Μα δεν καβαλάω το συγκεκριμένο μηχανάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Καταλαβαίνω την δύσκολη θέση σου, επειδή καβαλάς το συγκεκριμένο μηχανάκι, αλλά προτιμώ να λάμψει η αλήθεια.
Το 750 έχω όχι το 1000...
Μα δεν καβαλάω το συγκεκριμένο μηχανάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Καταλαβαίνω την δύσκολη θέση σου, επειδή καβαλάς το συγκεκριμένο μηχανάκι, αλλά προτιμώ να λάμψει η αλήθεια.
Το 750 έχω όχι το 1000...
Θάνος..
Τέλος πάντων αν κάποιος νομίζει ότι έχει αξιόλογα στοιχεία για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ας τα στείλει με ένα mail απευθείας στη suzuki. Όλα τα υπόλοιπα περισσότερο βλάπτουν παρά εξυπηρετούν.
Εντέλει εγώ τη γνώμη μου την είπα. Κάντε ό,τι νομίζετε... Από τη στιγμή που δεν θίγομαι άμεσα δεν βλέπω το λόγο να το συνεχίζω.
Θάνος..
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ Ο LUPO ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΟΣΤ.
ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ Κ5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ SUZUKI, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Τωρα ?
http://europa.eu.int/comm/dgs/health...x.cfm?rx_id=16
http://europa.eu.int/comm/dgs/health...x.cfm?rx_id=17
![]()
“XL 1000V”
“VFR 800”
“CB 1000SF1”
“ST 1300”
“Goldwing”
“GL 1800 Goldwing”
“CBR1100XX”
Risk of injury. A defective frame welding can cause, under certain circumstances, the collapse of the rear part of the motorbike. Voluntary recall from consumers and corrective actions.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μ'αρεσει οι "αντιπαλοι" να πεφτουν μονοι τους στις παγιδες που οι ιδιοι ανοιγουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Και αυτός........................... το βιολί του!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τεσπα το θεμα ειναι οτι ΔΕ πιστεύω οτι σπανε ετσι ευκολα τα πλαίσια...
το κυριότερο ειναι ανθρώποι να μη κινδυνεύουν απο μηχανολογικές αστοχίες
και αυτο που αιωρείται στον αερα σαν αμφισβήτηση κολοσσών εταιρειών σαν "αναξιόπιστες" μου ακούγεται αστείο
Συμφωνώ...... σχεδόν.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
τεσπα το θεμα ειναι οτι ΔΕ πιστεύω οτι σπανε ετσι ευκολα τα πλαίσια...
το κυριότερο ειναι ανθρώποι να μη κινδυνεύουν απο μηχανολογικές αστοχίες
και αυτο που αιωρείται στον αερα σαν αμφισβήτηση κολοσσών εταιρειών σαν "αναξιόπιστες" μου ακούγεται αστείο
Το μόνο μου πρόβλημα είναι, ότι.... όταν έχουν υπάρξει στο παρελθόν , λάθη σε κατασκευή αεροσκαφών, λάθη σε κολλοσούς αυτοκινητοβιομηχανίες, ακόμα και εκρήξεις διαστημοπλοίων από λάθη,
σημαίνει ότι καλό είναι να ελέγχεις τα πάντα, όσο μπορείς , ας είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εργοστάσια παραγωγής μοτοσυκλετών, και ας δίνουν μεγάλο βάρος στην τεχνογνωσία και την ασφάλεια.
Αυτά!
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Σε ό,τι με αφορά η συζήτηση και ήρεμη και καθαρή είναι. Απλά διαφωνούμε... να βάλω γελαστές φατσούλες για να δώσω κέφι;Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ Ο LUPO ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΟΣΤ.
ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ Κ5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ SUZUKI, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Από εκεί και πέρα... δεν ξέρω αν κατάλαβα ή όχι γιατί μπήκε το ποστ. Διαφωνώ όμως με το ότι μπήκε για τον οποιοδήποτε λόγο...
Θα συμφωνούσα αν το έστελνες με mail στη suzuki και στη συνέχεια μας ενημέρωνες για την εξέλιξη.
