Γινεται ο διαγωνισμος για τον πιο δυνατο ανθρωπα του κοσμου...
Ο διαγωνισμος αυτος εχει την ιδιαιτεροτητα να γινεται με τεραστια ολοστρογγυλα καρπουζια που ζυγηζουν 100κιλα το καθ-ενα...
Ξεκιναει ο διαγωνισμος...ανεβαινουν οι αθλητες στην εξεδρα...κοσμος απο κατω...χαμος!!
Αφου εχουν περασει πολλοι αθλητες φτανει η σειρα του Αγγλου...πιανει ενα καρπουζι...προσπαθει..σφυγκεται...το σηκωνει!!!
Χειροκροτηματα..χαμος!!!
Αμεσως μετα ειναι ενας Ιταλος...μαγκωνει το ενα καρπουζι με το ενα χερι κατω απο την μασχαλη..μαγκωνει και το αλλο καρπουζι με το αλλο χερι...ζοριζεται....τα σηκωνει και τα δυο!!
Χειροκροτηματα..χαμος απο τον κοσμο,θαυμασμος!!!
Αμεσως μετα ειναι ο Τουρκος...μαγκωνει και αυτος δυο καρπουζια...τα σηκωνει...και φωναζει στον προπονητη του
-ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
-ΤΙ,ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ?του λεει ο προπονητης
-ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ φωναζει παλι ο τουρκος...με τα πολλα του το κατεβαζουν..
Ο κοσμος απο κατω εχει μεινει αναυδος![]()
-ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΤΟΝ Π@ΤΣΟ!!λεει ο τουρκος....
Προπονητης και βοηθοι του καρφωνουν ενα καρπουζι στον π@τσο.....
Χαμος απο κατω,παραληρημα....ΑΠΑΙΧΤΟΣ φωναζανε,εισαι ο πιο δυνατος!!!
Φτανει κλασσικα και η σειρα του Ελληνα που ηταν και τελευταιος...μαγκωνει το ενα καρπουζι με το ενα χερι κατω απο την μασχαλη..μαγκωνει και το αλλο καρπουζι με το αλλο χερι...τα σηκωνει...και φωναζει στον προπονητη του
-ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
-ΤΙ,ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ?του λεει ο προπονητης
-ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ φωναζει παλι..... του το κατεβαζουν..
Ο κοσμος απο κατω εχει μεινει αναυδοςετσι και αλλιως δεν μπορουσε να κανει κατι για να κερδησει..στην καλητερη ισσοπαλια...
Απολυτη σιωπη απο τον κοσμο κατω..αγωνια...
![]()
![]()
οποτε φωναζει ο Ελληνας.....
ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΟΝ Π@ΤΣΟ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: