Σελίδα 47 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 37424344454647484950515257 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Δεν ξέρω για αυτούς που λες αλλά κάτι χαζοφλόρουμ σαν κι αυτό εδώ, ξέρεις, ανά εποχές, όλο και κάτι
    έχουν προσφέρει...
    http://www.tdmhellas.gr/smf/index.ph....msg210#msg210

Μην αφήνεις την πίκρα σου να μιλάει για σένα.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ετσι για το ρεζουμε...μην αμφιβαλεις οτι αν ελειπε το 90% αυτων που στηριξαΤε αυτους που ανακαλυψαΤε αργοτερα με την επιφοιτηση οτι ειναι προδοτες (πιο μπροστα η επιφοιτηση δεν ερχοτανε καθοτι ειχε παρει χαρτακι προταιρεοτητας το ρουσφετι και η βολεψη) τα πραγματα δεν θα ηταν σιγουρα ετσι.
    Ώπα ρε μεγάλε!Σοβαρά θες να φύγουμε;
    Δεν βολεύτηκα,δεν πήρα ρουσφέτι ποτέ.

Να υποθέσω ότι ψήφιζες άκυρο,λευκό,Λεβέντη,Βεργή;
    Κόμμα κυνηγών, τί ψήφιζες;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    οποτε ναι παρακαλω κι εσενα μαζι με το 90% να βαλετε ενα στουπι στο στομα σας και να περιμενετε στωικα την αποφαση των υπολοιπων για την τυχη σας απο το να μου τσαμπουνατε μαλακιες.
    Σιγά ρε δημοκράτη!Να μην ψηφίσουν δηλαδή όσοι ψήφισαν παλιά κοινοβουλετικά κόμματα;
    Γιατί,για τιμωρία του παρελθόντος;
    Δε θα σου κάνουμε τη χάρη,λέμε να ψηφίσουμε συνειδητά αυτή τη φορά.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

Δυστυχώς όσο σκληρό, απάνθρωπο και κτηνώδες σας ακούγεται, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Καριέρα ως Ιησούς δεν με ενδιαφέρει να κάνω, είμαι κότα και ψυχολογικά αδύναμος για να σηκώσω όλες τις αμαρτίες του κόσμου στις πλάτες μου αλλά θεωρώ επίσης ότι είμαι και ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου ώστε να αντιλαμβάνομαι ότι με τα λόγια και τις πορδές δεν βάφονται αυγά. Προτιμάω λοιπόν να το βουλώνω και να παραδέχομαι / συνειδητοποιώ ότι μπορώ στην παρούσα φάση μέχρι εκεί που φθάνουν τα πόδια μου, όπως επίσης ότι με νοίαζει περισσότερο απ΄ολα η πάρτη μου και ένας μικρός κύκλος δικών μου ανθρώπων. Την πάρτη μου και τους ανθρώπους αυτούς λοιπόν θα προφυλλάξω και να πάει να γ@μηθει ο Μρεχτ με τα τσιτάτα του, αν έρθει κανείς να πάρει εμένα ή αυτούς τους ανθρώπους που νοιάζομαι και αγαπώ, δεν θα περιμένω από άλλους να βοηθήσουν, θα τους γ@μησω προσωπικά ότι έχουν @γ@μητο ή τουλάχιστον θα προσπαθήσω.

Εν ολίγοις, ωραίο το δράμα μάγκες, καλός ο ιδεαλισμός και η παραμύθα που πουλάμε αλλά δεν βοηθάνε κανέναν και πολύ περισσότερο εμάς. Αν αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τι πραγματικά κάνουμε, τότε υπάρχει μια ελπίδα να διορθώσουν μερικά πράγματα, ξεκινώντας από τα απλά, από τα μέσα μας και από τα μεταξύ μας. Μετά όποιος έχει να δώσει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και προς άλλους, καλώς και καλά να κάνει, μέχρι το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ όμως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
    Συμφωνώ ως προς τον τρόπο σκέψης. Ρεαλιστική προσέγγιση. Ωστόσο θα ήθελα να αρχίσεις λίγο διαφορετικά απ'ότι άρχισες και να λες ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Μεγάλη κουβέντα διάβασα κάπου... "η ελεημοσύνη γίνεται για τον ελεήμονα...." όταν δίνουμε λοιπόν ένα ευρώ σε κάποιον στο φανάρι δε του κάνουμε καλό, απλώς νιώθουμε καλά εμείς. Ομοίως όταν γράφουμε μπούρδες στο ίντερνετ νιώθουμε καλά εμείς... κρίμα να κοροιδεύετε τους εαυτούς σας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    λέμε να ψηφίσουμε συνειδητά αυτή τη φορά.

ναι.. να ψηφισετε ολοι Τσιπρα να δουμε τι θα καταλαβετε..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω για αυτούς που λες αλλά κάτι χαζοφλόρουμ σαν κι αυτό εδώ, ξέρεις, ανά εποχές, όλο και κάτι
    έχουν προσφέρει...
    http://www.tdmhellas.gr/smf/index.ph....msg210#msg210

Μην αφήνεις την πίκρα σου να μιλάει για σένα.

Ρε συ Νίκο, Ok, δεν καταλόγισα σε κανέναν ότι είναι ένα ανάλγητο @δι, υπάρχουν άνθρωποι που βοηθάνε και δεν χρειάζεται να είναι υλική / χρηματική η βοήθεια... όπως έγραψες και εσύ αρκεί π.χ. να συμπαρασταθείς σε ένα φίλο, να προσφέρεις εθελοντικά το χρόνο σου, χίλια δύο. Απλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πιάνουμε ένα θέμα που είναι καυτό σαν πατάτα (και πολύ επικίνδυνο), πετάμε ένα γενικώς και γενικά ανθρωπιστικό μανιφέστο που δεν επιβεβαιώνεται από τις πράξεις μας και οκ, είμαστε εντάξει με τι; Με τις τύψεις μας; Ποτέ δεν κατάλαβα τι σοι τσαμπουκάς είναι αυτός, να προσπαθούν να σου εκβιάσουν την ευαισθησία ώστε να συνταχθείς με τις παπαριές και τις απόψεις που πετάει ο κάθε μαλάκας. Τα μνήμη των βρεφών πολύ χειρότερα την σπιλώνουν κάτι τυχαίοι που τα χρησιμοποιούν ως λάβαρα της ιδεολογικής τους μπαλαφάρας παρά ο πρετεντέρης που όσο να πεις είναι γνωστή ποσότητα καθάρματος. Τι σοί ανθρωπισμός είναι αυτός που θέλει την διατήρηση μιας αδιέξοδης κατάστασης; Πόσο ανθρωπιστικό είναι να λέμε ας τους αφήσουμε να έρθουν ελέυθερα και να στοιβάζονται κατά δεκάδες σε τρώγλες, να πεινάνε και να ζουν γενικά στην εξαθλίωση; Αφου δεν βγάινουν τα νούμερα μωρέ, όσο καλή θέληση και να υπάρχει, ούτε ιατριοφαρμακευτικά μπορουμε να τους προσφέρουμε κάτι, ούτε να τους εξασφαλίσουμε ένα minimum αξιοπρπεπούς διαβίωσης.Δεν θα ήταν πολύ πιο λογικό και εν τέλη ανθρωπιστικό να πούμε δεν περνάει κανένας άλλος; Δεν θα σταμάταγε αυτό την παραμύθα που τους πουλάνε περί εδέμ στην Ελλάδα αποσπώντας τους περιουσίες για να τους μεταφέρουν; Δεν θα σταμάταγε αυτό τους πνιγμούς πόσων ακόμα δεν ξέρω στο Αιγαίο, όχι απο το λιμενικό αλλά από σκυλοπνίχτρες βάρκες και άσχημο καιρό;

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ελπίζω να μη υπονοείς οτι την απόδειξη της ανθρωπιάς πρέπει να την εξαργυρώσουμε εδω μέσα για να μας δοθεί το δικαίωμα του λόγου.

στην εποχή του ιντερνετ η συμμετοχή έχει διαφορετικό πρόσωπο απο ότι στην εποχή του Ρήγα αδερφε.

βεβαια αναμενόμενο είναι και το γεγονός οτι και στην εποχή του ιντερνετ η δήλωση φρονημάτων δεν απαιτείται εγγράφως αλλά ψηφιακός

Πωπω.. έλεος!
    safety doesn't happen by accident

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    ελπίζω να μη υπονοείς οτι την απόδειξη της ανθρωπιάς πρέπει να την εξαργυρώσουμε εδω μέσα για να μας δοθεί το δικαίωμα του λόγου.

στην εποχή του ιντερνετ η συμμετοχή έχει διαφορετικό πρόσωπο απο ότι στην εποχή του Ρήγα αδερφε.

βεβαια αναμενόμενο είναι και το γεγονός οτι και στην εποχή του ιντερνετ η δήλωση φρονημάτων δεν απαιτείται εγγράφως αλλά ψηφιακός
    Δε νομίζω να σου στέρησε κανείς το δικαίωμα του λόγο ούτε να σου ζήτησε πιστοποιητικό φρονημάτων... το τι κάνεις ή δεν κάνεις το ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα. Από εκεί και έπειτα ας συνεχίσουμε να γράφουμε εδώ το πόσο ανθρωπιστές είμαστε, το body count συνεχίζεται...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	croco160-copy.jpg 
Προβολές:	81 
Μέγεθος:	60,5 KB 
ID:	309178
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος

+400
    Εγκζάκτλυ μάι πόιντ σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις.

Απλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πιάνουμε ένα θέμα που είναι καυτό σαν πατάτα (και πολύ επικίνδυνο), πετάμε ένα γενικώς και γενικά ανθρωπιστικό μανιφέστο που δεν επιβεβαιώνεται από τις πράξεις μας και οκ, είμαστε εντάξει με τι;

Δε νομίζω να σου στέρησε κανείς το δικαίωμα του λόγο ούτε να σου ζήτησε πιστοποιητικό φρονημάτων... το τι κάνεις ή δεν κάνεις το ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα. Από εκεί και έπειτα ας συνεχίσουμε να γράφουμε εδώ το πόσο ανθρωπιστές είμαστε, το body count συνεχίζεται...

Ρε συ Κώστα, μισό κιλό γιατί με μπερδεύεις.
    Τη μία λες ότι οι δυνάμεις σου φτάνουν για να βοηθήσεις εαυτόν άντε και κάποιους κοντινούς σου ανθρώπους. Μαζί σου. Δεν είμαστε όλοι ο Γκεβάρα, ούτε ο Άρης.
    Από την άλλη σε ενοχλεί το να γράφουμε το μακρύ μας και το κοντό μας σε καυτά ζητήματα.

ΟΚ.
    Την Άγια ώρα της επαναστάσεως θα το σβήσουμε το όνομά σου από τη λίστα των συμμετεχόντων

Το ότι μιλάμε και λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας, τί πρόβλημα δημιουργεί?
    Το ότι δε θα αλλάξει κάτι προς το χειρότερο είναι σίγουρο.
    Ό,τι και να γράφω εγώ εδώ τώρα, οι αποφάσεις που παίρνονται είναι εκτός του δικού μου ελέγχου, και το body count συνεχίζεται όπως και να έχει.

Δε γράφουμε για να σταματήσουν οι σφαγές στη Συρία, ούτε έχουμε φρούδες ελπίδες ότι θα μαζέψουμε υπογραφές να αλλάξει το Δουβλίνο ΙΙ μπας και συμπαρασύρει και την τιμή της Guinness προς τα κάτω.

Για χιλιοστή φορά, σε φόρουμ βρισκόμαστε, απόψεις ανταλλάσουμε.
    Γράφουμε για να γράφουμε, αν το θες ωμά.

Κακό δεν κάνει.
    Κάαααααποιο λίιιιιγο καλό, ίιιιιισως και να κάνει, σε κάποιον που μπορεί να διαβάσει κάτι και να ξεστραβωθεί από μια μαλακισμένη ιδέα που τον έδερνε.

Disclaimer
    Εντός των ορίων των κανόνων του φόρουμ φυσικά και με σεβασμό στο χώρο έκφρασης απόψεων που μας φιλοξενεί.

Ο Κωστάκης προσπαθεί να πει ότι εδώ (και αλλού φυσικά) σχίζουμε τα ρούχα μας πολλές φορές για να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα, ενώ κατά βάθος
    αν αλλάξει κάτι για τους πιο αδύναμους από μας, τελικά θα γυρίσει μπούμερανγκ και το ξέρουμε.
    Επίσης, που είναι και το μόνο στο οποίο διαφωνώ κάπως με το Κώστα και συμφωνώ με σένα, δεν κάνει κακό ούτε να τα λέμε, και σίγουρα ούτε
    να κάνουμε ότι μπορούμε για όποιον μπορούμε όταν μπορούμε.
    Το ότι δεν θα γίνει κανένας μας (καλά, κανένας σας ) χριστός, δεν σημαίνει ότι η όποια αλλαγή προς το γενικό καλύτερο δεν μπορεί να συντελλεστεί,
    λιθαράκι λιθαράκι, ένα μικρό βήμα κάθε φορά, έναν άνθρωπο το χρόνο, μια ιδέα τη δεκαετία, ίσως κάποτε αν δεν αυτοκαταστραφούμε ως είδος να
    γίνουμε η ουτοπία.
    Προς το παρόν βέβαια δεν είμαστε παρά οι Eloi της σύγχρονης εποχής.

Banned
    O καθενας λεει απο κατι, 1 στις 10 ισως εχει κατι ενδιαφερον,
    9 στις 10 μια ανοησια που αναπαραγει αναλογα με το ποια φυλλαδα/μπλογκ/κομμα παρακολουθει.
    Ο αλλος ποσταρει φωτο 7 ετιας για να ανεβασει τις διαδυκτιακες μετοχες του.....

το προβλημα ειναι διπλα μας...οποιος θελει βοηθα τον διπλανο του...
    Μπορει ο διπλανος να ειναι ενας ηλικιωμενος που με 300€ δεν βγαινει, ενας ανεργος, ενας ατυχος, ενας πακιστανομαροκινος....

Ολοι διπλα ειναι...διαλεχτε καποιον και βοηθηστε....αλλα κατα το 90%(προσωπικη μου αποψη) η βοηθεια σας εξαντλειται στο ποσταρισμα...

Καντε την θεωρια πραξη...με τον τροπο που εσεις θελετε....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ξαναλέω,

χαμηλώστε τους τόνους, κόφτε τα φλέημ, ηρεμήστε και συζητήστε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι. Εδώ δεν βλέπει ο ένας τον άλλο, οπότε και παρεξηγήσεις μπορεί να γίνουν από τον γραπτό λόγο του άλλου αλλά και να λέγονται και πράγματα που δεν θα τα υποστήριζε κάποιος στην πραγματική του ζωή.

Και μετά από αυτό το τελευταίο μου σχόλιο, θα σας παρακαλέσω και πάλι να ηρεμήσετε...

Κουραστήκαμε συνέχεια μ' αυτόν τον χαβά.
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 06/02/2014 στις 10:24.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ο Κωστάκης προσπαθεί να πει ότι εδώ (και αλλού φυσικά) σχίζουμε τα ρούχα μας πολλές φορές για να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα, ενώ κατά βάθος
    αν αλλάξει κάτι για τους πιο αδύναμους από μας, τελικά θα γυρίσει μπούμερανγκ και το ξέρουμε.
    Νίκο το ξέρω το "σκεπτικό" του Κώστα (στο βαθμό του δυνατού γιατί είναι και σύνθετο πανάθεμά το).
    Δε διορθώνονται τα πράγματα με το να σχίζουμε τα ρούχα μας. Και δε νομίζω ότι υποστήριξε κανείς κάτι τέτοιο.
    Και η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δε διορθώνονται και δεν πρόκειται να διορθωθούν no matter what, και την έχω εκφράσει πολλάκις.

Τα ρούχα μας τα σκίζουμε όταν βλέπουμε κάτι που μας θυμώνει, μας εξοργίζει, μας στενοχωρεί κλπ.
    Βλέπουμε κάτι, ακούμε κάτι, διαβάζουμε κάτι, μας τη βιδώνει, θολώνουμε, βρίζουμε και πάμε παρακάτω (οι περισσότεροι έστω γιατί υπάρχουν κι εξαιρέσεις), γιατί πρέπει να τελειώσουμε μια δουλειά να τη δώσουμε στον προϊστάμενο, γιατί θα καεί το φαγητό αν δεν το βγάλουμε από το φούρνο, γιατί πρέπει να ρίξουμε κι άλλο κούτσουρο στην ξυλόσομπα γιατί έχουμε ήδη δαγκώσει το κ@υλί μας και σε λίγο όπως το πάμε θα μπουκωθούμε και τα @@ μας.
    Γιατί ο καθένας από εμάς έχει μια ζωή να συνεχίσει. Άλλος καλύτερη, άλλος χειρότερη.

ΥΓ. Στην περίπτωση που άλλαζε κάτι, ΑΑΑΑΑΝ άλλαζε, μην είσαι σίγουρος ότι θα σου γυρνούσε μπούμερανγκ. Εκτός κι αν
    1. Δεν ανήκεις στο "μέσο όρο" (οικονομικώς τε και κοινονικώς) αλλά είσαι εφοπλιστής καναλάρχης κλπ οπότε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγή όντως και δικαίως θα σου γ@μούσε τα πρέκια
    ή
    2. Εάν με το "άλλαζε" εννοείς αλλαγές/προτάσεις τύπου Άδωνη: "Θέλετε να μπαίνουν δωρεάν οι γιούφτοι και οι σκούροι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νοσοκομεία? Ωραία. Πλερώστε οι χαμηλόμισθοι είσοδο 40€ χωρίς ποτό. Οι φραγκάτοι ούτε ή άλλως σε ιδιωτικά θα πάνε."

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03
  4. Να αγοράσω ή όχι