Σελίδα 44 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344454647484954 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Είσαι σίγουρος ότι τους έπνιξαν ή βγάζεις συμπεράσματα όπως ο judge πρωκτεντέρης;
    Ξέρεις μήπως τί έγινε;
    Από θάλασσα έχεις ιδέα και τί μπορεί να πάει στραβά(δε το λέω καθόλου ειρωνικά).
    Αμφιβάλλεις ότι ο λαθραίος θα ισχυριστεί το ο,τιδήποτε για να κερδίσει συμπάθειες;

Μίλησα εγώ για Αφγανιστάν;Κοίτα πάνω για ποιές χώρες μιλάω.

Ξαναλέω ο ανθρώπινος πόνος ανά την υφήλιο είναι πολύ μεγάλος.
    Από πού και ως που οι Έλληνες και η Ελλάδα πρέπει να τον ανακουφίσουν εις βάρος των εαυτών τους και της πατρίδας τους;
    Αυτό που κάνεις είναι απαράδεκτο:βάζεις ένα στερεότυπο σε ανθρώπους και χώρα επειδή σου χαλάνε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ εικόνα που εσύ γουστάρεις:δηλαδή την Ελλάδα των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ εποίκων.

Ωραίος δημοκράτης...
    Ο πρετεντερης αν θυμαμαι καλα ειπε οτι τα ηθελε ο κωλος τους και πνιγηκαν,κατι με το οποιο πολλοι λιγο πολυ συμφωνειτε,αλλα οχι εγω.
    Το αν μπορει να παει κατι στραβα στην θαλασσα η οχι ποσως με ενδιαφερει.
    Ακομα και αν θεωρησουμε οτι το βιντεο που ποσταρα ειναι ενα ματσο ψεμματα,
    το γενικοτερο consensus απο εδω μεσα και μονο για το πως αντιμετωπιζονται οι καταστασεις πλεον σε αυτη την χωρα δεν μου αφηνει
    περιθωριο να θεωρησω οτι αυτοι οι ανθρωποι αποτελουν εντονη προτεραιοτητα για τους λιμενικους (και το λεω οσο πιο ευγενικα μπορω)

Ευχαριστω που με μαλωνετε επειδη μαλωνω τους ιδεολογικους απογονους των γερμανοτσολιαδων που πνιγουν γυναικοπαιδα επειδη
    εσεις αν δεν ψιλογουσταρετε το θεωρειτε απαραιτητο για την χωρα σας.Αν δεν ειχα ψυχραμια θα εκλεινα αυτη την κουβεντα
    με κατι του στυλ αιμα τιμη αλλα ειναι και λιγο κλισε πια.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος Το avatar του/της Earentil21
    ως συνεισφέραμε ακριβώς στο μπάχαλο της Β.Αφρικής παίζοντας ενεργό ρόλο; Ποιος βαράει τους μετανάστες αν τους βρει έξω από την πόρτα του; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ακόμα και αν δεν είχαμε καμία απολύτως ανάμειξη σε όλα αυτά δεν θα ερχόντουσαν έτσι και αλλιώς πάλι εδώ όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Αν επεκτείνεις την λογική αυτή του φταίμε όλοι, φταίνε και οι Αφγανοί, που είτε ήταν ταλιμπανέζοι (ή επέτρεψαν να υπάρχουν ταλιμπανέζοι) και έδωσαν πάτημα στον "εκδημοκρατισμό" τους με κρουζ, βαμβαρδιστικά, απάτσι και πυράυλους, φταίνε και οι Πακιστανοί που δεν κάναν τίποτα για να αναπτυχθούν οικονομικά ως κράτος, φταίνε και οι Αλβανοί που την πάτησαν με τις οικονομικές πυραμίδες και όλοι κάπου φταίνε...
    Πριν χρόνια σε ένα καταυλισμό των μεταναστών στην Πάτρα "άγνωστοι", αφού πρώτα από μέρες έκλεισαν το νερό που είχαν για χρήση εκεί, βάλανε φωτιά 2 το βράδυ στις παράγκες και τους περίμεναν στα στενά με τα μαχαίρια και τα κανάλια παρά πόδα ότι εξεγείρονται και κάνουν φασαρίες και χαλάνε τη γειτονιά. Πρόσεξε. Όταν λέω "συνεισφορά" μιλάω σαν πολιτικές επιλογές του κράτους. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε τη Β. Αφρική και εδώ η πολιτική ηγεσία τι έλεγε? Κακό παιδί ο Καντάφι. Εκείνη την περίοδο όποιος έλεγε να σταματήσουμε να ανεφοδιάζουμε τα βομβαρδιστικά και να παραχωρεί τον εναέριο χώρο ταυτίστηκε με τον Καντάφι. Το άκουγες και στις σχολές όχι μόνο από την κυβέρνηση. Σαν επέκταση.. η ηγεσία κάθε λαού αντικατοπτρίζει και τη βάση και το ανάποδο. Το να μην είχες ανάμειξη στην ΕΕ σου έδινε το δικαίωμα να του χορηγήσεις ταξιδιωτικά έγγραφα και να πάει όπου θέλει. Όσο για τους ταλιμπανέζους τους πριμοδότησαν οι αμερικανοί και έγιναν στόχο λόγω Οσάμα. Σαν να λέμε Ξηρός... Ή βάρβαροι του Καββάφη..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Eν τω μεταξύ αυτή την ώρα που γράφουμε τις παπαρίες μας, κάπου στο Αιγαίο παίζει πολύ σοαβρά να θαλασσοδέρνονται μετανάστες και το λιμενικό να τους σώζει ή να τους πνίγει (αποφασίστε εσείς, εγώ νίπτω τας χείρας μου, προτιμώ τον χαρακτηρισμό Πιλάτος από τον χαρακτηρισμό φασίστας ή αναρχοσυριζαίος...). Δεν λέω, τεράστια η συνεισφορά μας στην επίλυση του θέματος με τη συμμετοχή μας σε μια ιντερνετική συζήτηση, αλλά σχωράτε με πάω για ύπνο παρέα με τις τύψεις μου ή την αναισθησία μου (πάλι εσείς αποφασίστε, εγώ έχω σκιαχτεί...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Ο πρετεντερης αν θυμαμαι καλα ειπε οτι τα ηθελε ο κωλος τους και πνιγηκαν,κατι με το οποιο πολλοι λιγο πολυ συμφωνειτε,αλλα οχι εγω.
    Δεν προσέχεις τί γράφει ο άλλος.
    Είπα
    Είσαι σίγουρος ότι τους έπνιξαν ή βγάζεις συμπεράσματα όπως ο judge πρωκτεντέρης;
    Ο πρωκτεντέρης βγάζει πάντα μα πάντα "τελεσίδικες my ass" αποφάσεις,για όλα τα θέματα.
    Αυτό εννοούσα.

Το αν μπορει να παει κατι στραβα στην θαλασσα η οχι ποσως με ενδιαφερει.
    Γιατί δε σε ενδιαφέρει;
    Επειδή εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τί μπορεί να πάει στραβά, σου βεβαιώνω ότι 30 άτομα σ'ένα καρυδότσουφλο στο Αιγαίο με 6 μποφώρ είναι τουλάχιστον accident waiting to happen.
    Αν πάλι δε σε νοιάζει και δηλώνεις άσχετος με το αντικείμενο(δικαίωμά σου,με γειά σου με χαρά σου) τότε γιατί βγάζεις συμπεράσματα;

Ευχαριστω που με μαλωνετε επειδη μαλωνω τους ιδεολογικους απογονους των γερμανοτσολιαδων που πνιγουν γυναικοπαιδα επειδη
    εσεις αν δεν ψιλογουσταρετε το θεωρειτε απαραιτητο για την χωρα σας.Αν δεν ειχα ψυχραμια θα εκλεινα αυτη την κουβεντα
    με κατι του στυλ αιμα τιμη αλλα ειναι και λιγο κλισε πια.
    Επιμένεις να υποστηρίζεις λοιπόν ότι
    1)οι λιμενικοί τους έπνιξαν
    α)χωρίς να ξέρεις τί ακριβώς έγινε
    β)χωρίς να έχεις ιδέα από τέτοιες καταστάσεις στη θάλασσα
    2)οι λιμενικοί είναι ιδεολογικοί απόγονοι των γερμανοτσολιάδων.
    Τους ξέρεις όλους και τους τσουβαλιάζεις;

Μπράβο επιχειρήματα...

Για τη διαφορά πρόσφυγα/λαθρομετανάστη κουβέντα ε;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Earentil21 Προβολή μηνύματος
    Πριν χρόνια σε ένα καταυλισμό των μεταναστών στην Πάτρα "άγνωστοι", αφού πρώτα από μέρες έκλεισαν το νερό που είχαν για χρήση εκεί, βάλανε φωτιά 2 το βράδυ στις παράγκες και τους περίμεναν στα στενά με τα μαχαίρια και τα κανάλια παρά πόδα ότι εξεγείρονται και κάνουν φασαρίες και χαλάνε τη γειτονιά. Πρόσεξε. Όταν λέω "συνεισφορά" μιλάω σαν πολιτικές επιλογές του κράτους. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε τη Β. Αφρική και εδώ η πολιτική ηγεσία τι έλεγε? Κακό παιδί ο Καντάφι. Εκείνη την περίοδο όποιος έλεγε να σταματήσουμε να ανεφοδιάζουμε τα βομβαρδιστικά και να παραχωρεί τον εναέριο χώρο ταυτίστηκε με τον Καντάφι. Το άκουγες και στις σχολές όχι μόνο από την κυβέρνηση. Σαν επέκταση.. η ηγεσία κάθε λαού αντικατοπτρίζει και τη βάση και το ανάποδο. Το να μην είχες ανάμειξη στην ΕΕ σου έδινε το δικαίωμα να του χορηγήσεις ταξιδιωτικά έγγραφα και να πάει όπου θέλει. Όσο για τους ταλιμπανέζους τους πριμοδότησαν οι αμερικανοί και έγιναν στόχο λόγω Οσάμα. Σαν να λέμε Ξηρός... Ή βάρβαροι του Καββάφη..
    Tώρα με ξαγρύπνησες... κοίτα να δεις, όσο και να σου ακούγεται τσιμεντολοθικό και εσύ και εγώ συνεισφέρουμε εμμέσως πλην σαφώς και σε φόνους και σε πολέμους και σε εξαθλίωση και σε χίλια δυο άλλα. Δε πα να χτυπάμε τον κ*λο μας κάτω είμαστε φουλ κομπλέ ενταγμένοι σε ένα σύστημα από το οποίο εξαρτώμαστε πλήρως και έστω και σε ένα απειροελάχιστο ποσοστό ο τρόπος ζωής μας διατηρέι και εντείνει την ανισότητα και την καταπίεση. Μπορεί να μην πετάγαμε αστακούς ο ένας στον άλλο στην Ψαρρου στη Μύκονο και γενικά να μην ξιπάζουμε αλλά και καταναλωτές είμαστε και μέρος του δυτικού κόσμου είμαστε και στα λόγια μόνο είμαστε. Ως άλλο πολιτικοοικονομικό φαινόμενο της πεταλούδας, ψωνίζεις από το πανέρι το made in china μπλουζάκι και στην άλλη άκρη του κόσμου, ο ανήλικος εργάτης χτυπάει υπερωρίες σε άθλιες εργασιακές συνθήκες... προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να παω να ζω στο δάσος τρεφόμενος με βατόμουρα και σβουνιές για να απαλλαχθώ από τις τύψεις μου, ούτε και να διασκεδάζω αυτές με καναπεδάτες φαμφάρες (δεν το λέω για σένα) επανάστασης.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν και η ελλάδα τα τελευταία -πολλά- χρόνια τα ίδια με εμάς είναι, άγεται και φέρεται, βρυχάται και καλά, αντιδρά και στο τέλος τις ρίχνουν μια σφαλιάρα και την καθίζουν στη θέση της. Ωραία όλα αυτά τα ρομαντικά που γράφεις, να σηκώναμε ανάστημα στο ΝΑΤΟ, να μην μπαίναμε ποτέ στην ΕΕ και τέτοια αλλά πολύ αμφιβάλλω αν είχαμε τα κάκαλα να τα υποστηρίξουμε και να αταπεξέλθουμε στις συνέπειες τέτοιων αποφάσεων. Φάνηκε άλλωστε πολύ πρόσφατα με το ότι φάγαμε ξύλο και δακρυγόνα και επιστρέψαμε με κατσουλωμένα τα αυτιά στα θρανία μας.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Aν κάποιος πραγματικά θεωρεί ότι οι λιμενικοί πυροβόλησαν όπως λένε μερικά βοθροσάιτ είναι επιεικώς καθυστερημένος!
    Πλέον και στον αέρα να πυροβολήσεις,μόνο και μόνο τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσεις για να το δικαιολογήσεις είναι μεγάλο πακέτο,οπότε λες γάμα το.

............
    πραγματι...http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...y.2110448.html

.......
    2)παραδέχομαι συνειδητά ότι μέχρι τώρα δεν ψήφιζα με ορθολογιστικά κριτήρια κάποια προδοτικά κοπρόσκυλα.
    ..............
    4)ασχολούμαι ενεργά με την πολιτική.

Σε κάλυψα;
    ουυυυ :a029:

και χαλαρωστε λιγακι γιατι δεν το βλεπω καλα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γιατί δε σε ενδιαφέρει;
    Επειδή εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τί μπορεί να πάει στραβά, σου βεβαιώνω ότι 30 άτομα σ'ένα καρυδότσουφλο στο Αιγαίο με 6 μποφώρ είναι τουλάχιστον accident waiting to happen.
    Αν πάλι δε σε νοιάζει και δηλώνεις άσχετος με το αντικείμενο(δικαίωμά σου,με γειά σου με χαρά σου) τότε γιατί βγάζεις συμπεράσματα;

επειδη εισαι γνωστης του θεματος με τετοιες συνθηκες θα μου πεις ποια λυση ειναι πιο λογικη???ρυμουλκηση του καρυδοτσουφλου η επιβιβαση στο σιγουρα πιο συμπαγες λιμενικο σκαφος των 20 ενηλικων+10 μωρων???

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Επιχειρηση "διασωσης" λαθραιων και λοιπων (κατωτερων σαφως) αραπαδων που "ναι μεν αλλα" περισσευουν.
    http://www.youtube.com/watch?v=E6bUp...RbIwwg&index=8

Ξερω ξερω, ροζ προπαγανδα.

Υ.Γ Αργησα λιγο να ποσταρω ε;

Απαντηση........ http://www.youtube.com/watch?v=9F5-Cy53KbQ

( Εδω να δεις ροζ προπαγανδα......)

ας επιλέξουμε επιτέλους αν θέλουμε θυροφύλακες-συνοριοφύλακες κέρβερους,
    ή ανοιχτές πόρτες με κέρασμα τουλουμπάκι και λικεράκι για το καλως όρισες....

σ.σ.: άλλο κέρβερος, άλλο μισάνθρωπος...

επίσης, καλό είναι να διαβάσουμε τί διαφορές έχει ο φασισμός με τον ναζισμό, τον εθνικισμό και το ρατσισμό γιατί στα πλαίσια του "ροζ" τσουβαλιάσματος κάποιοι έχουν μπερδέψει τις έννοιες και τα βλέπουν λίγο θολά....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κι επισης καλο θα ηταν να δουμε πως ''παντρευεται'' ιστορικα, διαχρονικα και ουσιαστικα ο φασισμος, ο εθνικισμος και ο ρατσισμος και με ποιους ''κερβερους'' εκφραστηκε και συνεχιζει να εκφραζεται.

αντε γιατι πολυ μαυριλα βλεπω
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    κι επισης καλο θα ηταν να δουμε πως ''παντρευεται'' ιστορικα, διαχρονικα και ουσιαστικα ο φασισμος, ο εθνικισμος και ο ρατσισμος και με ποιους ''κερβερους'' εκφραστηκε και συνεχιζει να εκφραζεται.

αντε γιατι πολυ μαυριλα βλεπω
    εγώ πάλι βλέπω ταμπέλες από μακρυά....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    επίσης, καλό είναι να διαβάσουμε τί διαφορές έχει ο φασισμός με τον ναζισμό, τον εθνικισμό και το ρατσισμό γιατί στα πλαίσια του "ροζ" τσουβαλιάσματος κάποιοι έχουν μπερδέψει τις έννοιες και τα βλέπουν λίγο θολά....

H αλήθεια είναι ότι οι φασίστες της ιταλίας ΔΕΝ έσφαξαν τους Εβραίους με τα χέρια τους.
    Δεν είχαν ας πούμε στρατόπεδα εξόντωσης
    Είχαν όμως στατόπεδα συγκέντρωσης, δίπλα στους σταθμούς των τρένων, οπότε τους
    μάζευαν εκεί και τους έστελναν πακέτα στους ναζί όπου ή τους σκότωναν ή φρόντιζαν
    να πεθάνουν με διάφορους τρόπους
    Αυτό φυσικά για να μη χαλάσει η ράτσα αλλοιωθεί το έθνος κλπ κλπ
    Όπως βλέπεις έχει διαφορά, δεν είναι το ίδιο.
    Άλλο σκοτώνω με το χέρι μου για να μη χαλάσει η ράτσα
    Άλλο βοηθάω να πεθάνεις για να μη χαλάσει η ράτσα
    (και εν τέλει χαλάσει το πεντιγκρί)

το ότι ναζί και φασίστες πολέμησαν μαζί και ποιός είχε το πάνω χέρι σ αυτή την συμμαχία
    είναι μια λεπτομέρια να υποθέσω χωρίς νόημα...
    :rotflmao:

υγ
    Οι τσιγκάνοι φυσικά δεν πρόλαβαν να δουν κανένα στρατόπεδο
    από τα δύο γιατί η "εκκαθάριση" ήταν επί τόπου από (Φασίστες, ναζί, ΡΟυμάνους εθνικήστες κλπ κλπ)
    Όπως βλέπεις δεν ήταν όλα τα σκουπίδια ίδια. Ποιός ρατσισμός?
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 05/02/2014 στις 10:14.
    ανανήψαντας

εντάξει, μάλλον δεν έγινα κατανοητός...

υπάρχει μία σειρά τόμων που ονομάζεται εγκυκλοπαίδεια. εκεί μπορεί να αναζητήσει κανείς τα λήμματα ρατσισμός, φασισμός, εθνικισμός, εθνικισμός, σωβινισμός, κομμουνισμός κλπ κλπ ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται και να χρησιμοποιεί αυτές τις έννοιες σωστά και όχι όπως και όπου να 'ναι. Εντάξει μπορεί να μιλάμε για κακούς, αλλά άλλο ο δρακουμέλ, άλλο ο τζόκερ, άλλο ο μέγκατρον, και άλλο ο σκέλετορ....

από κει και πέρα μπορούν όσοι θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ξύλινη γλώσσα, μέρος της οποίας είναι και το τσουβάλιασμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    πραγματι...http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...y.2110448.html

ουυυυ :a029:

και χαλαρωστε λιγακι γιατι δεν το βλεπω καλα
    Άι καλά...
    Πουθενά δεν είπα ότι απαγορεύουν στους λιμενικούς να πυροβολούν ΓΕΝΙΚΑ.
    Δικαιούνται να καταναλώσουν μια συγκεκριμένη ποσότητα πυρομαχικών και προφανώς την καταναλώνουν.
    Το θέμα είναι- και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις- είναι ότι αν ρίξεις στον αέρα εν μέσω επιχείρησης και μάλιστα όταν βρίσκονται άνθρωποι εκεί κοντά, θα σε πρήξουν στις ερωτήσεις και στα έγγραφα.

Τώρα για του ουουουου και τα γελάκια στα επιστρέφω...
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 05/02/2014 στις 10:37.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    επειδη εισαι γνωστης του θεματος με τετοιες συνθηκες θα μου πεις ποια λυση ειναι πιο λογικη???ρυμουλκηση του καρυδοτσουφλου η επιβιβαση στο σιγουρα πιο συμπαγες λιμενικο σκαφος των 20 ενηλικων+10 μωρων???
    Ανάλογα την περίσταση,ενδέχεται η ρυμούλκηση να είναι πιο ασφαλής!
    Τί την περάσατε την επιβίβαση με 6 μποφώρ,παιχνίδι;
    Ειδικά τα μωρά πώς θα τα ανεβάσεις;
    Θα πάρεις το σούπερμαν τηλέφωνο;
    Αν έχει πολύ έντονο και κοφτό κυματισμό(κλασικό Αιγαίο δηλαδή) τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα στο ανέβα/κατέβα!

Γι'αυτό σας λέω, μην βιάζεστε και μην συμπεραίνετε αν δεν ξέρετε τί έγινε,τί συνθήκες επικρατούσαν,γνώσεις για το αντικείμενο.
    Μην τσιμπάτε με το πώς τα παρουσιάζουν κάποια σάιτ και βοθροκάναλα για δικούς τους λόγους.

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03
  4. Να αγοράσω ή όχι