η παιδεια πηγάζει απο τη οικογένεια.
η παιδεια πηγάζει απο τη οικογένεια.
τί σχέση έχει αυτό με το θέμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Να σου δείξω μία;
Α μάλιστα φταίει ο διευθυντής που έφαγε ξύλο από το μαθητή και όχι ο μαθητής που του το έδωσε.Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Να σου πω…
Επειδή μάλλον πρέπει να πάμε στα βασικά
Το ίδιο είναι ένα παιδί κι ένας δάσκαλος ?
Δάσκαλος= Λειτουργός, μορφωμένος, με πείρα στα ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΑ θέματα που καθήκον έχει.. κλπ κλπ
Διευθυντής= Ο πιο έμπυρος των λειτουργών του σχολείου με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΙΡΑ στα ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΑ θέματα…
Διευθυντής που τρώει ξύλο= ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΣ = ΑΝΟΙΚΑΝΟΣ
Και αφού είναι τόσο αποτυχημένος και ανίκανος, γιατί δεν το έδειραν και οι υπόλοιποι μαθητές;
Με αυτούς πώς έγινε;
Και ο μαθητής που δίνει ξύλο τί είναι;
Οι γονείς του μαθητή τί κάνουν;
Δεν βλέπουν; Δεν αντιλαμβάνονται τί κάνει ο κανακάρης τους;
Ή μήπως φταίει πάλι μόνο ο καθηγητής;
το μεγαλυτερο λάθος μου σαν ενεργός πολίτης είναι οτι συμμετείχα ενεργα στις καταλήψεις του 90 επι κοντογιανοπουλου.
Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο... οτι καναμε τις καταλήψεις μόδα (και απειρες διδακτικές ώρες χαμένες) ή οτι αποτρέψαμε (απλα μειναμε στα ίδια σκ@τα) ενα χαζό σχέδιο για την παιδεία.
Ρε Γιώργο πλάκα μας κάνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τωρα δλδ ειμαστε σοβαροι?
κρινουμε ενα περιστατικο χωρις να εχουμε ιδεα για το τι εγινε και μιλαμε και με υφος 1000 καρδιναλιων (και οι 2 πλευρες) !!!??
τι να πω....
Κάποιος "μαθητής" πλάκωσε στο ξύλο έναν καθηγητή του και η αντίδραση μας είναι να το συζητήσουμε ρε παιδάκι μου....μήπως και δίκαιως τις άρπαξε ο καθηγητής. Μη βγάζουμε ρε ΄σεις βεβιασμένα συμπεράσματα...
Ασε μη πεις τίποτα καλύτερα γιατί έχουμε χάσει το μέτρο (εντελώς).
Είναι μια από τις αιτίες για ξύλο (η σοβαρότερη).Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
τί σχέση έχει αυτό με το θέμα;
Εντελώς εντός θέματος φίλτατε.
Για το συγκεκριμένο ξύλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Είναι μια από τις αιτίες για ξύλο (η σοβαρότερη).
Εντελώς εντός θέματος φίλτατε.
Δεν νομίζω.
Κυρίως για το συγκεκριμένο. Και για τις δύο πλευρές. Θύματα αλλά και υπαίτιοι και οι δύοΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Για το συγκεκριμένο ξύλο;
Δεν νομίζω.
(πολύ μικρό ελαφρυντικό στον μαθητή).
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Κυρίως για το συγκεκριμένο. Και για τις δύο πλευρές. Θύματα αλλά και υπαίτιοι και οι δύο
(πολύ μικρό ελαφρυντικό στον μαθητή).![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ λέω να οπλοφορούν οι μαθητές..Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ρε Γιώργο πλάκα μας κάνεις?
Κάποιος "μαθητής" πλάκωσε στο ξύλο έναν καθηγητή του και η αντίδραση μας είναι να το συζητήσουμε ρε παιδάκι μου....μήπως και δίκαιως τις άρπαξε ο καθηγητής. Μη βγάζουμε ρε ΄σεις βεβιασμένα συμπεράσματα...
Μην καταλάθος μπορεί να αμυνθεί κανένας καθηγητής..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
συνεχιστε δικαστες...με το μετρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
.......
υγ.δεν υπεραμυνομαι της στασης του μαθητη.αγνοια δηλωνω και κατ επεκταση αδυναμια να κρινω.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Α καλά.....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Κυρίως για το συγκεκριμένο. Και για τις δύο πλευρές. Θύματα αλλά και υπαίτιοι και οι δύο
(πολύ μικρό ελαφρυντικό στον μαθητή).![]()
Χίονια στο καμπαναριό...![]()
στηρίζω ανεπιφύλακτα και τις δυο τοποθετήσεις του άνωθεν φίλου μοτοσυκλετιστή καθώς χωρίς γνώση των γεγονότων που οδήγησαν στον ξυλοδαρμό και των ειδικών συνθηκών-σχέσεων της τοπικής κοινωνίας, ιστορικό του σχολειου κτλ μελέ δε γίνεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
συνεχιστε δικαστες...με το μετρο!
υγ.δεν υπεραμυνομαι της στασης του μαθητη.αγνοια δηλωνω και κατ επεκταση αδυναμια να κρινω.
Οπότε αν μιλήσω θα το κάνω με βάση τις απόψεις μου για τους εκπροσώπους των θεσμών, τις προσωπικές μου επιλογές και εμπειρίες οπότε δεν θα το κάνω καθόλου...
(για το παμε τίποτα ρπστμ...)
γης μαδιαμ...
σκασε !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
...........
(για το παμε τίποτα ρπστμ...)
![]()
![]()
![]()
ειπα εδω κατι αλλα μη το κανεις θεμα![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Επέτρεψε στον κατά τα άλλα ικανότατό εγκέφαλο σου να κάνει τους απαραίτητους συνειρμούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Άμα και εσύ δεν βλέπεις τη σχέση μεταξύ νομοθεσίας, οργάνωσης, πολιτών και τον
αντίκτυπο που όλα αυτά έχουν στη εκπαίδευση (με την ευρεία έννοια του όρου) των
παιδιών και των νέων, δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.
Δεν είναι δυνατόν για το κάθε παιδί/νέο να ωριμάσει και να συμπεριφερθεί ανάλογα
όταν ολόκληρος ο κόσμος και οι εμπειρίες του προέρχονται από στραβό σπίτι-κοινωνία.
Δεν είναι όλοι σαν και σένα που γεννήθηκαν γέροι και έμπειροι
Υ.Γ. ισχύει και για τους καθηγητάδες.
![]()