Προτείνω να γίνουμε λίγο πιό ακριβείς στις περιγραφές-αναζητήσεις μας. Μπορείτε να αναφέρετε πόσα lumen βγάζει το κάθε μοντέλο που αναφέρετε; το ένα ή τα δύο κ.λ.π.;
οσον αφορα τα τεχνικα για τα προβολακια , υπαρχουν στο site που ανεφερα λεπτομερως
www.advmonster.com
-Ναι αν φεγγουν φηλα στραβωνει κοσμο στο μεθεπομενο οικοδ. τετραγωνο. γιαυτο και ειμαι προσεκτικος στη ρυθμιση και στο ποτε τα αναβω. πχ μεσα στη πολη δε τα αναβω ποτε.
-προβολακια αν θυμαμαι καλα 150 με μεταφορικα και 80-90 η βαση απο advrider.com
-ρευμα απο τη μπαταρια με ρελε και ασφαλεια και γειωση ανεξαρτητη. διακοπτης αδιαβροχος απο θαλασσια ανταλακτ. dimmer δεν εβαλα αλλα πουλαει ο τυπος εξτρα αν θελεις.
εγω με τον μανωλη (πυξιδα) πηρα με το 44 μοντελο με 2000 lumen wide beam και 1.8 amps (22watts) @12v
καλημερα !
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
Ευχαριστώ, η βάση που λές από το advrider.com από ποιόν κατασκευαστή, τον vagabond?
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 24/10/2012 στις 09:12.
ναι απο αυτον . πολυ ευχαριστημενος.
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
Παιδια οντως, εντυπωσιακο το αποτελεσμα αλλα ειναι πολυ πατεντιαρικο. Εγω δεν εχω χρονο να το ψαξω. Διακοπτες, διακοπτακια, καλωδια, ρελεδακια. Βουνο μου φαινεται.
Ειδα στο MAKAN κατι προβολακια touratech που φαινονται πιο plug n play.
Τη μασκα touratech την ακριβη, με τα 570, την απερριψα γιατι ειναι 10 ποντους πιο κοντη απο την κανονικη κι εγω το μηχανακι το ταξιδευω.
Τελος παντων, δεν ξερω τι θα κανω.
( φωτο της γκομενας ομως δεν βαλατε )![]()
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
απίστευτα καλή λύση αλλά ...!!
δεν υπάρχουν βάσεις έτοιμες και έκανα δικές μου οι οποίες δε μου αρεσουν γιατί ειναι μεγάλες αλλά ταυτόχρονα άσπαστες όπως ανακάλυψα λίγο καιρό μετά την τοποθετηση τους σε επιτόπια πτώση. Θα ήθελα να είχα τα μέσα να ασχοληθώ λίγο παραπανω με τις βάσεις γιατί δεν είναι πολύ σταθερες ως προς το ύψος της δέσμης, όσο και να τις σφίξω. Προσέξτε, δεν ειναι σταθερο το ύψος της δέσμης και όχι η τοποθετηση η οποία είναι μασίφ. To δε ύψος όταν ειναι ψηλά στραβωνει απιστευτα, για αυτο και δε τα χρησιμοποιω σε πολυσύχναστους δρόμους. Όταν η δέσμη βλεπει εκει που πρέπει φωτιζεται το σύμπαν, μιλάμε για ενα θόλο φωτός ο οποίος ειδικα σε επαρχιακους δρόμους με παρόδια βλάστηση σε κανει να νομίζεις ότι εισαι στο σαλόνι σου.
Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο, ειλικρινα απίστευτο. Πήρα τα universal προβολάκια ομίχλης, υπάρχουν και πορείας, τα οποία μπαίνουν σε κάθε μοτο ή/και σε αυτοκίνητο. Αν είχα το παλιό μου 990 ( θου Κύριε ) θα ήταν πιο εύκολη η τοποθέτηση τους και των αντίστοιχων της πορείας, λόγω του μεγαλύτερου ύψους, καθώς αν κρίνω από την απόδοση των ομίχλης θα έκανα τη νύχτα μέρα.
Ξεχασα, HELLA fog lights, αγορασμενα απο ebay για 80€ σύνολο με τη συσκαευασια να έχει μεσα τα πάντα όταν Ελλάδα ζητουσαν 80€ μονο για το ενα προβολάκι σκέτο
http://image88.webshots.com/171/4/77...0NoKZIe_fs.jpg
H hella δινει μια βαση για το σωμα του προβολέα. Εκει πανω πιάνει το προβολάκι και εσυ το ρυθμιζεις πόσο ψηλά ή χαμηλά να βλεπει. Το θεμα είναι ότι όταν περνας απο λακουβες, "παιζει" το προβολάκι στη μαμά βάση με αποτέλεσμα και η δεσμη φωτός να αλλάζει ύψος. Αποκλειστικα χαζομάρα της hella η οποία δε θα υπήρχε αν μπορουσα να ασχοληθω λίγο με τις βασεις.
![]()