Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ακόμα χειρότερα ομως απο αυτο , ειναι κατι αλλοι , που "γλυφουν" μεχρι αηδιας αυτους που περιγραφεις παραπανω για να κερδισουν την ευνοια τους και μια περίοπτη θεση στην εκτίμησή τους.
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
Το moto.gr , οπως και ολα τα υπολοιπα Forum , ειναι ενας μικροκοσμος , αντιστοιχος του πραγματικου.
![]()
Ποσο δικιο εχεις...![]()
Θυμαμαι μια μερα για την πλακα, αντεγραψα το ονομα του Sniper, συγκεκριμενα εκανα ενα username με το nick Snιper (δηλαδη ολοι οι χαρακτηρας λατινικοι εκτος απο το I που ηταν ελληνικο), εβαλα κ ιδιο avatar & υπογραφη.
Aνοιγω ενα gay θεμα στο στιλ "εκανα σεξ με αντρα κ δυστυχως μου αρεσε, τωρα τι κανουμε", η πλακα ειναι οτι αρχισαν να απαντανε οι διαφοροι φιλοι του κανονικα, οι περισσοτεροι λαμβανοντας φυσικα το θεμα σαν ειρωνικο, κατι ασχετοι που προφανως δεν το ηξεραν το nick του αρχισαν να κραζουν, κ στο μισαωρο παιρνω τα ποιο θεικα pm που εχω δει στη ζωη μου, απο 2-3 εδω μεσα.
"μεγαλε εισαι φοβερος, οι περισσοτεροι correct δεν μπορεσαν να καταλαβουν την αλληγορια του ερωτηματος σου, φοβερη καφριλα" διαφοροι για συγχαρητηρια κ αλλα τετοια ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ![]()
![]()
![]()