Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 126

Θέμα: γιατι αραγε διαγραφονται threads απο το πουθενα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Απλα για να δηλωσω παρουσια σε ενα ακομα ακυρο θρεντ που θα σβηστει ισως

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    @ Devil's

Πόσο δύσκολο πιστεύεις είναι για κάποιον να έχει αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του στα 6 χρόνια που μεσολάβησαν από τη δημιουργία του θρεντ???

Πόσο δύσκολο πιστεύεις είναι κάποιος που πριν 6 χρόνια χλεύαζε μια τούμπα ν' αναθεωρεί τρόπο σκέψης γιατί έμαθε με τον δύσκολο τρόπο????
    Ενας δασκαλος μου καποτε (με μαθαινε photoshop) δεν μου μαθαινε που να κανω αναιρεση για εντολη που ειχα εκτελεση
    Οταν μου τα επρηξε και τον ρωτησα μου απαντησε:
    Στην Ζωη δεν υπαρχει αναιρεση για οτι λες και οτι κανεις...
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

όχι φιλαράκι μου, δεν είπα αυτό ...
    κάνοντας παραπομπή σε ένα θέμα που έχω γράψει παλιότερα, μπορεί να μου θυμίσεις κάτι το οποίο πλέον δεν με εκφράζει, δε θέλω να υπάρχει δημόσια, δε θυμόμουν καν ότι υπήρχε εκεί ...

την τελευταία σου πρόταση, λέω να μην τη σχολιάσω ...

Μάλλον κακώς έγραψα, σας αφήνω να συνεχίσετε
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    @ Devil's

Πόσο δύσκολο πιστεύεις είναι για κάποιον να έχει αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του στα 6 χρόνια που μεσολάβησαν από τη δημιουργία του θρεντ???

Πόσο δύσκολο πιστεύεις είναι κάποιος που πριν 6 χρόνια χλεύαζε μια τούμπα ν' αναθεωρεί τρόπο σκέψης γιατί έμαθε με τον δύσκολο τρόπο????

Χωρίς να θέλω να το παίξω δικηγόρος το όποιου cpt (μπορεί ο ίδιος να γράψει καλύτερα από μένα) μπορεί κάλλιστα κάποιος να διαβάσει τι έγραφε 6 - 10 χρόνια πριν και ν' αναρωτηθεί "τι μλκιες είναι αυτά που έγραφα τότε" να του χτυπήσει άσχημα το συγκεκριμένο θρέντ και να το στείλει. Σε όλους μας φαντάζομαι (σε μένα σίγουρα) έχει συμβεί να ξαναδιαβάσουμε τι είχαμε γράψει προ καιρού σε κάποιο θρεντ και να μη συμφωνούμε με τα δικά μας γραφόμενα. Θεωρώ ότι τσάμπα κάθεσαι και χαλιέσαι για χαζομάρες, όσο όμως για τ' αξιόλογα άτομα που κατά καιρούς έχουν φύγει από το φόρουμ, αυτό είναι μια αλήθεια αλλά that's life Σταύρο. Κάποιοι έκαναν τον κύκλο τους εδώ μέσα, έκριναν ότι δεν τους προσφέρει τπτ τούτος ο χώρος και αποχώρησαν, κάποιοι άλλοι στράβωσαν δικαίως ή αδίκως με το μοντερέισον τιμ και την έκαναν κι αυτοί. Το αποδέχεσαι και συνεχίζεις ή δεν το αποδέχεσαι και σταματάς (δεν είναι προσωπικό μιλώ γενικά).

Πάντως θα ομολογήσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι παλιότερα υπήρχε πολύς περισσότερος χαβαλές απ' ότι σήμερα αλλά θεωρώ ότι γι' αυτό φταίει η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα και όχι το μοντερέισον τιμ. Η βενζίνη στα ύψη, λιγοστές πια οι μεγάλες αλλά και οι μικρότερες βόλτες και πολύ περισσότερη η γκρίνια.
    Στο τεχνικό κομμάτι τώρα που είναι και το πιο νευραλγικό σε τούτο το φόρουμ, η απόφαση του Rein ας πούμε, να σταματήσει να γράφει με λύπησε αφάνταστα, αλλά παρηγοριέμαι που αξιόλογα άτομα και γνώστες τεχνικών θεμάτων συνεχίζουν να γράφουν και να μας βοηθάνε στην όποια απορία - πρόβλημα έχουμε.

