Αν και νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα MP3 300, τελικά ψηφίζω CBR!!!!
Σαφώς καλύτερα φρένα, πιο όμορφο (υποκειμενικό) και σίγουρα πιο φιλικό...απο το MP3!!!!
988
Y.Γ. Το σκορ θα μας το πεις ή να αρχίσουμε πάλι το μέτρημα???
Αν και νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα MP3 300, τελικά ψηφίζω CBR!!!!
Σαφώς καλύτερα φρένα, πιο όμορφο (υποκειμενικό) και σίγουρα πιο φιλικό...απο το MP3!!!!
988
Y.Γ. Το σκορ θα μας το πεις ή να αρχίσουμε πάλι το μέτρημα???
Νίκος988
Tα λέμε τις προάλλες!!!
cbr χωρίς να έχω οδηγήσει κανένα απο τα δύο
απλά μου αρέσει περισσότερο![]()
'04 σε Lava RedΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μπορείς βέβαια να κοιτάξεις και το R1 !!!
ΚΟΛΑΣΗ Μητσε, ΚΟΛΑΣΗ
Σκεψου το![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
'04 σε Lava Red
ΚΟΛΑΣΗ Μητσε, ΚΟΛΑΣΗ
Σκεψου το![]()
έεεετσιιι![]()
όπου να ΄ναι θα συμφωνήσει και ο trooper![]()
GSXR δαγκωτο λεμε.με καλυτερες χαμηλομεσαιες κ οχι μονο.απο πανω ρε!
απο πανω ρε
Δεν παίρνεις το R1 καλύτερα να δουν χαρά τα σκέλια σου?![]()
Το κοκκινο CBR ειναι χαλια. Το μαυρο GSXR μαμει. Οπως μαμει και το μαυρο CBR.
Ψηφιζω χοντα για την ποιοτητα κατασκευης και μονο.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
το σουζουκι μητσο.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Νίκο το άλλο 750 κ4 του κουμπάρου μου δεν έχει βγάλει τίποτα μέχρι στιγμής και είναι συνέχεια δρόμο και πίστα 64.000 χλμ. και συμπίεση στον κάθε κύλινδρο 220Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ένα τίμιο 750 K4 έβγαλε ραγισμένη μπροστινή δαγκάνα, σώμα μπεκ ψεκασμού και 2 ουρες που έσπαγαν μονες τους![]()
Το σιμπιαρ μητσε να βεβαιωθείς ότι έχει αλλάξει πηνία...![]()
ανάμεσα πάντως στα 2, επειδή και τα 2 μου άρεσαν και στο παραπέντε έχασα ένα καινούργιο repsol (τελευταίο κομμάτι προσφορά) θα σου έλεγα μάλλον καλύτερα το κ4 που κάνει τα πάντα και έχει και κινητήρα άθραυστο.
Τώρα για το όντως πιο όμορφο cbr της παραγωγής από όλα τα μοντέλα 5 παρατηρήσεις:
Οδήγησέ το να δεις την θέση οδήγησης. Πολλοί γκρινιάζουν και δεν τους αρέσει (βαριά αίσθηση και μεγάλη προσπάθεια για να στρίψεις σε σφικτό στροφιλίκι).
όπως προείπαν και τα παιδιά, πηνία, προσθέτω μίζα που αγκομαχά να πάρει και ξελιγώνει τη μπαταρία (έχω ζμπρώξει ποδαράκι να πάρει...), θερμοκρασία λόγω εξάτμισης στην ουρά και το κυριότερο που δεν θα το έπαιρνα είναι ότι από το 2004 και μετά τα κατασκευάζουν εκτός japan (κινητήρες) και είναι δυστυχώς λαδιέρες, κοινώς καίνε απίστευτη ποσότητα λαδιού σε σημείο να τους προσπερνάς γιατί δεν αντέχεις την καπνίλα στα πνευμόνια σου. Δεν θα ήθελα να καταλήξω ....απ΄το σπίτι να μη βγώ..... http://www.youtube.com/watch?v=D4CYo9CCaaE
μα τι ξενέρωμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το σουζουκι μητσο.
για να το λιωνει ψηλα μπας κ ξεσυρει!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
Δεν παίρνεις το R1 καλύτερα να δουν χαρά τα σκέλια σου?![]()
![]()
απο πανω ρε
κουκλα μηχανακι κ πολυ νευρο.ατιθασο κ απροβλεπτο ομωςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
kawa zx10r του '04
![]()
![]()
απο πανω ρε
χοντα λαδιερες ιταλικα τριμπουρδελα μακριααααα!!!!μα κ παλι θα τους προσπερνας φιλε μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Νίκο το άλλο 750 κ4 του κουμπάρου μου δεν έχει βγάλει τίποτα μέχρι στιγμής και είναι συνέχεια δρόμο και πίστα 64.000 χλμ. και συμπίεση στον κάθε κύλινδρο 220![]()
ανάμεσα πάντως στα 2, επειδή και τα 2 μου άρεσαν και στο παραπέντε έχασα ένα καινούργιο repsol (τελευταίο κομμάτι προσφορά) θα σου έλεγα μάλλον καλύτερα το κ4 που κάνει τα πάντα και έχει και κινητήρα άθραυστο.
Τώρα για το όντως πιο όμορφο cbr της παραγωγής από όλα τα μοντέλα 5 παρατηρήσεις:
Οδήγησέ το να δεις την θέση οδήγησης. Πολλοί γκρινιάζουν και δεν τους αρέσει (βαριά αίσθηση και μεγάλη προσπάθεια για να στρίψεις σε σφικτό στροφιλίκι).
όπως προείπαν και τα παιδιά, πηνία, προσθέτω μίζα που αγκομαχά να πάρει και ξελιγώνει τη μπαταρία (έχω ζμπρώξει ποδαράκι να πάρει...), θερμοκρασία λόγω εξάτμισης στην ουρά και το κυριότερο που δεν θα το έπαιρνα είναι ότι από το 2004 και μετά τα κατασκευάζουν εκτός japan (κινητήρες) και είναι δυστυχώς λαδιέρες, κοινώς καίνε απίστευτη ποσότητα λαδιού σε σημείο να τους προσπερνάς γιατί δεν αντέχεις την καπνίλα στα πνευμόνια σου. Δεν θα ήθελα να καταλήξω ....απ΄το σπίτι να μη βγώ..... http://www.youtube.com/watch?v=D4CYo9CCaaE
απο πανω ρε