Σελίδα 48 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 38434445464748495051525358 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4491197

«Οι εντολές που μας έχουν δοθεί είναι να μην προκαλέσουμε τους διαδηλωτές. Να τηρούμε αμυντική στάση και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια υπομονής απέναντι στις προκλήσεις», είπε στα «ΝΕΑ» αξιωματικός επικεφαλής διμοιρίας των ΜΑΤ. Η ίδια εντολή δόθηκε στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων, παρόλο που το υπουργείο Εσωτερικών γνώριζε πως οι κουκουλοφόροι θα προκαλούσαν μεγάλες φθορές στο κέντρο της πρωτεύουσας.

<<Χωρίς σχέδιο
    Αστυνομικοί καταγγέλλουν το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τον σχεδιασμό των μέτρων. «Βλέπαμε τις βόμβες μολότοφ να μεταφέρονται και να μοιράζονται, αλλά οι εντολές μας ήταν να παρακολουθούμε διακριτικά και να επέμβουμε μόνο όταν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο», αποκαλύπτει στα «ΝΕΑ» αστυνομικός των ΜΑΤ που βρισκόταν στην περιοχή. Όπως έδειξε η συνέχεια, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν κανέναν σχέδιο να προστατευτούν υπουργεία και κτίρια οργανισμών, ενώ οι εντολές που δινόταν στις διμοιρίες φανέρωναν περισσότερο την έλλειψη συντονισμού. Με το στόμα ανοιχτό ο κ. Παυλόπουλος, ο κ. Χηνοφώτης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσιατούρας παρακολουθούσαν από τα μόνιτορ του κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., στο κτίριο του υπουργείου στη λεωφόρο Κατεχάκη, τα όσα συνέβαιναν στην Αθήνα και πληροφορούνταν για τις μεγάλες καταστροφές στη συμπρωτεύουσα, την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, τη Λάρισα και άλλες πόλεις.>>

Οριστε και οι μαρτυριες απο ΜΑΤατζη κιολας....Να ρωτησω καποιον αν καταδικαζει την ανοργανωτη ηγεσια,ανωτατη αστυνομικη και πολιτικη;Εχει νοημα;Δεν παραιτηθηκε κανενας,δεν ανελαβε κανενας την ευθυνη,αφησαν τους μπαχαλιστες να κανουν ο,τι κανουν συνηθως ανενοχλητοι.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

Το θεμα ειναι να καταδικασουμε εμεις σε ενα φορουμ ή στην πραγματικη ζωη μας;Τα λεμε,τα ξαναλεμε,τα καταδικαζουμε,τα ξαναμανακαταδικαζουμε...

ΚΑΙ;

Ποιος φταιει γαμω το κερατο μου για ολα αυτα που ζουμε;Ενας αορατος εχθρος;Που ειναι οι δεκαδες χιλιαδες αστυνομικοι;Που ειναι οι <<πληροφοριοδοτες>> του συστηματος;Οι μυστικες υπηρεσιες;Ποιος δεν κανει την δουλεια του;

Ο srx για να υπογραψει σαφη δηλωση καταδικασμου σε εσας;

Ρε mats ξεκόλλα ρε φίλε! Αυτή τη "μαρτυρία" περίμενες για να δεις ότι έτσι έγινε γιατί έτσι βόλευε;

Βλέπει να ασχολείται κανείς με το Βατοπαίδι; Σε μια μέρα ξεχάστηκαν όλα! Νόμιζαν ότι βρήκαν ευκαιρία να φανούν ότι είναι και γαμώ τις κυβερνήσεις, αλλά είναι τόσο άχρηστοι που τα κάναν χειρότερα...

Μην βλέπουμε μόνο την βιτρίνα. Ας σκεφτούμε ποιοί επωφελούνται από όλη αυτή την κατάσταση!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Εξοστρακισμό δείχνει η βαλλιστική

9/12/2008
    10:51
    Νέα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 15χρονου από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού, που έχει προκαλέσει πρωτοφανείς ταραχές σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 9.84, η βαλλιστική έρευνα ολοκληρώθηκε και δείχνει ότι η σφαίρα έπληξε τον νεαρό μετά από εξοστρακισμό σε κολώνα ή μαρκίζα μπαλκονιού.

Πηγή: www.athina984.gr

Με εντυπωσιαζεις....

δεν νιωθω τοσο μονος.....

+1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD

...
    άλλος ένας δολοφόνος, αθώος!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    ... όλες οι παραπάνω σελίδες ΠΡΙΝ καν μάθουμε τί τελικά έγινε ...
    ποιος από τους ισχυρισμούς των δύο πλευρών είναι ο αληθινός ...

Όχι βέβαια ότι το όποιο πόρισμα θα φέρει αποτέλεσμα.
    Γιατί απλούστατα αν αυτό πει ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε οι "χαμένοι" θα μιλήσουν για κουκούλωμα κλπ. Λες και δεν θα μπορούσε να έχει εξοστρακιστεί.

Αν αντίθετα πει ότι δεν εξοστρακίστηκε αλλά τον σημάδεψε, τότε οι άλλοι "χαμένοι" θα μιλήσουν για αποδιοπομπαίο τράγο κλπ. Λες και πάλι δεν θα μπορούσε να τον έχει σημαδέψει.

Όταν καταλάβουμε ότι ανεξάρτητα από πολιτική, ιδεολογική, θρησκευτική ή άλλη άποψη, ΔΕΝ είναι δυνατό να έχουμε πάντα εμείς δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο και κάτσουμε να ακούσουμε τον άλλο, να κάνουμε διάλογο και όχι πόλεμο (όπως είπε κάποιος παραπάνω) τότε ίσως κάποια στιγμή μπορέσουμε να βελτιώσουμε τη ρημάδα την κοινωνία μας.

+ οσα γουσταρεις.Καθε φορα τα ιδια.Ειναι σαν τις διαδηλωσεις.Με τους μεν να λενε καψτε τα ολα (μαζι σας αν καψετε τη βουλη,τα αρχεια των τραπεζων,τις παρανομα κτισμενες βιλλες,τα κοτερα των μιζαδορων κλπ.) και τους ΔΕΝ να μην σεβονται ενα νεκρο 15χρονο ΠΑΙΔΙ και να μιλανε για Παπαδοπουλους και Φλωρακηδες.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    σωστά
    αλλα τι κανουμε τους σκοτώνουμε??

Οχι ρε ται δεν σκοτωνουμε κανενα οτι κι αν πιστευει.Η αληθεια ομως (κι αν δεν κανω λαθος αυτο περιπου λεει κι ο σεργιος)ειναι καπου στη μεση.Δεν ξερουμε τι εχει γινει ακριβως κι ειναι χαζο να παιρνουμε θεση υπερ της μιας η της αλλης πλευρας γιατι δεν ειμασταν εκει.Χτες οι "αναρχικοι" που "επιτεθηκαν" με καδρονια κλπ ηταν 50(Π.Καρσιωτης στον Alpha).Σημερα το πρωι ηταν καμμια δεκαρια και εγινε φραστικο επεισοδιο συμφωνα με αυτοπτες μαρτυρες (ΕΤ1).
    Βγαλε συμπερασμα λοιπον.

Παλι λες.Αστο ρε φιλε μιλα καλυτερα για το Λιακο που σε κανει και νιωθεις Ελληναρας,μαγκας και οτι αλλο εχεις στο σκατομυαλο σου.Αν εχεις παιδια και μιλας ετσι εισαι για τα μπαζα.Αν δεν εχεις ελα να μου πεις τα ιδια οταν κανεις.
    quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Εσυ τα παιδια σου τα αμολας να πετροβολανε μπατσους ρε λεβεντη;

To τι κανω εγω με τα παιδια μου εισαι πολυ μικρος για να το κρινεις.Αν εχεις την οποιαδηποτε απορια σε σχεση με τα παιδια μου ελα να ρωτησεις τους δασκαλους τους γιατι εγω δεν θα ειμαι αντικειμενικος.
    Α ναι,ο γιος μου που ειναι 9 γραφει πολυ καλυτερα τα ελληνικα απο σενα ελληναρα της φακης και της φασιστολιακοτβ.

Οι προσωπικες επιθεσεις και τα μπινελικια, πανε συνεφο εδω βλεπω απ τους δημοκρατες του φορουμ.

Ρε πως αλαζουν τα πραγματα.

Εγω μπαναριστικα επειδη διαφημιζα τον Λιακοπουλο και ο καθε τσογλανος που βριζει ασυστολα και αδιακριτος χαιρει εκτιμησης, επειδη ειναι αναρχοαριστεροκατεστημενος.

Δεν εχεις τ αρχιδια ουτε παραθεση στα μηνυματα να κανεις η δεν ξερεις πως να το κανεις?Ποιος σ εβρισε φιλαρακι?Και ποιον ακριβως βριζεις εσυ?

Αυτοι που διαβαζουν ας κρινουν ολους μας.

Ακριβως κι επειδη κι εγω διαβαζω και κρινω δεν εχω προβλημα απο την κριτικη των αλλων.Προβλημα εχω μ αυτους που επικροτουν τη δολοφονια ενος ανηλικου πολιτη και καποιους αλλους που αναζητουν σαν τους γερους στα καφενεια του χωριου τις χρυσες εποχες της χουντας.Λες και σημερα εχουμε δημοκρατια.
    quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Κατά το σύνταγμα μας έχουμε δημοκρατία!
    Αλλά αν δημοκρατία είναι η εκκλησία να έχει καταπατήσει τη μισή και πλέον Ελλάδα, αν δημοκρατία
    είναι το καθεστώς των ''κουμπάρων'', αν δημοκρατία είναι ένα παιδί 16 χρόνων να πυροβολείται από
    αστυνομικό, αν δημοκρατία είναι κάθε μερίδα ανθρώπων αντιεξουσιαστών και καλά να σπάνε και να
    καίνε τα μαγαζιά των συνανθρώπων μας τότε εγώ ΔΕΝ θα πάρω από αυτή τη δημοκρατία!

Τέσπα έπρεπε να τους ''πυροβολήσουμε'' όταν είχαμε το ''πιστόλι'' της ψήφου στα χέρια μας τώρα μας
    το πήρανε οπότε θα τους υποστούμε κι άλλο!

Τοχεις διαβασει το συνταγμα?Που εχουμε δημοκρατια?Χουντα ειχαμε εχουμε και θα εχουμε οσο ψηφιζουν καποιοι τα δυο "μεγαλ" κομματα.Αν καποια απ αυτες τις κυβερνησεις εφαρμοζε το συνταγμα δεν θα ειχαμε τιποτα απ αυτα που αναφερεις.

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Μια απορία έχω...αυτοί που δηλώνουν αντιεξουσιαστές και τα σπάνε αδιακρίτως...γιατί δεν πάνε να κάψουν το υπουργείο δημοσίας τάξεως στην Κατεχάκη που είναι κέντρο άσκησης εξουσίας αλλά καίνε το πλαίσιο τον Παπασωτηρίου τα αυτοκίνητα/μηχανάκια του καθενός και το Πολυτεχνείο?

...ρητορική η ερώτηση...

Γιατι αυτο θα ηταν επανασταση.

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από roin1des
    (Απάντηση για το φασίστας)
    Γιατί θες να φιμώσεις κάποιον άλλο που έχει διαφορετική άποψη.

Κανείς δεν είναι στο απειρόβλειτο, όλοι κρίνονται.

Μπορεί εάν αμφισβητήσει κάποιος το Λαμπράκη π.χ. για σένα να είναι ύβρις, για άλλον όμως είναι να αμφισβητείς τον Παπαδόπουλο.

Να μπορείς να τον ακούς και να εύχεσαι να έχει την ελευθερία πάντα να τα λέει.όπως και εσύ αυτά που πιστεύεις!

Αχαχουχα.Φιλαρακι περνα απεναντι η αλλιως τη Δευτερα διαβασμενος.Ποιον σκοτωσε,φιμωσε,εξορισε,φυλακισε,βασανισε ο Λαμπρακης?Σιγα μην ειναι δημοκρατια το να βγαινει το καθε αποβρασμα και να μιλαει για το σκατοψυχο τον Παπαδοπουλο.

Ο Χιτλερ δεν την πηρε με το ζορι την εξουσια. Κρα κανανε για τον Χιτλερ στην εποχη του.

Κι απ οτι φαινεται εχει και σημερα ζητηση ο αδολφακος.Τι ξεφτυλα ειναι αυτη εδω μεσα.

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Βαλτε MEGA
    Γιακουμάτος:"Συμβαίνουν αυτά"
    για την εκτέλεση του παιδιού!!!!!!!

Tι ηθελες δλδ να πει αυτος ο κουμπουροφορος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios

είναι περιττό να μαλώνουμε για πολιτικές ιδέες δεξιά ή αριστερά και άλλες τέτοιες παπαριες...

Τι μου θυμησες τωρα.Η πολιτικη της νεας τρομοκρατιας οταν πρωτογινε κυβερνηση ηταν "ΜΗΝ ασχολειστε με την πολιτικη".Αν σου λεει κατι αυτο

Ευχαριστούμε που κάνετε την δουλειά
    Των ημετέρων, των κομματοσκυλων και των μεγαλοεργολάβων πιο εύκολη….
    Έτσι θα μπορέσουν να αγοράσουν τα σπίτια από τους κουρασμένους και αποκαμωμένους ιδιοκτήτες τους φτηνότερα….μιας και όλα είναι καμένα-σπασμένα, για να χτιστεί το νέο Μολ, το νέο Ψειρή Έτσι ώστε να έρχονται όλοι οι «χτεσινοί» μπουρτζόβλαχοι οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν «αγώνα» να πίνουν των αγωνιστικό πολυτεχνικό φρεντο τους στο καφέ-εστιατόριο-πολυκατάστημα «17 Νοέμβρη»(πιασιαρικο ε για 5 ευρώ…..

Άντε….και του χρόνου στην γειτονιά σας….τι νομίζεται ότι θα ξεφύγετε;

Aλλο θεμα η δολοφονια(οπως προκυπτει φανερα πλεον)κι αλλο το πλιατσικο.Αλλο το να καταδικαζεις μια δολοφονια κι αλλο να ανασταινεις σκατοψυχους και να οδηγας τανκς.
    Καποιος ρωταγε χτες γιατι δεν πανε να τα σπασουν στην Κατεχακη και του απαντησα πως αυτο θα ηταν επανασταση.Δεν εχουν τ @ρχιδια να το κανουν(ουτε κι εγω για να μην θεωρηθω υπερεπαναστατης).Καποιοι απ αυτους εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια και το ξερουν και καποιοι αλλοι εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια και δεν το ξερουν.
    ΠΟΤΕ τετοιες πραξεις,οπως και τα χτυπηματα της 17Ν και των αλλων "επαναστατικων" οργανωσεων δεν βοηθησαν στο να γινει ενα δυνατο μαζικο κινημα.
    Οι ιδιοκτητες μεγαλοκαταστηματων,οι τραπεζες και λοιποι συγγενεις ταχουν ασφαλισμενα τα μαγαζια τους.Αυτοι που θα την πληρωσουν ειναι οι υπαλληλοι κι οι μικροιδιοκτητες.Για να μπορουμε μετα να ψωνιζουμε μονο απο μαγαζια τυπου μολ.
    Συγχαρητηρια λοιπον στους επαναστατες που βοηθησαν χτες για μια ακομα φορα τους "αγανακτισμενους" "πολιτες" να αρθρωνουν λογο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....

Και τι ηθελες δλδ?Να προλαβει αλλος το κοπυραιτ της επαναστασης?(Γαμω το Σταλιν μου)

Μαγκες ακουω φασαρια απο το δρομο.Ωχ ερπυστριες ειναι.Παω να δω

Ακυρον,δυο vstrom ηταν απο κατω και ρυθμιζαν το ρελαντι.Τσαμπα χαρηκα.

Αυτα εχω γραψει μεχρι και τη σελιδα 21 του moto.gr εκτος απο ενα κομματακι που εβριζα το βεστρομα και η παγκοσμια συνωμοσια το διεγραψε οταν εκανα κπου πειστ.Πειτε μου που να το στειλω και να περασω να το υπογραψω.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για την βαλιστική

Το όπλο δεν έπρεπε να είχε βγει καθόλου από την θήκη του. Δεν απειλούταν καμία ζωή κανενός και ειδικά από μια παρέα 15χρονων την οποία και απλά έψαξαν και βρήκαν εκ των υστέρων.

Το όπλο δεν βγαίνει παρά μόνο εαν ο αστυνομικός ΒΑΛΕΤΑΙ με πυρά. Αυτή είναι η εντολή και όλα τα άλλα είναι για να καταλήξει τελικά και να αθωωθεί ο εν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

Όλα αυτά τα ελαφρυντικά ακόμη κι αν αληθεύουν καλό είναι να μην δημοσιοποιούνται αυτές τις ημέρες γιατί το μόνο που κάνουν είναι να εξοργίζουν τον κόσμο που όση καλή διάθεση και να έχει, δεν θέλει να ακούει δικαιολογίες.

Το καλύτερο που θα είχα να ακούσω είναι μια απλή και σταράτη δήλωση από τον δράστη αλλα και από τους υπόλοιπους υπεύθυνους για την κατάσταση αυτη που να λέει ότι ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ και είμαι διατεθειμένος να το πληρώσω.

ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν είναι υπεύθυνος και ας τον κάνει υπέυθυνο η θέση που έχει. Κανένας δεν θέλει να δεχτεί ότι έστω και από αμέλεια/άγνοια/ότι άλλο έχει μικρό ή μεγάλο μερίδιο της ευθύνης. Κανένας δεν έχει το παραμικρό ίχνος ευθιξίας. Σιγά να μην έχουν ίχνος υπευθυνότητας. Ούτε καν ο διοικητής του δράστη δεν παραιτήθηκε. Τον καθαίρεσαν, δεν παραιτήθηκε όμως. Οπότε ΟΛΟΙ τους (αστυνομικοί, διοικητές, υπουργοί, πρωθυπουργοί) δεν κάνουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και καλό είναι να μας αδειάζουν την γωνιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ρε TOLIS αυτο εδω δα...τωρα... δεν το τραβαει ενα εορτοδανειο...?
    Ρε η Yoshimura μπαίνει στα δικά μας;Αν ναι πάμε να την κλέψουμε!
    Ούτε δάνεια ούτε μαλακίες!Πάμε!Φωτιά και τσεκούρι στο σύστημα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε mats ξεκόλλα ρε φίλε! Αυτή τη "μαρτυρία" περίμενες για να δεις ότι έτσι έγινε γιατί έτσι βόλευε;

Βλέπει να ασχολείται κανείς με το Βατοπαίδι; Σε μια μέρα ξεχάστηκαν όλα! Νόμιζαν ότι βρήκαν ευκαιρία να φανούν ότι είναι και γαμώ τις κυβερνήσεις, αλλά είναι τόσο άχρηστοι που τα κάναν χειρότερα...

Μην βλέπουμε μόνο την βιτρίνα. Ας σκεφτούμε ποιοί επωφελούνται από όλη αυτή την κατάσταση!
    Τα εχω πει 100 φορες,μαλλον δεν εισαι fan των οσων γραφω :rotflmao:

Απλα τα λενε μεχρι και οι Ματατζηδες τωρα

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Με εντυπωσιαζεις....

δεν νιωθω τοσο μονος.....

+1000
    Είναι θέματα κοινής λογικής...

Και ας με πουν φασίστα. Στα @@ μου... Λες να ξέρουν αυτοί;

Ξέρουν αν ο παππούς μου πολέμησε στην Αλβανία για να λένε τις μαλακίες τους;
    Ξέρουν αν τη γλύτωσε από το απόσπασμα των Γερμανών γιατί ήταν ο γραμματέας του χωριού (από τους λίγους που ήξεραν γράμματα τότε) και τον ήξερε ο τύπος με την κουκούλα και τον έβγαλε από την γραμμή;
    Ξέρουν πώς ένιωσε ο πατέρας μου που δεν τον άφησαν να μπει στην Ευελπίδων (ήθελε να γίνει αξιωματικός τί να κάνουμε; ) γιατί η οικογένειά του ήταν "λάθος φρονημάτων";

Στα @@ μου σου λέω λοιπόν!

Όσο για τη βαλιστική...;

Ότι και να έγινε, ο κόσμος δεν θα το δεχτεί και διακαιολογημένα. Σε αυτό φταίει αποκλειστικά η Αστυνομία με τις μαλακίες και τα κουκουλώματα που έχει κάνει κατά καιρούς...

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA

Θα το γράψω κι εδώ .....

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για την βαλιστική

Το όπλο δεν έπρεπε να είχε βγει καθόλου από την θήκη του. Δεν απειλούταν καμία ζωή κανενός και ειδικά από μια παρέα 15χρονων την οποία και απλά έψαξαν και βρήκαν εκ των υστέρων.

Το όπλο δεν βγαίνει παρά μόνο εαν ο αστυνομικός ΒΑΛΕΤΑΙ με πυρά. Αυτή είναι η εντολή και όλα τα άλλα είναι για να καταλήξει τελικά και να αθωωθεί ο εν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

Όλα αυτά τα ελαφρυντικά ακόμη κι αν αληθεύουν καλό είναι να μην δημοσιοποιούνται αυτές τις ημέρες γιατί το μόνο που κάνουν είναι να εξοργίζουν τον κόσμο που όση καλή διάθεση και να έχει, δεν θέλει να ακούει δικαιολογίες.

Το καλύτερο που θα είχα να ακούσω είναι μια απλή και σταράτη δήλωση από τον δράστη αλλα και από τους υπόλοιπους υπεύθυνους για την κατάσταση αυτη που να λέει ότι ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ και είμαι διατεθειμένος να το πληρώσω.

ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν είναι υπεύθυνος και ας τον κάνει υπέυθυνο η θέση που έχει. Κανένας δεν θέλει να δεχτεί ότι έστω και από αμέλεια/άγνοια/ότι άλλο έχει μικρό ή μεγάλο μερίδιο της ευθύνης. Κανένας δεν έχει το παραμικρό ίχνος ευθιξίας. Σιγά να μην έχουν ίχνος υπευθυνότητας. Ούτε καν ο διοικητής του δράστη δεν παραιτήθηκε. Τον καθαίρεσαν, δεν παραιτήθηκε όμως. Οπότε ΟΛΟΙ τους (αστυνομικοί, διοικητές, υπουργοί, πρωθυπουργοί) δεν κάνουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και καλό είναι να μας αδειάζουν την γωνιά.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    ΟΥΓΚ!

παλι HONDA ρε παιδια??
    εσυ κοριτσι μου για δικηγορος κανεις
    χαραμιζεσαι εδω μεσα

μη το χασουμε τωρα το σοου και φανει οτι ο δολοφονος μπορει και να μην ηταν τοσο δολοφονος---τοσο ρημαγμα επεσε σ ολη τη χωρα--πωςθα το δικαιολογησουμε
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Κάπου χάθηκε η μπάλλα μου φαίνεται....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    A ok, τωρα...ησυχασε το πανελληνιο...

πλεον θα σπανε βιτρινες με εξοστρακισμο και οχι με απευθειας πετριες...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων