Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 78

Θέμα: Δωστε μου τα φωτα σας (adv950)

κοκκινομαλλης Το avatar του/της PalLoukiLuke
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lights small5.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	65,5 KB 
ID:	272150

για δες και τα λεμε
    FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PalLoukiLuke Προβολή μηνύματος

Όνομα:	lights small5.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	65,5 KB 
ID:	272150

για δες και τα λεμε
    το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο!! Στραβωνει κοσμο??? κοστος τελικο με την βαση? πηρατε ρευμα κατευθειαν απο την μπαταρια? τι χρειαστηκατε ακριβως? διακοπτη, καλωδιωση, ντιμερ??? για δωστε λεπτομεριες.....
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Προτείνω να γίνουμε λίγο πιό ακριβείς στις περιγραφές-αναζητήσεις μας. Μπορείτε να αναφέρετε πόσα lumen βγάζει το κάθε μοντέλο που αναφέρετε; το ένα ή τα δύο κ.λ.π.;

οσον αφορα τα τεχνικα για τα προβολακια , υπαρχουν στο site που ανεφερα λεπτομερως
    www.advmonster.com
    -Ναι αν φεγγουν φηλα στραβωνει κοσμο στο μεθεπομενο οικοδ. τετραγωνο. γιαυτο και ειμαι προσεκτικος στη ρυθμιση και στο ποτε τα αναβω. πχ μεσα στη πολη δε τα αναβω ποτε.
    -προβολακια αν θυμαμαι καλα 150 με μεταφορικα και 80-90 η βαση απο advrider.com
    -ρευμα απο τη μπαταρια με ρελε και ασφαλεια και γειωση ανεξαρτητη. διακοπτης αδιαβροχος απο θαλασσια ανταλακτ. dimmer δεν εβαλα αλλα πουλαει ο τυπος εξτρα αν θελεις.
    εγω με τον μανωλη (πυξιδα) πηρα με το 44 μοντελο με 2000 lumen wide beam και 1.8 amps (22watts) @12v
    καλημερα !

Ευχαριστώ, η βάση που λές από το advrider.com από ποιόν κατασκευαστή, τον vagabond?
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 24/10/2012 στις 09:12.

ναι απο αυτον . πολυ ευχαριστημενος.

Παιδια οντως, εντυπωσιακο το αποτελεσμα αλλα ειναι πολυ πατεντιαρικο. Εγω δεν εχω χρονο να το ψαξω. Διακοπτες, διακοπτακια, καλωδια, ρελεδακια. Βουνο μου φαινεται.

Ειδα στο MAKAN κατι προβολακια touratech που φαινονται πιο plug n play.
    Τη μασκα touratech την ακριβη, με τα 570, την απερριψα γιατι ειναι 10 ποντους πιο κοντη απο την κανονικη κι εγω το μηχανακι το ταξιδευω.

Τελος παντων, δεν ξερω τι θα κανω.

( φωτο της γκομενας ομως δεν βαλατε )
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από urban Προβολή μηνύματος
    Παιδια οντως, εντυπωσιακο το αποτελεσμα αλλα ειναι πολυ πατεντιαρικο. Εγω δεν εχω χρονο να το ψαξω. Διακοπτες, διακοπτακια, καλωδια, ρελεδακια. Βουνο μου φαινεται.

Ειδα στο MAKAN κατι προβολακια touratech που φαινονται πιο plug n play.
    Τη μασκα touratech την ακριβη, με τα 570, την απερριψα γιατι ειναι 10 ποντους πιο κοντη απο την κανονικη κι εγω το μηχανακι το ταξιδευω.

Τελος παντων, δεν ξερω τι θα κανω.

( φωτο της γκομενας ομως δεν βαλατε )
    καλα δεν ειναι και μεγαλη μοντα.πηγαινε σε ενα ηλεκτρολογο και κανα μισαωρο θα του παρει μαζι με φραπε.
    πνευματικα δικαιωματα για τη φωτο
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    πνευματικα δικαιωματα για τη φωτο
    Aσε καλυτερα μην μας γινει σαν τσακωνικη μελιτζανα...
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από urban Προβολή μηνύματος
    Παιδια οντως, εντυπωσιακο το αποτελεσμα αλλα ειναι πολυ πατεντιαρικο.
    Νομίζω οτι όλα τα προβολάκια θα είναι παρόμοια. Καλώδια και διακοπτάκια θα έχεις για κάθε προβολάκι. Ένας μάστορας ή φίλος που μαστορεύει θα σου κάνει την εγκατάσταση εύκολα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GhostDog Προβολή μηνύματος
    καλή εναλλακτική θαταν προβολάκια όχι ξένον κανονικά, τα οποία ταχεις ρυθμισμένα να φωτάνε πολύ ψηλά αλλά τα ανάβεις μόνο σε χώμα ή επαρχιακό πουσαι μόνος σου για να μην στραβώνεις τους απέναντι. βέβαια απ' την άλλη δεν έχω δει καμιά βάση στήριξης ούτε της touratech oύτε της sw motech που να με πείθει ότι είναι ασφαλώς τοποθετημένα (από χαζοχύμες στο χώμα κλπ.)

απίστευτα καλή λύση αλλά ...!!

δεν υπάρχουν βάσεις έτοιμες και έκανα δικές μου οι οποίες δε μου αρεσουν γιατί ειναι μεγάλες αλλά ταυτόχρονα άσπαστες όπως ανακάλυψα λίγο καιρό μετά την τοποθετηση τους σε επιτόπια πτώση. Θα ήθελα να είχα τα μέσα να ασχοληθώ λίγο παραπανω με τις βάσεις γιατί δεν είναι πολύ σταθερες ως προς το ύψος της δέσμης, όσο και να τις σφίξω. Προσέξτε, δεν ειναι σταθερο το ύψος της δέσμης και όχι η τοποθετηση η οποία είναι μασίφ. To δε ύψος όταν ειναι ψηλά στραβωνει απιστευτα, για αυτο και δε τα χρησιμοποιω σε πολυσύχναστους δρόμους. Όταν η δέσμη βλεπει εκει που πρέπει φωτιζεται το σύμπαν, μιλάμε για ενα θόλο φωτός ο οποίος ειδικα σε επαρχιακους δρόμους με παρόδια βλάστηση σε κανει να νομίζεις ότι εισαι στο σαλόνι σου.

Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο, ειλικρινα απίστευτο. Πήρα τα universal προβολάκια ομίχλης, υπάρχουν και πορείας, τα οποία μπαίνουν σε κάθε μοτο ή/και σε αυτοκίνητο. Αν είχα το παλιό μου 990 ( θου Κύριε ) θα ήταν πιο εύκολη η τοποθέτηση τους και των αντίστοιχων της πορείας, λόγω του μεγαλύτερου ύψους, καθώς αν κρίνω από την απόδοση των ομίχλης θα έκανα τη νύχτα μέρα.

Ξεχασα, HELLA fog lights, αγορασμενα απο ebay για 80€ σύνολο με τη συσκαευασια να έχει μεσα τα πάντα όταν Ελλάδα ζητουσαν 80€ μονο για το ενα προβολάκι σκέτο

http://image88.webshots.com/171/4/77...0NoKZIe_fs.jpg

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Carlos.1on2 Προβολή μηνύματος

δεν υπάρχουν βάσεις έτοιμες και έκανα δικές μου οι οποίες δε μου αρεσουν γιατί ειναι μεγάλες αλλά ταυτόχρονα άσπαστες όπως ανακάλυψα λίγο καιρό μετά την τοποθετηση τους σε επιτόπια πτώση. Θα ήθελα να είχα τα μέσα να ασχοληθώ λίγο παραπανω με τις βάσεις γιατί δεν είναι πολύ σταθερες ως προς το ύψος της δέσμης, όσο και να τις σφίξω. Προσέξτε, δεν ειναι σταθερο το ύψος της δέσμης και όχι η τοποθετηση η οποία είναι μασίφ. To δε ύψος όταν ειναι ψηλά στραβωνει απιστευτα, για αυτο και δε τα χρησιμοποιω σε πολυσύχναστους δρόμους. Όταν η δέσμη βλεπει εκει που πρέπει φωτιζεται το σύμπαν, μιλάμε για ενα θόλο φωτός ο οποίος ειδικα σε επαρχιακους δρόμους με παρόδια βλάστηση σε κανει να νομίζεις ότι εισαι στο σαλόνι σου.

Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο, ειλικρινα απίστευτο. Πήρα τα universal προβολάκια ομίχλης, υπάρχουν και πορείας, τα οποία μπαίνουν σε κάθε μοτο ή/και σε αυτοκίνητο. Αν είχα το παλιό μου 990 ( θου Κύριε ) θα ήταν πιο εύκολη η τοποθέτηση τους και των αντίστοιχων της πορείας, λόγω του μεγαλύτερου ύψους, καθώς αν κρίνω από την απόδοση των ομίχλης θα έκανα τη νύχτα μέρα.

Ξεχασα, HELLA fog lights, αγορασμενα απο ebay για 80€ σύνολο με τη συσκαευασια να έχει μεσα τα πάντα όταν Ελλάδα ζητουσαν 80€ μονο για το ενα προβολάκι σκέτο

http://image88.webshots.com/171/4/77...0NoKZIe_fs.jpg

Αν θες τσέκαρε τη photo που πόσταρες γιατί δεν... Εγώ σκέφτομαι για τα Hella FF50 με βάσεις δικές μου στο F800GS

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Carlos.1on2 Προβολή μηνύματος

Προσέξτε, δεν ειναι σταθερο το ύψος της δέσμης και όχι η τοποθετηση η οποία είναι μασίφ. [/URL]
    Συγγνώμη αλλά τί εννοεί ο ποιητής;
    το ύψος της δέσμης δεν είναι σταθερό; λόγω μετκίνησης φορτίου στην ανάρτηση;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Συγγνώμη αλλά τί εννοεί ο ποιητής;
    το ύψος της δέσμης δεν είναι σταθερό; λόγω μετκίνησης φορτίου στην ανάρτηση;

H hella δινει μια βαση για το σωμα του προβολέα. Εκει πανω πιάνει το προβολάκι και εσυ το ρυθμιζεις πόσο ψηλά ή χαμηλά να βλεπει. Το θεμα είναι ότι όταν περνας απο λακουβες, "παιζει" το προβολάκι στη μαμά βάση με αποτέλεσμα και η δεσμη φωτός να αλλάζει ύψος. Αποκλειστικα χαζομάρα της hella η οποία δε θα υπήρχε αν μπορουσα να ασχοληθω λίγο με τις βασεις.

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	102,5 KB 
ID:	272348

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Εγώ σκέφτομαι για τα Hella FF50 με βάσεις δικές μου στο F800GS

Αλλάζει μονο το σχημα του προβολέα σε σχεση με τα δικα μου, λογικό μου φαινεται. Όλα τα άλλα, ακόμα και ο διακόπτης είναι ίδιος!

Να προσέξεις αυτη τη μικρη βάση που έχουν στη συσκευασία, δεν σφίγγει αρκετά στα πλαϊνα με αποτέλεσμα το ρπόβλημα που περιέγραψα παραπανω

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για δωστε μου τα φωτα σας.....
    από franki26gr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 11:10
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 10:00
  3. Γιατρέ μου τα φώτα σας.........!
    από georgeboy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 09:34