Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 224

Θέμα: Αρχάριος για Gsxr-1000

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

Re: Re: Αρχάριος για Gsxr-1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εγω θα σου το θεσω λιγο διαφορετικα απο τους αλλους...παρτο...

δεχεσαι μολις το αγορασεις να μου το φερεις να στο κανω 80 αλογα τροχο? εξωτερικα δεν θα φαινεται τιποτα και η αλλαγη θα ειναι πολυ ευκολα αναστρεψιμη...το κολπο ομως θα το ξερω μονο εγω...θα την αφησουμε ετσι για τουλαχιστον 6 μηνες...

και η εργασια δωρεαν απο μενα...τι λες?
    πολλα :a19: :a19: :a19: :a19:

εμεινα αφωνος.εδειξες ποσο αψογο χαρακτηρα εχεις...

μπραβο σου ρειν...λιγοι ανθρωποι θα τον καναν αυτο,ιδιαιτερα την εποχη αυτη που ο καθενας κοιταει το τομαρι του...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: Αρχάριος για Gsxr-1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    πολλα :a19: :a19: :a19: :a19:

εμεινα αφωνος.εδειξες ποσο αψογο χαρακτηρα εχεις...

μπραβο σου ρειν...λιγοι ανθρωποι θα τον καναν αυτο,ιδιαιτερα την εποχη αυτη που ο καθενας κοιταει το τομαρι του...
    Ψαρωσατε με το λαμογιο ε?μολις περασουν οι 6 μηνες κ του αλλουνου θα του τρεχουν τα σαλια για παραπανω γκαζια..θα του πει ο ρειν..οκ μαν..τωρα η εργασια για να γινει παλι 160 ροδα..ειναι..

στα 1500ε .

και αν δε θες..αντε να σου βρει αλλος τι εχω κανει.. :rotflmao:

ρειν μαρεσεις γιατι εχεις μυαλο τραπεζίτη..

Rein τι θα στουμπωσεις στην εξατμηση ρε, και αν φυγει ξαφνικα και αρχισει να πηγαινει σουζες το εργαλειο ? :rotflmao:

Το θεμα ειναι τραγικο, το παλικαρι δεν εχει ιδεα πως θα κουμανταρει και το 600ρι... θελει και 1000ρι

Παρε ενα 600ρι ρε παλικαρι μου και σε 4-5 χρονια που θα εχεις κανει μερικα χιλιομετρα παρε και ενα 1000ρι. (το πρωτο δεν παιζει να αντεξει και πολυ απο τις τουμπες που θα φαει.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Rein τι θα στουμπωσεις στην εξατμηση ρε, και αν φυγει ξαφνικα και αρχισει να πηγαινει σουζες το εργαλειο ? :rotflmao:

Το θεμα ειναι τραγικο, το παλικαρι δεν εχει ιδεα πως θα κουμανταρει και το 600ρι... θελει και 1000ρι

Παρε ενα 600ρι ρε παλικαρι μου και σε 4-5 χρονια που θα εχεις κανει μερικα χιλιομετρα παρε και ενα 1000ρι. (το πρωτο δεν παιζει να αντεξει και πολυ απο τις τουμπες που θα φαει.)
    Δεν έχω σκοπό να το τουμπάρω... Όταν δεν κατέχεις κάτι, δεν το προκαλείς κιόλας...Κι αν χρειαστεί να πέσω για να μάθω (...γιατί πολλοί έχουν και αυτή την νοοτροπία...) ) τότε λυπάμαι που θα τους απαγοητεύσω αλλά θα μάθω μέχρι εκεί που δεν χρειάζεται να πέσεις.

Για την πρόταση του 600αριού, ναι το σκέφτομαι σοβαρά...
    "Εγρήγορση και Επαγρύπνηση"

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Σαν εσενα εχω SV650. Exω οδηγησει αρκετα μηχανακια και street 600αρια 750αρια 1000αρια αλλα και ss μεχρι 600.

Με καμια μηχανη δεν ειχα την ευχαιρεια που εχω με το SV.

Καποιος καλος φιλος απο εδω μεσα μου εδωσε βολτα και το 1000 και μπορω να πω ανετα πως το γκαζι του ειναι και φιλικο αλλα και αγριο οταν το χρειαζεσαι.

Απλα δεν παρεχει την ασφαλεια ουτε και εχει τις ικανοτητες που εχει εστω και το 600 gsxr.

Μετα απο 1 χρονο με το SV αρχισα να το φοβαμαι (οσον αναφορα φρενα και στισιμο και δεν θελω να δοσω λεφτα για βελτιωση).

Οποτε το SV1000 ειναι μια καλη λυση αλλα και αυτο με καταλληλο στησιμο (αν εχεις απαιτησεις βεβαια).

Η επομενη λυση ειναι Gsxr 600 ή 750 που και αυτα παλι ειναι αρκετα ποιο δυνατα απο το SV1000 και ποιο απολυτα και δεν συγχορουν λαθη.

Σε μηχανες ss δεν ειναι μονο ο παραγοντας γκαζι που θα σε φερει στην δυσκολη στιγμη(βλεπε φυμωμενο 1000αρι!!!!!!) αλλα και ο τροπος που την οδηγεις και δυστηχως η ευτυχως τετοια μηχανακια εχουν κατασκευαστει για χρηση πιστας και μονο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
    Δεν έχω σκοπό να το τουμπάρω....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έπρεπε να το είχα σκοπό μήπως;!... Όταν ανεβαίνεις σε μια μηχανή αυτό έχεις στο νου σου;!...

θα μάθω μέχρι εκεί που δεν χρειάζεται να πέσεις.

Α ενταξει τοτε το παιρνω πισω, οι αλλοι ξυπνανε το πρωι και λενε "σημερα θα πεσω" :rotflmao: :rotflmao:

Φιλαρακι οτι και να πω δεν θελεις να καταλαβεις οποτε κανε οτι καταλαβαινεις.

I rest my case

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Δεν έχω σκοπό να το τουμπάρω... Όταν δεν κατέχεις κάτι, δεν το προκαλείς κιόλας...Κι αν χρειαστεί να πέσω για να μάθω (...γιατί πολλοί έχουν και αυτή την νοοτροπία...) ) τότε λυπάμαι που θα τους απαγοητεύσω αλλά θα μάθω μέχρι εκεί που δεν χρειάζεται να πέσεις.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για την πρόταση του 600αριού, ναι το σκέφτομαι σοβαρά...

Καλά κάνεις.

Έπρεπε να το είχα σκοπό μήπως;!... Όταν ανεβαίνεις σε μια μηχανή αυτό έχεις στο νου σου;!...

Κανενας μας δεν εχει αυτοσκοπο να τουμπαρει. Αλλα δυστυχως η τουμπα ειναι στανταρ μεσα στο προγραμμα. Οσο και να προσεχεις, ειναι τοσοι οι ασταθμητοι παραγοντες που καποια στιγμη θα συμβει!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Α ενταξει τοτε το παιρνω πισω, οι αλλοι ξυπνανε το πρωι και λενε "σημερα θα πεσω" :rotflmao: :rotflmao:

Φιλαρακι οτι και να πω δεν θελεις να καταλαβεις οποτε κανε οτι καταλαβαινεις.

I rest my case
    Απλά η απολυτότητα του "ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ" δεν μου ταιριάζει... αυτό ήθελα να τονίσω.. Ούτε, φυσικά το αναιρώ... Συζήτηση κάνουμε δεν περιμένω κάποιον να μου επιβάλλει την γνώμη του, ούτε κι εγώ τη δική μου... Η επιλογή είναι δική μου, η συζήτηση είναι για τις εμπειρίες... Αν κάποιος παρεξήγησε το σκοπό του θέματος , ας με συγχωρέσει...

Απλά η απολυτότητα του "ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ" δεν μου ταιριάζει...
    Σε κανέναν δεν ταιριάζει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Απλά η απολυτότητα του "ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ" δεν μου ταιριάζει...
    σε κανένα δε ταιριάζει αλλά όλοι πέφτουν, αργά ή γρήγορα (sooner or later that is, not slower or faster )

τα πραγματα ειναι απλα φιλε μου...αντρας σημαινει,μετραω το "πουλι" μου με του διπλανου,οποτε μου δινεται η ευκαιρια...ετσι φτιαχτηκαμε καλως η κακως...

ειτε αυτη λεγεται εργασιακος χωρος,ειτε κρεββατι με την γκομενα,ειτε εξυπναδα,ειτε οδηγηση...

μεθερμηνευομενον στην μοτοσυκλεττα...αν εχεις γκαζι,μολις προκληθεις θα το ανοιξεις... εστω και για λιγο...τελος...οποιος πει το αντιθετο ειναι τραγικος ψευτης...

το κακο ειναι οτι οταν ειναι πολυ το γκαζι και η πειρα μικρη, η κωλοτουμπα περιμενει στην γωνια με το ντουφεκι...

γι αυτο ολοι σου λενε παρε 600...γι αυτο το λογο σου λεω κι εγω να σου κοψω το γκαζι του 1000,εαν οπωσδηποτε θες 1000...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    εγώ παντος ένα πράγμα δε μπορώ να καταλαβω...
    Γιατί επιμένετε να λέτε ότι αυτα τα μηχανάκια δε συγχωρούν λάθη...
    Πιστεύω ότι πλέον ,όλα τα μηχανάκια συγχωρούν λάθη.πρέπει να τα πιέσεις πραγματικά πολύ ώστε να αρχίσει να έχει απρόβλεπτη συμπεριφορά ,ακόμα και ένα SS 1000...
    Και κάτι άλλο...το μηχανάκι που επέλεξε ο φίλος ,έχει επιλογή χαρτογράφησης ,που μπορεί να το περιορίσει στους εκατό ίππους και να είναι άνετο...ίσα ίσα που το ίδιο το μηχανάκι είναι σαν να σε προκαλεί και να σου λέει "ριξε λίγο τον εγωισμό σου γιατί δεν αστειεύομαι,καβαλα με στην αρχή με το ήπιο πρόγραμμα να με μάθεις και σιγά σιγά ανεβαίνεις"...βέβαια ο επιλογέας της χαρτογράφησης δεν έχει φτιαχτεί για αυτόν τον σκοπό αλλά εξυπηρέτη και για αυτόν...

Παντος το καλύτερο σενάριο παραμένει του ρέιν...

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ohlins για GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2005, 21:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •