεις κάνει, για το τι θέλει να πει ο ποιητής Yanis. Λόγω προυπηρεσίας στην ΓΓΠΣ και της ειδίκευσης του, φαντάζομαι οτι το προσεγγίζει το θέμα με περισσότερη μαντική ακρίβεια.

@Flying Mythos. Δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι. Απλά θυμάμαι τότε οτι βγήκε και κατήγγειλε τον Οικονόμου και τον Καπελέρη οτι έσβηναν τα πρόστιμα του λαθρεμπορίου και παραιτήθηκε. Το οτι τον κατηγόρησε ο Βενιζέλος, τον κάνει πιο συμπαθή στα μάτια μου, και απ ΄οσο γνωρίζω χαίρει εκτίμησης διεθνώς στο αντικείμενο του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Τόση γνώση μέσα στο moto.gr και τόση αλήθεια και ο Ιησούς Χριστός θα τη ζήλευε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    μια χαρά grexit έχουν και οι "άλλοι" τότε...

η διαφορα μας με τους αλλους ειναι οτι οι αλλοι ειχαν και C και D και E πολυ πριν απο μας και τα δικα τους ηταν πολυ ποιο μελετημενα και οχι στο ποδι με γενικοτητες οπως εμας.

εννοειται καλα κανουν. Αν θες να λεγεσαι οργανωμενο κρατος πρεπει να εισαι ετοιμος για ολα τα ενδεχομενα αλλιως λεγεσαι μπ#####λο ή αλλιως Ελλαδα. Ασε που τα μπ####λα ειναι οργανωμενα και αδικως τα παρομοιαζουμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Το θέμα δεν είναι ότι είχε plan B,πολύ καλά έκανε. Το θέμα είναι ότι οι μεθοδεύσεις του στις "διαπραγματεύσεις" με τους "εταίρους" ήταν τέτοιες ούτως ώστε να πάμε με μαθηματική ακρίβεια στο plan B του.... Κι αυτό είναι το μεμπτό,πάντα κατά την άποψή μου....
    Αυτο ειναι ικασια και δεν το ξερουμε. Παντως εκ του αποτελεσματος δεν το λες και επιτυχια. Το αποτελεσμα μπορουμε να κρινουμε μονο δυστηχως, ποτε δεν θα μαθουμε ακριβως τι εγινε ή θα μαθουμε μετα απο 30 χρονια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος

Γνώση..;;;; Δε νομίζω ... Σχολιάζουμε ο καθένας από την οπτική του... Όποιος επικαλείται γνώση απόλυτη ΠΡΕΠΕΙ να είναι Ιησούς....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Αυτο ειναι ικασια και δεν το ξερουμε. Παντως εκ του αποτελεσματος δεν το λες και επιτυχια. Το αποτελεσμα μπορουμε να κρινουμε μονο δυστηχως, ποτε δεν θα μαθουμε ακριβως τι εγινε ή θα μαθουμε μετα απο 30 χρονια
    Γι'αυτό αρέσκομαι να χρησιμοποιώ τις φράσεις "κατα την άποψή μου" κτλ.... Δεν κατέχω την απόλυτη αλήθεια

Και θα συμφωνήσω 100% ότι στην πολιτική κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    @Flying Mythos. Δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι. Απλά θυμάμαι τότε οτι βγήκε και κατήγγειλε τον Οικονόμου και τον Καπελέρη οτι έσβηναν τα πρόστιμα του λαθρεμπορίου και παραιτήθηκε. Το οτι τον κατηγόρησε ο Βενιζέλος, τον κάνει πιο συμπαθή στα μάτια μου, και απ ΄οσο γνωρίζω χαίρει εκτίμησης διεθνώς στο αντικείμενο του.
    Εγώ πάλι θυμάμαι ότι η καταγγελία του έγινε μετά την παραίτηση του. Άρχισε μετά το ξεμάλλιασμα του με τον βενιζέλο και όταν διορίσθηκε έμμισθος ξαφνικά μουγκάθηκε, ούτε σε εισαγγελέα πήγε ούτε τίποτα.

Εγώ σαν εγκάθετος θεωρώ ότι το γεγονός ότι διορίστηκε έμμισθος και μετά μουγκάθηκε, μόνο συμπαθή δεν τον κάνει. Μάλλον σε συναλλαγή με τον μπακατσέλο με παραπέμπει (είχε και εκείνες τις βρωμίτσες από το οικονομικό πανεπιστήμιο).

Τεσπα, αυτά κουτσομπολιά είναι και το θέμα μας εδώ είναι ότι ο αλέξης τελικά έβαλε μυαλό και μας έσωσε από του λύκου το στόμα.

Συμφωνούν άλλωστε και όλοι οι έγκριτοι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Άντε να φύγουν και τα βαρίδια μέσα από το σύριζα, να φάμε και τη ζωή και η ανάπτυξη έρχεται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Γι'αυτό αρέσκομαι να χρησιμοποιώ τις φράσεις "κατα την άποψή μου" κτλ....
    δεν σου ειπα οτι εισαι φαουλ πουθενα. Απλα εγω ειμαι τοσο μπερδεμενος στη συγκεκριμενη περιπτωση απο διαφορες εικασιες που μπορω να κανω που δεν βγαζω ακρη ποια ειναι η ποιο πιθανη για αυτο κρινω μονο το αποτελεσμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flying Mythos Προβολή μηνύματος
    Συμφωνούν άλλωστε και όλοι οι έγκριτοι τηλεοπτικοί σταθμοί.
    τρολ;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    τρολ;
    μην το ξαναπείς, η κατάσταση στη χώρα αυτή την περίοδο επ' ουδενί σηκώνει τρολάρισμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο δήμαρχος που υπεξαίρεσε εκατομμύρια από τον δήμο Θεσσαλονίκης
    και ενώ άρχικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια και μετά σε 12 χρόνια τελικά αποφυλακίστηκε μέσα σε 2χρονάκια!

Θες να γίνεις εκατομμυριούχος; κανένα πρόβλημα. 1-2 χρόνια σε μια φυλακή κολέγιο και τα υπόλοιπα θα τρώς σαν βασιλιάς.

Ζήτω το κράτος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Είναι να απορεις οντως..... τοση γνωση και να μην τους εχει παρει χαμπαρι το ΔΝΤ να τους βαλει στην θεση της Δρακουλεσκου....... Και τζαμπα τρωνε τον χρονο τους σε ποσταρισματα στο μοτο.... βεβαια τζαμπα δε το λες... μοιραζουν μυαλο....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Taisteal υποθέτω οτι μιλάμε εντελώς άλλη γλώσσα, αλλά αν η προσέγγιση σου στην ανικανότητα/επικινδυνότητα κάποιου που διαχειρίζεται την οικονομία μιας χώρας είναι κάτω από το πρίσμα "Αφού οι άλλοι ήταν τετραμάλακες, και τι έγινε αν αυτός είναι τριμάλακας?" δεν έχω λογικά επιχειρήματα.
    Στον συμψηφισμό μαλακίας παραμένω με το στόμα ανοιχτό.
    Ναι φυσικα μιλαμε αλλη γλωσσα,αλλα θεωρω πολυ υποκριτικο να αγνοουνται τεραστια πολιτικα και οικονομικα σκανδαλα των προηγουμενων κυβερνησεων,και
    για ολα να φταιει ο Βαρουφ κι ο Συριζα μεσα σε 5 μηνες.
    Ακομη και για συσταση τρομοκρατικης οργανωσης τον κατηγορουν τον Βαρουφ,ελεος δηλαδη
    Ολο αυτο το μενος για καποιο λογο βγαινει.
    Και οι πολιτικες μου αποψεις δεν συμβαδιζουν με τον Συριζα,αλλα εχουμε χασει την εννοια της απλης λογικης.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ναι φυσικα μιλαμε αλλη γλωσσα,αλλα θεωρω πολυ υποκριτικο να αγνοουνται τεραστια πολιτικα και οικονομικα σκανδαλα των προηγουμενων κυβερνησεων,και
    για ολα να φταιει ο Βαρουφ κι ο Συριζα μεσα σε 5 μηνες.
    Ακομη και για συσταση τρομοκρατικης οργανωσης τον κατηγορουν τον Βαρουφ,ελεος δηλαδη
    Ολο αυτο το μενος για καποιο λογο βγαινει.
    Και οι πολιτικες μου αποψεις δεν συμβαδιζουν με τον Συριζα,αλλα εχουμε χασει την εννοια της απλης λογικης.

Και βρουμ και μπύρες και ό,τι γουστάρεις

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic