Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 88

Θέμα: Ταξιτζής με μαχαίρι

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Παιδια του φευγατου η μανα ποτε δεν κλαιει.

Δε ζουμε σε ταινια ουτε ειμαστε ο Ραμπο η ο Σβαρτζενεκερ...

Αμα μαλακιζεται ο αλλος δεν ειναι αναγκη να συμετασχουμε στη μαλακια του γιατι αν η στραβη συμβει τοτε δε διωρθωνεται τιποτα...
    +72

Ναι ενω οσοι τσακωνονται στον δρομο εχουν μαχαιρι/ροπαλο/οπλο/μαυρη ζωνη/μπλε παπαρια...

Ενταξει σαν γενικος κανονας και για το παραμικρο δεν λεει να τσακωνεσαι,ουτε καν να χαλιεσαι....Αλλα αν ο αλλος παει να σε σκοτωσει του το σκας το μπουνιδι με το κεβλαρ αν παει να βγει και απο πανω....

Δεν πα να ειναι ο Σβαρτζενεγκερ....

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ναι ενω οσοι τσακωνονται στον δρομο εχουν μαχαιρι/ροπαλο/οπλο/μαυρη ζωνη/μπλε παπαρια...

Ενταξει σαν γενικος κανονας και για το παραμικρο δεν λεει να τσακωνεσαι,ουτε καν να χαλιεσαι....Αλλα αν ο αλλος παει να σε σκοτωσει του το σκας το μπουνιδι με το κεβλαρ αν παει να βγει και απο πανω....

Δεν πα να ειναι ο Σβαρτζενεγκερ....

de παει να πει ντε και καλα οτι ο αλλος εχει μαχαιρι/οπλο/μπαζουκας/βιολογικο οπλο μαζι του.

Ακου μια ιστοριουλα...

Βγαινεις εξω ενα βραδυ και παπαρας απο τους κλασικους πεταγεται απο ενα στοπ.Εσυ κορναρεις γιατι το παραβιασε(μπορει να πεις και κανα γαλλικο κιολας)και αυτος επειδη εχει και τη γκομενα διπλα δε μπορει να αντεξει με θιγμενο εγωισμο(μπορει να τα εχει τσουξει και λιγο) και κατεβαινει να σου ζητησει και τα ρεστα.Εσυ λοιπον επειδη τσακωθηκες με τον αδερφο σου πιο πριν εχεις ζοχαδες μπολικες οποτε κατεβαινεις και εσυ απ'τη μηχανη.
    Ερχεται αυτος και με μπολικο τσαμπουκα και υφος πορτιερη σε κλαμπ της παραλιακης σε πλησιαζει παρα πολυ κοντα αρχιζοντας μερικα γαλλικα και αυτος.
    Εσυ ομως οντας πολυ εκνευρισμενος απο πριν και επειδη σε πνιγει το δικιο σου του ριχνεις μια δυνατη σπρωξια, αυτος πεφτει και κοπαναει το κεφαλι του στο πεζοδρομιο.Γεμιζει ο τοπος αιματα,η γκομενα στο αμαξι ουρλιαζει και εσυ ξαφνικα παγωνεις και δε μπορεις να κανεις τιποτα ουτε να σκεφτεις.Μολις κατεστρεψες τη ζωη σου και τη συνειδηση σου για παντα.Και ολα ξεκινησαν απο μια μαλακια...

Δεν ειναι αναγκη να εχει οπλο ο αλλος για να γινει μαλακια.
    Η ζωη ΔΕΝ ειναι ταινια που βαρανε αλυπητα τους προταγωνιστες και αυτοι δε βγαζουν αχνα ουτε απο τα πυρωμενα σιδερα, ουτε απο ηλεκτροσοκ αλλα διχνουν να πονανε λιγο στο τελος που τους βαζει γαζες η πρωταγωνηστρια με τα μεγαλα βυζια...

Παιδια σωστα ολα αυτα...απλα υπάρχουν στιγμές που δυσκολα ελεγχεις τα νευρα σου.....

Σιγουρα δεν ειναι ολοι γ@μηκουλες αλλα απο την αλλη δεν μπορει ο καθε μ@λ@κ@ς να σε προσβαλει μπροστα στους δικους σου κλπ...χωρις τιμωρια....

Καλεσε την αστυνομια, βρες τον αριθμο του...η αν μπορεις παιξε του και 2-3 να βαλει μυαλο.

Σε ολους μας εχει συμβει κατι αντιστοιχο...απλα καλο ειναι και να το αποφευγουμε και να γνωριζουμε τα ορια μας.

Εγω αν και γενικα ειμαι ηπιων τονων εχω πιαστει 2 φορες χοντρα στα χερια...διοτι δεν γινοταν αλλιως.

Τι να κανεις εαν ο αλλος παει να σε πεταξει απο πισω απο την μηχανη κατ εξακολουθηση....οταν σου κανει επιθεση με λοστό(!!!) ... ποιον και πως να παρεις τηλεφωνο...

Εαν εισαι στην μεση του πουθενα...

Συμπερασμα ...δεν υπάρχει...απλα αμα βλεπεις προβληματικο....κρατα αποσταση...

de παει να πει ντε και καλα οτι ο αλλος εχει μαχαιρι/οπλο/μπαζουκας/βιολογικο οπλο μαζι του.

Ακου μια ιστοριουλα...

Βγαινεις εξω ενα βραδυ και παπαρας απο τους κλασικους πεταγεται απο ενα στοπ.Εσυ κορναρεις γιατι το παραβιασε(μπορει να πεις και κανα γαλλικο κιολας)και αυτος επειδη εχει και τη γκομενα διπλα δε μπορει να αντεξει με θιγμενο εγωισμο(μπορει να τα εχει τσουξει και λιγο) και κατεβαινει να σου ζητησει και τα ρεστα.Εσυ λοιπον επειδη τσακωθηκες με τον αδερφο σου πιο πριν εχεις ζοχαδες μπολικες οποτε κατεβαινεις και εσυ απ'τη μηχανη.
    Ερχεται αυτος και με μπολικο τσαμπουκα και υφος πορτιερη σε κλαμπ της παραλιακης σε πλησιαζει παρα πολυ κοντα αρχιζοντας μερικα γαλλικα και αυτος.
    Εσυ ομως οντας πολυ εκνευρισμενος απο πριν και επειδη σε πνιγει το δικιο σου του ριχνεις μια δυνατη σπρωξια, αυτος πεφτει και κοπαναει το κεφαλι του στο πεζοδρομιο.Γεμιζει ο τοπος αιματα,η γκομενα στο αμαξι ουρλιαζει και εσυ ξαφνικα παγωνεις και δε μπορεις να κανεις τιποτα ουτε να σκεφτεις.Μολις κατεστρεψες τη ζωη σου και τη συνειδηση σου για παντα.Και ολα ξεκινησαν απο μια μαλακια...

Η ζωη ΔΕΝ ειναι ταινια που βαρανε αλυπητα τους προταγωνιστες και αυτοι δε βγαζουν αχνα ουτε απο τα πυρωμενα σιδερα, ουτε απο ηλεκτροσοκ αλλα διχνουν να πονανε λιγο στο τελος που τους βαζει γαζες η πρωταγωνηστρια με τα μεγαλα βυζια...

Το πιο δυνατό ποστ που έχω διαβάσει εδώ και καιρό...
    Η ελεύθερη και ανέμελη ζωή από τα ισόβια απέχουν μόλις μια γροθιά ή ένα σπρώξιμο.
    Τελικά αξίζει η θυσία;

Ακου μια ιστοριουλα...

Οπως ειπα σε ενα αλλο ποστ λιγο παρακατω

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εγω δεν εχω τσακωθει ποτε μεχρι στιγμη στο δρομο....Ακομα και μετα απο ατυχημα....

Αλλα το εχω κανει ταμα....Την επομενη που θα μου την φορεσουνε,χτυπα ξυλο,ο επικινδυνος της υποθεσης θα ειμαι εγω αν σηκωθω....

Αμαν πια με τους τρελους εκει εξω ο καθε μαλακας κανει ο,τι γουσταρει.....
    Μιλαω για σοβαρες καταστασεις και οχι 1-2 βρισιες κτλ....Δεν αξιζει οπως λεω παραπανω ουτε καν να χαλιεσαι....

Αν ομως ο τυπος βγει απο το ΣΤΟΠ και μου την καρφωσει ενω με εχει δει ή επειδη μιλαγε στο κινητο η συνειδηση μου θα ειναι πεντακαθαρη αν καταφερω να σηκωθω....

ΥΓ Μην διαβαζεις επιλεκτικα αλλα ολη την προταση

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native
    Χωρίς να θέλω να θήξω κανένα τίμιο και σοβαρό επαγγελματία ταξιτζή οι οποίοι και εξαιρούνται

από αυτά που έχω να πω όλοι οι άλλοι είναι πέρα για πέρα επικύνδινοι.

Επειδή δεν οδηγώ ακόμα ούτε αμάξι ούτε μηχανή κυκλοφορώ πολύ συχνά με ταξί και τα μάτια

δυστηχώς έχουν δει πολλά και έχουν να δουν ακόμα περισσότερα.

Πέρα του ότι είναι επικυνδινοι ακόμα και για το πελάτη τους (πηγε να μου βάλει χέρι ταρίφας και

παραλίγο να τρέχαμε ) είναι και οι πιο επικύνδινοι οδηγοί. Κυρίως στο κέντρο της Αθήνας όπου

είναι και ο τόπος εργασίας μου, οι ταρίφες οδηγούν σα ΜΟΥΡΛΟΙ.

Παιδία σχεδόν κάθε φορά που είμαι σε ταξί και περνάει μηχανή από δίπλα κοντεύει ο ταρίφας να

τη φάει. Τι να πρωτοπώ? Οτι πάνε με χίλια σε δρόμους που δε πρέπει? Οτι σταματάνε σε μεσαία

λωρίδα να πάρουν πελάτη? Οτι αλλάζουν λωρίδες απότομα χωρίς να κοιτάνε καθρέφτες?

Και τώρα ακούμε και για μαχαίρια και δε ξέρω γω τι άλλο.

Προσοχή στους ταρίφες είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Το σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά πριν μπω σε ταξί...
    Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    ένας άλλος ψυχάκιας ταρίφας είχε κατέβει από το ταξί του στο κόκκινο και είχε έρθει μπροστά στο αμάξι μου να μου κάνει τσαμπουκά να βγω έξω να πλακωθούμε... προφανώς ζήλεψε την κοπέλα που είχα μαζί μου. Και να σκεφτείς ότι είχε και πελάτη μέσα. Είναι πολλοί οι ανώμαλοι... τι να πρωτοθυμηθώ
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

ena exo na po.....to exo di se enan tixo kai marese.....ston kero ton dolofono kai i athoi kratane pistoli......

mipos prepi na paroume kana pistolaki?
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

me ekleise mia fora enas me ena papi (me papi ego) kai mou zitise ta resta kiolas

ton perno apo piso, ton xano kai ton ksanapetixeno

kai ti kanei o theos? katefthinete sto astinomiko tmima, vlepei ena peripoliko kai tou kornarei kai ton kleinei gia na ton glitosoun

kai otan katevenoume ti mou leei (o batsos na einai metaksi mas)

"file ta exo parei tora kai den kratieme"
    "pao tae kwon do"

kala poso rombas prepei na eisai gia na kinigas tous mpatsous na se glitosoun kai meta na les oti ksereis karate kai kratiste me

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    ena exo na po.....to exo di se enan tixo kai marese.....ston kero ton dolofono kai i athoi kratane pistoli......

mipos prepi na paroume kana pistolaki?

Το πιστολακι η σε κανει αδελφη γιατι δε θα το χρησιμοποιησεις ποτε η σε κανει δολοφονο.....

EGO PANTOS TO MONO POU KANO SE TETIES PERIPTOSIS EINAI NA AFINO TO AYTOKINITO NA PERASI KAI APLA NA TOU KATEBEZO TON KATHREFTI......

KAI POU ME IDATE META.......
    RACE YOUR FEARS,LIVE YOUR DREAMS

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyrtasos
    EGO PANTOS TO MONO POU KANO SE TETIES PERIPTOSIS EINAI NA AFINO TO AYTOKINITO NA PERASI KAI APLA NA TOU KATEBEZO TON KATHREFTI......

KAI POU ME IDATE META.......

Φερνεις το ποδι παραλληλα με το εδαφος και χωνεις το κλωτσιδι με την πατουσα και τη φορα της μηχανης δεν μπορω να φανταστω αλλο τροπο να κατεβασεις ενα καθρεφτη

AA...!!! DEN MPORO NA SOY PO......

AYTA EINAI MISTIKA TOY EPAGGELMATOS......
    RACE YOUR FEARS,LIVE YOUR DREAMS

pou zoume....

ston kosmo authn thn epoxh oloi exoume mia anagkh ....omoadopoihsh!

auta ta k@riola epeidh xeroun pws ana pasa stigmh exoyn thn dunatotita na sfurizoun kai na mazeuontai san sfukes 10 tarifes ..... exoun xasei teleios ton elengxo kai antidrane opws 8elounai h otan exoun dikaio h otan den exoun kai akoma kai me pelates mazi!

giauto kai euxomai na pa8ainoun to idio apo kapious allous!

palio trifes .......
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