Σελίδα 46 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από crfouras Προβολή μηνύματος
    ..............Το ότι δεν συμφωνείς σε όλα, ειναι καλο γιατί θα μπορέσεις ίσως να δώσεις επιπλέον πληροφορίες στο forum που εγω να αγνόησα κ να το αναπτύξουμε περαιτέρω το θέμα. ....
    σου ξέφυγαν τα δικά μου προηγούμενα σεντόνια

http://www.moto.gr/forums/showthread...130207&page=16

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    σου ξέφυγαν τα δικά μου προηγούμενα σεντόνια

http://www.moto.gr/forums/showthread...130207&page=16
    Αδερφε τα διάβασα όλα, πριν ξεκινήσω να γράφω, αλλα όπως είπα κ πιο πάνω, ο κάθε ένας απο εμάς μεταφέρει τι είδε, πως το ένιωσε κ πως το εκτίμησε. Πολύ σωστά έχεις συμπεριλάβει πράγματα τα οποία είτε σου αρεσαν είτε δεν σου άρεσαν κ αυτός ειναι ο ουσιαστικός λόγος να γράφουμε κ να μοιραζόμαστε στο forum.
    Εγω κατέθεσα την δική μου άποψη.....
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ...... ο κάθε ένας απο εμάς μεταφέρει τι είδε, πως το ένιωσε κ πως το εκτίμησε. .....
    όντως,

in any case, τσάκω άλλη μια

ωραίο review

Αν σου δωθει η ευκαιρία, αξίζει να το κανεις εστω ενα test drive. Θεωρώ ότι θα έχεις μια πλήρη εικόνα μετά, ώστε να την μοιραστεις μαζί μας.

ΠΗΓΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.............ΑΛΛΑ

Είχανε ένα καί μοναδικό καί τό γυρνάγανε σέ όλη τή βόρεια Έλλάδα,έτσι τήν πάτησα
    όταν πήγα είχε φύγει γιά Βέροια,Νάουσα,Κατερίνη...??
    Τού τήν έχω στημμένη,πού θά πάει...??
    Έπιτέλους κάποιος πού γράφει...!!
    Σ'εύχαριστούμε γιά τήν έμπειρία σου μέ τή μοτοσυκλέττα πού μάς παρέθεσες.
    Σέ βρίσκω βέβαια ένθουσιώδη,χωρίς νά έχω άποψη μιά καί δέν τό καβάλησα.
    Οί ένστάσεις μου είναι στό θέμα τιμή 16000 εύρώ....!!!
    Νομίζω πώς άν είχε γύρω στά 13000-13500 θά έμπαινε πιό καλά στήν άγορά.
    Κάπως έτσι ΕΘΑΨΑΝ έκεί στή Γιαμάχα τό 1200 tenere μέ τά 16300 πού ζήταγαν.
    Άν τό μυαλό τών Αύστριακών όπως άκουσα καί στίς δηλώσεις τους ήταν μόνο τό
    πώς θά κοντράρουν τήν BMW άγνοώντας όλους τούς άλλους,ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ.
    Διότι ή BMW κουβαλάει παράδοση,ίστορία καί πολύ βαρύ όνομα άπέναντι στήν ΚΤΜ
    πού μέ 500 καί 1000 εύρώ διαφορά δέν μπορείς νά τή βάλεις άπό κάτω....!!!
    Καί τό μεγάλο έρωτηματικό......άξιοπιστία...??
    Πού όταν δώσεις παραπάνω άπό όσο κοστίζει
    ένα πετρελαιοκίνητο 1600άρι αύτοκίνητο αύτό τό ΑΠΑΙΤΕΙΣ..!!
    Έδώ όμως μέ τό παρελθόν πού κουβαλάει ή ΚΤΜ
    μόνο ό ΧΡΟΝΟΣ θά μιλήσει..!!
    Γιά μένα λοιπόν οί έπίδοξοι άγοραστές θά πρέπει νά κάνουν λίγη ύπομονή,
    νά τό δούμε νά γράφει χλμ. καμμιά 25000-30000 καί μετά βλέπουμε.
    Έξάλλου καί οί καλύτεροι.........πάντα τά θέματα τους τά βγάζουν
    στόν πρώτο ,άντε δεύτερο τό πολύ χρόνο κυκλοφορίας τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

για εμενα οπως τα λες, το μοτο δεν ειναι απογονος του 990..ειναι απλα ενα αλλο μηχανακι με διαφορετικες βλεψεις και προσδοκιες...
    δεν κανει καλυτερα αυτα που κανει ηδη το 990...κανει αλλα πραγματα...

μαλλον πιο πολυ ανταγωνιστης του tiger 1050 ειναι παρα του BMW...ή μπορει κατι αναμεσα σ'αυτα τα 2...

διασκεδαστικα ακουγονται ομως ολα αυτα για καποιον που εχει το μαρουλι...

στην φτωχια μου την μαυρη...

Κατ'εμε, ειναι μια νεα μοτοσυκλετα που δεν εχει ερθει για να αντικαταστησει το 950-990, αλλα σκοπος του εργοστασιου ειναι να εμπλουτισει την γκαμα της, προσπαθωντας να πουλησει σε αλλες χωρες που δεν ειχε λογο κ υπαρξη, να προσεγγισει νεους φανατικους και ολα αυτα με μια μοτοσυκλετα τουρισμου που θελει να μπει εμβόλιμη σε μια αλλη κατηγορια μοτοσυκλετων......αυτη των sport-touring!!! Με αυτη την μοτοσυκλετα και ολες τις αλλες μοτοσυκλετες της κατηγοριας, οι οποιες παρουσιαζουνε επιδοσεις εφαμιλλες με αυτες των sport-touring, φορτωνονται οσο δεν παει, αναβατης-συνεπιβατης να απολαμβανουνε ανεσεις κ ασφαλεια που πολλοι θα ζηλευαν.......κ ολα αυτα χωρις να χρειαστει να στραμπουληχτει η μεση σου, χωρις να σε βαρανε ανεμοι......κ αμα λαχει να μπορεις να κανεις κ τον "ινδιανο" οπου κ οποτε σου την βαρεσει........νομιζω οτι σκοπος δεν ητανε η αντικατασταση του 950-990!!!!

αφου επιβεβαιωνεις και εσυ αυτα που ελεγα οταν διαβασα την αποψη του Σπυρου, δεν χωραει αμφιβολια...
    το μηχανακι ειναι για να ταξιδευει με διαφορετικο τροπο απ'οτι εχει συνηθισει ο μοτοκοσμος μεχρι σημερα...
    αυτες τις ταχυτητες στην εθνικη τις εβλεπες με 4κ ή στην χειροτερη 3κ χιλιαρια...
    τωρα ολα αυτα γινονται με δικυλινδρο μηχανακι που εχει ονοφαδικες καταγωγες και στησιμο και μπορεις (αν εισαι χερας) να μπεις και σ'αυτον τον χωματοδρομο που φαινεται στον χαρτη στα νοτια της Τοσκανης, που βγαζει πιο συντομα στον προορισμο σου απο την ασφαλτο...

εμενα με ενθουσιασε αυτο που εγραψες για την ταχυτητα ταξιδιου...180-200χλμ/ωρα σταθερα δεν ειναι αστειο πραγμα...

αν ηθελες λοιπον να ταξιδευεις καπως ετσι οι επιλογες σου ηταν περιορισμενες στα sport touring (βλ. busa, blackbird) αλλα με πολλους περιορισμους σε βαρος, κινηση στην πολη κλπ, στα 1000αρια naked (βλ. fazer 1000) που οκ, μια χαρα μηχανακι ειναι αλλα σου δινει την δυναμη του ψηλα χωρις να εχει καγκουροβλεψεις, ή το tiger 1050 που ειναι και αυτο ενα (σχεδον) ονοφαδικο design με ασφαλτινο προσανατολισμο και ωραιο μοτερ...
    ολα αυτα φορτωνονται, πανε δικαβαλα ταξιδια και ταξιδευουν με 180 σταθερα, αλλα με ολα κανεις συμβιβασμους σε καποια αλλα πραγματα...

τωρα με το δικυλινδρο ΔΕΝ κανεις συμβιβασμους...
    θες καγκουριες στην πολη? τις κανει...
    θες ταξιδι φορτωμενος, δικαβαλο και σταθερα 180 στην εθνικη? το κανει...
    θες στριψιμο σε επαρχιακο στροφιλικι, ειτε κλειστο, ειτε ανοιχτο με πολλα χλμ στο κοντερ? το κανει...
    θες χωμα? το κανει...
    θες κινηση στην πολη και να κοβει το τιμονι του για περνας απο παντου? το κανει...

