Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: Τα scooter δεν είναι μοτοσικλέτες (ή είναι;)

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Και πολλά για ένα σκουτεράκι οπότε δεν συγκρίνεται..
    Vespa να φρενάρει από τα 160

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    Παρτε ενα σκούτερ οσοι εχετε την οικονομικη δυνατότητα να κυκλοφορείτε στην πολη και εχετε την μοτοσυκλέτα για πιστες ταξιδια και εξω απο πολη.Μην ψάχνετε κράτημα φρένα και μην κυνηγάτε τα χρονόμετρα η που θα στηρίξω ποδια αν θα βγαλω σωμα και μαλακίες τούμπανα!Το σκούτερ φτιάχτηκε για τον σκοπο κινουμαι στην πολη εχω χώρους δεν βρεχω τα ποδια σου και το σωμα σου δεν καίω πολυ καύσιμο κτλ.
    Αν θελετε να γινετε σωστοί οδηγοι παρτε ενα εντουρο και βγητε στο βουνο να μαθετε να αντιδράτε στην πλαγιολίσθηση του εμπρος- πίσω τροχοί να μαθετε να χρησιμοποιείτε το σωμα σας και αλλα χρήσιμα πράγματα που μπορει να σας δειξει κάποιος παλιος χωμάτινος χαμηλομυτης και προσγειωμένος.
    Αφήστε τις ανούσιες συγκρίσεις( ειδικα οι πιτσιρικαδα) επιτέλους!

Stubi γιατί τσιμπάς ρε παλικάρι σε εχω πιο ψηλά εδω μεσα!

Σε όλους.
    κάπου το έχασες...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Stubi γιατί τσιμπάς ρε παλικάρι σε εχω πιο ψηλά εδω μεσα!

Σε όλους.
    Δεν τσιμπαω σε κατι.....

Αποψεις με επιχειρηματα ανταλασσω απλα.....!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δεν τσιμπαω σε κατι.....

Αποψεις με επιχειρηματα ανταλασσω απλα.....!!!!

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    κάπου το έχασες...
    Εξήγησε μου τι εχασα;Ποσταρει καποιος μια μαλακια και αρχίζουν ανουσιες συγκρίσεις,αντιπαραθέσεις,το θεμα γίνεται πεδίο επίδειξης του στυλ εγω στρίβω ολα κατω με την βεσπα και να δεις ποιος ειμαι κτλ.

Ειναι ετσι η΄οχι;

Εξήγησε μου τι εχασα;Ποσταρει καποιος μια μαλακια και αρχίζουν ανουσιες συγκρίσεις,αντιπαραθέσεις,το θεμα γίνεται πεδίο επίδειξης του στυλ εγω στρίβω ολα κατω με την βεσπα και να δεις ποιος ειμαι κτλ.

Ειναι ετσι η΄οχι;
    και μονο που χαρακτηριζεις το ποστ του οποιουδηποτε σαν "μαλακια" ,χανεις το δικιο σου...

Ετσι το βλεπεις;Το οτι υπαρχουν εγκεφαλικα ανάπηροι που γραφουν οτι τους κατεβει δεν σε απασχολεί;

Ετσι το βλεπεις;Το οτι υπαρχουν εγκεφαλικα ανάπηροι που γραφουν οτι τους κατεβει δεν σε απασχολεί;

φιλαρακι μη το χοντραινεις τοσο δεν ειναι αναγκη,ενα απλο ποστακι ειναι...

επειδη βλεπω και εχεις και ωραιο αβαταρ,θα κατανοησω την επαναστατικη σου φυση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    φιλαρακι μη το χοντραινεις τοσο δεν ειναι αναγκη,ενα απλο ποστακι ειναι...

επειδη βλεπω και εχεις και ωραιο αβαταρ,θα κατανοησω την επαναστατικη σου φυση...
    οκ παύω και ας τα σβήσουν οι αρμόδιοι.Την επαναστατική μου φυση λιγο δυσκολο να την κατανοήσεις.Το αβαταρ μου ειναι το κολλημα μου απο το 1980 που τους πρωτοακουσα αλλα και το 85 που τους ειδα ζωντανά εδω στην Αθηνα.Οποτε καμια σχεση με επαναστάσεις!

οκ παύω και ας τα σβήσουν οι αρμόδιοι.Την επαναστατική μου φυση λιγο δυσκολο να την κατανοήσεις.Το αβαταρ μου ειναι το κολλημα μου απο το 1980 που τους πρωτοακουσα αλλα και το 85 που τους ειδα ζωντανά εδω στην Αθηνα.Οποτε καμια σχεση με επαναστάσεις!
    απο φυση του το πανκ δεν ειναι επαναστατικο?

να σαι καλα...

Τα scooter κατά την δική μου άποψη είναι μοτοσυκλέτες.

Είναι χειρότερα σε όλα τα χαρακτηριστικά έναντι μιας κλασικής μηχανής? Ναι είναι

Δεν σημαίνει τίποτα αυτό για μένα, δίνουν παρόμοια αίσθηση στον αναβάτη που οδηγάει μέσα στην πόλη συνετά και έχουν πιο πολύ χώρο άρα πιο πρακτικά.

Δηλαδή το Aprilia Mana τι διαφορά έχει μεγάλη από μια κλάσική μοτοσυκλέτα, επειδή είναι αυτόματο δεν είναι μοτοσυκλέτα? Αντίστοιχα το σκούτερ Gillera GP 800 είναι κατά 80% ίδιο με το aprilia Mana, πως μπορούμε να λέμε το ένα μοτοσυκλέτα και το άλλο όχι.

Τέλος πολλά scooter έχουν πολύ καλύτερη οδηγική συμπεριφορά για να χαρακτηριστούν μοτοσυκλέτες σε σχέση με μια κατηγορία που όλοι μας ανεξεραίτως χαρακτηρίζουμε αδιαπραγμάτευτα μοτοσυκλέτες και αυτή η κατηγορία είναι τα τσοπεροειδή.

και ναι πολλά σκουτερ είναι πολύ καλήτερα σε οδηγική συμπεριφορά από τα τσόπερ.

επίσης μην κρίνετε τα σκουτερ από τους περισσότερους οδηγούς τους που οδηγούν επικύνδυνα. Τα σκουτερ σαν σκούτερ είναι μια χαρά μηχανάκια όταν οδηγούνται σωστά και συνετά. Γιατί αν είναι να κρίνουμε με αυτόν τον τρόπο, το 80% αυτών που οδηγούν το TDM, οδηγούν Μ@λ@κισμένα, δεν τους βάζω όμως όλους στο ίδιο τσουβάλι ούτε λέω πως το TDM dεν είναι μοτοσυκλέτα.

Τέλος υπάρχουν επικύνδινα σε οδήγηση σκούτερ όπως υπάρχουν και επικύνδινες σε οδήγηση μηχανές που πωλούνται εκεί έξω οπότε ούτε αυτό δεν ευσταθεί σαν επιχείρημα.

είχα σκούτερ παλιά, τώρα έχω 2 μηχανάκια και δεν έχω scooter αλλά δεν σημαίνει ότι δεν τα θεωρώ μοτοσυκλέτες και αυτά. Απλά είναι ξεχωριστή κατηγορία μοτοσυκλετών και δεν συγκρίνονται με άλλες κατηγορίες, παρα μόνο μεταξύ τους.

Γιατί μπορεί να συγκρίνει κάποιος ένα τσόπερ με ένα soupersport μηχανάκι και να βγάλει συμπέρασμα ότι το ένα είναι και το άλλο δεν είναι μηχανή?????

Ποσταρει καποιος μια μαλακια
    Και εσύ που συμμετέχεις τι είσαι?

το θεμα γίνεται πεδίο επίδειξης του στυλ εγω στρίβω ολα κατω με την βεσπα και να δεις ποιος ειμαι κτλ.
    Τα πέτυχες όλα.Μ'αρέσει να επιδεικνύομαι, δικιά μου είναι η βέσπα και εγώ είμαι αυτός που στρίβει με όλα κάτω

Το οτι υπαρχουν εγκεφαλικα ανάπηροι που γραφουν οτι τους κατεβει δεν σε απασχολεί;
    Με απασχολεί πολύ και γιαυτό μπήκα και στον κόπο να σου απαντήσω.

Σε όλους.
    κ σε σένα.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

Σε ευχαριστώ! Εκτιμώ πολύ οποιοδήποτε καλοπροαίρετο σχόλιο για το ποιόν του εγκεφάλου μου
    "Qu ils mangent de la brioche"

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	09_07_19_zathura_13_game_over.jpg 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	37,1 KB 
ID:	221853
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τα σκούτερ φτιάχτηκαν με μοναδικό σκοπό να μην είναι μοτοσυκλέτες.
    Σχεδιάζονται προσεκτικά ώστε να μην θυμίζουν καν μοτοσυκλέτες.
    Οι μοτοσυκλέτες παλαιοτέρα και ίσως ακόμα τρομάζουν πολύ κόσμο και δεν βολεύουν πολύ κόσμο.
    Γι αυτό δημιουργήθηκαν τα σκούτερ.
    Γι αυτόν που θέλει την ευκολία και την φτήνια των δικύκλων αλλά φοβάται τις μοτοσυκλέτες , δεν γουστάρει αυτό που αντιπροσωπεύουν, δεν θέλει να ταυτιστεί με τους χρήστες τους, δεν τον βολεύει με την φούστα.
    Το αυτόματο η το γρήγορο η το στριφτερό δεν έχει να κάνει.
    Εξάλλου η μαμά των σκούτερ η vespa είχε ταχύτητες.
    Νομίζω ότι πλέον στα μικρά κυβικά είναι καλύτερα από τις αντίστοιχες μοτοσυκλέτες παντού αλλά ναι αυτό είναι προσωπική άποψη που σηκώνει συζήτηση.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2009, 20:47
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 15:09
  3. Γαμ@#$ τα scooter σας
    από OldMan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 19:04
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 11:11