Πόσο πιο απλά να το θέσω;
Θάνος..
Λοιπόν,
επειδή μάλλον το παρατραβήξαμε και πιο πολύ εγώ
το κακό δεν ήταν ότι έγινε αναφορά για το πλαίσιο
και για το άν είναι ελλατωματική η παρτίδα ή το
συγκεκριμένο ή όλη η γραμμή παραγωγής.....
Τα πήρα γιατί από εκεί που την μία λέμε "πω πω ρε
π#$@στη μου τη θηρίο έβγαλε η SUZUKI και τι όμορφο,
ελαφρύ κλπ κλπ, ξαφνικά από την άλλη όπως έθεσε
πολύ εύγλωττα ο Σταύρος, έγινε και η SUZUKI εταιρεία
του κώλου. Δεν συμφώνησα με αυτήν την άποψη και
να πώ την αλήθεια, τσαντίστηκα γιατί ξαφνικά από δύο,
άν όχι ένα ατυχές συμβάν, βγήκε ξαφνικά ετυμηγορία
ότι η SUZUKI ξεφτιλίστηκε κλπ κλπ....
Δέν το συνεχίζουμε το θέμα σε αυτόν τον τόνο και sorry
άν αυτά που έγραψα παρεξηγήθηκαν, ε Σταύρο?
Όποιος έχει στην κατοχή του Gsx-r 1000 Κ5 μπορεί στο
tech_moto@suzuki.gr να ζητήσει πληροφορίες επί του
θέματος αλλά παρ' όλα αυτά η Ελληνική SUZUKI δεν
εχει καν γνώση επί του θέματος...
Ελπίζω όλα καλά
![]()
ΒΡΕ DIDI ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΑ, ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ 4-5 ΜΟΝΤΕΛΑ ΗΟΝDA.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μ'αρεσει οι "αντιπαλοι" να πεφτουν μονοι τους στις παγιδες που οι ιδιοι ανοιγουν
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΘΑΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ GSX-R ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ, ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΕ CBR ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ HONDA.
ΚΩΣΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η SUZUKI ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ''ΧΑΡΟΥΣ'' ΘΑ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΥΝ 160kg ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ SS ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.............
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΚΩΣΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η SUZUKI ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ''ΧΑΡΟΥΣ'' ΘΑ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΥΝ 160kg ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ SS ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.............
νο πρόμπλεμ μαν
Απλά για τον στοχασμό σου είσαι πολύ σωστός και
πάντα μου αρέσει να λέμε τα στραβά πιο πολύ μιας
εταιρείας παρά τα καλά....
Απλά αυτές οι επιθέσεις και τα συμπεράσματα δεν είναι
καθόλου ωραίακαι φυσικά δεν αντικατοπτρίζουν την
συνολική εικόνα ενός κολλοσού...
Και μην νομίζεις.. άν έκανες τέτοια επίθεση και στην
ΥAMAHA που λεέι ο λόγος, το ίδιο θα αντιδρούσα...
![]()
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ SUZUKI ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΤΛ.
ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
ΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΜΙΛΟΥ SUZUKI-HONDA-YAMAHA ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΥΣΗ.
ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ No1 ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΡΚΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.
Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟΥΙΤ ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΛΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΙ, ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΑΛ@@@@ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ.
ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΟΥ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ''ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ'' ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ρε ό,τι και να ακούσω, αν δεν ακούσω μαζί και τις εξηγήσεις το γιατί είναι έτσι όπως τα λέει ο άλλος, δε δέχομαι τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
ΟΧΙ![]()
ΔΙΑΦΩΝΩ 100% !!!
Δεν μπορεί να γράφεται εδώ ό,τι κυκλοφορεί στο Internet χωρίς να είναι επίσημο και εξακριβωμένο!
Δεν μπορείτε να διαδίδετε ανεπιβεβαίωτες φήμες!
Όταν μιλάω με τους άλλους, θέλω πλήρεις εξηγήσεις για το τι λένε, και αντίστοιχα είμαι πρόθυμος να δώσω εξηγήσεις και αποδείξεις για αυτά που πίστεύω και σκέφτομαι.