υπαρχει γυμνο fazer??? εγω μονο φερινγκατα τα ξερω αυτα!!
Υπάρχει και είναι κουκλί!!! Ακριβώς σαν αυτό είχε η κοπέλα και το έχασα τότε με τον τσακωμό με τον father.Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
http://www.perthriders.com/gallery/d...ture+070_1.jpg
Yamaha FZS 600
Η αληθεια ειναι πως δεν υπαρχει γυμνο fazer. Υπαρχει το fz6...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
υπαρχει γυμνο fazer??? εγω μονο φερινγκατα τα ξερω αυτα!!![]()
www.myfazer.gr
ακριως αυτο εννοουσα!!!! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από delrules
Η αληθεια ειναι πως δεν υπαρχει γυμνο fazer. Υπαρχει το fz6...![]()
![]()
ναι ρε το ξερω! αλλα ειπα να κανω τον εξυπνο επειδη η επισημη ονομασια του απο τη γιαμαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Υπάρχει και είναι κουκλί!!! Ακριβώς σαν αυτό είχε η κοπέλα και το έχασα τότε με τον τσακωμό με τον father.
http://www.perthriders.com/gallery/d...ture+070_1.jpg
ειναι fz6 για το γυμνο και fz6 fazer για το ντυμενο!!
παντως προσωπικα θεωρω το xj6 πιο ομορφο γυμνο και πιθανον και πιο καταλληλο για σενα!Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ναι ρε το ξερω! αλλα ειπα να κανω τον εξυπνο επειδη η επισημη ονομασια του απο τη γιαμαχα
ριχτου μια ματια!
Ωραίο το xj6 δε λέω, αλλά η τιμή ξεκινάει μετά τα 4500ευρώΑρχικά δημιουργήθηκε από motomike
παντως προσωπικα θεωρω το xj6 πιο ομορφο γυμνο και πιθανον και πιο καταλληλο για σενα!
ριχτου μια ματια!. Way Over my budget.
Yamaha FZS 600
Πάντως στις αγγελίες ο καθένας το γράφει όπως του έρθει. Άλλος fazer, άλλος fz6 , άλλος Fz6 Fazer.Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ναι ρε το ξερω! αλλα ειπα να κανω τον εξυπνο επειδη η επισημη ονομασια του απο τη γιαμαχα
Αλλά εντάξει αυτό, πες δεν ξέρουν την επίσημη διαφοροποίηση του γυμνού από το ντυμένο, αλλά ρε παιδιά να μην ξέρουν και σε ποια κατηγορία είναι η μηχανή?? Κανονικά θα έβαζα στο search να μου δείχνει μόνο τις naked μιας και ψάχνω γυμνό (ειδικά όταν δεν είχα αποφασισει ότι πάω στο fz6 και κοίταζα και χόρνετ και gsr) ώστε να μη βλέπω και τα on-off, τα motard κτλ.
Αλλά όταν ο άλλος βάζει αγγελία το fz6 το γυμνό και το βάζει στην κατηγορία Chopper τι περιμένεις :P:P:P
Yamaha FZS 600
πες στον πατερα σου να σου συμληρωσει ρε συ!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Ωραίο το xj6 δε λέω, αλλά η τιμή ξεκινάει μετά τα 4500ευρώ. Way Over my budget.
και για να ειμαι στο θεμα παρε ντυμενο καλυτερα!! γιατι οταν το καβαλησεις και θα μπεις στο τριπακι
να γραψεις χιλιομετρα θα σε βολεψει περισσοτερο! (ασε δε που το ντυμενο κανει καλυτερο συνολο
στο ματι με φουλ ταξιδιωτικο εξοπλισμο! ξερεις σαμαρια βαλιτσες τανκμπαγκ...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
πες στον πατερα σου να σου συμληρωσει ρε συ!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αυτό το σενάριο δεν παίζει με την καμία![]()
. Αν του ζητήσω και λεφτά για τη μηχανή θα με αποκληρώσει!
![]()
![]()
![]()
![]()
Yamaha FZS 600
Λένε όταν κάνεις όνειρα, σε βλέπει ο Θεός και γελάει......Μάλλον θα μέινω με το μοντένας. Εκεί που είμαι ένα βήμα πριν την κλείσω...αλλαξαν τα δεδομένα (και δεν είναι το θέμα ο πατέρας μου που δεν ήθελε)...
Yamaha FZS 600
Δεν θα σε μαλώσει κανείς που δεν πήρες μηχανή .
Την υγεια σου ΄να χεις και κάποια στιγμή θα την πάρεις .
![]()
Δε λέω δε θα πάρω απαραίτητα. Δε βγαίνει από το πρόγραμμα. Απλά θα δυσκολευτώ να ξαναμαζέψω τα χρήματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Δεν θα σε μαλώσει κανείς που δεν πήρες μηχανή .
Την υγεια σου ΄να χεις και κάποια στιγμή θα την πάρεις .
![]()
...
Yamaha FZS 600