Αυτά από μένα.

Νομίζω τα είπες όλα

@ Devil's

Χωρίς να θέλω να το παίξω δικηγόρος το όποιου cpt (μπορεί ο ίδιος να γράψει καλύτερα από μένα) μπορεί κάλλιστα κάποιος να διαβάσει τι έγραφε 6 - 10 χρόνια πριν και ν' αναρωτηθεί "τι μλκιες είναι αυτά που έγραφα τότε" να του χτυπήσει άσχημα το συγκεκριμένο θρέντ και να το στείλει. Σε όλους μας φαντάζομαι (σε μένα σίγουρα) έχει συμβεί να ξαναδιαβάσουμε τι είχαμε γράψει προ καιρού σε κάποιο θρεντ και να μη συμφωνούμε με τα δικά μας γραφόμενα. Θεωρώ ότι τσάμπα κάθεσαι και χαλιέσαι για χαζομάρες, όσο όμως για τ' αξιόλογα άτομα που κατά καιρούς έχουν φύγει από το φόρουμ, αυτό είναι μια αλήθεια αλλά that's life Σταύρο. Κάποιοι έκαναν τον κύκλο τους εδώ μέσα, έκριναν ότι δεν τους προσφέρει τπτ τούτος ο χώρος και αποχώρησαν, κάποιοι άλλοι στράβωσαν δικαίως ή αδίκως με το μοντερέισον τιμ και την έκαναν κι αυτοί. Το αποδέχεσαι και συνεχίζεις ή δεν το αποδέχεσαι και σταματάς (δεν είναι προσωπικό μιλώ γενικά).

Πάντως θα ομολογήσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι παλιότερα υπήρχε πολύς περισσότερος χαβαλές απ' ότι σήμερα αλλά θεωρώ ότι γι' αυτό φταίει η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα και όχι το μοντερέισον τιμ. Η βενζίνη στα ύψη, λιγοστές πια οι μεγάλες αλλά και οι μικρότερες βόλτες και πολύ περισσότερη η γκρίνια.
    Στο τεχνικό κομμάτι τώρα που είναι και το πιο νευραλγικό σε τούτο το φόρουμ, η απόφαση του Rein ας πούμε, να σταματήσει να γράφει με λύπησε αφάνταστα, αλλά παρηγοριέμαι που αξιόλογα άτομα και γνώστες τεχνικών θεμάτων συνεχίζουν να γράφουν και να μας βοηθάνε στην όποια απορία - πρόβλημα έχουμε.

Αυτά από μένα.
    ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι, που έχουν όρεξη να γράψουν αναλυτικά, απλά και κατανοητά. Όταν θελήσω να ξαναγράψω, θα σε πάρω τηλέφωνο
    στιγμές ...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Είτε θα δεχτούμε το moto.gr όπως είναι και με τον τρόπο που εξελίσσεται και όπως θα εξελίσσεται, είτε απλά θα το χαιρετίσουμε και θα εκφράσουμε αλλού τους προβληματισμούς και την μαλακία μας! Το moto.gr από όταν άνοιξε μέχρι και τώρα έχει αλλάξει νοοτροπία, φιλοσοφία πείτε το όπως θέλετε, αλλά αυτό ισχύει και για εμάς!!

Σταύρο (απλά επειδή άνοιξες το post), όπως είπε και ο Βάσκα ίσως το thread των 6 μαΐων πίσω με την τότε πολιτική (είμαστε χαλαροί και την λέμε σε όλους όλοι κλπ) να μην είχε κάτι μεπτό για τους moderator, αλλά με την τρέχουσα πολιτική όμως να θεωρείτε thread που απλά πρέπει να φύγει και έτσι και έγινε.

Φιλικά,

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    4 σελιδες μετα, ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι χαλιεστε για δυο κωλοθρεντ που πηραν την αγουσα προς το σκουπιδοντενεκε! δλδ ρε παιδες τι θα αλλαζε στη ζωη σας αν εμεναν στη θεση τους αυτα τα δυο θρεντ η και καθε θρεντ που σβηστηκε?? ενταξει εσβησε ο καπτεν 3 θρεντ και 5 σχολια και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι! μαγκια του! ετσι εκρινε οτι επρεπε να πραξει, ετσι επραξε! στο φιναλε ρε παιδες ο ανθρωπος εχει λαβει μια εντολη απο καποιους που πληρωνουν καθε μηνα απο τη τσεπη τους να τους βοηθησει στην ομαλη λειτουργεια του φορουμ! εμας σαν απλους χρηστες δε νομιζω να μας πεφτει και πολυ λογος για το πως θα διαχειριστει ενα φορουμ στο οποιο συμμετεχουμε εντελως δωρεαν! και φυσικα ουτε μας αναγκαζει κανεις να παραμεινουμε εδω μεσα!
    και να σας πω και κατι αλλο?? αντι να κοιτατε ποσα θρεντ και σχολια σας σβηστηκαν, μηπως πρεπει να κοιταξετε και τι σας εχει προσφερει αυτο το φορουμ??
    εμενα προσωπικα οταν πριν 3 χρονια την ειδα ξαφνικα μηχανοβιος και εντελως τυχαια βρεθηκα εδω μεσα, εμαθα παρα πολλα για τον τροπο χρησης της μηχανης, ως μεσο ευχαριστησης πρωτα και μετα ως μεσο μετακινησης! εμαθα την αξια του εξοπλισμου που δεν ειχα ιδεα! (ενταξει κρανος φοραγα παντα)! εμαθα να μην κανω τα εγκληματα στην οδηγηση που εκανα καποτε!
    επισης πηγα σε βολτες και συναντησεις και περασα υπεροχα με πολυ γελιο και χαβαλε, αλλα και συμβουλες απο τους παλιους προς ενα αρχαριο! με καποια ατομα απο εδω μεσα φτιαξαμε ενα γαματο παρεακι που κανουμε πολλα ομορφα πραγματα μαζι και περναμε τζαμι!
    οταν τσακιστηκα στην ετησια του 2010 ΟΛΟΙ οσοι περασαν απο το σημειο προσπαθουσαν με καθε τροπο να βοηθησουν οπως μπορουσαν, και ο καπτεν με τον δαναος75 εμειναν μαζι μου σχεδον 5 ωρες (τις πρωτες δυο υπο βροχη) μεχρι να το παρει αποφαση η οδικη να ερθει να με φορτωσει! ολα τα μελη που αποτελεσαν στοχο των πειραγματων μου τα δεχτηκαν ευχαριστα και συμετειχαν και αυτα! και γενικως οσα μελη εχω γνωρισει τετ α τετ η συμπεριφορα τους προς εμε ειναι αψογη!
    και πολυ που χεστηκα λοιπον αν καποιος μοντ η αντμιν μου σβησει καποιο σχολιο η θρεντ εστω και χωρις λογο! εγω κραταω ολα τα παραπανω! και το ιδιο πιστευω οτι θα επρεπε να κανετε κι εσεις!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    δλδ ρε παιδες τι θα αλλαζε στη ζωη σας αν εμεναν στη θεση τους αυτα τα δυο θρεντ η και καθε θρεντ που σβηστηκε?? ενταξει εσβησε ο καπτεν 3 θρεντ και 5 σχολια και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι! μαγκια του! ετσι εκρινε οτι επρεπε να πραξει, ετσι επραξε! στο φιναλε ρε παιδες ο ανθρωπος εχει λαβει μια εντολη απο καποιους που πληρωνουν καθε μηνα απο τη τσεπη τους να τους βοηθησει στην ομαλη λειτουργεια του φορουμ! εμας σαν απλους χρηστες δε νομιζω να μας πεφτει και πολυ λογος για το πως θα διαχειριστει ενα φορουμ στο οποιο συμμετεχουμε εντελως δωρεαν! και φυσικα ουτε μας αναγκαζει κανεις να παραμεινουμε εδω μεσα!

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    @ motomike: Προφανώς έχει πειράξει το "χωρίς λόγο" που λες, μια και το thread είχε κρατηθεί σε κόσμιο επίπεδο. Φυσικά και είναι δικαίωμα των moderators να σβήνουν ό,τι θέλουν (ακόμα και χωρίς προφανή εξήγηση), αλλά θεωρώ υγιή την αντίδραση του devil's, γιατί πιστεύω ότι εδώ μέσα υπάρχουν μέλη και όχι πρόβατα...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Το να σβήσει ένας mod μεμονομένα ένα thread μπορεί να συμβεί και δε χάθηκε και ο κόσμος αλλά δε μπορεί να γίνεται για λόγους τους οποίους ο Υ και Ζ mod σε άλλα threads το ξεφτιλίζουν.

με κάποιο τρόπο πρέπει να διασφαλίζεται μια ενιαία (όσο το δυνατόν πολιτική) έναντι των περίεργων threads. Εμένα αυτό μου χτυπάει πολυ περισσότερο παρά το οτι ο Ηλίας έσβησε ένα thread γιατι δε γούσταρε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μενω και συμφωνω σε αυτα που ειπε ο Βασιλης (vaska) ο Γιωργος (gixxerpap) και η Ελενα (latris mixanis)...
    μπορει να μεγαλωσα και να παραξενεψα εγω...
    μπορει να φταιει η κατασταση που ζουμε και η τιμη της βενζινης...
    το οτι δεν κανουμε βολτες και δεν βρισκομαστε απο κοντα οπως τοτε...

ειλικρινα δεν ηθελα να το τραβηξω...
    μια απορια μου εξεφρασα και ηθελα να απαντηθει ειλικρινως...

οπως ειπωθηκε, οποιος δεν συμφωνει, παιρνει τα κουβαδακια του και παει σ'αλλη παραλια...
    μεχρι στιγμης εγω ειμαι στο 80% σε συμφωνια με το φορουμ αλλα το τελειο, το 100% δεν μπορει να υπαρξει ποτε...ακριβως επειδη ειμαστε διαφορετικοι...
    θα συνεχισετε λοιπον να με τρωτε στην μαπα...

συγνωμη εαν προσεβαλα καποιον...ηταν αθελα μου....

devil's animal, over and out...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Επειδή μάλλον το ξεχάσαμε...το thread A σβήστηκε επειδή το ζήτησε ο δημιουργός του, όπως έχει γίνει δεκάδες φορές στο παρελθόν. Το thread Β το έσβησε ο δημιουργός του που ήταν ο Captain για δικούς λόγους. Το ίδιο θα συνέβαινε και αν ο spyro πχ μου ζητούσε να του σβήσω ένα thread που άνοιξε πριν 6 χρόνια, επειδή θεωρεί οτι οι φωτό με κόκκινο σώβρακο που πόσταρε τότε, δεν τον εκφράζουν ΤΩΡΑ.

edit. Το κείμενο που έγραψα για τον Σταύρο δεν έχει πλέον νόημα. Τέλος και από μένα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μενω και συμφωνω σε αυτα που ειπε ο Βασιλης (vaska) ο Γιωργος (gixxerpap) και η Ελενα (latris mixanis)...

οπως ειπωθηκε, οποιος δεν συμφωνει, παιρνει τα κουβαδακια του και παει σ'αλλη παραλια...
    μεχρι στιγμης εγω ειμαι στο 80% σε συμφωνια με το φορουμ αλλα το τελειο, το 100% δεν μπορει να υπαρξει ποτε...ακριβως επειδη ειμαστε διαφορετικοι...

Μπράβο ρε φίλε.

Φυσάει κόντρα!!! Το avatar του/της emiliano
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vassilis88 Προβολή μηνύματος
    exei ginei idi
    mila me onomata....
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ

αυτό το πόστ, ναι, το έχει γράψει το φιλαράκι μου ο Σταύρος. Είσαι ωραίος (όχι απλά γιατί συμφώνησες μαζί μου).
    στιγμές ...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou

Ετσι και λάθος να ήταν η κίνηση, η παρέα πάνω απ όλα

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF