Καλομελετα και ερχετε....ηδη εχω ενα πλανο στο μυαλο μου που θα περναω φινα.........5 ωρο δεν λεει η συμβαση? Λιγο υπομονη μεχρι να βρω δευτερη δουλεια και μετα θα αρχισουν τα γλεντια!!!!
Καλομελετα και ερχετε....ηδη εχω ενα πλανο στο μυαλο μου που θα περναω φινα.........5 ωρο δεν λεει η συμβαση? Λιγο υπομονη μεχρι να βρω δευτερη δουλεια και μετα θα αρχισουν τα γλεντια!!!!
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
πες του να σου ξεκλειδωσει και το νετ στα ισια.![]()
Α αυτο το ξεχασα....του το ειπα και μου ειπε πως το κλειδωσε γιατι δεν θελει να μπαινουμε σε αλλες σελιδες εκτος της εταιριας αλλα οταν του ειπα οτι ετσι κανει την εκθεση μη λειτουργικη και οτι ειναι ντροπη να μην μπορω να δω τα νεα των αυτοκινητων και να τσεκαρω τον ανταγωνισμο και μου ειπε να αγοραζω περιοδικα για να μαθαινω τα νεα αλλα οταν του ειπα οτι θα του παιρνω απο το ταμειο 50? συμφωνησε να το ξεκλειδωσει αλλα χρειαζεται περιπου τρεις εβδομαδες..........αν ειμαι ακομη εκει καλως!!!!
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
Α αυτο το ξεχασα....του το ειπα και μου ειπε πως το κλειδωσε γιατι δεν θελει να μπαινουμε σε αλλες σελιδες εκτος της εταιριας αλλα οταν του ειπα οτι ετσι κανει την εκθεση μη λειτουργικη και οτι ειναι ντροπη να μην μπορω να δω τα νεα των αυτοκινητων και να τσεκαρω τον ανταγωνισμο και μου ειπε να αγοραζω περιοδικα για να μαθαινω τα νεα αλλα οταν του ειπα οτι θα του παιρνω απο το ταμειο 50? συμφωνησε να το ξεκλειδωσει αλλα χρειαζεται περιπου τρεις εβδομαδες..........αν ειμαι ακομη εκει καλως!!!!Τι θέλει; Τρεις βδομάδες να το ξεκλειδώσει; Ρε μπας κι έχετε κανά δίκτυο της NASA για να απενεργοποιήσει έναν απλό proxy/firewall? :P
Σε δουλεύει κατάμουτρα φίλε!!Βρες αν μπορείς κάτι άλλο και φτυσ τον κατάμουτρα. Να μην υποκύψεις έτσι απλά! Τι στο διάλο κάπου θα βρεις! Αλοίμονο αν δίναμε χώρο σε τέτοια λαμόγια να μας εκμεταλεύονται!!
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."