Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 74 από 74

Θέμα: Η ατυχία μου σήμερα έδωσε ρέστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius
    Δηλαδή και το άλλο το παλληκάρι που φτιάνει από την αρχή το τενερέ του σε ένα άλλο ποστ να κάνει το ίδιο; Ή μήπως να φωνάξουμε τον μηχανο - μπόγια και όποια μηχανή είναι πριν από το 2000 να την παίρνει με το ζόρι και να την βάφει μπλε και να την πετάει στη θάλασσα; Αν είναι έτσι, η κατηγορία "ανακατασκευές" που έχει το φόρουμ να διαγραφεί...μιας και ανακατασκευές γίνονται στα παλαιότερα μηχανάκια, αυτά που είναι για να πεταχτούν στο πρώτο χαντάκι/γκρεμό/λιμάνι που θα βρεθεί μπροστά μας.
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drowvarius Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή και το άλλο το παλληκάρι που φτιάνει από την αρχή το τενερέ του σε ένα άλλο ποστ να κάνει το ίδιο; Ή μήπως να φωνάξουμε τον μηχανο - μπόγια και όποια μηχανή είναι πριν από το 2000 να την παίρνει με το ζόρι και να την βάφει μπλε και να την πετάει στη θάλασσα; Αν είναι έτσι, η κατηγορία "ανακατασκευές" που έχει το φόρουμ να διαγραφεί...μιας και ανακατασκευές γίνονται στα παλαιότερα μηχανάκια, αυτά που είναι για να πεταχτούν στο πρώτο χαντάκι/γκρεμό/λιμάνι που θα βρεθεί μπροστά μας.
    Aυτά είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα. Ξαναδιάβασε τι γράφω.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Η απάντησή σου ήταν να την πετάξω στη θάλασσα ή σε κανένα χαντάκι και να αγοράσω κάποια άλλη με τα λεφτά που θα έδινα για να την επισκευάσω.

Άρα το ίδιο ισχύει φαντάζομαι και για όλους τους υπόλοιπους που έχουν παλιές μηχανές. Να μην τις επισκευάσουν αλλά να τις πετάξουν επειδή θα τους κοστίσει να τις φτιάξουν.

Όπως και να έχει, εγώ έχω σκοπό να την φτιάξω αυτή τη μηχανή. Και όλοι όσοι θέλετε να με βοηθήσετε με τις συμβουλές σας όταν θα ζητάω βοήθεια ας το κάνετε. Όσοι δεν θέλετε επειδή είναι παλιά μηχανή και δεν αξίζει κατά τη γνώμη σας...δεν πειράζει. Καλή καρδιά και καλές διαδρομές...

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drowvarius Προβολή μηνύματος
    Η απάντησή σου ήταν να την πετάξω στη θάλασσα ή σε κανένα χαντάκι και να αγοράσω κάποια άλλη με τα λεφτά που θα έδινα για να την επισκευάσω.

Άρα το ίδιο ισχύει φαντάζομαι και για όλους τους υπόλοιπους που έχουν παλιές μηχανές. Να μην τις επισκευάσουν αλλά να τις πετάξουν επειδή θα τους κοστίσει να τις φτιάξουν.

Όπως και να έχει, εγώ έχω σκοπό να την φτιάξω αυτή τη μηχανή. Και όλοι όσοι θέλετε να με βοηθήσετε με τις συμβουλές σας όταν θα ζητάω βοήθεια ας το κάνετε. Όσοι δεν θέλετε επειδή είναι παλιά μηχανή και δεν αξίζει κατά τη γνώμη σας...δεν πειράζει. Καλή καρδιά και καλές διαδρομές...
    Όχι. Είπα να την πετάξεις αν την θες για κάθε μέρα.

Εκτός αν εισαι διατεθιμένος να κάνεις ότι κι οι υπόλοιποι και να την φτιάξεις όλη τη μηχανή από την αρχή (που θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω απο μια πολύ καλύτερη μηχανή αφού δεν θα το κάνεις μόνος σου και θα σε αρμέγουν συνέχεια)

Μηχανάκια 30ετίας τα φτιάχνεις γιατί σου αρέσει κάτι συγκεκριμένα στο μοντέλο και το έχεις για περιορισμένη χρήση. Αν νομίζεις ότι επειδή τσουλάει στο δρόμο είσαι ΟΚ, τότε κάνεις λάθος.

Δεν έχω καμία διάθεση να στην πω (εκτός αν είχες TDM οπότε αλλάζει το θέμα ) αλλά νομίζω ότι ξεκινάς με λάθος δεδομένα.

Τελος πάντων, ας μείνουμε στο θέμα μας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Τελος πάντων, ας μείνουμε στο θέμα μας
    Το οποίο πως περιγράφεται;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Δεν έχω καμία διάθεση να στην πω (εκτός αν είχες TDM οπότε αλλάζει το θέμα ) αλλά νομίζω ότι ξεκινάς με λάθος δεδομένα.
    Αν θες σου δίνω το τηλέφωνο του κουμπάρου μου που έχει TDM. Μπορείς να του την πεις όσο θες. Δεν έχω πρόβλημα.

Η συγκεκριμμένη μηχανή πάντως δεν είναι μόνο για περιορισμένη χρήση. Αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον. Αν φτιάξω το πρόβλημα που έχω γενικά με τα φώτα θα είναι για κανονική χρήση. Όχι για να βγαίνω στο χώμα βέβαια, αλλά για τον δρόμο είναι ότι πρέπει.

Βέβαια για μακρυνά ταξίδια είναι λίγο κουραστική, λόγω και των κραδασμών αλλά και λόγω της περιορισμένης αεροδυναμικής που έχει πλέον. Όταν βρεθούμε σε κάποια μάζωξη θα την δεις και από κοντά, μιας και από 4-5 φωτογραφίες δεν μπορείς να καταλάβεις. Θα την δεις και θα μου πεις αν αξίζει ή όχι.

Και εννοείται πως δεν μαλώνουμε. Απλά λέμε ο κάθε ένας τη γνώμη του. Απλά τυχαίνει να μην έχουμε την ίδια γνώμη. Γουστάρω να ακούω τι λένε οι άλλοι. Η κάθε γνώμη ή συμβουλή είναι μεγάλη βοήθεια για εμένα.

Πάντως ότι μηχανή και να πάρω στο μέλλον, το τενερέ θα το κρατήσω, και θα το βγάζω και αυτό στο δρόμο ανά διαστήματα. Αλλά μέχρι να πάρω κάποια άλλη μηχανή...το τενερέ θα είναι η βασική και μοναδική μου μηχανή.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Το οποίο πως περιγράφεται;
    Πως περιγράφεται; Μου συστήνεις έναν πολύ καλό παπά για τον εξορκισμό....χεχεχε.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Βρε drowvarius αν εμείς θα σε βοηθήσουμε ή όχι είναι άσχετο με την παλαιότητα της μηχανής σου. Συμφωνώ απόλυτα με τον Sniper και θεωρώ πως δεν αξίζει το χρήμα που ρίχνεις αλλά αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι θα το κάνω.

Επίσης έχεις μπερδέψει την επισκευή με την ανακατασκευή. Είναι άλλο να πας ένα παλιό μηχανάκι στον μάστορα να σου το "μαζέψει" και άλλο να κάνεις το manual ευαγγέλιο και να κάθεσαι και να ασχολείσαι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια μόνος σου. Είναι άλλη η δουλειά που θα κάνει κάποιος ξένος, του οποίου ο χρόνος είναι χρήμα, στο μηχανάκι το δικό σου και άλλη αυτή που θα κάνεις εσύ ο ίδιος.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Βρε drowvarius αν εμείς θα σε βοηθήσουμε ή όχι είναι άσχετο με την παλαιότητα της μηχανής σου. Συμφωνώ απόλυτα με τον Sniper και θεωρώ πως δεν αξίζει το χρήμα που ρίχνεις αλλά αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι θα το κάνω.

Επίσης έχεις μπερδέψει την επισκευή με την ανακατασκευή. Είναι άλλο να πας ένα παλιό μηχανάκι στον μάστορα να σου το "μαζέψει" και άλλο να κάνεις το manual ευαγγέλιο και να κάθεσαι και να ασχολείσαι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια μόνος σου. Είναι άλλη η δουλειά που θα κάνει κάποιος ξένος, του οποίου ο χρόνος είναι χρήμα, στο μηχανάκι το δικό σου και άλλη αυτή που θα κάνεις εσύ ο ίδιος.
    Εγώ γιατί δεν γράφω έτσι; Πρέπει να κατέβω τον πύργο face down με Full auto?

(Αλλά η λογική του φίλου μας θα εφαρμοστεί και στο μαγαζί σας.. κοίτα να δεις με τι θα κυκλοφορείτε - καλά άσε την 71 απ' έξω - σε λιγο καιρό)

Moderator
    Εγώ γιατί δεν γράφω έτσι; Πρέπει να κατέβω τον πύργο face down με Full auto?

(Αλλά η λογική του φίλου μας θα εφαρμοστεί και στο μαγαζί σας.. κοίτα να δεις με τι θα κυκλοφορείτε - καλά άσε την 71 απ' έξω - σε λιγο καιρό)
    Η λογική του φίλου μας έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και αρκετούς μήνες στο μαγαζάκι μας. Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατούσε πριν, θέλει πολύ φαντασία για να δούμε από τώρα με τι θα καταλήξουμε να κυκλοφορούμε. Και στο τέλος κανείς δε θα γλιτώσει. Ιστορίες γι' αγρίους από κοντά.

Face down ε?

Ξέρεις πολλά εσύ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Η λογική του φίλου μας έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και αρκετούς μήνες στο μαγαζάκι μας. Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατούσε πριν, θέλει πολύ φαντασία για να δούμε από τώρα με τι θα καταλήξουμε να κυκλοφορούμε. Και στο τέλος κανείς δε θα γλιτώσει. Ιστορίες γι' αγρίους από κοντά.

Face down ε?

Ξέρεις πολλά εσύ!
    Ξέρω αλλά χρειάζομαι ανακατασκευή για να το κάνω..

Και πάλι δεν θα μπορώ να το κάνω συνέχεια

Moderator
    Ξέρω αλλά χρειάζομαι ανακατασκευή για να το κάνω..

Και πάλι δεν θα μπορώ να το κάνω συνέχεια
    Έχουμε και αυτά που φτύνουν κουφέτα μισής ίντσας αν ενδιαφέρεσαι.

Ξαπλώνεις, σκεπάζεσαι και... τα υπόλοιπα είναι σαν το ποδήλατο.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 26/03/2012 στις 20:21.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    νομίζω τα ειρωνικά σχόλια είναι περιτά αν μπορούμε να βοηθήσουμε καλώς αν όχι το ξεπερνάμε κ πάμε γι άλλα, ο καθένας ας πάρει μια καινούργια κ να κάνει τη βόλτα του απροβλημάτηστα, κ εγώ έχω αυτό το zzr της φωτό κ δεν το αφήνω με τπτ, βέβαια εγώ έχω ένα πλεοναίκτημα κ στο δρόμο να μ' αφήσει τη λύνω τη φτιάχνω κ συνεχίζω.....!!!!
    george

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. τυχερος στην ατυχια μου......
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2012, 18:38
  2. Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 15:52
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 00:05
  4. Απαντήσεις: 7