Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Τα 200 τα πιάνει σχετικά άνετα (εκτός και αν έχει μεγάλη ανηφόρα, είναι δικάβαλο / φορτωμένο, δεν έχεις φορτώσει τον κινητήρα σωστά, έχει πολύ κόντρα αέρα, κ.λπ) οπότε θα δυσκολευτεί λίγο, αλλά θα τα πιάσει. Από εκεί και πάνω, υπό συνθήκες και με υπομονή... Μπορεί να δεις και πάνω από 220---αν έχει κατηφόρα και περιμένεις να μεγαλώσουν τα γένια σου. Με 160-180 ταξιδεύει όμορφα.
Έτσι μιλάει ο κόσμος. Bandit έχω οδηγήσει (λίγο) και το γκάζι του σε σχέση με το CBF δεν μου φάνηκε πολύ διαφορετικό. Για το CBF, που το έχω οδηγήσει (πολύ) οτιδήποτε περισσότερο θα το θεωρούσα υπερβολή... Ταχύτητα ταξιδιού με αυτόν το κινητήρα είναι τα 160-180, όχι τα 200.
(Επίσης στα κυβικά τους / κατηγορία τους, δυνατά μοτέρ έχουν τα Hornet, GSR, Fazer, k.o.k. Από αυτά το bandit---και το CBF---είνει 20 άλογα κάτω. Μεγάλη διαφορά. Δεν τρέχει τίποτα βέβαια, τι δουλειά τους την κάνουν μια χαρά, και το CBF ήταν εξαιρετικό μηχανάκι που μου χάρισε άπειρα χαμόγελα... αλλά ας μην γινόμαστε βεστρομάδες...)
![]()
Kάτοχος bandit 650 για περίπου 80.000χλμ. και ίσως για άλλα τόσα θα συμφωνήσω με τον npat.Η μηχανη με το μικρό κινητήρα ταξιδεύει άνετα με 160 - 180 χλμ.Πιάνει πολύ έυκολα τα 200 (ακόμα και δικάβαλο - φορτωμένο σα μουλάρι κτλ. ) αλλά δ μπορώ να πω ότι ταξιδεύεις με αυτήν την ταχύτητα, τόσο από θέμα προστασίας του αέρα όσο και από ανεσης του μοτερ (200 χλμ έχω στις 10.000 στρ/λεπτό με κόκκινο στις 12.500, άρα δ νόμιζω να έιναι και τόσο άνετα και δ νομίζω να μπορείς να πηγαίνεις έτσι όλη μερά).
άλλο το άνετα και άλλο το τι μπορεί να πιάσει(μετά τα 239 που είδα στο κοντέρ πάντως φίλε μου npat ήμουν σαν αξύριστος, καθόλου γένια).
npat δεν σου φάνηκε πιο δυνατό το bandit στις ψηλές από ότι το cbf σου???Θεωρώ πως δ ειναι και τόσο αμελητέα η διαφορά τους![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
τα δεδομένα ειναι τα εξης...
σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας δεν παιζει αυτη τη στιγμή...απλά δεν θέλω να δωσω ενα σκασμό λεφτά σε κάτι που θα χάσει σχεδον το 1/3 της αξίας του με το που το αγοράσω..
οπότε εβαλα ενα οριο στον ευατό μου γυρω στα 5500 ευρω...και μιλάμε για λεφτά που δεν τα εχω άμεσα αναγκη...οποτε ενα 500αρικο πανω ένα κατω δεν ειναι θέμα...
το μεταχειρισμένο το παρέθεσα απλα και μονο για να δειξω το μοντέλο...απλα μετά βρηκα και το καινουργιο σε φωτο κ εβαλα και αυτό..
σιγουρα οταν κατι κανει καινουργιο 6500 δεν το αγοραζεις μεταχειρισμενο 5000...4 μπορεί...
αλλα τη δεδομενη χρονική στιγμή αν καταληξω στο GSX 650 FA πάω σιγουρα για καινουργιο...
μονο αν εβρισκα σε πολύ καλη τιμή ενα GSX1250 FA θα το σκεφτώ για μεταχειρισμένο
τωρα για θεματα ταξιδιού κτλ..
καταρχην ξέρω οτι θα την παντρευτώ...αλλα αν την καβαλησω κ μου αρεσει δεν εχω θέμα..
εδω εχω σχέση για 9 χρονια με ενα ταπεινό zzr 400...
με το οποιο εχω γυρισει τη μιση Ελλαδα που λεει ο λογος...και αν το πιστευεται μονοκαβαλος ταξιδευα πολύ ανετα και ξεκούραστα με 140-150 χιλιομετρα ...στο δικαβαλο ζόριζαν τα πραγματα...
βεβαια αν δεν ειχα προβλημα (μάλλον φλάτζα κινητηρα) μαλλον με αυτο θα γυροβολαγα ακομα...αλλα τωρα δεν αξιζει να το φτιαξω που λεει ο λογος...
ταχύτητες της ταξης 160-180 χιλιομετρα της θεωρώ υπεραρκετες για τους ελληνικους δρομους..ειδικα αν η μηχανη εχει τη ροπή να πιάσει αυτή την ταχύτητα γρηγορα με δυο ατομα...οποτε σε αυτο το θεμα πιστευω με καλύπτει...
εξάλλου τα πιο πολλά ταξιδια θα ειναι των 300 χιλιομετρων..σιγουρα με την πρωτη επισκεψη αθηνα θα επισκεφτω μια αντιπροσωπεια..ελπιζω να εχουν καποιο για test ride..να δω λιγο την άνεση της θεσης οδηγησης, τη σελα κτλ...
Υ.Γ. Γιατί να μην βγάζει η KAWASAKI ένα σύγχρονο ZZR 600 ρε γαμώτο??![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Me αυτά που λές πας κατευθείαν για bandit 650 - cbf 600.Tα 300 χλμ που αναφέρεις δ έιναι τίποτα για αυτά τα μηχανάκια!!!Με μία πιο ψηλή ζελατίνα θα έισαι οκ!!!![]()
Βmw k1300s '15 -
το VFR800???![]()
Βmw k1300s '15 -
Βmw k1300s '15 -
μην ξεχνατε οτι υπαρχει και το 800στ της BMW,παντως αναμεσα σε bandit και cbf νομιζω οτι καλυτερο ειναι το bandit.απο εμπειρια με cbf 600 εχω να πω τουτο.συνηθισμενος σε 1000v2 βγαινω να προσπερασω με το cbf δικαβαλος μς 4η σε επαρχιακο και..........κατεβασα 2α αλλιως το αμαξι που ηταν πολυ μακρια απεναντι εφτασε να το βλεπω πολυ κοντα.θεωρω οτι τα 50 παραπανω cc που εχει το bandit θα κανουν τη διαφορα,αλλωστε κατι τετοιο ψιλοδιαβαζαμε και στα περιοδικα ειδικου τυπου(με οτι συνεπαγεται αυτο).παντως το BMW θεωρω οτι ειναι καλη επιλογη και δυνατωτερο απο τα 2 japan.![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
γτι ρε? μια χαρα παει και το bandit. Εχω κανει ταξιδι ετσι και ημουν μια χαρα. Ισως επειδη δεν ειαμι ψηλος δεν ειχα θεμα με τον αερα αλλα μια χαρα πηγαινα 200+ σχεδον παντου.
Σε σχεση με το cbf ειναι η μερα με τη νυχτα σε γκαζι, ειδικα αν μιλαμε για το παλιο με τα 78. Το εχω διαπιστωσει πολλακις. Hondaκιας ειμαι κι εγω (εχω αμαξι Honda ειχα μηχανη honda) αλλα το cbf επρεπε να ειναι 1000-1500€ κατω για να πουμε οτι ειναι ανταγωνιστικο γι αυτα που προσφερει. Εχει ομως ονομα -και ποιοτητα φυσικα- γι αυτο και μπορει να πουλαει ακομα κι ακριβο.
Το f800st καλυτερα να το αφησει στην ακρη ο ανθρωπος. Με τη μηχανη θελει να γυρισει ο ανθρωπος την ελλαδα, οχι με την express service. Πολλες ανακλησεις, τα μεταχειρισμενα τα δινουν καλες τιμες, αυτη η Bmw αν ειχε αξιοπιστια θα με ειχε συμμαχο. Οτι γλυτωσει απο βενζινες θα τα δωσει σε service Ο ανθρωπος και δε λεει. Κριμα γιατι ειανι ωραιο μηχανακι το ST
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Στα bandit cbf κλπ λειπει το 'σπορτ' στο χαρακτηρισμο σπορτ-τουρινγκ. Εν παση περιπτωση, στην κατηγορια αυτη υπαρχει και το FZ6 που ειναι πιο σπορτ απο τα υπολοιπα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αφού από την αρχή ο άνθρωπΑς είχε κάνει την σωστή επιλογή γιατί τον αποπροσανατολίζουμε; FJR 1300 με τα μπούνια!!!