Σελίδα 47 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 37424344454647484950515257 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

τσάμπα μάγκες δηλαδή ε?
    το ότι τόσες οικογένειες τραπεζοϋπαλλήλων θα μείνουν χωρίς δουλειά μεχρι να φτιαχτούν οι ζημιές δεν μας νοιάζει ε?
    ποιοι από όλο αυτό το μπούγιο τσάμπα-μάγκων χρωστάει στη τράπεζα? και αυτοί που ενθαρρύναν το σπάσιμο τραπεζών νομίζουν ότι την γλυτώσανε τώρα ε? ότι ξεπληρώσανε αμέσως το δανειάκι για την πορσε?

και να σου πω βρε larisaman....εσύ και όλοι αυτοί που λες μπράβο, που στο διάτανο ξέρουν το λόγο που δανείζεται ο καθένας?
    γιατί όπως καταλαβαίνεις (λέμε τώρα) μερικοί δανείζονται για να φτιάξουν κάτι στη ζωή τους και άλλοι για να πάρουν φο-μπιζού...άρα δεν φταίνε σε όοοοολα οι τράπεζες....
    αλλά τώρα που θα θελήσεις το σουπερ-ντούπερ ον-οφ, δανειάκι θα πάρεις....

ενέσεις σκέψεων θέλουμε.....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Καλό ταξίδι Αλέξανδρε .......

Μκάρι εκεί που πηγαίνεις να μην υπάρχουν λόγοι που σε βγάζουν στους δρόμους ......

σκεφτείτε το λίγο ........

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

Re: Re: ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΛΑΡΙΣΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ 8

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    αποζημίωση απο τις ασφαλιστικές με αποτέλεσμα την μελλοντική αύξηση των ασφαλίστρων τόσο στις τράπεζες όσο και στους ιδιώτες καταστηματάρχες.

Η ανασφάλεια των καταστηματαρχών στα ύψη απο την απάθεια της αστυνομίας = σίγουρη ασφάλιση του μαγαζιού τους ανεξαρτήτως ασφαλίστρου.

Σιγουρη μετακύληση των υψηλών λειτουργικών εξόδων των τραπεζών και καταστηματαρχών στον τελικο καταναλωτή (εσενα και εμενα)

ατελείωτη γκρίνια για τους κλεφτες τραπεζίτες και τους λωποδύτες καταστηματάρχες που δουλευουν με περιθώριο κέρδους 300%

αλλά ξέχασα αμα δεν θέλαν να τους σπάνε το μαγαζί ας γινόντουσαν κατι άλλο….
    Πολυ σωστος..
    εννοειται πως θα αποζημιωθουν και πως ολα αυτα θα τα βρουμε μπροστα μας. Στο κατω κατω οπως ειδαμε σε ολη την Ευρωπη λογω οικονομικης κρισης τα επιτοκια πεσαν. Μονο στην Ελλαδα ανεβηκαν. Θα κατηγορησουμε την τραπεζα που ειναι ενας ελευθερος μη φιλανθρωπικος οργανισμος, ή το κρατος που επιτρεπει στις τραπεζες να πινουν το αιμα του κοσμακη και να οδηγουν τις οικογενεις και τις μικροεπιχειρησεις σε αδιεξοδο?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Δε ξέρω, μπορεί αυτά που γράφω να μην αντικατοπτρίζουν πλήρως αυτά που σκέφτομαι.

Αυτό που θέλω να πω είναι: ας μην είναι η αναρχία και το χάος η έυκολη λύση αντίδρασης σε προβληματικές πολιτικές και κυβερνήσεις.

*Εξηγούμαι για να μη παρεξηγούμαι: το παραπάνω είναι αυτό που θέλω να πώ εγώ, και όχι κάτι που είπε κάποιος άλλος και το σχολιάζω.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    και να σου πω βρε larisaman....εσύ και όλοι αυτοί που λες μπράβο, που στο διάτανο ξέρουν το λόγο που δανείζεται ο καθένας?
    γιατί όπως καταλαβαίνεις (λέμε τώρα) μερικοί δανείζονται για να φτιάξουν κάτι στη ζωή τους και άλλοι για να πάρουν φο-μπιζού...άρα δεν φταίνε σε όοοοολα οι τράπεζες....
    αλλά τώρα που θα θελήσεις το σουπερ-ντούπερ ον-οφ, δανειάκι θα πάρεις....

ενέσεις σκέψεων θέλουμε.....
    ++++++++Ferrari Enzo ...(χωρίς δάνειο έτσι; )
    Μπράβο και καλή θητεία...
    Ρε οι τράπεζες τεχνητές ανάγκες εξυπηρετούν καιμ πουλάνε.Τώρα αν κάποιος απλώνει τα πόδια του έξω απ'το σεντόνι(οικονομικές του δυνάμεις) και κρυώσει(χρωστάει σα μαλάκας) δε του φταίει η τράπεζα

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4491197

«Οι εντολές που μας έχουν δοθεί είναι να μην προκαλέσουμε τους διαδηλωτές. Να τηρούμε αμυντική στάση και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια υπομονής απέναντι στις προκλήσεις», είπε στα «ΝΕΑ» αξιωματικός επικεφαλής διμοιρίας των ΜΑΤ. Η ίδια εντολή δόθηκε στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων, παρόλο που το υπουργείο Εσωτερικών γνώριζε πως οι κουκουλοφόροι θα προκαλούσαν μεγάλες φθορές στο κέντρο της πρωτεύουσας.

<<Χωρίς σχέδιο
    Αστυνομικοί καταγγέλλουν το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τον σχεδιασμό των μέτρων. «Βλέπαμε τις βόμβες μολότοφ να μεταφέρονται και να μοιράζονται, αλλά οι εντολές μας ήταν να παρακολουθούμε διακριτικά και να επέμβουμε μόνο όταν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο», αποκαλύπτει στα «ΝΕΑ» αστυνομικός των ΜΑΤ που βρισκόταν στην περιοχή. Όπως έδειξε η συνέχεια, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν κανέναν σχέδιο να προστατευτούν υπουργεία και κτίρια οργανισμών, ενώ οι εντολές που δινόταν στις διμοιρίες φανέρωναν περισσότερο την έλλειψη συντονισμού. Με το στόμα ανοιχτό ο κ. Παυλόπουλος, ο κ. Χηνοφώτης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσιατούρας παρακολουθούσαν από τα μόνιτορ του κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., στο κτίριο του υπουργείου στη λεωφόρο Κατεχάκη, τα όσα συνέβαιναν στην Αθήνα και πληροφορούνταν για τις μεγάλες καταστροφές στη συμπρωτεύουσα, την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, τη Λάρισα και άλλες πόλεις.>>

Οριστε και οι μαρτυριες απο ΜΑΤατζη κιολας....Να ρωτησω καποιον αν καταδικαζει την ανοργανωτη ηγεσια,ανωτατη αστυνομικη και πολιτικη;Εχει νοημα;Δεν παραιτηθηκε κανενας,δεν ανελαβε κανενας την ευθυνη,αφησαν τους μπαχαλιστες να κανουν ο,τι κανουν συνηθως ανενοχλητοι.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

Το θεμα ειναι να καταδικασουμε εμεις σε ενα φορουμ ή στην πραγματικη ζωη μας;Τα λεμε,τα ξαναλεμε,τα καταδικαζουμε,τα ξαναμανακαταδικαζουμε...

ΚΑΙ;

Ποιος φταιει γαμω το κερατο μου για ολα αυτα που ζουμε;Ενας αορατος εχθρος;Που ειναι οι δεκαδες χιλιαδες αστυνομικοι;Που ειναι οι <<πληροφοριοδοτες>> του συστηματος;Οι μυστικες υπηρεσιες;Ποιος δεν κανει την δουλεια του;

Ο srx για να υπογραψει σαφη δηλωση καταδικασμου σε εσας;

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG

Re: ρε ανοιξτε το κεφαλι σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    να δείτε αν έμεινε τπτ μέσα.........................
    τα ασφάλιστρα κ τα δάνεια κ οι φοροι κ ολα αυτα φτάσανε εκει την νεολαία αλλα η διάφορα ειναι πως αυτοι μπορούνε και αντιδρουνε δεν καθονται να τους γ@μ@ει η τραπεζααααααα...

Ρε μήπως εσύ έχεις αποθημένα με τις τράπεζες???

Απο εσενα, που παιζεις στο Χρηματηστήριο και δινεις και συμβουλές ποτε να μπουμε και ποτε να βγουμε??

τι εγινε?? στα φαγανε???

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    ++++++++Ferrari Enzo ...(χωρίς δάνειο έτσι; )
    Μπράβο και καλή θητεία...
    Ρε οι τράπεζες τεχνητές ανάγκες εξυπηρετούν καιμ πουλάνε.Τώρα αν κάποιος απλώνει τα πόδια του έξω απ'το σεντόνι(οικονομικές του δυνάμεις) και κρυώσει(χρωστάει σα μαλάκας) δε του φταίει η τράπεζα
    ρε TOLIS αυτο εδω δα...τωρα... δεν το τραβαει ενα εορτοδανειο...?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	116341_0.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	60,1 KB 
ID:	149841
    Accipere quam facere praestat injuriam

Εξοστρακισμό δείχνει η βαλλιστική

9/12/2008
    10:51
    Νέα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 15χρονου από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού, που έχει προκαλέσει πρωτοφανείς ταραχές σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 9.84, η βαλλιστική έρευνα ολοκληρώθηκε και δείχνει ότι η σφαίρα έπληξε τον νεαρό μετά από εξοστρακισμό σε κολώνα ή μαρκίζα μπαλκονιού.

Πηγή: www.athina984.gr

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA

Re: ρε ανοιξτε το κεφαλι σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    να δείτε αν έμεινε τπτ μέσα.........................
    τα ασφάλιστρα κ τα δάνεια κ οι φοροι κ ολα αυτα φτάσανε εκει την νεολαία αλλα η διάφορα ειναι πως αυτοι μπορούνε και αντιδρουνε δεν καθονται να τους γ@μ@ει η τραπεζααααααα...

η μαλλον θελουν μια ΖΩΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ,,,,,,,,

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ,,,,,,,,,, περνούσαν χτες απο την πλατια εδω κ ο κοσμος τους έλεγε της τράπεζες της τράπεζες............. αυτοι φταίνε οχι εμεις. μην πειραζεται μαγαζια,,,

ΣΥΓΝΩΜΗ που οι ιδέες μου είναι ότι είναι αυτονόητο το ότι πρέπει να σέβομαι την περιουσία του άλλου και όχι το αντίθετο.

ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν κάνω διακρίσεις ποια ξένη περιουσία μου επιτρέπεται να καταστρέψω και ποια όχι

ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν ψάχνω να βρω αφορμές για να βγω στο δρόμο και στο όνομα ενος φόνου να κάνω τραμπουκισμούς εκεί όπου δεν φταίει κανένας

ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν κρύβομαι πίσω από τον όχλο για να καταστρέψω απλα και μόνο και να μείνω ατιμώρητος

ΣΥΓΝΩΜΗ που με αφορμή ενα άσχετο περιστατικό δεν θυμήθηκα ότι οι τράπεζες μου πίνουν το αίμα και να ξεκινήσω πόλεμο με αυτές

ΣΥΓΝΩΜΗ που την αντίσταση κατά της εξουσίας και την αντίθεσή μου με το κράτος δεν το ξεσπώ πάνω στους απλούς μεροκαματιάρηδες ανθρώπους

ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν είμαι αρκετά δειλός για να τους φωνάξω κι εγώ σαν μισθοφόρους και να τους υποδείξω να σπάσουν και για εμένα κάτι μιας και δεν τολμάω να το κάνω εγώ ο ίδιος

ΣΥΓΝΩΜΗ που προτιμώ να εξεγείρομαι και να συμμετέχω σε φιλήσυχες πορείες και απεργίες και όχι να πίνω καφέ στην πλατεία και δεν συμμετέχω αποκλειστικά και μόνο σε πορείες με μοναδικό σκοπό την καταστροφή

ΣΥΓΝΩΜΗ για όλα αυτά και ελπίζω να μην τα μετανιώσω, διότι αυτό θα σημαίνει τότε ότι τα πράγματα θα είναι πραγματικά δραματικά και η μόνη επιλογή που θα έχουμε είναι να επιβιώσει ο πιο δυνατός. Πίσω στο μηδεν δηλαδή όπου θέλουν να μας φέρουν οι "γνωστοί άγνωστοι" κρυμμένοι πίσω από ιδεολογίες τις οποίες μακάρι έστω και οι μισοί από αυτούς να είχαν διότι τότε θα υπήρχε μια δικαιολογία τουλάχιστον. Αλλα δυστυχώς είναι απλά μια αγέλη με μόνη ευχαρίστηση την καταστροφή χωρίς να ξέρουν γιατί, και εμείς είμαστε οι μαλάκες που τους παρακολουθούμε άπραγοι. Εαν μετά τα χτεσινά πρέπει να υπάρξει μια εξέγερση αυτή πρώτα από όλα πρέπει να είναι ενάντια στην κυβέρνηση (όποια κι αν είναι πάνω) που ενώ κατευθύνει την αστυνομία σε πράξεις άγριας καταστολής διαδηλώσεων δικαίως εξεγειρόμενων πολιτών, από την άλλη τους λέει να κάνουν την πάπια στους πραγματικούς καταστροφείς.

Προς μεν και δεν.......

9/12/2008
    Νέα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 15χρονου από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού, που έχει προκαλέσει πρωτοφανείς ταραχές σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 9.84, η βαλλιστική έρευνα ολοκληρώθηκε και δείχνει ότι η σφαίρα έπληξε τον νεαρό μετά από εξοστρακισμό σε κολώνα ή μαρκίζα μπαλκονιού.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    προς Sferopetadhn

Αυτά που λές είπα και εγώ και με είπε φασίστα ο άνθρωπος!!!!
    Καλά... το να πετάς μια λέξη χωρίς να έχεις ιδές τί σημαίνει είναι το μόνο εύκολο...

Όσο φασίστας ήταν ο Χίτλερ που έκαιγε τουε Εβραίους γιατί... ήταν Εβραίοι, άλλο τόσο είναι αυτός που στο όνομα μία ιδεολογίας (όποια κι αν είναι αυτή, από άκρα δεξιά έως άκρα αριστερά) θεωρεί ότι μπορεί να δέρνει τον άλλον ή να σπάει την περιουσία του.

Δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή που δέρνει του "άλλους". Πρωτομάστορες σε αυτά είναι οι "αναρχοαριστεροί" στα Πανεπιστήμια. Τα ξέρω γιατί τα είδα... Δεν τολμά κανείς να μιλήσει και κάνουν ντου, απλά γιατί είναι περισσότεροι. Μια φορά όμως δεν είδα να κάνουν προτάσεις... Μόνο ΟΧΙ σε όλα.

Σας αρέσει η Παιδεία σήμερα; ΟΧΙ
    Να την αλλάξουμε; ΟΧΙ
    Δεν τους πιάνεις από πουθενά!
    Έχουν μια κασσέτα και τη λένε...
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ!!!
    Αυτό το κάνω και μόνος μου. Δεν περιμένω εσάς να μου πείτε ότι κάτι είναι λάθος. Το βλέπω. Δεν είστε περισσότερο έξυπνοι από εμένα!

Πλέον δεν αξίζει ούτε καν να διαβάζω αυτό το thread, γιατί αντί να προσφέρει ιδέες και προτάσεις, αναμασώνται τα ίδια και τα ίδια, βλακώδη ως επί το πλείστον- επιχειρήματα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

"Πλέον δεν αξίζει ούτε καν να διαβάζω αυτό το thread, γιατί αντί να προσφέρει ιδέες και προτάσεις, αναμασώνται τα ίδια και τα ίδια, βλακώδη ως επί το πλείστον- επιχειρήματα..."

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Προς μεν και δεν.......

9/12/2008

Ε! Ας ξεμοληθούν να βρουν το σημάδι που άφησε...

Σιγά την επιστήμη ρε παιδιά...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ρε TOLIS αυτο εδω δα...τωρα... δεν το τραβαει ενα εορτοδανειο...?
    ο λαρισέος έχει την λύση...

θα πας να πάρεις δάνειο, και μετά θα πας να κάψεις την τράπεζα...

έτσι θα ξεχρεώσεις!

ε ρε μαύρο blackbird που μας έφαγε..!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων