ωραίες πρωτοβουλίες και κάτι διαφορετικό επιτέλους,λες και στις μοτοσυκλετιστικές συναντήσεις πρέπει ντε και καλά να
γίνονται λακόστ οι συμμετέχοντες.μιας που χω σπίτι στον ασπροπόταμο θα θελα να είμαι.
Ενα μικρο update...
Οι συμμετοχές έφτασαν τις 50 πλέον. Δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό, αλλά αν έχουν όλοι την διάθεση που έχουμε οι περισσότεροι, τότε μόνο καλά θα περάσουμε...
Στις ασφάλτινες διαδρομές θα προστεθούν και δυο χωμάτινες βόλτες βεβαίως βεβαίως... Η πρώτη Παρασκευή και η δεύτερη, το Σάββατο. Έκανα μια πρόταση στην Μακάν(καθώς οι ταξιδιώτες με μηχανη είναι η κύρια πελατεία τους) αν τους ενδιαφερει το γεγονός και θέλουν να παρευρεθούν και απάντησαν θετικά... Πέρα από το περίπτερο που θα στήσουν εκεί και ελπίζω να κάνουν και καμιά γενναία έκπτωση στα προϊόντα τους, θα είναι μαζί μας σε συνεργασία με την Μακάν, ο Τάκης Μανιάτης. Θα κάνει δυο μαθήματα χωμάτινης οδήγησης τα οποία θα προηγηθούν τις εκάστοτε off road βόλτας... Επίσης προτείνουν και μια 2ημερη χωμάτινη άνοδο στα Τζουμέρκα... Οι χάρτες είναι ανοιχτοί και βγαίνουν διαδρομές... Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμες...
Άντε γιατί το έχουμε ανάγκη να μυρίσουμε λίγο βουνό και κάνα μπιρι μπιρι ταξιδιωτικό...
υγ: Μέσα στον Ιούνιο θα σταλεί email σε όσους δήλωσαν εθελοντές(α ρε μαύροι...χαχαχα) να βρεθούμε και από κοντά... Βέβαια όποιος άλλος θέλει να παρευρεθεί είναι καλοδεχούμενος..Θα ενημερώσω και για αυτό...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Μίλησα με Δημήτρη (Κίσσονα). Εθελοντής εκ των υστέρων, οπότε με το μαύρο δε ξέρω τι θα γίνει.
Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί;
Ατσάτσα
Για να οργανωνόμαστε σιγά σιγά...
Ποιοι θα πάνε από Αθήνα, πότε, και από χώμα ή άσφαλτο, εθνική ή επαρχιακό;
Επαρχιακό για μένα, με αναχώρηση τετάρτη πρωί, ώστε να βοηθήσω τα παιδιά εκεί...
Τώρα και ένα νέο που μόλις έμαθα πριν από λίγο και χάρηκα ιδιαίτερα...
Ως ένα μικρο φόρο τιμής στο Παναγιωτη, καθώς ήταν και εκείνος μέλος, είχα πει στο Grant μια ιδέα...
Του ζήτησα λοιπόν, στο πίσω μέρος από τα t shirts το λόγκο να τελειώνει με το is good for the eyes...
Μου έκανε την χάρη λοιπόν και τον ευχαριστώ, καθώς στο πίσω μέρος του t shirts θα γράφει,
Horizons Unlimited, is good for the eyes....
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Gallos 1000 μπραβο για την κινηση, πολυ καλη ιδεα και μπραβο και στον Grant που δεχθηκε
ωραιο φαινεται το προγραμμα και λυπαμαι που ειμαι εξωτερικο και οχι Ελλαδα να παρεβρεθω.
υπαρχει περιπτωση να βιντεοσκοπησετε τα event?![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Ωραία, θα μιλήσουμε.
Για το μπλουζάκι![]()