Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 76

Θέμα: Χτύπος Δυνατός...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    ήθελα και να ήξερα ορισμένοι εκτός από χολή τπτ δεν έχετε μέσα σας?
    μόνο σκατά σας τάιζαν οι δικοί σας?
    κουλάδια...

Ρε συντοπίτη...μαζί σου...
    Αλλά κόψε κανά χλμ, να μπορέσουμε να συζητήσουμε...
    Ειδικά αυτά τα ....''δεν πάει πιο αργά'' .....
    Εκτός αν έλεγες για το πουλί....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    ήθελα και να ήξερα ορισμένοι εκτός από χολή τπτ δεν έχετε μέσα σας?
    [...]
    Το τί μας τάιζαν είναι άλλο θεμα (οπως παντα απαντας με το γνωστο σου τρόπο), αλλα μεσα μας έχουμε λιγο μυαλο να καταλάβουμε πότε μας σερβίρουν φίφες

Πρόσεχε λιγο τις εκφράσεις σου παγκόσμιε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Μετά τα 260 ο χρόνος καμπυλώνει και περνάς στην 5η διάσταση.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa..... θα γελάω ως αύριο.....

Υ.Γ. Αλήθεια τώρα κόψτε κανά χιλιόμετρο....
    Υ.Γ.2. Ρε μήπως ήταν V-strom?????

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Επειδη δεν το πολυ επιασα το νοημα, νταξ ειμαι και μικρος ακομα, θα μαθω.., ουτε την συγκεκριμενη διαδρομη την ξερω βεβαια για να ξερω τι ειδους δρομος ειναι εκει περα, αλλα ολοι οι υπολοιποι εδω με τα ss μονο στην πιστα πανε ? Ή οταν βγαινουν εθνικη στα 150 εχουν κοφτη ?

Επιθεση χωρις λογο βασικα βλεπω εγω..

Μηπως τα περι τα 200 μηχανακια ενθεν και ενθεν που συναντω στην Επιδαυρο τις Κυριακες που παω καθε τοσο κινουνται με μεγαλυτερη ασφαλεια ?
    Απο οσους απαντησαν εδω στις 5 αισιως σελιδες ως τωρα κανεις σας δεν το παει στα 200+ το μοτορι του, δεδομενου οτι τα "εχει" ?

Ολοι ξερουμε πανω κατω ποσο γλυκο ειναι το γκαζι και οτι θελει προσοχη οκ, αλλα αν εδω οσοι εχετε ή ειχατε ss και street γενικοτερα, μου πειτε οτι βγαινατε Εθνικη και δεν βλεπατε 200-250 και βαλε στο κοντερ τοτε παω πασο.

Να μην παιρνουμε 1000αρια και 600αρια τοτενες και οσοι τα παιρνουμε να τα μπαζουμε μονο στην πιστα 5 φορες το χρονο. Και μετα παλι στο γκαραζ. Φυσικα εννοειται οτι γυμνα του στυλ Fazer & Z πρεπει να εξαλειψουν απο τον παγκοσμιο χαρτη μας και ουτε για πιστα ειναι ιδανικα και στο δρομο πιανουν 240 και βαλε οποτε κ αυτα αποκλειονται.

Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετω.. (δεν ξερω και αν το εγραψα και σωστα )

Λεω εγω τωρα..
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετω.. (δεν ξερω και αν το εγραψα και σωστα )

Λεω εγω τωρα..

Ώχου ρε φίλε....

Αυτά δεν τα κάνουμε εμείς....

Οι άλλοι τα κάνουνε....

:rotflmao: :rotflmao:
    "Qu ils mangent de la brioche"

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Tο θεμα βασικα δεν ειναι αν πιανουμε αυτα τα χιλιομετρα και ποτε αλλα οτι εφαγε στο κρανος ενα πουλι με αυτα τα χλμ.....μιλαμε για κρουση για χτυπημα οχι μ@λ@κιες...εχω φαει ενα βρωμο χεληδονι με 40χλμ και ηταν λες και με κοπανησε σφυρι.....

θα το θεσω πιο απλα βαλτε κρανος και πειτε στον κολλητο σας να σας ριξει μια φαπα στη ζελατινα το γνωστο παστελι.....τοτε θα καταλαβετε το οτι χτυπημα με τοσα χλμ χωρις χοντρη ζημια μονο εξωπραγματικο μοιαζει...

εκτος και αν ο φιλος εχει συγγενεια με τον γκαστονε τι να πω...φιλικα παντα...
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Δηλαδη μας χαραχτηριζεις πολιτικα ορθους και υποκριτες,επειδη κραξαμε, (και σιγα το κραξιμο κιολας) ,εναν τυπο που κατα τα λεγομενα του δεν μπορει να παει κατω απο 260 γιατι "το εχει" και γιατι το μηχανακι αλλα και αυτος "δεν γουσταρουν να πηγαινει με λιγοτερα" , και ολα αυτα σε κωλοδρομο τον οποιο "ξερει σαν την παλαμη του",ο οποιος μαλιστα οδηγος εμβολισε με την καρκαλα του και ενα πτηνο με 260 χαω καθως χαμογελαγε στις φανταστικες θαυμαστριες του...

Καποτε επεφτε ΒΑΝ για τετοιες μαλακιες
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    έχουμε λιγο μυαλο να καταλάβουμε πότε μας σερβίρουν φίφες

ότι έχετε λίγο μυαλό αυτό είναι το μόνο σίγουρο,
    τώρα αν οφείλετε στα πολλά πρωινάδικα
    ή είναι αναβλύζουσα η μαλακία δεν το γνωρίζω,
    διότι για να συγκρίνεις τις αντοχές πλαστικού των fairing, τζαμιού και κέλυφους κράνους,
    τότε ναι είσαι επισήμως και με τη βούλα αδαής...
    και για να το κάνω ποιο λιανά, δοκίμασε να σπάσεις ένα πλαστικό,
    και μετά κάνε το ίδιο και με ένα κράνος...
    σε καμιά δεκαετία που θα τελειώσεις έλα να μου πεις για τις εμπειρίες σου..
    Made in Greece...

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δηλαδη μας χαραχτηριζεις πολιτικα ορθους και υποκριτες,επειδη κραξαμε, (και σιγα το κραξιμο κιολας) ,εναν τυπο που κατα τα λεγομενα του δεν μπορει να παει κατω απο 260 γιατι "το εχει" και γιατι το μηχανακι αλλα και αυτος "δεν γουσταρουν να πηγαινει με λιγοτερα" , και ολα αυτα σε κωλοδρομο τον οποιο "ξερει σαν την παλαμη του",ο οποιος μαλιστα οδηγος εμβολισε με την καρκαλα του και ενα πτηνο με 260 χαω καθως χαμογελαγε στις φανταστικες θαυμαστριες του...

εσένα ποιο είναι το προβλημά σου ρε φιλαράκο,
    ότι είσαι ανίκανος να το αντιληφθείς ή ότι εγώ μπορώ...
    και στο κάτω κάτω της γραφής θα σου πάρω την άδεια τι θα κάνω...
    ποιος είσαι, ένας γρόθος μπροστά από ενα pc...
    Made in Greece...

Μανιβελάτο μέλος
    Ένας φίλος, στον ίδιο δρόμο, με ένα vfr έκανε δυστηχώς ακριβώς τα ίδια.. οι απαντήσεις όταν του λέγανε καμιά κουβέντα πανομοιότυπες..

Δεν είναι πια μαζί μας.. Σε μία στροφή καρφώθηκε σε έναν βλαμμένο που έκανε αναστροφή.. Ίσως αν πήγαινε με τα μισά χιλιόμετρα να προλάβαινε.. ίσως η εξάρτιση να είχε κάνει κάτι.. ίσως..

Δεν μαθαίνετε με τίποτα ρε πούστη μου.. ότι και να γίνει όσα και αν ακούμε και βλέπουμε κάθε μέρα..

Κανένας άλλος δρόμος, και ειδικά ο ΒΟΑΚ με τόσους τουρίστες δεν είναι πίστα.. Αν είσαι χεράς τράβα Μέγαρα να είσαι και εσύ ασφαλής να μην κυνδινεύουμε και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Ρε βάλτου και μοτέρ απο τράκτορα πάνω, και πήγαινε και με 600.
    Αλλά νταξ, γάμησε το πουλί, γάμησε τα 260 μπράβο έυγε...
    Αλλά και το SP2 του Edwards, πηγαινε έυκολα Παγκράτι Κολάτσιου χωρίς να ανάψει βεντιλατέρ, και εσένα το μοτόρι δεν μπορεί να πάει κάτω απο 200, γιατι ζορίζεται...ρε Ντούχαν?

Κάνε μας την χάρη , έλεος δλδ...

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Οπως ειπα τον δρομο δεν τον κατεω αλλα κυριως προσωπικα δεν χαρακτηρισα κανενας απολυτως. Αντιθετως πολλοι βιαστηκαν να χαρακτηρισουν τον idomenea, ως παγκοσμιο λαλακα και αλλα ομορφα λογακια και απλα δεν μου αρεσε και το τονισα.
    Παραδεχομαι οτι εκφρασεις του τυπου "δεν παει πιο κατω ουτε γουσταρω να το παω πιο κατω" ειναι κομματακι ερειστικες αλλα και η επιθεση που δεχεται εχω την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο ερειστικη.

Ολοι οσοι εχετε καβαλησει ss τα εχετε δει αυτα τα χιλιομετρα εξω απο την πιστα και μαλιστα ουκ ολιγες φορες και μπορει αυτη τη στιγμη που μιλαμε να το εχετε μετανιωσει κ ολας αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Τεσπα, just my point γιατι μου χτυπησε ασχημα, thats all.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Το γαμωπούλι που πάει και πετάει έτσι αυθαίρετα το δρόμο δεν θα το κατηγορίσει κανείς;

:rotflmao:

Οπως ειπα τον δρομο δεν τον κατεω αλλα κυριως προσωπικα δεν χαρακτηρισα κανενας απολυτως. Αντιθετως πολλοι βιαστηκαν να χαρακτηρισουν τον idomenea, ως παγκοσμιο λαλακα και αλλα ομορφα λογακια και απλα δεν μου αρεσε και το τονισα.
    Παραδεχομαι οτι εκφρασεις του τυπου "δεν παει πιο κατω ουτε γουσταρω να το παω πιο κατω" ειναι κομματακι ερειστικες αλλα και η επιθεση που δεχεται εχω την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο ερειστικη.

Ολοι οσοι εχετε καβαλησει ss τα εχετε δει αυτα τα χιλιομετρα εξω απο την πιστα και μαλιστα ουκ ολιγες φορες και μπορει αυτη τη στιγμη που μιλαμε να το εχετε μετανιωσει κ ολας αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Τεσπα, just my point γιατι μου χτυπησε ασχημα, thats all.

Ρε Παν, μαζί σου. Τα ίδια κάνουμε και χειρότερα. Μπορεί να μην πηγαίνουμε όλοι τάπα στην Ηλία Ηλιού, αλλά όπου βρούμε του γ@μουμε την μάνα... Δεν σχολιάζουμε τα 260.Ούτε καν. Σχολιάζουμε όλα τα άλλα σχόλια, σαν και αυτά που αναφέρεις. Το ''δεν πάει πιο κάτω'', είναι όσο εριστικό αρκεί για να του την πούμε εγώ και οι υπόλοιποι. Ας ξεκολησουμε λιγο με την ταχυτητα. Ας πάει όσο θέλει. Μην μας λεει όμως για το μηχανάκι, λες και ειναι κανά πρωτότυπο britten με κομπρέσορα. Ήμαρτον ξανά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Το γαμωπούλι που πάει και πετάει έτσι αυθαίρετα το δρόμο δεν θα το κατηγορίσει κανείς;

:rotflmao:

Γαμιέσαι ρε μλκ πρωί πρωί , πρέπει να σφουγγαρίζω...από την μύτη μου βγήκε

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εξυπνος, δυνατος, βλακας
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2010, 08:55
  2. Ο πιο δυνατος ανθρωπας του κοσμου!!
    από Xrider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 22:40