Σελίδα 47 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 3742434445464748495051525797 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    πως θα χαρακτηριζες εσυ ενα μοτοσακο με τις συγκεκριμενες διαστασεις ζαντων και διαδρομες αναρτησεων?
    super sport? sport touring? enduro? mx?

ρωταω για να μαθαινω δλδ...
    δεν μου λένε κάτι οι συγκεκριμενες διαστασεις ζαντων και διαδρομες αναρτησεων από μόνες τους..... βάλε ας πούμε στην εξίσωση την καταγωγή του κινητήρα....

αλλιώς να πούμε οτι και το βέρσυς 1000 ή το μουλτιστράδα ή το απρίλια κάπο είναι και αυτά με ονοφφ καταγωγή....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Καθίστε πρώτα να λύσουμε τον γρίφο του τι είναι πλέον αυτά τα μηχανάκια και μετά πιάνουμε και άλλους γρίφους όπως τη καταγωγή τους

έναν έναν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Καθίστε πρώτα να λύσουμε τον γρίφο του τι είναι πλέον αυτά τα μηχανάκια και μετά πιάνουμε και άλλους γρίφους όπως τη καταγωγή τους

έναν έναν
    ναι, πάμε στον πρώτο γρίφο....

σύμφωνα με τα λεγόμενά σας (των κουμπάρων ντε) εγώ αντιλαμβάνομαι οτι είναι μια νέα για την ΚΤΜ κατηγορία
    αυτή των ΟΝ, που πάνε αξιοπρεπώς (και ίσως και παραπάνω) και off....

και λέω νέα για την ΚΤΜ κατηγορία, γιατί ΟΝoff οι άλλοι βγάζανε χρόνια τώρα....

βασιλιάς του ΟΝΟFF παραμένει (πάλι όπως αντιλαμβάνομαι από τα λεγόμενά σας) το 950/990 (βγάλτε τα μάτια σας, δεν ξέρω ποιο από τα δύο )

αυτό είναι ευκολάκι νομίζω....
    Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 19/09/2013 στις 13:13.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Kαι λίγα λες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ναι, πάμε στον πρώτο γρίφο....

σύμφωνα με τα λεγόμενά σας (των κουμπάρων ντε) εγώ αντιλαμβάνομαι οτι είναι μια νέα για την ΚΤΜ κατηγορία
    αυτή των ΟΝ που πάνε αξιοπρεπώς (και ίσως και παραπάνω) και off....

και λέω νέα για την ΚΤΜ κατηγορία, γιατί ΟΝoff οι άλλοι βγάζανε χρόνια τώρα....
    Αφού παίζεις με κεφαλαία και πεζά να σου πω κι εγώ αντιστοίχως πώς αντιλαμβάνομαι εγώ αυτά που έγραψαν τα παιδιά.

Το καλύτερο ONOFF συνεχίζει να είναι το 950-990.

Άλλοι βγάζανε χρόνια τώρα ONoff όπως σωστά λες.

Το συγκεκριμένο είναι ONoff.

Ναι μεν πιο πολύ On παρά Off, αλλά πολύ περισσότερο και On και Off από αυτά που βγάζανε χρόνια οι άλλοι.

υγ. Άμα το πάρεις και σου βγει μάπα τα λεφτά σου πίσω δε σου τα δίνουμε να ξέρεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αφού παίζεις με κεφαλαία και πεζά να σου πω κι εγώ αντιστοίχως πώς αντιλαμβάνομαι εγώ αυτά που έγραψαν τα παιδιά.

Το καλύτερο ONOFF συνεχίζει να είναι το 950-990.

Άλλοι βγάζανε χρόνια τώρα ONoff όπως σωστά λες.

Το συγκεκριμένο είναι ONoff.

Ναι μεν πιο πολύ On παρά Off, αλλά πολύ περισσότερο και On και Off από αυτά που βγάζανε χρόνια οι άλλοι.

υγ. Άμα το πάρεις και σου βγει μάπα τα λεφτά σου πίσω δε σου τα δίνουμε να ξέρεις
    και που διαφωνήσαμε δλδ??? στο οτι οι άλλοι βγάλανε λιγότερο οφφ από ον?

τεσπα,

χρέπια είναι χρέπια θα παραμείνουν....

δικό σας

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    η εξελιξη του SMT ειναι, μη το κουραζουμε το θέμα. Αυτο που πρεπει να κανει η ΚΤΜ πλεον ειναι να μπει και αυτη τη κατηγορια 800 με περισσοτερο οφ χαρακτηρα για να ψωνισουμε και μεις οι τελειωμενες με τα ψυχολογικα απο στρομα
    Ban 'em all

Mιας και το έφερε η κουβεντΆΡΑ γιατί δεν είναι η εξέλιξη του adv? (δεν ξέρω, ρωτάω)

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Mιας και το έφερε η κουβεντΆΡΑ γιατί δεν είναι η εξέλιξη του adv? (δεν ξέρω, ρωτάω)
    γιατί δεν εξέλιξαν καθόλου το κομμάτι του OFF. απλά εξέλιξαν το κομμάτι του ON χωρίς να διατηρεί (εκτός απο την ομαλότητα του κινητήρα στις χαμηλές) τα χαρακτηριστικα του OFF.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    και που διαφωνήσαμε δλδ??? στο οτι οι άλλοι βγάλανε λιγότερο οφφ από ον?

τεσπα,

χρέπια είναι χρέπια θα παραμείνουν....

δικό σας
    Δε διαφωνήσαμε κάπου.

ONoff είναι κι αυτό, απλά πολύ καλύτερο από τα αντίστοιχα της κατηγορίας του (και στο ΟΝ κομμάτι και στο off).

Το γρίφο προσπάθησα να σου λύσω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από crfouras Προβολή μηνύματος
    Δεν γνωρίζω, ούτε για το ατύχημα, ούτε για την εξέλιξη κ την τροπή που πήρε. Ομως δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις!!! Πολύ έχουν πέσει, χτυπήσει κ πολλές φορές έχουν καταλήξει.....αλλα δεν νομίζω ότι βρίσκεσαι στο σωστό thread κ δεν καταλαβαίνω που το πας!!!!
    http://www.bikeit.gr/newsfromworld/1...kevin-ash.html

εντελώς φιλικά τα παρακάτω, νομίζω είμαι στο σωστό θρεντ διότι με ενδιαφέρει ότι γράφεται για το 1190, απλώς απαντάω σε μία δική σου εντελώς οφτόπικ διατύπωση-σύγκριση περί της αξιοπιστίας της bmw.
    η αξιοπιστία της bmw η οποία στοίχησε τη ζωή στον ash διότι απ' ότι άκουσα του σκάσαν οι μπουκάλες των μπροστινών στα μούτρα... συν τις εξηνταδυόμιση ανακλήσεις μέχρι στιγμής....
    οπότε ναι, όλη αυτή η συζήτησή μας μπορεί να μπει σε μία μικρή οφτόπικ παρένθεση, και αφού το 1190 θα έχει γράψει κανα χρόνο ζωής θα μπορέσουμε να ξανασυγκρίνουμε αξιοπιστία βάσει στατιστικών αποτελεσμάτων και ανακλήσεων....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    γιατί δεν εξέλιξαν καθόλου το κομμάτι του OFF. απλά εξέλιξαν το κομμάτι του ON χωρίς να διατηρεί (εκτός απο την ομαλότητα του κινητήρα στις χαμηλές) τα χαρακτηριστικα του OFF.
    Ok tnx. Το smt νόμιζα πως είναι ίδιο σε γεωμε3 με το adv απλά με 17ρες και άλλο σετάρισμα στις αναρτήσεις στις οποίες κράτησαν μέχρι και την διαδρομή

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    http://www.bikeit.gr/newsfromworld/1...kevin-ash.html

εντελώς φιλικά τα παρακάτω, νομίζω είμαι στο σωστό θρεντ διότι με ενδιαφέρει ότι γράφεται για το 1190, απλώς απαντάω σε μία δική σου εντελώς οφτόπικ διατύπωση-σύγκριση περί της αξιοπιστίας της bmw.
    η αξιοπιστία της bmw η οποία στοίχησε τη ζωή στον ash διότι απ' ότι άκουσα του σκάσαν οι μπουκάλες των μπροστινών στα μούτρα... συν τις εξηνταδυόμιση ανακλήσεις μέχρι στιγμής....
    οπότε ναι, όλη αυτή η συζήτησή μας μπορεί να μπει σε μία μικρή οφτόπικ παρένθεση, και αφού το 1190 θα έχει γράψει κανα χρόνο ζωής θα μπορέσουμε να ξανασυγκρίνουμε αξιοπιστία βάσει στατιστικών αποτελεσμάτων και ανακλήσεων....
    Δυστυχως δεν θελω να ακολουθησω την κουβεντα μας επι του θεματος, με αξονα ειδικα ενα τοσο θλιβερο συμβαν, το οποιο πριν λιγο μαλιστα διαβασα. Ωστοσο εγω, δεν εκανα πουθενα αμεση συγκριση περι αξιοπιστιας bmw-ktm........, αλλα αν θελεις ας μεινουμε στην κουβεντα μας περι 1190......διαβασε καλυτερα ολα τα post, καθως υπαρχουν κ αλλες αναφορες περι αξιοπιστιας τοσο της ΚΤΜ οσο και της bmw.
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ας γράψω λοιπόν και εγώ την άποψη μου, μετά από το test ride που έκανα τη Παρασκευή.

Αρχικά, έκανα με το μηχανάκι λίγο πάνω από 25 χιλιόμετρα. Περιελάμβαναν κίνηση μέσα στη πόλη, εθνική και λίγο επαρχιακό. Οδήγησα και το απλό και το R. Ο καιρός ήταν αρκετά καλός, χωρίς αέρα με περίπου 24 βαθμούς κελσίου.

Αρχικά καβάλησα το απλό και όχι το R.

+ απίθανο ζύγισμα
    +ποιότητα κύλισης
    +πολύ καλή δουλειά από τη μαμά ζελατίνα
    +κλασικό σασμαν ΚΤΜ
    +ο κινητήρας στο πρόγραμμα road δε σκόρτσαρε καθόλου σε καμία ταχύτητα
    +ελεγχόμενο γλίστρημα πίσω τροχού, μιας και μετά επεμβαίνει το traction control
    +ποιότητα κατασκευής

- ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (μπροστά-πίσω) σε 4 modes
    - μου έδωσε την αίσθηση ότι αν πέσει κάτω θα τσούξει πολύ η τσέπη
    - έβγαινε αρκετή ζέστη από τη σέλα

Γενικά λοιπόν, αν το μηχανάκι έβγαινε με manual ρυθμίσεις στις αναρτήσεις & είχαν κάπως καλύτερη προστασία κάποια μέρη του, όπως πχ ο κινητήρας θα ήταν ότι πρέπει για σχεδόν τα πάντα, εξαιρουμένου του χώματος αφού μπροστά φοράει 19 ζάντα.

Πάμε τώρα στο R.

Αρκετά ψηλότερο από το απλό, με μεγαλύτερων διαδρομών αναρτήσεις. Απορροφούσε τα πάντα από ανωμαλίες στο δρόμο, όπως βέβαια και το απλό. Τα θετικά του απλού ισχύουν και εδώ, με διαφοροποίηση της ζελατίνας του R, που είναι αρκετά πιο κοντή.

Άρα :

-Ζελατίνα, μετά τα 130 σε χτυπούσε ο αέρας

Έξτρα σύν :

+ Δυνατότητα απενεργοποίησης μόνο του πίσω ABS (σαφώς και του μπροστά αν το θέλεις).
    + Ύψος από έδαφος (για όσους τους νοιάζει το χώμα).
    + Manual ρυθμίσεις αναρτήσεων αλλά και με ηλεκτρικό τρόπο.
    + έρχεται με κάγκελα.

Θα έπρεπε πιστεύω να του έβαζαν και μια ποδιά γιατί είναι πολύ γυμνό από κάτω.

Εν κατακλείδι, ωραίο αλλά..
    Πολύ γκάζι, super στήσιμο, εύκολο μέσα στη πόλη αλλά, νομίζω ότι δεν είναι αρκετά ποστατευμένο, πολλά ηλεκτρικά.

Ας το δούμε 2 χρόνια τι ζημιές θα βγάλει και μετά όποιος το θέλει πράττει αναλόγως.

υ.γ Δεν έχω ιδέα για τη κατανάλωση μιας και δεν είχα το μυαλό μου εκεί, & το γκάζι το είχα συνεχώς όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό.

Πάντως μετά από αυτό αλλά και ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα αλλά και αλλού μέχρι στιγμής, ένα πράγμα συμπεραίνω.

Ωραίο μηχανάκι για βόλτες στην Ευρώπη φορτωμένο, με αρκετά γκάζια. Μέχρι εκεί. Για τις original adventure αναζητήσεις σας, κοιτάξτε αλλού. & πρακτικά, μάλλον δεν έχει λόγο ύπαρξης το R. Εξάλλου κάπως πρέπει να χτυπηθεί πλέον και η αγοραστική πίτα που κυριαρχούν οι Γερμανοί.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF