Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 260

Θέμα: Οι προβληματισμοι του rezequet

hi pali

re exei dikio to paidi
    thn shmerini imera tsampoukas itan.
    giati an mazepso tin parea mou kai 100 kalasnicov simera tha einai enas kalos tsampoukas.
    eno tote tha itan pagosmios polemos me ta pio sygxrona opla kai toys special ekpaidevmenous apo to paintball fantarous.
    kati tetoioi tsampoukades mas eleytherosan tote
    ti perimenes 10000 panoplo strato;
    kai oi irakinoi me tsampouka steilane tis kases piso stous amerikanous kai einai kai pio anisos agonas.
    kai aytoi gia ton poutso einai;
    den diafono me olla ayta pou les kai arxika perases ena minima
    alla xefyges

poly
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    ρε τρεζεκετ γιατι συνεχιζεις να προσπαθεις???

βλεπεις να γινετε τιποτα?
    κακο στην παρτη σου κανεις με το να εκτηθεσε εδωμεσα...

αυτα που επρεπε να πεις πιστευω οτι τα ειπες και οποιος ειναι να σου βρει δικιο ή αδικο θα σου βρει...

οι αλλοι απλα θα σου την πεσουν για να καληψουν το ξαφνιασμα τους...

προς ολους
    στο www.pinoyme-oli-mera-mayro.gr θα σας καταλαβουν

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet

Re: hi pali

οπως λεει και ο φιλος σονικ δεν εχει νοημα να πω οτιδηποτε αλλο γιατι η αμαθεια και η ασχετοσυνη μερικων εδωμεσα δεν παιζεται. Οταν θες να πεις κατι τοτε αιτιολογησε το μην πετας μια μπαρουφα και λες πηγαινε διαβασε κατι. Ε τοτε πηγαινε εσυ να διαβασεις κατι αφου δεν καταλαβαινεις τιποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    re exei dikio to paidi
    thn shmerini imera tsampoukas itan.
    giati an mazepso tin parea mou kai 100 kalasnicov simera tha einai enas kalos tsampoukas.
    eno tote tha itan pagosmios polemos me ta pio sygxrona opla kai toys special ekpaidevmenous apo to paintball fantarous.
    kati tetoioi tsampoukades mas eleytherosan tote
    ti perimenes 10000 panoplo strato;
    kai oi irakinoi me tsampouka steilane tis kases piso stous amerikanous kai einai kai pio anisos agonas.
    kai aytoi gia ton poutso einai;
    den diafono me olla ayta pou les kai arxika perases ena minima
    alla xefyges
    οσων αφορα εσενα εχεις δικιο περιπου αν και καπου υπερβαλεις, αλλα το θεμα ειναι οτι γιορταζουμε μια επανασταση που δεν ηταν επανασταση και που δεν ειχε κανενα μα κανενα αποτελεσμα. αν νομιζετε ακομα οτι το 1821 μια ωραια πρωια ειπε ενας παπας ''επανασταση'' και γινανε ελευθεροι μεσα σε 10 λεπτα που εριξε μια κλανια ο καραισκακης και χεστηκανε οι τουρκοι απο το φοβο τους και φυγανε τρεχοντας με την μπουμπουλινα να τους κυνηγαει με την παντοφλα στο χερι και τον καναρη να κανιε πυροτεχνηματα με τα πλοια του και τον λορδο βυρων να κανει τσακ μπαμ μια εξοδο μεσολογγιου ριχνοντας βομβες και θεριζοντας τουρκους μαζι με τον κολοκωτρωνη που σκοτωνε τους τουρκους με την οπτικη επαφη, τοτε μεγεια σας με χαρα σας, συνεχιστε να το πιστευετε.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλλα για οσους δεν ειναι λιγο πιο μορφωμενοι και λιγο πιο ανοιχτοι να δεχτουν καποια ιστορικα ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ουτε καν θεωριες) τοτε τι να πω... εκει που νομιζα οτι το φορουμ εχει λιγο πιο εξυπνα και ανοιχτα μελη, να σου που τα ανατρεπουν μεμιας. (δεν μιλαω για το παιδι που εκανα Quote, ισα ισα που δεν μιλαω γιαυτον)

Απλα ρε παιδι μου να ξερουμε τι μας γινεται, να ασχοληθουμε και λιγο με την ιστορια μας να ξερουμε λιγο ποιοι ειμαστε. Δεν λεω καλοι οι αγωνιστες και οι ηρωες τουλαχιστον ηταν τιμιοι και αξιοπρεποι ανθρωποι αλλα στην τελικη δεν κανανε τιποτα.

Και το τελευταιο με το ''αν δεν ητανε οι τοπικοι τσαμπουκαδες θα σε λεγανε ιμπραημ'' αλλαξε το και καντο ''αν δεν ηταν μερικοι ευρωπαιοι ηγεμονες με πολιτικα και οικονομικα οφελη απο την αποσυρση των τουρκων απο τον ελλαδικο χωρο τοτε θα σε λεγανε ιμπραημ''

Αυτα
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Re: Re: hi pali

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    οπως λεει και ο φιλος σονικ δεν εχει νοημα να πω οτιδηποτε αλλο γιατι η αμαθεια και η ασχετοσυνη μερικων εδωμεσα δεν παιζεται. Οταν θες να πεις κατι τοτε αιτιολογησε το μην πετας μια μπαρουφα και λες πηγαινε διαβασε κατι. Ε τοτε πηγαινε εσυ να διαβασεις κατι αφου δεν καταλαβαινεις τιποτα.

οσων αφορα εσενα εχεις δικιο περιπου αν και καπου υπερβαλεις, αλλα το θεμα ειναι οτι γιορταζουμε μια επανασταση που δεν ηταν επανασταση και που δεν ειχε κανενα μα κανενα αποτελεσμα. αν νομιζετε ακομα οτι το 1821 μια ωραια πρωια ειπε ενας παπας ''επανασταση'' και γινανε ελευθεροι μεσα σε 10 λεπτα που εριξε μια κλανια ο καραισκακης και χεστηκανε οι τουρκοι απο το φοβο τους και φυγανε τρεχοντας με την μπουμπουλινα να τους κυνηγαει με την παντοφλα στο χερι και τον καναρη να κανιε πυροτεχνηματα με τα πλοια του και τον λορδο βυρων να κανει τσακ μπαμ μια εξοδο μεσολογγιου ριχνοντας βομβες και θεριζοντας τουρκους μαζι με τον κολοκωτρωνη που σκοτωνε τους τουρκους με την οπτικη επαφη, τοτε μεγεια σας με χαρα σας, συνεχιστε να το πιστευετε.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλλα για οσους δεν ειναι λιγο πιο μορφωμενοι και λιγο πιο ανοιχτοι να δεχτουν καποια ιστορικα ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ουτε καν θεωριες) τοτε τι να πω... εκει που νομιζα οτι το φορουμ εχει λιγο πιο εξυπνα και ανοιχτα μελη, να σου που τα ανατρεπουν μεμιας. (δεν μιλαω για το παιδι που εκανα Quote, ισα ισα που δεν μιλαω γιαυτον)

Απλα ρε παιδι μου να ξερουμε τι μας γινεται, να ασχοληθουμε και λιγο με την ιστορια μας να ξερουμε λιγο ποιοι ειμαστε. Δεν λεω καλοι οι αγωνιστες και οι ηρωες τουλαχιστον ηταν τιμιοι και αξιοπρεποι ανθρωποι αλλα στην τελικη δεν κανανε τιποτα.

