Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 76

Θέμα: Κλήση από το 2001 !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Οι κλήσεις απ' ότι κατάλαβα είναι από Δημοτική αστ. οπότε μάλλον πάνε στο υπουργείο και λένε "σε ποιον αντιστοιχεί η πινακίδα τάδε;" και αυτοί τους δίνουν όποιον το έχει τώρα...
    Μπα... κάτι άλλο παίζει που όμως είναι τόσο μαλακία που ακόμα δεν μπορώ να το φανταστώ...

Πρόσεξε..

2 κλησεις από το 2001 (10 χρόνια πριν !)
    Στην μια περίπτωση είχα ήδη πουλήσει χρόνια πριν το αυτοκίονητο
    Στην 2η δεν το είχα αγοράσει ακόμα !
    To περίεργο είναι ότι δεν υπήρξε περίοδο που να ήμουν ταυτόχρονα κάτοχος και των 2 οχημάτων. Για την ακρίβεια το πρώτο πουλήθηκε 2,5 χρόνια πριν την αγορά του 2ου και οι κλήσεις αφορόυν αυτό το μεσοδιάστημα !!!
    Το πως τα κατάφεραν πράγματι είναι αξιο θαυμασμού και μεταξύ μας θα ήθελα πολύ κάποιος να μου εξηγήσει το πως... Είναι αυτό που λένε ότι η ηλιθιότητα είναι ανίκητη.
    Εκτός αν παίζει από πίσω βρώμικο παιχνίδι με την λογική "στείλε μερικές χιλιάδες ειδοποιητήρια και μετά από μια δεκαετία όλο και κάποιος δεν θα θυμάται , θα βαρεθεί να το ψάξει και θα πληρώσει...Και 1% να τσιμπήσει καλά λεφτουδάκια είναι "

Εκτός αν παίζει από πίσω βρώμικο παιχνίδι με την λογική "στείλε μερικές χιλιάδες ειδοποιητήρια και μετά από μια δεκαετία όλο και κάποιος δεν θα θυμάται , θα βαρεθεί να το ψάξει και θα πληρώσει...Και 1% να τσιμπήσει καλά λεφτουδάκια είναι "
    Ενίσταμαι κύριε! Που είδες αυτή τη λογική στη σύγχρονη και θεσμικά ισχυρή, νομοκρατούσα ελληνική πολιτεία??????????????

Στους ημιπαίθριους????????
    Στην περαίωση????????
    Στα αυθέραιτα οσονούπω???????

ΥΓ Σε απλά ελληνικά λέγεται: Ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας!

2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Μπα... κάτι άλλο παίζει που όμως είναι τόσο μαλακία που ακόμα δεν μπορώ να το φανταστώ...
    Το μπέρδεψα λίγο πριν, έχεις δίκιο όπως τα λες... είναι απίστευτοι πραγματικά....
    Give me fuel, Give me fire

Φίλε βρες τις φορολογικές δηλώσεις των ετών που έγιναν οι παραβάσεις όπου εκεί φαίνεται αν το όχημα ήταν στην κατοχή σου ή όχι. Αν έχεις αντίγραφα μπορείς να το δεις μόνος σου. Αν όχι, καλύτερα πήγαινε στο λογιστή σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Πάνω που παρακολουθούσα με ενδιαφέρον το thread και τον όλο παραλογισμό, σήμερα με περίμενε και εμένα έκπληξη από το Δήμο Πειραιά.

Κλήση λοιπόν για παράνομη στάθμευση για το κουτί με ημερομηνία 20-11-2001 !!!

Το αυτοκίνητο ήταν μεν στην κατοχή μου αλλά είμαι 1000% σίγουρος ότι η υπόθεση βρωμάει μιας και:
    1. Η ημερομηνία πέφτει καθημερινή και εργάσιμη (εργάζομαι στην Κηφισιά!)
    2. Δεν έχω καμία σχέση με Πειραιά
    3. Κυκλοφορώ αποκλειστικά με μηχανή εντός αστικού ιστού
    4. Εννοείται πως δε βρήκα ποτέ κάποια κλήση
    5. Δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση μέσα σε αυτά τα 10 έτη
    6. Δεν αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ στην ειδοποίηση ούτε μάρκα, ούτε μοντέλο, ούτε καν χρώμα του αυτοκινήτου!

Σήμερα-αύριο θα επικοινωνήσω με φίλη δικηγόρο για να με κατατοπίσει σχετικά με τις όποιες διοικητικές κυρώσεις και κατόπιν σκέφτομαι να ζητήσω το απόκομμα της κλήσης όπου θα πρέπει να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του οχήματος. Μια φορά πάντως τα 61,63 ευρώ που μου ζητάνε, καλύτερα να τους βάλω φωτιά και να τα κάψω...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
    Πάνω που παρακολουθούσα με ενδιαφέρον το thread και τον όλο παραλογισμό, σήμερα με περίμενε και εμένα έκπληξη από το Δήμο Πειραιά.

Κλήση λοιπόν για παράνομη στάθμευση για το κουτί με ημερομηνία 20-11-2001 !!!

Το αυτοκίνητο ήταν μεν στην κατοχή μου αλλά είμαι 1000% σίγουρος ότι η υπόθεση βρωμάει μιας και:
    1. Η ημερομηνία πέφτει καθημερινή και εργάσιμη (εργάζομαι στην Κηφισιά!)
    2. Δεν έχω καμία σχέση με Πειραιά
    3. Κυκλοφορώ αποκλειστικά με μηχανή εντός αστικού ιστού
    4. Εννοείται πως δε βρήκα ποτέ κάποια κλήση
    5. Δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση μέσα σε αυτά τα 10 έτη
    6. Δεν αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ στην ειδοποίηση ούτε μάρκα, ούτε μοντέλο, ούτε καν χρώμα του αυτοκινήτου!

Σήμερα-αύριο θα επικοινωνήσω με φίλη δικηγόρο για να με κατατοπίσει σχετικά με τις όποιες διοικητικές κυρώσεις και κατόπιν σκέφτομαι να ζητήσω το απόκομμα της κλήσης όπου θα πρέπει να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του οχήματος. Μια φορά πάντως τα 61,63 ευρώ που μου ζητάνε, καλύτερα να τους βάλω φωτιά και να τα κάψω...
    Δε παιζονται οι κεραταδες...δε παιζονται

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αντι να χουμε ενα μεσο (μοτοε) ή δεν ξερω εγω ποιον παπαρα να τους μαμησουμε ή να αντιδρασουμε ομαδικα στην μαλακια τους ,καθομαστε και συζηταμε ποσο αδικοι και καραγκιοζηδες ειναι.
    Καμια ομαδικοτητα,καμια μαζικη αντιδραση ,μονο μπλα μπλα και γκρινια.

Τα ιδια και τα ιδια στην Ελλαδιτσα μας ,που με τα ιδια μας τα μυαλα την καναμε ετσι.

Και η κατρακυλα δεν εχει τελος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Μήπως...λέω μήπως... έτσι εξηγούνται όλα ? :a13: :a13: :a13:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201...post_8508.html

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    α ρε trelf πόσο δίκιο έχεις...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Αυτά είναι τα λιγότερα. Εμάς μας ειδοποίησε το Αστ. Τμήμα του χωριού ότι το επί 7 χρόνια ακινητοποιημένο αυτοκίνητο λόγω μηχανικής βλάβης που έχουμε στο χωριό προκάλεσε υλικές ζημιές σε άλλο όχημα στην Αθήνα και έφυγε!!! (τις πινακίδες τις έχουμε καταθέσει στην εφορία αλλά δεν είχε γίνει οριστική διαγραφή).

Τώρα πως ένα αμάξι παρατημένο 7 χρόνια σηκώθηκε και έφυγε, πήγε έκανε ζημιά και ξανάρθε.... Και όλα αυτά χωρίς καν να έχει κινητήρα!!!!
    Christine το λένε το αμάξι σου; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    όχι Χερμπι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    όχι Χερμπι...

...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    όχι Χερμπι...

2 stroke Sport Touring

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Σημερα ελαβα και εγω ειδοποίηση για ανεξοφλητη οφειλη προς τον δημο Αθηναιων με ημερομηνια 4/2/2011 για παρανομη σταθμευση. Η πρωτη και μοναδικη κληση που εχω λαβει στην ζωη μου ενω οδηγαω 15 χρονια. Η "κληση" ειχε πληρωθει τισ επομενες μερες σε ταχυδρομειο. Παρολο που κατι καθικια ειχαν μπει στο σπιτι αρχες 2012 και το εκαναν λυμπα σκιζοντας οτι χαρτι ειχα αρχειοθετημενο ψαχνοντας για "γκαφρα", η αποδειξη πληρωμης την γλιτωσε και μολις την ανεσυρα απο τον πακο χαρτιου που δν εχω τακτοποιησει.

Ευτυχως που ειμαι ψυχαναγκαστικος και φιλαω τα παντα. Απο αυριο μολις βρω χρονο παω να τους την καρφωσω στο λαρυγκι, γιατι ειναι μεγαλα @ρχιδια.

Μερσι και το νου σας!!!

ΤρελαΜέλος Το avatar του/της ThanosMr
    Τελικά είμαστε πολλοί!!
    Κείμενο :
    Ειδοποίηση

Σας υπενθυμίζουμε ότι έχετε χρεωθεί στο Ταμείο μας με τα παρακάτω ποσά για οφειλές σας προς το Δήμο μας και σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την καταβολή τους εντός των παρακάτω ημερομηνιών.
    Σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να λάβουμε όλα τα νόμιμα και αναγκαία μέτρα για την είσπραξή τους. Επίσης θα κοινοποιήσουμε την οφειλή σας στην αρμόδια ΔΟΥ σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 45081/24-11-97 περί αποδεικτικού ενημερότητας.
    Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία να απευθύνεστε στην υπηρεσία ταμείου του δήμου μας.
    Και από κάτω ο πίνακας χρεών..
    Η κλήση αφορά παράνομη στάθμευση με κουτί σε πεζοδρόμιο της Αγίας Παρασκευής (Αγ. Ιωάννου) τον Γενάρη του 2010.
    Δήμος Αγ. Παρασκευής και ποσό 80 €.

Ευτυχώς το αποδεικτικό πληρωμής της κλήσης σάπιζε στο ντουλαπάκι του κουτιού και έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να πάω να τους ''ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΛΑΘΟς ΤΟΥΣ''.....
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Report Από το Yard με soundtrack μουσική από τα χεράκια του S4
    από Julius στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 10:22
  2. Τι Μαθαινουμε Απο Το Σινεμα
    από DIT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 21:18
  3. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm
    από asmar στο forum Off topic