η λουξ εχει προιοντα πολυ καλα
η εψα το ιδιο
το μπυραλ ειναι απαιχτο σαν γευση για τα δικα μου κριτηρια
σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες Ελληνικες εταιριες που πρεπει να αρχισουμε να τις ανακαλυπτουμε
η λουξ εχει προιοντα πολυ καλα
η εψα το ιδιο
το μπυραλ ειναι απαιχτο σαν γευση για τα δικα μου κριτηρια
σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες Ελληνικες εταιριες που πρεπει να αρχισουμε να τις ανακαλυπτουμε
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
δυστυχως ειναι πολυ δυσκολη αποφαση....ειμαι 20 χρονων,παιδια γατια σκυλια δεν εχω ,κατάγομαι απο επαρχιακη πολη,η οικογενεια εχει καμποσα χωραφια δουλευουμε μερικα και παραγουμε για μας(αμπελι-ελιες-κηπο)ο πατερας μου με περνε απ τα 13-14 και πλεον ξερω σχεδον ολες τις δουλιες,ξερω επισης οτι θα με βοηθησει οσο μπορει το σκεφτομαι αρκετα δυστυχως ομως ειναι δυσκολη αποφαση να αφησεις το πανεπιστημιο και να γυρησεις πισω ως αγροτης,ποσο μαλλον για καποιον αλλο που εχει ζησει ολη του τη ζωη σε αστικα κεντρα...
σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο.....
κ πιστευω πραγματικα οτι οι πιο πολλοι που θα αναγκαστουμε να γυρισουμε στα χωρια μας
λογω οικονομικης δυσχερειας θα περασουμε πολυ δυσκολα....εως καταθλιπτικα τολμω να πω.....
αλλα τι να κανεις.....
πρεπει να επιβιωσεις.....
Ρε αφηστε τ'αυτα....και κοιταξτε αν εχετε καμια γιαγια καναν παππου να τον φυλατε ως κορη οφθαλμου
μιας και απο την συνταξη τους θα ζουμε....
:P
Δεν φοβάμαι, είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας μου δούλεψε σαν σκυλί 38 χρόνια, 12.500 ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά, κρατήσεις επί κρατήσεων και κάποια στιγμή θα σταματήσει να παίρνει ό,τι έχει μείνει από τις περικοπές που του κάνουν κάθε μήνα...Είτε είναι ο Τσίπρας πάνω, είτε ο Αντώνης, είτε όποιος άλλος γ@μημένος βγει...