Εμένα που ένας γνωστός μου περιπτεράς μου είχε πει ότι η σπράιτ είναι μούφα γκαζόζα να τον λάβω υπόψιν;
(το πιάνεις το υπονοουυμενο ε)
Εμένα που ένας γνωστός μου περιπτεράς μου είχε πει ότι η σπράιτ είναι μούφα γκαζόζα να τον λάβω υπόψιν;
(το πιάνεις το υπονοουυμενο ε)
Εμένα παιδιά το scooter έκανε το εξής: όταν ήμουν σε συγκεκριμένο εύρος χλμ.. και επομένως στροφών το μηχανάκι έκανε κάποιες ανεπαίσθητες διακοπές στη λειτουργία του.. Θεώρησα ότι οφείλονταν στο καύσιμο μέχρι που έκαψα 2 ντεπόζιτα στο πέρα δώθε με την ίδια διαπίστωση κάθε φορά.. ΤΟ όλο θέμα οφείλονταν σε συντονισμό που έκανε το majesty μετά τα 90 και κουνούσε την ήδη χαλαρή βίδα σε κάποια σύνδεση από τα καλώδια της μπαταρίας. Δεν νομίζω ότι έχει συμβεί και στην περίπτωση αυτή το ίδιο αλλά ήταν κάτι που δεν το περίμενα και το διαπίστωσα τυχαία. Δε ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει σχετικός έλεγχος με μια ματιά στο sh... καθώς στο majesty το καλώδιο που φεύγει από την μπαταρία στην ασφαλιοθήκη έχει 3 συνδέσεις με ορατές βίδες.
Σε αυτοκίνητο πάντως ατμοσφαιρικό έχω δει μέχρι και 10% μεγαλύτερη τελική στο ίδιο σημείο στις ίδιες συνθήκες με 100 οκτανίων βενζίνη από ότι με την απλή της ίδιας εταιρίας ΚΑΙ από το ίδιο πρατήριο.
Σε test στον ειδικό τύπο έχουν πολλές φορές μετρήσει διαφορές μικρές οι οποίες αυξάνονται σημαντικά ανάλογα με τον κινητήρα του οχήματος.
Εννοώ ότι επειδή είναι πρατηριούχος, δεν γνωρίζει απαραίτητα το τι ακριβώς πάιζει με τη βενζίνη περισσότερο από ότι ο περιπτερά από για το πως φτιάχνεται η γκαζόζα.
Πιθανόν να ξέρει, πιθανόν όχι.
Αν μου έλεγες ότι ξέρεις κάποιον που δουλέυει στα διυλιστήρια, θα ήταν κάπως πιο λογικό.
Και επειδή εγώ ξέρω τέτοιον άνθρωπο, θα σου πω ότι οι βενζίνες διαφέρουν όχι μόνο από ποιότητα σε ποιότητα, αλλά και από εταιρεία σε εταιρεία.
Π.χ. τότε (καμμιά 10αριά χρόνια πίσω), η Μπι Πι έκλεινε τα καλύτερα βαρέλια στάνταρ.
Σχετικά βέβαια όλα αυτά, καθώς ο "ανθρώπινος παράγων" μπορεί να επέμβει σε κάθε στάδιο της παραγωγής και να μαγειρέψει αποτελέσματα.
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Και πολύ καλά κάνεις, αλλά επειδή κάνεις το σφάλμα που κάνουν σχδόν όλοι οι "αυτοσχέδιοι" επιστήμονες/στατιστικολόγοι/παρατηρητές/φίλοι της γάτας του Σρέντιγκερ, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς την πλευρά του να μην οφείλονται αυτές οι διαφορές στην συγκεκριμένη βενζίνη αλλά στην συγκεκριμένη αντλία...
(κοινώς, η αντλία της 100αρας να κλέβει λιγότερο από αυτήν της 95αρας..)
Και επειδή δεν σε ενδιαφέρουν τα θεωρητικού επιπέδου μπλαμπλα, αν δεν βαριέσαι γέμισε μερικές φορές το μηχανάκι από ΜΠΕΤΟΝΙ με απλή και με 100αρα και το ξανασυζητάμε..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
πολύ σωστός ο Oldman.
επίσης για περισσότερα χιλιόμετρα να πηγαίνετε βενζινάδικο βραδινές ώρες με όσο το δυνατόν χαμηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος αλλά και να βάζετε το πιστόλι της αντλίας στην 1η σκάλα.
το πρώτο για το φαινόμενο της διαστολής στα υγρά και το δεύτερο για να μην αφρίζει και μετράει και αέρα![]()
δλδ ρε παιδιά συγνώμη.....
κάποιος ο οποίος έχει μπει στην διαδικασία να μετράει την κατανάλωσή του με 95άρα και με 100άρα δεν μπορεί να καταλάβει αν τον κλέβει η όποια αντλία?![]()