αν αποδειχτει αξιοπιστο, νομιζω οτι θα γινει το μηχανακι πολλων μετα απο καποια χρονια που θα κυκλοφορησουν και θα πουλιονται τα μεταχειρισμενα...
    βεβαια το ερωτημα παραμενει..ΠΟΙΟΣ θα δωσει ΤΩΡΑ 16000€ και θα παρει το μηχανακι για να το δωσει μεταχειρισμενο σε 3-4 χρονια??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος

Είχανε ένα καί μοναδικό καί τό γυρνάγανε σέ όλη τή βόρεια Έλλάδα,έτσι τήν πάτησα

Εξαρχής να πω ότι όντως είμαι αρκετά ενθουσιώδης, γενικα σαν μοτοσυκλετιστης, που πολλές φορές, ανεξάρτητου μοτοσυκλετας που καβαλαω, τα βρίσκω πάντα ωραία και αυτό γιατί πιστεύω ότι κάθε μια μπορεί κ προσφέρει αυτό το "κάτι" που άλλες δεν το έχουν ή μπορεί ενδεχομένως να το κάνουν καλύτερα απο τις άλλες!!!! Ομως κάθε μοτοσυκλέτα έχει πάντα αυτό το κάτι να προσφέρει!!!
    Τωρα επι του θέματος αξιοπιστία, με βρίσκεις μαζί σου. Για εμένα ειναι σημαντικότατη παράμετρος πριν αποφασίσω να καταθέσω τον οβολό μου, ανεξαρτήτως αγοραστικής αξίας. Η εν λόγω μοτοσυκλέτα με τα τόσα ηλεκτρονικά , ειδικα για την απλή έκδοση που περιλαμβάνει κ τις ηλεκτρονικές ρυθμιζομενες αναρτήσεις, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάτι σίγουρα θα βγει στην επιφάνεια αργα ή γρήγορα, αν κ δεν το εύχομαι. Πολύ ηλεκτρονικό ρε παιδί μου σε αυτά τα μηχανάκια!!!!
    Στο θέμα των τιμολογιακων πολιτικών που ακολουθούν οι εταιρίες όπως πολύ σωστά είπες, θα έπρεπε κ θα μπορούσαν να ειναι πιο down to earth, προσεγγίζοντας ενδεχομένως μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό. Δυστυχώς επαυτου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!!!!
    Σου λέει σου αρέσει κύριος; Πρεπει να πλερωσεις!!! Κ να θυμίσω ότι "η καψουρα, η μαστουρα κ η τσιπουρα, πληρωνωνται"!!!! Και έχουμε πληρώσει.....ουκ ολίγα!!!!!
    Οι παιδικές ασθένειες αναμένονται κ σίγουρα θα εμφανιστούν. Ελπίζω να περιορίζονται σε μικρής σημασίας κ κόστους!!!!
    Οσο αφορά την BMW, όσο κ να μη μπορούν κάποιοι να το χωνεψουν, όντας ορκισμενοι εχθροί, ειναι μια εταιρεία κολοσσός, με ιστορία, τεχνογνωσία κ παράδοση πολλών χρόνων. Δύσκολα θα σταθεί η ΚΤΜ απέναντι της!!! Ετσι κ αλλιώς έχει πολλα χρόνια μπροστά της για να δείξει την αξία της, ειδικα όταν απαιτεί να σταθεί απέναντι τους κ κοιτώντας τους στα ματιά.....να δείξει τον δρόμο της εξέλιξης.
    Και να σκεφτείς ότι αυτά τα γράφει ένας βαμμενος ΚΤΜ-ιμικος!!!!!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Πρωτον, αν βαλεις κατω τo κοστος των εξτρα της BMW για να ερθει στα επιπεδα του ΚΤΜ των 16Κ η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο 1-2Κ, δευτερον μονο για αξιοπιστια δεν εχει παραδοση η BMW και τριτον το μοτερ RC8 ειναι μαζι μας εδω και 5 χρονια.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

αφου επιβεβαιωνεις και εσυ αυτα που ελεγα οταν διαβασα την αποψη του Σπυρου, δεν χωραει αμφιβολια...
    το μηχανακι ειναι για να ταξιδευει με διαφορετικο τροπο απ'οτι εχει συνηθισει ο μοτοκοσμος μεχρι σημερα...
    αυτες τις ταχυτητες στην εθνικη τις εβλεπες με 4κ ή στην χειροτερη 3κ χιλιαρια...
    τωρα ολα αυτα γινονται με δικυλινδρο μηχανακι που εχει ονοφαδικες καταγωγες και στησιμο και μπορεις (αν εισαι χερας) να μπεις και σ'αυτον τον χωματοδρομο που φαινεται στον χαρτη στα νοτια της Τοσκανης, που βγαζει πιο συντομα στον προορισμο σου απο την ασφαλτο...

εμενα με ενθουσιασε αυτο που εγραψες για την ταχυτητα ταξιδιου...180-200χλμ/ωρα σταθερα δεν ειναι αστειο πραγμα...

αν ηθελες λοιπον να ταξιδευεις καπως ετσι οι επιλογες σου ηταν περιορισμενες στα sport touring (βλ. busa, blackbird) αλλα με πολλους περιορισμους σε βαρος, κινηση στην πολη κλπ, στα 1000αρια naked (βλ. fazer 1000) που οκ, μια χαρα μηχανακι ειναι αλλα σου δινει την δυναμη του ψηλα χωρις να εχει καγκουροβλεψεις, ή το tiger 1050 που ειναι και αυτο ενα (σχεδον) ονοφαδικο design με ασφαλτινο προσανατολισμο και ωραιο μοτερ...
    ολα αυτα φορτωνονται, πανε δικαβαλα ταξιδια και ταξιδευουν με 180 σταθερα, αλλα με ολα κανεις συμβιβασμους σε καποια αλλα πραγματα...

τωρα με το δικυλινδρο ΔΕΝ κανεις συμβιβασμους...
    θες καγκουριες στην πολη? τις κανει...
    θες ταξιδι φορτωμενος, δικαβαλο και σταθερα 180 στην εθνικη? το κανει...
    θες στριψιμο σε επαρχιακο στροφιλικι, ειτε κλειστο, ειτε ανοιχτο με πολλα χλμ στο κοντερ? το κανει...
    θες χωμα? το κανει...
    θες κινηση στην πολη και να κοβει το τιμονι του για περνας απο παντου? το κανει...

αν αποδειχτει αξιοπιστο, νομιζω οτι θα γινει το μηχανακι πολλων μετα απο καποια χρονια που θα κυκλοφορησουν και θα πουλιονται τα μεταχειρισμενα...
    βεβαια το ερωτημα παραμενει..ΠΟΙΟΣ θα δωσει ΤΩΡΑ 16000€ και θα παρει το μηχανακι για να το δωσει μεταχειρισμενο σε 3-4 χρονια??

ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........ΡΕ

Θά άνατριχιάζουν τά σίδερα άπό τά Χάγια τά blackbird,καί τά ZZR

Τωρα επι του θέματος αξιοπιστία.....
    Οσο αφορά την BMW, όσο κ να μη μπορούν κάποιοι να το χωνεψουν, όντας ορκισμενοι εχθροί, ειναι μια εταιρεία κολοσσός, με ιστορία, τεχνογνωσία κ παράδοση πολλών χρόνων.
    Δεν μάθαμε τελικά... με τον δημοσιογράφο που σκοτώθηκε κατά τις δοκιμές του νέου R1200gs τί έγινε....?
    γιατί για τις ανακλήσεις της BMW τουλάχιστον μαθαίνουμε...

τωρα ολα αυτα γινονται με δικυλινδρο μηχανακι που εχει ονοφαδικες καταγωγες
    γκουχαπογκουχπουγκουχκιγκουχωςγκουχπουγκουχέχειγκουχονοφάδικεςγκουχκαταγωγές?γκουχ

Μέλος Το avatar του/της freco
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    γκουχαπογκουχπουγκουχκιγκουχωςγκουχπουγκουχέχειγκουχονοφάδικεςγκουχκαταγωγές?γκουχ
    Τον πατέρα του τον λέγανε ΟΝούφριο και τη μάνα του OFFηλία.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Τον πατέρα του τον λέγανε ΟΝούφριο και τη μάνα του OFFηλία.
    είσαι μλκς......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Δεν μάθαμε τελικά... με τον δημοσιογράφο που σκοτώθηκε κατά τις δοκιμές του νέου R1200gs τί έγινε....?
    γιατί για τις ανακλήσεις της BMW τουλάχιστον μαθαίνουμε...
    Δεν γνωρίζω, ούτε για το ατύχημα, ούτε για την εξέλιξη κ την τροπή που πήρε. Ομως δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις!!! Πολύ έχουν πέσει, χτυπήσει κ πολλές φορές έχουν καταλήξει.....αλλα δεν νομίζω ότι βρίσκεσαι στο σωστό thread κ δεν καταλαβαίνω που το πας!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    πως θα χαρακτηριζες εσυ ενα μοτοσακο με τις συγκεκριμενες διαστασεις ζαντων και διαδρομες αναρτησεων?
    super sport? sport touring? enduro? mx?

ρωταω για να μαθαινω δλδ...

ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........ΡΕ

Θά άνατριχιάζουν τά σίδερα άπό τά Χάγια τά blackbird,καί τά ZZR

αν αυτο καταλαβες απο αυτα που εγραψα, οκ...
    μην σου κακολογισουμε και το busa..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF