Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 92

Θέμα: Κλοπή Yamaha R1 2007-08 από Κομοτηνή

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Να υποθέσω πήγες στην αστυνομία να δηλώσεις ότι το βρήκες? Τους διηγήθηκες ακριβώς τα γεγονότα? Είπανε κάτι?
    ηταν και οι επομενες δικες μου αποριες.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Όχι δεν πήγα ακόμα, θα πάω αύριο στην αστυνομία και θα πω ότι η μηχανή βρέθηκε δύο δρόμους κάτω από το σπίτι μου.. Κουβέντα για τίποτα..
    everything in the right order

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fanfan Προβολή μηνύματος
    Όχι δεν πήγα ακόμα, θα πάω αύριο στην αστυνομία και θα πω ότι η μηχανή βρέθηκε δύο δρόμους κάτω από το σπίτι μου.. Κουβέντα για τίποτα..
    γιατι οχι?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    γιατι οχι?
    Γιατί θέλει την μηχανή του σώα και την οικογενειά του προφανώς.Θέλει και ερώτημα?

Άμα δηλώσει κάτι τέτοιο ποίος σου λέει εσένα ότι δεν έχουν άτομο μέσα στο τμήμα και να δώσει εντολή να γίνει στάχτη και burbery η μηχανή ώπου και αν είναι αρκεί να μήν την έχει ούτε και εκείνος?Λές να μήν ξέρουν ήδη οι αστυνομικοί ότι παίζονται τέτοια κόλπα ρε Γιώργη?
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Γιατί θέλει την μηχανή του σώα και την οικογενειά του προφανώς.Θέλει και ερώτημα?

Άμα δηλώσει κάτι τέτοιο ποίος σου λέει εσένα ότι δεν έχουν άτομο μέσα στο τμήμα και να δώσει εντολή να γίνει στάχτη και burbery η μηχανή ώπου και αν είναι αρκεί να μήν την έχει ούτε και εκείνος?Λές να μήν ξέρουν ήδη οι αστυνομικοί ότι παίζονται τέτοια κόλπα ρε Γιώργη?
    γιαννη τι λες?

δλδ επειδη καποιος ξερει που μενω και γνωριζει ποιοι ειναι και τι κανουν οι δικοι μου μπορει να με εκβιασει μια φορα (και μπορει και περισσοτερες αν ενδωσω τη πρωτη).
    συμφωνω οτι ο φιλος φοβηθηκε και το εκανε ολο γαργαρα.κατι ομως δεν πρεπει να γινει για τους εκβιαστες?αφου επιλεγεις να το κανεις γαργαρα αν μη τι αλλο εισαι ηθικα υποχρεωμενος να κανεις αυτο που οφειλεις απο εκει και περα (ασχετα με το αν οι μπατσοι θα επιληφθουν του περιστατικου η ειναι ακομα και οι ιδιοι μπλεγμενοι).σε καθε αλλη περιπτωση εντασεσαι (οχι εσυ) στους συνενοχους και σου ταιριαζει (ξανα οχι εσενα) γαντι το συνθηματακι που λεει:''το φαι σου,την τιβι σου (την μηχανη σου στην προκειμενη) και αι γαμησου''.

και στο κατω-κατω της γραφης ποιος σου λεει εσενα οτι οι κλεφτες-εκβιαστες δεν διαβαζουν το φορουμ και ειδανε οτι το εχει εκθεσει το περιστατικο και θα του την ξανακανουνε.

σιγα μη ζω σε καθεστως τρομοκρατιας κιολας.δε μου φτανει η τρομοκρατια για την επομενη μερα,τη δουλεια μου,το αν θα εχω να αντιμετωπισω τις υποχρεωσεις μου,να φοβαμαι κι απο πανω....!δε γαμιομαστε λεω γω....!
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 30/11/2012 στις 14:23.

και επειδη διαβαζω οτι ''μπραβο ρε φιλε'' και ''χαιρομαι που την ξαναβρηκες την καλη σου'', εγω εχω να πω οτι φιλε μου καθολου δεν χαιρομαι που την ξαναβρηκες.

ειχες χασει 8000 ευρω.τωρα εχεις χασει 1700 ευρω και εχεις κερδισει ενα καζανι φοβο και νοιωθεις και γαμημενος απο πανω.να το χεσω!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Τέλος πάντων...έξω από τον χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν τελικά.

Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν μας για να μάθουμε τι θα κάναμε σε παρόμοια περίπτωση.Τέλος από εμένα και ναί....μπράβο που την βρήκε γιατί δεν είχε χάσει 8.000ε μόνο,δές Γιώργη ξανά αναλυτικά τι είχε πάνω η μηχανή,τί μοντέλο είναι και τί είχε βάλει πάνω μετά την φωτό για να καταλάβεις πόσο κόστιζε για εκείνον η μηχανή του.
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Τέλος πάντων...έξω από τον χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν τελικά.

Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν μας για να μάθουμε τι θα κάναμε σε παρόμοια περίπτωση.Τέλος από εμένα και ναί....μπράβο που την βρήκε γιατί δεν είχε χάσει 8.000ε μόνο,δές Γιώργη ξανά αναλυτικά τι είχε πάνω η μηχανή,τί μοντέλο είναι και τί είχε βάλει πάνω μετά την φωτό για να καταλάβεις πόσο κόστιζε για εκείνον η μηχανή του.
    δεν χορευω γιαννη.σε παρακαλω...δεν μπορει να ζουμε με τον φοβο.απλα εξοργιζομαι οταν βαζουμε την ουρα στα σκελια.δεν ειπα να το παιξει τσακ νορρις και να τους δειρει, ουτε ειμαι κανενας σουπερ ηρωας.λεω αυτα που θεωρω προφανη απλα.σε κλεβουνε,σε εκβιαζουνε και μου λες οτι το καταπινεις αμασητο και δεν το λες ουτε σε αυτους που υποτιθεται οτι πρεπει?εστω για να πεισεις τον εαυτο σου οτι αν μη τι αλλο εκανες αυτο που επρεπε???

ενταξει δεν ητανε 8 χιλιαρικα.ητανε 18000.
    ποσα αξιζουνε η αξιοπρεπεια μας και η παυση του αισθηματος ανασφαλειας και φοβου?

τελοσπαντων... απο μενα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Φίλε, θα στην ξαναφάνε τη μηχανή.

Πρόσεχε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Εγω να πω την αληθεια δεν ξερω τι θα εκανα...το πιο πιθανο οπως τα βλεπω απεξω ειναι οτι δεν θα τα εδινα και θα τρεχα.η οπως ειπε και καποιος πισω,θα αρπαζα και το μικρο και θα το σαπιζα μεχρι να τα ξερασει ολα.
    παντως να προσεχεις πολυ γιατι σε 1 μηνα μπορει τα ιδια...
    ετσι οπως εχουν τα πραγματα παντως εγω θα πηγαινα στην αστυνομια να εκανα καταγγελια για να κοιταξουν το τηλεφωνο με αρση απορρητου μπας και γινοταν τιποτα.που ξερεις,μπορει να τους πιαναν και μονο τοτε θα εχεις πραγματικα το κεφαλι σου ησυχο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    κάποιος πιο πίσω δεν είπε ποτέ ότι θα σάπιζε κάποιο παιδάκι ,,, στην αστυνομία θα το πήγαινε και θα ζήταγε τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών και παιδοψυχολόγων. Δε ξέρω αν έδωσε κανείς σημασία αλλά όσο σκληρό και αν ακούγεται η μηχανή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, το @ίδι που έκανε την απατεωνιά έμπλεξε και ένα μικρό παιδί στη βρωμιά του, πέραν του ότι θα το κάνει τα ίδια και χειρότερα σκατά με τον ίδιο, έθεσε σε κίνδυνο ένα μικρό παιδί γιατί όντως κάποιος ψυχάκιας θα μπορούσε να το αρπάξει και να το κοπανάει και ποιος ξέρει τι άλλο...

φίλε μου είσαι υποχρεωμένος να καταγγείλεις το γεγονός και είναι υποχρεωμένοι να πράξουν το καλύτερο γι'αυτο το παιδί.

Ακούω διάφορες απόψεις, δεν μπορώ να πω ότι ακούω κάτι που δεν έχω σκεφτεί ήδη. Εγώ θα πράξω όπως σας είπα και στην αστυνομία δεν θα πω τίποτα.
    Το θέμα όμως δεν θα το αφήσω έτσι, όχι για τα 1.700, τα οποία εξατμίστηκαν θεωρώ ήδη, αλλά πάνω από όλα για ότι πέρασα με όλη αυτή την ιστορία, δεύτερον γιατί η περηφάνια μου δεν μπορεί να το δεχθεί και τρίτον για να διασφαλίσω ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, αν υπάρξουν εξελίξεις θα σας ενημερώσω.
    everything in the right order

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    @ Trooper + όσα θέλεις, ότι έγραψες είναι ακριβώς ότι έχω στο μυαλό μου.

@ Fanfan

Μένω στις τελευταίες κουβέντες σου

"Το θέμα είναι ότι στο τέλος της ιστορίας νιώθεις διπλά γαμ... ξεσκισμένος.. Ειλικρινά δεν μπορώ να χαρώ ακόμα για το μηχανάκι μου.."

Εύχομαι σε κανέναν πια, αλλά μάλλον είναι ουτοπικό. Τα μηχανάκια μας είναι εύκολος στόχος και κάποια μουνόπ@ν@ το εκμεταλλεύονται δεόντως.

Όποιος δεν έχει πέσει θύμα κλοπής δεν γνωρίζει πως νιώθεις να βλέπεις την περιουσία σου πεταμένη στο δρόμο. Με έχουν κλέψει στο μαγαζί 3 φορές, με ρολά συναγερμό και σεκιούριτι, πάντα παραμονή ή ανήμερα μεγάλης γιορτής που τα πάντα υπολειτουργούν. Πριν από έναν χρόνο περίπου έκαναν και 4η απόπειρα αλλά ατύχησαν, ήμουν μέσα και τσίμπησα τον μπουκαδόρο. Σε 8 μήνες έχω το δικαστήριο και είμαι εγώ ο κατηγορούμενος. Ακόμα κι αν καταδικαστώ ποτέ δεν θα μετανιώσω.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν λέω να το παίξεις Ράμπο και σκεπτόμενος ψύχραιμα θα πω ότι έδρασα παρορμητικά και ότι πολλά μπορεί να είχαν πάει στραβά για μένα κι ακόμη χειρότερα για την οικογένειά μου, αλλά ξαλάφρωσα. Πλήρωσε αυτός και για τους υπόλοιπους.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Αφού συνεχίστηκε, άντε να πω και εγώ τα δικά μου.
    1. Συμφωνώ με τον TROOPER. Από τη στιγμή, που τα μοιράστηκες μαζί μας μέσω διαδικτύου, το κοινοποίησες. Κατά την γνώμη μου, πρέπει να πας στην αστυνομία και να περιγράψεις το γεγονός. Το είπες και μόνος σου ότι νοιώθεις άσχημα και καλά κάνεις. Σαφώς και δεν θα το έπαιζα ράμπο, καθώς δεν ξέρεις τι μούρλα κουβαλάει ο καθένας. Στην αστυνομία όμως πρέπει να πας.
    2. Όσον αφορά ο τρόπος που πήρες την μηχανή, μάλλον και εγώ έτσι θα αντιδρούσα. Όπως σωστά είπες, το θεώρησες ως την πιο safe επιλογή.
    3. Το πραγματικό θύμα είναι το παιδάκι.

Πριν περίπου 10 χρόνια, δέχθηκα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που είχε να κάνει με την δουλειά μου, απειλώντας με ότι εαν δεν κάνω πίσω από ένα project, θα έχουμε άλλα. Μου είπαν το όνομα της γυναίκας μου, του παιδιού μου (ένα τότε), την διεύθυνση κατοικίας μου, το σχολείο του παιδιού μου. Τους έγραψα κανονικά, τους έβρισα κιόλας και όχι μόνο αυτό αλλά τους πρότεινα να έρθουν να μου τα πούνε από κοντά. Τίποτα δεν έγινε, αλλά για περίπου 3 μήνες όλες οι μετακινήσεις της οικογένειάς μου γινόταν παρουσία μου. Βέβαια ήμουν νεότερος. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα σήμερα. Με εξοργίζει από την μια η τρομοκρατία και δεν την δέχομαι (ειδικά με την μορφή της άνανδρης απειλής), αλλά όταν έχεις γυναίκα και παιδιά, αλλιώς τα βλέπεις. Όπως αλλιώς συμπεριφερόμουν στο γκάζι στα 25 και αλλιώς τώρα.
    Να είσαι πάντα γερός, εσύ και αυτοί που αγαπάς
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF