επιτέλους, ΝΑΙ σε όλα και γρήγορα σε εκλογές.
επιτέλους, ΝΑΙ σε όλα και γρήγορα σε εκλογές.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Αν θες να βάλουμε την οικογενειακή ευθύνη στο παιχνίδι, ευχαρίστως. Θα με βγάλει από τον κόπο να βλέπω τα πράγματα πολιτικά, θα τους τσουβαλιάσω όλους πλην ελαχιστότατων και θα λέω απλά και όμορφα για αυτοδιαχείρηση των ζωών μας, ελευθερία, ισονομία και rotation σε όσους απονέμουμε εξουσία και τσουπ έφτιαξα τον παράδεισο.
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι στους τελευταίους που θα φτάσουμε που άσκησαν de facto εξουσία χωρίς να είναι από τζάκια, θα είναι κάτι μουσάτοι το 40κατι στη στερεά ελλάδα που μετά τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι.
Αν δε θες να το κάνουμε αυτό ας τους κρίνουμε ατομικά. Εγώ είπα ότι είναι αστοί όλοι αυτοί, γιατί η εξουσία που ασκούν υπηρετεί τα συμφέροντα αυτής της τάξης, με τις όποιες παραλλαγές, διαφορές και διαφωνίες που έχουν μεταξύ τους.
Μεταξύ μας, προτιμώ το να γνωρίζω τους κανόνες ενός παιχνιδιού και να προσπαθώ ή να μην προσπαθώ να τους ανατρέψω, από το δίκαιο του ισχυρότερου/πλουσιότερου/αυτού που είναι πιο κοντά στην εξουσία. Νομίζω όλοι το προτιμούν, γιατί από ηρωίδες ήρωες και κάκαλα αυτή η χώρα έχει στερέψει, να είμαστε ειλικρινείς.
Και επειδή είχα βάλει ένα στοιχημα προ ημερών, ότι θα γίνει συμφωνία (μνημόνιο) υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και τα κανάλια αρχίζουν να κάνουν μασάζ, μην ανησυχείς: την ελλάδα δεν κυβερνούν κομμουνισταί.
Ministry Of Lost Souls
Ministry Of Lost Souls
OK, λίγο χιουμοράκι δεν ειναι κακό αλλά μην το παρατραβάτε.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το comment του Νταβούτογλου, μπορεί να είναι τρολλιά, αλλά όπως ειπώθηκε...οι τούρκοι δεν τρολλάρουν. Πάρε και το πλήρες στο Bloomberg και διάβασε και τo τελευταίο bullet.
Πριν πεις τρολλιά, σκέψου τι δημιουργεί στον μέσο μαλάκα αγράματο τούρκοβαλκάνιο που το διαβάζει.
Davutoglu Says Turkey Prepared to Help Greece Out of Crisis
By Ali Berat Meric
(Bloomberg) -- Turkey is ready for cooperation with Greece in tourism, trade, Turkey’s PM Ahmet Davutoglu says in televised address to members of his AK Party in parliament.
• Greece will be contacted after forming of new Turkish govt
• Turkey will approach all kinds of cooperation w Greece positively; Turkey would prefer to see a strong neighbor
• “We are ready to do whatever we can,” Davutoglu says
• NOTE: Zeybekci Says Turkey Would Consider Paying Greek Debt: Hurriyet
For Related News and Information:
First Word scrolling panel: FIRST<GO>
First Word newswire: NH BFW<GO>
Επιτέλους η φωνή της λογικής από τον Μπουτάρη:
Δεν με αφορά το «ναι» και το «όχι» του δημοψηφίσματος, με ενδιαφέρει να αποφύγουμε τον διχασμό, να πιεστούν η κυβέρνηση και οι δανειστές για να σταματήσει η λιτότητα και η ασφυξία
Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/artic...#ixzz3eXcQxEA8
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
και τι με κόφτει εμένα τι σκέφτεται ο συγκεκριμένος πληθυσμός που είναι ακόμα σε επίπεδο διαβίωσης ούτε εγω ξέρω πόσο πίσω. Τι θα κάνει? θα δημιουργήσει τακτικό Στρατό? θα το χρηματοδοτήσει η Τουρκία για να κατέβει τα σύνορά μου?
πλάκα μου κάνετε ρε παιδες μορφωμένοι άνθρωποι?
γιατι επιμένετε σε φαντάσματα?
Κρατείστε μικρό καλάθι...
http://www.capital.gr/epikairotita/3...ginei-kanonika