Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 73 από 73

Θέμα: Μου αρέσει η αδέκαστη αμεροληψία ορισμένων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ακόμα χειρότερα ομως απο αυτο , ειναι κατι αλλοι , που "γλυφουν" μεχρι αηδιας αυτους που περιγραφεις παραπανω για να κερδισουν την ευνοια τους και μια περίοπτη θεση στην εκτίμησή τους.

Υ.Γ.
    Το moto.gr , οπως και ολα τα υπολοιπα Forum , ειναι ενας μικροκοσμος , αντιστοιχος του πραγματικου.

Ποσο δικιο εχεις...

Θυμαμαι μια μερα για την πλακα, αντεγραψα το ονομα του Sniper, συγκεκριμενα εκανα ενα username με το nick Snιper (δηλαδη ολοι οι χαρακτηρας λατινικοι εκτος απο το I που ηταν ελληνικο), εβαλα κ ιδιο avatar & υπογραφη.
    Aνοιγω ενα gay θεμα στο στιλ "εκανα σεξ με αντρα κ δυστυχως μου αρεσε, τωρα τι κανουμε", η πλακα ειναι οτι αρχισαν να απαντανε οι διαφοροι φιλοι του κανονικα, οι περισσοτεροι λαμβανοντας φυσικα το θεμα σαν ειρωνικο, κατι ασχετοι που προφανως δεν το ηξεραν το nick του αρχισαν να κραζουν, κ στο μισαωρο παιρνω τα ποιο θεικα pm που εχω δει στη ζωη μου, απο 2-3 εδω μεσα.

"μεγαλε εισαι φοβερος, οι περισσοτεροι correct δεν μπορεσαν να καταλαβουν την αλληγορια του ερωτηματος σου, φοβερη καφριλα" διαφοροι για συγχαρητηρια κ αλλα τετοια ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Φαρσα στον sniper αχαχαχαχα.jpg 
Προβολές:	295 
Μέγεθος:	416,3 KB 
ID:	234214

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Ποσο δικιο εχεις...

Θυμαμαι μια μερα για την πλακα, αντεγραψα το ονομα του Sniper, συγκεκριμενα εκανα ενα username με το nick Snιper (δηλαδη ολοι οι χαρακτηρας λατινικοι εκτος απο το I που ηταν ελληνικο), εβαλα κ ιδιο avatar & υπογραφη.
    Aνοιγω ενα gay θεμα στο στιλ "εκανα σεξ με αντρα κ δυστυχως μου αρεσε, τωρα τι κανουμε", η πλακα ειναι οτι αρχισαν να απαντανε οι διαφοροι φιλοι του κανονικα, οι περισσοτεροι λαμβανοντας φυσικα το θεμα σαν ειρωνικο, κατι ασχετοι που προφανως δεν το ηξεραν το nick του αρχισαν να κραζουν, κ στο μισαωρο παιρνω τα ποιο θεικα pm που εχω δει στη ζωη μου, απο 2-3 εδω μεσα.

"μεγαλε εισαι φοβερος, οι περισσοτεροι corect δεν μπορεσαν να καταλαβουν την αλληγορια του ερωτηματος σου, φοβερη καφριλα" διαφοροι για συγχαρητηρια κ αλλα τετοια ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Δηλαδή το παραπάνω το έβαλες για να αποδείξεις οτι υπάρχουν γλύφτες ή οτι είσαι απέραντος μαλάκας?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Δηλαδή το παραπάνω το έβαλες για να αποδείξεις οτι υπάρχουν γλύφτες ή οτι είσαι απέραντος μαλάκας?
    Οτι υπαρχουν γλυφτες, για απεραντους μαλακες ψαξε ποιο πισω ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Έλα ρε sovara; Από ποιο φόρουμ;

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Ποσο δικιο εχεις...

"μεγαλε εισαι φοβερος, οι περισσοτεροι corect δεν μπορεσαν να καταλαβουν την αλληγορια του ερωτηματος σου, φοβερη καφριλα" διαφοροι για συγχαρητηρια κ αλλα τετοια ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    αστα αυτα και βαλε τα πμ να δουμε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Ποσο δικιο εχεις...

ρε τι χάνουμε γμτ..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Διευκρίνησε ότι η Βασιλική είναι περιοχή στη Λευκάδα μη γίνει καμιά παρανόηση
    :rotflmao:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Εφαγε μπαν εκεινο το nick οποτε, θυμαμαι ονοματα κ κανω χαζι καμια φορα εδω μεσα οταν τους βλεπω

Τι παρανοηση να γινει... ο 10 οταν βρει κοριτσι θα το παρατησει το moto

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Δεν υπάρχουν φορές που όλοι σκεφτήκαμε ότι ίσως το όλο πράγμα θα έπρεπε να αντιμετώπιζε μια κατάσταση λίγο πιο σοβαρά; (πχ σ'αυτό με τον πιτσιρικά και τις χριστοπαναγίες..)

εκει μπορει να καναμε ολοι χαβαλε,αλλα απο την αρχη ηταν λαθος η σταση << μας >>.
    ειπαμε,μην τα γαμαμε ολα εδω μεσα..
    σκεφτειτε οτι ο << ακυρος >> που μπηκε να ρωτησει, δεν ξερει πως λειτουργει το πραμα εδω μεσα,με αποτελεσμα να μην ασχοληθει μετα τις παναγιες κ ολα αυτα.
    Αν ειναι ετσι,κλειστε και το registration και στα @@ σας ολα.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    εκει μπορει να καναμε ολοι χαβαλε,αλλα απο την αρχη ηταν λαθος η σταση << μας >>.
    ειπαμε,μην τα γαμαμε ολα εδω μεσα..
    σκεφτειτε οτι ο << ακυρος >> που μπηκε να ρωτησει, δεν ξερει πως λειτουργει το πραμα εδω μεσα,με αποτελεσμα να μην ασχοληθει μετα τις παναγιες κ ολα αυτα.
    Αν ειναι ετσι,κλειστε και το registration και στα @@ σας ολα.

Έχω αναφερθεί κι εγώ σ'αυτό στο παρελθόν, είναι απ'τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν μόνο στο moto και δεν θά'πρεπε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    επ τι λεει, ολα καλα ?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    επειδη το εργο το εχουμε δει απειρες φορες αλλοι σαν μελη,αλλοι σαν μοντς,αλλοι σαν πρωην μοντς και νυν χρηστες,αλλοι σαν πρωην χρηστες και νυν μοντς και επειδη διαβαζω και κατι χαρακτηρισμους ενθεν και ενθεν,

το παρον κλειδωνεται.

καλο υπολοιπο καλοκαιριου μεχρι το καλοκαιρι,παντα ορθιοι και get a life.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Μου αρέσει που θέλουμε και πίστα F1
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2007, 13:57
  2. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.................
    από cbr1100xx στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 07:41
  3. Tι μου αρέσει...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί