Σελίδα 43 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 2022

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Πρέπει να συγκεντρώσουμε υπογραφές να σε διώξουμε εσένα zannisvel.
    Φίου φίου φι φι φίου

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Οι γιατροί πάντως συμφωνούν ότι η σωματική εξάρτηση από τη νικοτίνη είναι μέτρια και λιγότερο ισχυρή από την ψυχολογική.
    Και εχουν απολυτο δικιο, αυτο που ειπα εγω ειναι οτι μου πηρε 3 χρονια σχεδον για να καταφερω να ξεφυγω απο τη συνηθεια και τη ψυχολογικη εξαρτηση του τσιγαρου χρησιμοποιωντας το ηλεκτρονικο και μετα εκανα τη προσωπικη μου προσπαθεια για να σταματησω και αυτο αλλα και τη νικοτινη.
    Και οταν λεω ψυχολογικη εξαρτηση εννοω το τσιγαρο με το καφε, το τσιγαρο μετα το φαγητο, το τσιγαρο της επιβρεβευσης κοκ.

Blade δε παω να το παιξω ξερολας η κατι αλλο, μια εναλλακτικη προτεινα που σε εμενα καταφερε να λειτουργησει θετικα.
    Τελευταία τροποποίηση από zannisvel; 24/05/2016 στις 13:19.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Πρέπει να συγκεντρώσουμε υπογραφές να σε διώξουμε εσένα zannisvel.
    Ερχεται και μενα η ωρα μου ε???

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Το τσιγάρο το έκοψες,σε ένα μήνα παντρευεσαι,κόψε και το ποτό και φόρα φωτοστέφανο.
    Φίου φίου φι φι φίου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Ερχεται και μενα η ωρα μου ε???

Καρδιά ή κεφάλι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Καρδιά ή κεφάλι;
    Απλα μην αστοχησεις, νομιζω στο κεφαλι θα πονεσει λιγοτερο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Το τσιγάρο το έκοψες,σε ένα μήνα παντρευεσαι,κόψε και το ποτό και φόρα φωτοστέφανο.
    Ισα ισα που με το που εκοψα το τσιγαρο πινω περισσοτερο. Το φαγητο πρεπει να κοψω τωρα και ειναι το πιο δυσκολο.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Έκοψα το τσιγάρο μαχαίρι για 3 μήνες και μετά το ξανα άρχισα.

Μετά από μερικά χρόνια ξεκίνησα το ηλεκτρονικό όταν ήταν στα σπάργανα ακόμα, για αρκετούς μήνες. Μου έσπασε τα νευρα και το έκοψα και αυτό.

Κάποια στιγμή μου την έδωσε και το ξανα ξεκίνησα και το έκοψα πάλι ένα βράδυ που ξέμεινα και βαριόμουν να πάω να πάρω. Το επόμενο πρωί έκανε πολύ κρύο και το μαγαζάκι στη γωνία ήταν κλειστό.
    Όταν κάπνιζα του έδινα να καταλάβει και όταν μπουχτιζα απλά το πετουσα.
    Φαντάζομαι πως αν μου ήταν πιο δύσκολο να το κόψω δε θα το ξεκινούσα πάλι τόσο εύκολα.

Τώρα το έχω ρίξει στο ηλεκτρονικό. Για ένα δυο μήνες έκανα χωρίς νικοτίνη και τώρα βάζω ελάχιστη για να σπάει τη γλυκάδα της βάσης. Καμιά φορά που ξεχνάω να το πάρω στη δουλειά καπνίζω (ατμίζω) πάλι το μεσ/ρι που γυρίζω.

Πάντως στο επίπεδο που έχουν φτάσει τα ηλεκτρονικά σήμερα δε νομίζω ότι θα ξεκινήσω πάλι το τσιγάρο. Ούτε πρόκειται να βγαίνω στο κρύο όταν είμαι σε κανένα μαγαζί (εκτός και αν παίζει ωραία παρέα στο καπνιστήριο)..

(Μουτζώστε ελεύθερα)
    Sent from me using a computer.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Προσωπικά δεν με βλέπω να κόβω το ηλεκτρονικό.
    Μου αρέσει άλλωστε, οπότε δεν βρίσκω σοβαρό λόγο.
    4,5 χρόνια κλείνω με δαύτο, και αν εξαιρέσω τα πολλά (13 με 14) κιλά που πήρα στην αρχή,
    δεν με ενοχλεί τίποτα άλλο.
    Γεύσεις έχουμε, νικοτίνη λίγη αλλά και από αυτήν έχουμε, μέσα στο σπίτι φουμάρουμε χωρίς γκρίνιες,
    τι άλλο να ζητήσει κάποιος απο τη ζωή του οέο?
    PFC

Μέλος Το avatar του/της AggelakasK
    τελικα επεσε στα χερια μου ενα istick 40tc , σε τιμη που δεν το αφηνεις (40ε). το ατμισμα εγινε πολυ καλυτερο και η διαρκεια της μπαταριας ικανοποιητικη.
    δυστυχως δεν αλλαξα ατμοποιητη και κουμπωσα πανω ενα της joyetech, το eGo One ( το starterακι μου) . Θελω ομως να αλλαξψ και να παω σε κατι καλυτερο . Απο αυτα που εχω δει και διαβασει (οχι επισκευασιμο , ειναι νωρις ακομα) ποιο λετε πως ειναι καλυτερο απο αποψη καλυτερης ποιοτητας ατμισματος ?
    1. aspire triton mini
    2.mello 3 eleaf
    3. cubes joeytech
    4 vaporesso target cCell
    ολοι οι παραπανω κυμαινονται απο 25-35ε και εκι μεσα θα ηθελα να παιξψ σε τιμη
    @7tolis αν και μου προτεινες να μην παω σε istick η τιμουλα ηταν πολυ καλη ..το pico με μπαταριες , φορτιστες κτλ εβγαινε πολυ παραπανω.
    ευχαριστω

Παλαιό μέλος
    μην χανεις χρονο και χρημα. επισκευασιμο

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AggelakasK Προβολή μηνύματος
    τελικα επεσε στα χερια μου ενα istick 40tc , σε τιμη που δεν το αφηνεις (40ε). το ατμισμα εγινε πολυ καλυτερο και η διαρκεια της μπαταριας ικανοποιητικη.
    δυστυχως δεν αλλαξα ατμοποιητη και κουμπωσα πανω ενα της joyetech, το eGo One ( το starterακι μου) . Θελω ομως να αλλαξψ και να παω σε κατι καλυτερο . Απο αυτα που εχω δει και διαβασει (οχι επισκευασιμο , ειναι νωρις ακομα) ποιο λετε πως ειναι καλυτερο απο αποψη καλυτερης ποιοτητας ατμισματος ?
    1. aspire triton mini
    2.mello 3 eleaf
    3. cubes joeytech
    4 vaporesso target cCell
    @7tolis αν και μου προτεινες να μην παω σε istick η τιμουλα ηταν πολυ καλη ..το pico με μπαταριες , φορτιστες κτλ εβγαινε πολυ παραπανω.
    ευχαριστω
    nautilus mini
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    nautilus mini
    Μου έχει κάτσει πολύ καλά ο τρίτωνας όμως......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AggelakasK Προβολή μηνύματος
    1. aspire triton mini
    2.mello 3 eleaf
    3. cubes joeytech
    4 vaporesso target cCell
    ευχαριστω
    To vaporesso target ccell εχω αυτη την στιγμη (σε 40αρι eleaf) .. Στην αρχη ενθουσιαστηκα γιατι ειχε ωραιο ατμο κ καλη γευση. Η κεραμικη αντισταση αντεχει περισσοτερο απο την κανονικη.
    Ωστόσο δεν θα το ξαναπερνα. Που κ που χάνει υγρό στα ξαφνικά, απο τις τρύπες του αερα. Οι τρύπες ειναι πολυ μεγάλες, τις εχω σχεδον κλειστές. Οι αντιστασεις κρατανε μεν πολυ καιρό, αλλα η γευση αρχίζει κ χάνει μετα απο καμία βδομάδα, οποτε το πολυ την 2η βδομάδα την εχεις αλλάξει. (Αρα κλαιν οι κεραμικές)

Περιμενω να μου ερθει το mello3. Επίσης περιμένω και τον GS Tank TC , που είχα παλιά κ έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Και ο nautilus είναι καλούτσικος, αν κ εχει πολυ σφιχτη τζουρα για τα γουστα μου. Τον χάρισα σε εναν γνωστό μου.

Μέλος Το avatar του/της AggelakasK
    κριμα να μην ειμαι γνωστος σου!
    μαλλον προς triton κλεινω ...
    επισκευασιμο δεν το εχω ρε γαμωτο.....για τωρα τουλαχιστον ...

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  4. ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητηρας ΙΙ