Και το τελευταιο με το ''αν δεν ητανε οι τοπικοι τσαμπουκαδες θα σε λεγανε ιμπραημ'' αλλαξε το και καντο ''αν δεν ηταν μερικοι ευρωπαιοι ηγεμονες με πολιτικα και οικονομικα οφελη απο την αποσυρση των τουρκων απο τον ελλαδικο χωρο τοτε θα σε λεγανε ιμπραημ''

Αυτα
    φιλαρακο συνεχιζεις να τα γαμας ολα.....
    θα μπορουσες να πεις ..ενταξει ημουν λιγο υπερβολικος αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
    συνεχιζεις να μειωνεις κυριολεκτικα την προσφορα καποιων Ηρωων.
    Α και που σαι...τι να κανουμε, εμεις ειμαστε οπως λες απο τα μελη που δεν ειναι τοσο εξυπνα, και στενομυαλα. Πακετο...

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Μάγκα Rezeguet μας τα έχεις κάνει τσουρέκια.
    Απλοποιείς και παραποιείς καταστάσεις και γεγονότα για να καταλήξεις σε συμπεράσματα του στυλ
    αν δεν ηταν μερικοι ευρωπαιοι ηγεμονες με πολιτικα και οικονομικα οφελη απο την αποσυρση των τουρκων απο τον ελλαδικο χωρο τοτε θα σε λεγανε ιμπραημ
    .
    Διάβασε καλά την ιστορία της χώρας που ζεις πριν προσβάλεις ανθρώπους που σκοτώθηκαν για να έχεις εσύ την ελευθερία να γράφεις αυτές τις παπαριές. Αλήθεια εάν ήσουν στη θέση του παππού μου που παιδί ακόμα συμμετείχε στην επανάσταση των Κρητών για να διώξουν τους Τούρκους, θα έλεγες αυτά που έγραψες για τους "φίλους" μας τους Ευρωπαίους;
    Triple 1050

HI

gia arxi mou aresei pou den exeis na peis tipote allo alla les.
    ayta pou grafeis mou thimizoun ayta pou graftikan se sxetiki kouventa gia ton kareli
    i esy eisai aytos kai prospatheis na bgaleis ton kako eayto kapoion. i apla ta grafeis etsi gia na yparxei kinisi sto forum.sthn lesvo an oi geitones sou ta akousoun ayta tha se kremasoun prin prolavoun na erthoun oi forumites ekei.
    kai den diafono me ayta pou les alla mipos skeythkes oti aytos pou sta emathe ayta mporei na kanei lathos ;;;mipos aytoi oi evropaioi ekanan tin kinisi alla aytoi pou pethanan to ekanan gia tin patrida tous; kai gia ayta pethanan aytoi kai oxi oi evropaioi papares gia tous opoioys grafeis;;;

mipos aytoi pou pethanan pethanan giati enoiothan gnisioi ellines kai ayto einai pou toys kanei ellinares kai eisai asxetos kai paparas an den mporeis na to katalaveis ayto;;;;;;kai mplampla

sorry gia to papares apla epidi eimai kai ligo kafros prepei na to toniso........
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Έχω βαρεθεί να βλέπω "τσάμπα μάγκες"

που όλα τα μηδενίζουν αλλα δεν μας λένε και την "αλήθεια"

να μάθουμε ρε παιδι μου τι εγινε το '21 το '22 το '40.
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
    Έχω βαρεθεί να βλέπω "τσάμπα μάγκες"

που όλα τα μηδενίζουν αλλα δεν μας λένε και την "αλήθεια"

να μάθουμε ρε παιδι μου τι εγινε το '21 το '22 το '40.
    Καλά ρε δεν ξέρεις τι έγινε το 21?

Ήταν μια γκόμενα τουρκάλα στο Φανάρι και κάτι μάγκες Ανδριτσάνοι την γυρόφερναν και πιάστηκαν στα χέρια με τους Τουρκαίους και έτσι ξεκίνησε η ιστορία...

Κολοκοτρώνης και @@.... Εδώ μιλάμε για την γνήσια Ιστορία από το Rezequetπούλιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Φιλε Rezeguet,

Μηπως σου ειναι ευκολο να μας πεις απο που κρατα η σκουφια σου ? Γιατι μαλλον εκει κρυβεται το μυστικο ολων αυτων των ....
    αστο καλυτερα γιατι θα εχουμε ιστοριες με τους mods.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εγω παλι πιστευω οτι σε τετοια ιστορικα ζητηματα μειζωνος σημασιας, η αληθεια παντα βρισκεται καπου ενδιαμεσα.
    Και καλως η κακως, αν δεν υπαρχουν επαρκεις γνωσεις και χρονια ερευνα, πανω σε αυτο που συζηταμε, κατι που πολυ λιγοι ανθρωποι εχουν οσον αφορα τα ιστορικα ζητηματα, τοτε καλο ειναι να περιοριζομαστε απλα στην ανταλλαγη αποψεων και οχι σε αγωνα γνωσεων.

Παιδες οι λεπτομερειες και οι "παρενθεσεις" στην ιστορια, σαν τετοιες πρεπει να αντιμετωπιζονται. Γιατι ξεκινωντας απο ενα ενα λανθασμενο συμπερασμα, ξεκιναει ενας φαυλος κυκλος που αποπροσανατολιζει απο τα πραγματικα, τα ουσιαστικα ιστορικα επιτευγματα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εγω παλι πιστευω οτι σε τετοια ιστορικα ζητηματα μειζωνος σημασιας, η αληθεια παντα βρισκεται καπου ενδιαμεσα.
    Και καλως η κακως, αν δεν υπαρχουν επαρκεις γνωσεις και χρονια ερευνα, πανω σε αυτο που συζηταμε, κατι που πολυ λιγοι ανθρωποι εχουν οσον αφορα τα ιστορικα ζητηματα, τοτε καλο ειναι να περιοριζομαστε απλα στην ανταλλαγη αποψεων και οχι σε αγωνα γνωσεων.

Παιδες οι λεπτομερειες και οι "παρενθεσεις" στην ιστορια, σαν τετοιες πρεπει να αντιμετωπιζονται. Γιατι ξεκινωντας απο ενα ενα λανθασμενο συμπερασμα, ξεκιναει ενας φαυλος κυκλος που αποπροσανατολιζει απο τα πραγματικα, τα ουσιαστικα ιστορικα επιτευγματα.
    o μονος που εχει απολυτο δικιο ειναι ο τυπος εδω. Απλα να προσθεσω οτι ιστορικα δεδομενα δεν ειναι παντα αξιοπιστα και δεν ειναι παντα ''δεδομενα'' μιας και η ιστορια γραφεται παντα απο μια συγκεκριμενη οπτικη γωνια. Μερικα πραγματα που μας φαινονται δεδομενα με μερικες ανακαλυψεις και ευρηματα ξαφνικα μας αλλαζουν ολοκληρη την ιστορια μας, και φυσικα δεν τα δεχομαστε ευκολα, παντα ψαχνουμε να βρουμε κατι ενδιαμεσο, καποια δικαιολογια. Λογικο και συμφωνω απολυτα.

Και να ξερετε, ΔΕΝ επιβαλω να τα διαβασατε η δεχτειτε αυτα, ουτε λεω οτι ειμαι απολυτα σωστος, σιγουρα μπορουν να υπαρχουν συλλογιστικα η και ιστορικα λαθη μεσα, αλλωστε δεν ειμαι και κανενας ιστορικος πανεπιστημιου. Απλα μερικα βασικα πραγματα που τα εχω ψαξει και συζητησει αρκετα, μεταξυ αλλων και με αρκετα σχετικους με το θεμα, και εχω καταληξει σε μερικα δεδομενα, τα οποια ειναι τα βασικα που γραφω. Τωρα αν στις λεπτομερειες η στην περιγραφη των βασικων αντιληψεων μου καπου εχω κανει λαθη, μονο φυσικο θα το χαρακτηριζα. Γιαυτο και θελω να με διορθωνετε αλλωστε και το εχω πει τουλαχιστον 3-4 φορες στο ιδιο τοπικ. Ολα που μου λετε δεκτα, αλλα θελω να πιστευω οτι εχω την ελευθερια να διατυπωνω τις αντιθεσεις μου...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    o μονος που εχει απολυτο δικιο ειναι ο τυπος εδω. Απλα να προσθεσω οτι ιστορικα δεδομενα δεν ειναι παντα αξιοπιστα και δεν ειναι παντα ''δεδομενα'' μιας και η ιστορια γραφεται παντα απο μια συγκεκριμενη οπτικη γωνια. Μερικα πραγματα που μας φαινονται δεδομενα με μερικες ανακαλυψεις και ευρηματα ξαφνικα μας αλλαζουν ολοκληρη την ιστορια μας, και φυσικα δεν τα δεχομαστε ευκολα, παντα ψαχνουμε να βρουμε κατι ενδιαμεσο, καποια δικαιολογια. Λογικο και συμφωνω απολυτα.

Και να ξερετε, ΔΕΝ επιβαλω να τα διαβασατε η δεχτειτε αυτα, ουτε λεω οτι ειμαι απολυτα σωστος, σιγουρα μπορουν να υπαρχουν συλλογιστικα η και ιστορικα λαθη μεσα, αλλωστε δεν ειμαι και κανενας ιστορικος πανεπιστημιου. Απλα μερικα βασικα πραγματα που τα εχω ψαξει και συζητησει αρκετα, μεταξυ αλλων και με αρκετα σχετικους με το θεμα, και εχω καταληξει σε μερικα δεδομενα, τα οποια ειναι τα βασικα που γραφω. Τωρα αν στις λεπτομερειες η στην περιγραφη των βασικων αντιληψεων μου καπου εχω κανει λαθη, μονο φυσικο θα το χαρακτηριζα. Γιαυτο και θελω να με διορθωνετε αλλωστε και το εχω πει τουλαχιστον 3-4 φορες στο ιδιο τοπικ. Ολα που μου λετε δεκτα, αλλα θελω να πιστευω οτι εχω την ελευθερια να διατυπωνω τις αντιθεσεις μου...
    και εγώ έχω άποψη και έχω μιλήσει με μηχανικούς....

όταν θές σέρβις ή έχεις κάποιο πρόβλημα στο μηχανάκι φέρτο σε μένα να στο φτιάξω.....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron

gia arxi mou aresei pou den exeis na peis tipote allo alla les.
    ayta pou grafeis mou thimizoun ayta pou graftikan se sxetiki kouventa gia ton kareli
    i esy eisai aytos kai prospatheis na bgaleis ton kako eayto kapoion. i apla ta grafeis etsi gia na yparxei kinisi sto forum.sthn lesvo an oi geitones sou ta akousoun ayta tha se kremasoun prin prolavoun na erthoun oi forumites ekei.
    kai den diafono me ayta pou les alla mipos skeythkes oti aytos pou sta emathe ayta mporei na kanei lathos ;;;mipos aytoi oi evropaioi ekanan tin kinisi alla aytoi pou pethanan to ekanan gia tin patrida tous; kai gia ayta pethanan aytoi kai oxi oi evropaioi papares gia tous opoioys grafeis;;;

mipos aytoi pou pethanan pethanan giati enoiothan gnisioi ellines kai ayto einai pou toys kanei ellinares kai eisai asxetos kai paparas an den mporeis na to katalaveis ayto;;;;;;kai mplampla

sorry gia to papares apla epidi eimai kai ligo kafros prepei na to toniso........
    ελευθερο φορουμ ειναι, σε ελευθερη χωρα ζεις, οτι θες νομιζεις για μενα η για οτιδηποτε.

Στη λεσβο δεν μενω καταρχας, μενω στην κρητη (ακομα χειροτερα θα μου πειτε) αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια. Και μπορω να σου πω οτι και μονο λογω καταγωγης μουχει τυχει αρκετες φορες να θελουν να με κρεμασουν, ποσο μαλον για αυτα που λεω η σκεφτομαι. Φυσικα δεν ταχουν καταφερει ποτε αλλιως δεν θα εγραφα τωρα αλλα τελος παντων εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ειναι παντελως ασχετο το αν μερικοι θελουν να σε κρεμασουν γιαυτα που λες. και ο γαλιλαιος ελεγε οτι η γη γυριζει και πηγανε να τον καψουν τι λεμε τωρα... Η κοινη γνωμη απεχει απο την κοινη λογικη. Αλλωστε ολες οι ριζοσπαστικες θεωριες η αποκαλυψεις ειναι ΠΑΝΤΑ αντικειμενο τσακωμων και διαφωνιας (πχ θεωρια εξελιξης δαρβινου, θεωριες γαλιλαιου, ταξιδι μαγγελανου και χιλια δυο αλλα πραγματα) οποτε ειναι πολυ φυσικο αρκετοι εδωμεσα να διαφωνουνε καθετα με αυτα που λεω, και ουτως η αλλως ειμαι προετοιμασμενος απο προηγουμενες διαφωνιες που ειχαμε κατα καιρους.

Στο θεμα σου τωρα, αμα διαβασες τι εγραψα παραπανω θα δεις οτι ειπα οτι ητανε μεν ηρωες η οπως αλλιως θελεις να τους χαρακτηρισεις, αλλα πεθαναν χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα. Αγωνιστηκαν για κατι που τους αξιζει και που ηθελαν, πεθαναν για το λαο τους ητανε πραγματικα ηρωες αλλα ιστορικα και αντικειμενικα δεν ελευθερωσαν την ελλαδα αυτοι. Ελευθερωθηκε για αλλους λογους που εχω τονισει 3-4 φορες τωρα.

ΥΓ) και σας παρακαλω σταματηστε να γραφετε πηγενε διαβασε κανενα βιβλιο γιατι αμα δεν εχετε να πειτε τιποτα εκτος απο αυτο καλυτερα μην το πειτε εχει γραφτει 20 φορες εδωπερα. Να ειστε σιγουροι οτι θα συνεχιζω να διαβαζω βιβλια ιστοριας . Παντως, ετσι για αλλαγη, λεμε τωρα, ενα ιστορικο δεδομενο που ερχεται σε αντιθεση με αυτα που γραφω εδω θα ηταν ακρως καλοδεχουμενο...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Ααα ναι σε αυτο εχεις δικιο

Ο καθενας εχει την ελευθερια να διατυπώνει τσι αποψεις του

Απλα και εγω εχω το δικαίωμα να τις χαρακτηρίζω οπως τους αρμοζει --->
    :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a24: :a24: :a57:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    και εγώ έχω άποψη και έχω μιλήσει με μηχανικούς....

όταν θές σέρβις ή έχεις κάποιο πρόβλημα στο μηχανάκι φέρτο σε μένα να στο φτιάξο.....

βεβαιως, θα το εχω υποψην μου, αν φυσικα εχεις μιλησει με τους κυριους για το ιδιο μηχανακι και για το ιδιο προβλημα που θα εχω και γω.

Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Που πάνε οι βίδες του Sv μου;
    από pksv στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 00:58
  2. Afro και οι γυναίκες του...
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 15:09
  3. Οι γελοίοι του υπουργείου
    από toyota στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2005, 12:56
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2005, 23:07
  5. O ANEMOΣ και οι φίλοι του πάνε στην Δημητσάνα...
    από ΑΝΕΜΟΣ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 07:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF