Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 139

Θέμα: Καλοκαιρινή τρέλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    ο φιλος το σκεφτεται σαν εμπειρια επειδη ετσι εχει ακουσει.

θεωρω οτι το ταξιδι με μηχανη ειναι ωραια εμπειρια, αρκει να γουσταρεις τη μηχανη και την οδηγηση της.

απο εκει και περα συγκεντρωνεις πολλα πλην κατ εμε:

εισαι 38 με 4 χρονια εμπειρια και ρωτας.. ωριμος εισαι, κρινεις τον εαυτο σου και πραττεις αναλογως.

για πρωτο ταξιδι μου φαινεται λιγο μεγαλο. Με ενοχλει ομως αφανταστα ο δρομος αθηνων-πατρων που ειναι ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ του κερατα. το εχω κανει και το ξερω

εισαι οικογενειαρχης, και νιωθεις πως παιρνεις ρισκο. Η ψυχολογια σου ειναι δηλαδη ενανντιον σου.

Αμα εισαι σιγουρος το γουσταρεις και το κανεις. Εξοπλισμος και ελεγχος μηχανης ειανι αυτονοητα.

Δοκιμασε καμια βολτουλα προς αναβυσσο ή σουνιο να δεις παρεις μια ιδεα πως ειναι η μηχανη εκτος πολης. Βεβαια για λευκαδα εχεις εθνικη, αλλα και κακοτραχαλους δρομους.

ΥΓ με το αμαξι εκανα πρωτο ταξιδι 200χλμ στα 18 με διπλωμα μια εβδομαδας. Στη μηχανη μετα απο 6μηνες για 150χλμ. Δεν επαθα τιποτα. Απλα τα γουσταρα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    @George_Sp και λοιπούς άσχετους/αρχάριους:

Σε αυτό το forum δέκα χρόνια τώρα έχει μαζευτεί ένας θησαυρός γνώσεων,εμπειριών,οδηγιών κτλ κτλ.

Πριν αρχίσετε να γράφετε και να συμβουλεύετε σας προτείνω να αφιερώσετε πολλές ώρες από τη ζωή σας μελετώντας τους αρχαιότερους.
    Μετά αρχίστε να καβαλάτε μηχανάκια εντός κι εκτός πόλης (ή πίστας ή χώματος γουατέβερ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ κάνετε login να λέτε την άποψή σας.

μέχρι εκείνη τη στιγμή, μόνο ερωτήσεις κάνετε.
    μάλιστα δάσκαλε :a31:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    @George_Sp και λοιπούς άσχετους/αρχάριους:

Σε αυτό το forum δέκα χρόνια τώρα έχει μαζευτεί ένας θησαυρός γνώσεων,εμπειριών,οδηγιών κτλ κτλ.

Πριν αρχίσετε να γράφετε και να συμβουλεύετε σας προτείνω να αφιερώσετε πολλές ώρες από τη ζωή σας μελετώντας τους αρχαιότερους.
    Μετά αρχίστε να καβαλάτε μηχανάκια εντός κι εκτός πόλης (ή πίστας ή χώματος γουατέβερ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ κάνετε login να λέτε την άποψή σας.

μέχρι εκείνη τη στιγμή, μόνο ερωτήσεις κάνετε.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    μάλιστα δάσκαλε :a31:
    Φάουλ....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Φάουλ....
    Με πιθανότητα κάρτας..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    δε ξέρω με μηχανή αλλά ο Κορίνθου Πατρών είναι μια χαρά δρόμος, μπορείς να πηγαίνεις με 200 στις στροφές που οι περισσότερες έχουν μια χαρά κλήση. Ένα κακό έχει ότι δεν είναι εθνική και ας τον αντιμετωπίζουν έτσι... κοινός δε κινδυνεύεις από το δρόμο αλλά από τον κάθε μαλέα που νομίζει πως ο δρόμος είναι δικός του. Οδήγησε κανονικά και όταν βλέπεις πως υπάρχει πιθανότητα να γίνει μαλακία φέρσου αμυντικά δώσε του χώρο και ας τον να κάνει τη μαλακία του. Περισσότερο προσοχή στο κομμάτι μετά το Αντίρριο και ειδικά στα κατηφορικά του κομμάτια καλό ταξίδι!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    δε ξέρω με μηχανή αλλά ο Κορίνθου Πατρών είναι μια χαρά δρόμος, μπορείς να πηγαίνεις με 200 στις στροφές που οι περισσότερες έχουν μια χαρά κλήση. Ένα κακό έχει ότι δεν είναι εθνική και ας τον αντιμετωπίζουν έτσι... κοινός δε κινδυνεύεις από το δρόμο αλλά από τον κάθε μαλέα που νομίζει πως ο δρόμος είναι δικός του. Οδήγησε κανονικά και όταν βλέπεις πως υπάρχει πιθανότητα να γίνει μαλακία φέρσου αμυντικά δώσε του χώρο και ας τον να κάνει τη μαλακία του. Περισσότερο προσοχή στο κομμάτι μετά το Αντίρριο και ειδικά στα κατηφορικά του κομμάτια καλό ταξίδι!!!

δε ξέρω με μηχανή[...]
    Για μηχανες μιλαμε εδω σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει.

Και, εν πασει περιπτώσει, ποστάρετε εαν έχετε καποια εμπειρία η οποία να βοηθήσει στο ερώτημα του Αναστάσιου.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    ....μπορείς να πηγαίνεις με 200 στις στροφές που οι περισσότερες έχουν μια χαρά κλήση....

....δε κινδυνεύεις από το δρόμο αλλά από τον κάθε μαλέα που νομίζει πως ο δρόμος είναι δικός του....

Διάλεξε ένα από τα δύο
    Give me fuel, Give me fire

Αναστάσιε να σου πω και γω τη γνώμη μου. Το ταξίδι με μοτοσυκλέτα πρέπει να "το'χεις". Πολλοί καβαλάνε χρόνια στην πόλη αλλά παραέξω δεν πάνε. Θα σου πω τί δυσκολίες αντιμετώπισα εγώ όταν ξεκίνησα τις βόλτες των 100-200 ή 500 χλμ του Σαββάτου ή Κυριακής που σε μένα τουλάχιστον δίνουν "οξυγόνο".
    1. Το βασικό: Πιάσιμο(!) στα....μαλακά μόρια. Μετά από την πρώτη-δεύτερη στάση όσες φορές και να σταμάταγα το πιάσιμο επανερχόταν αμέσως μόλις ξανανέβαινα. Τώρα πλέον έχω συνηθίσει. Για εσένα η Λευκάδα είναι αρκετά μακριά για πρώτο ταξίδι. Έχεις κάτσει ποτέ στη μηχανή πάνω από μισή-μία ώρα?
    2. Σωστός εξοπλισμός. Δεν μπορείς να φανταστείς τί απίστευτο σπάσιμο είναι να ταξιδεύεις και να μπαίνει πχ αέρας από τα μανίκια και να σου κάνει το μπουφάν μπαλόνι. Επίσης μετά από ώρα ένα θορυβώδες κράνος θα σου κάνει το κεφάλι κουδούνι.
    3. Καιρός. Μην ξεκινήσεις με κανά 40άρι.....
    Αν κατάλαβες λοιπόν σου λέω............ότι αξίζει τον κόπο. Αν το γουστάρεις πολύ όμως. Ιδανικά καλό θα ήταν να'κανες στην αρχή καμιά Χαλκίδα ή Ξυλόκαστρο, όχι πώς δεν θα πας Λευκάδα αν το θέλεις. Καλό ταξίδι.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Με 200 με αμαξι στριβεις σε αυτη την εθνικη?

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Σιγά ρε παιδιά, τον τρομάξατε τον άνθρωπο! Στη Λευκάδα με Transalp θέλει να πάει, όχι στο Αφγανισταν με QT... Μια χαρά θα είναι φίλε Αναστάσιε, θα δεις ότι θα το γουστάρεις πολύ περισσότερο απ'οτι με το αυτοκίνητο. Όσο για την εμπειρία που λες ότι σου λείπει, μη σκας, σίγουρα έχεις αντιμετωπίσει τρις χειρότερα κυκλοφορώντας 4 χρόνια στην Αθήνα... Συνετή οδήγηση και σωστός εξοπλισμός είναι το μόνα που σου χρειάζονται για να φτάσεις χαλαρός και χαμογελαστός στην οικογένειά σου.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Και γιατι το Αθηνα-Λευκαδα καλοκαιριατικα με μηχανη δεν ειναι κι οτι πιο εύκολο. Το λέω εγω που το κανω πολύ συχνα εδω και καποια χρόνια...
    φετος???

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Και γιατι το Αθηνα-Λευκαδα καλοκαιριατικα με μηχανη δεν ειναι κι οτι πιο εύκολο. Το λέω εγω που το κανω πολύ συχνα εδω και καποια χρόνια...
    Βασιλική για surfing;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Σιγά ρε παιδιά, τον τρομάξατε τον άνθρωπο! [...]
    Λαθος, δεν τον τρομάξαμε εμείς. Μονος του τρομάζει απο το εγχείρημα. Εαν λοιπόν ενας ανθρωπος 38 ετων με αρκετα (υποθετω) χρονια στους δρομους, οδηγεί μηχανη 4 χρονια και σκεφτεται οτι ειναι πιθανον τρέλα να παει ως τη Λευκαδα με τη μηχανη, καλυτερα ειναι να μην το κάνει. Ο φόβος δεν ειναι πάντα καλός σύμβουλος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    φετος???
    Την Κυριακή φεύγω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Βασιλική για surfing;
    Μεταξυ αλλων, αλλα κυριως πηγαινω για δουλεια.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όταν η τρέλα πάει για... ski!
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 15:29
  2. Yoshimura τρέλα!!!
    από adam_tsouk στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 22