Πρέπει να συγκεντρώσουμε υπογραφές να σε διώξουμε εσένα zannisvel.
Πρέπει να συγκεντρώσουμε υπογραφές να σε διώξουμε εσένα zannisvel.
Φίου φίου φι φι φίου
Και εχουν απολυτο δικιο, αυτο που ειπα εγω ειναι οτι μου πηρε 3 χρονια σχεδον για να καταφερω να ξεφυγω απο τη συνηθεια και τη ψυχολογικη εξαρτηση του τσιγαρου χρησιμοποιωντας το ηλεκτρονικο και μετα εκανα τη προσωπικη μου προσπαθεια για να σταματησω και αυτο αλλα και τη νικοτινη.
Και οταν λεω ψυχολογικη εξαρτηση εννοω το τσιγαρο με το καφε, το τσιγαρο μετα το φαγητο, το τσιγαρο της επιβρεβευσης κοκ.
Blade δε παω να το παιξω ξερολας η κατι αλλο, μια εναλλακτικη προτεινα που σε εμενα καταφερε να λειτουργησει θετικα.![]()
Τελευταία τροποποίηση από zannisvel; 24/05/2016 στις 13:19.
Το τσιγάρο το έκοψες,σε ένα μήνα παντρευεσαι,κόψε και το ποτό και φόρα φωτοστέφανο.
Φίου φίου φι φι φίου
Έκοψα το τσιγάρο μαχαίρι για 3 μήνες και μετά το ξανα άρχισα.
Μετά από μερικά χρόνια ξεκίνησα το ηλεκτρονικό όταν ήταν στα σπάργανα ακόμα, για αρκετούς μήνες. Μου έσπασε τα νευρα και το έκοψα και αυτό.
Κάποια στιγμή μου την έδωσε και το ξανα ξεκίνησα και το έκοψα πάλι ένα βράδυ που ξέμεινα και βαριόμουν να πάω να πάρω.Το επόμενο πρωί έκανε πολύ κρύο και το μαγαζάκι στη γωνία ήταν κλειστό.
Όταν κάπνιζα του έδινα να καταλάβει και όταν μπουχτιζα απλά το πετουσα.
Φαντάζομαι πως αν μου ήταν πιο δύσκολο να το κόψω δε θα το ξεκινούσα πάλι τόσο εύκολα.
Τώρα το έχω ρίξει στο ηλεκτρονικό. Για ένα δυο μήνες έκανα χωρίς νικοτίνη και τώρα βάζω ελάχιστη για να σπάει τη γλυκάδα της βάσης. Καμιά φορά που ξεχνάω να το πάρω στη δουλειά καπνίζω (ατμίζω) πάλι το μεσ/ρι που γυρίζω.
Πάντως στο επίπεδο που έχουν φτάσει τα ηλεκτρονικά σήμερα δε νομίζω ότι θα ξεκινήσω πάλι το τσιγάρο. Ούτε πρόκειται να βγαίνω στο κρύο όταν είμαι σε κανένα μαγαζί (εκτός και αν παίζει ωραία παρέα στο καπνιστήριο)..
(Μουτζώστε ελεύθερα)![]()
Sent from me using a computer.
Προσωπικά δεν με βλέπω να κόβω το ηλεκτρονικό.
Μου αρέσει άλλωστε, οπότε δεν βρίσκω σοβαρό λόγο.
4,5 χρόνια κλείνω με δαύτο, και αν εξαιρέσω τα πολλά (13 με 14) κιλά που πήρα στην αρχή,
δεν με ενοχλεί τίποτα άλλο.
Γεύσεις έχουμε, νικοτίνη λίγη αλλά και από αυτήν έχουμε, μέσα στο σπίτι φουμάρουμε χωρίς γκρίνιες,
τι άλλο να ζητήσει κάποιος απο τη ζωή του οέο?![]()
PFC
τελικα επεσε στα χερια μου ενα istick 40tc , σε τιμη που δεν το αφηνεις (40ε). το ατμισμα εγινε πολυ καλυτερο και η διαρκεια της μπαταριας ικανοποιητικη.
δυστυχως δεν αλλαξα ατμοποιητη και κουμπωσα πανω ενα της joyetech, το eGo One ( το starterακι μου) . Θελω ομως να αλλαξψ και να παω σε κατι καλυτερο . Απο αυτα που εχω δει και διαβασει (οχι επισκευασιμο , ειναι νωρις ακομα) ποιο λετε πως ειναι καλυτερο απο αποψη καλυτερης ποιοτητας ατμισματος ?
1. aspire triton mini
2.mello 3 eleaf
3. cubes joeytech
4 vaporesso target cCell
ολοι οι παραπανω κυμαινονται απο 25-35ε και εκι μεσα θα ηθελα να παιξψ σε τιμη
@7tolis αν και μου προτεινες να μην παω σε istick η τιμουλα ηταν πολυ καλη ..το pico με μπαταριες , φορτιστες κτλ εβγαινε πολυ παραπανω.
ευχαριστω
μην χανεις χρονο και χρημα. επισκευασιμο
To vaporesso target ccell εχω αυτη την στιγμη (σε 40αρι eleaf) .. Στην αρχη ενθουσιαστηκα γιατι ειχε ωραιο ατμο κ καλη γευση. Η κεραμικη αντισταση αντεχει περισσοτερο απο την κανονικη.
Ωστόσο δεν θα το ξαναπερνα. Που κ που χάνει υγρό στα ξαφνικά, απο τις τρύπες του αερα. Οι τρύπες ειναι πολυ μεγάλες, τις εχω σχεδον κλειστές. Οι αντιστασεις κρατανε μεν πολυ καιρό, αλλα η γευση αρχίζει κ χάνει μετα απο καμία βδομάδα, οποτε το πολυ την 2η βδομάδα την εχεις αλλάξει. (Αρα κλαιν οι κεραμικές)
Περιμενω να μου ερθει το mello3. Επίσης περιμένω και τον GS Tank TC , που είχα παλιά κ έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Και ο nautilus είναι καλούτσικος, αν κ εχει πολυ σφιχτη τζουρα για τα γουστα μου. Τον χάρισα σε εναν γνωστό μου.
κριμα να μην ειμαι γνωστος σου!
μαλλον προς triton κλεινω ...
επισκευασιμο δεν το εχω ρε γαμωτο.....για τωρα τουλαχιστον ...