Γιατί, σήμερα δουλεύουμε a la carte..??Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
τι θα παρετε ?![]()
Γιατί, σήμερα δουλεύουμε a la carte..??Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
τι θα παρετε ?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
εναν φραπε γλυκο με γαλα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
τι θα παρετε ?![]()
![]()
Φρέντο καπουτσίνο γλυκό με μισό αφρόγαλο πλιζ![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
τύφλα θα γίνεις πάλιΑρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
![]()
:rotflmao:
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Οχι εσενα περιμεναμε ρε τραχανοπλαγια για να το πιουμε.Σαματις ειχες και στο χωριο σου γερανι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
έχετε πιεί Γεράνι όμως...?!
Μπυραλ εχεις πιει ποτε μαστορη?Το παληο λεμε που εβγαινε μεχρι το 80 κατι.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ένα διπλό ελληνικό στην χόβολη περικαλώ....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Νομιζω πως ειχε και του Βαθυπετρου στο Ηρακλειο πριν τον αγορασει η κολα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ναι αλλά πόσα έχουν ιαματικό νερό μέσα;
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
80φεύγα... στο μαγευτικό Διδ/χο, απο την αναψυκτερί Τσακίρη..Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Οχι εσενα περιμεναμε ρε τραχανοπλαγια για να το πιουμε.Σαματις ειχες και στο χωριο σου γερανι.
Μπυραλ εχεις πιει ποτε μαστορη?Το παληο λεμε που εβγαινε μεχρι το 80 κατι.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.