Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 139

Θέμα: Εξέταση για δίπλωμα στον χολαργό ΣΟΣ

Ρε ... Τί λέτε ; Πάτε καλά ;

Με την παραμικρή μαλακία που θα γίνει -εάν γίνει ...Πάει κάποιος και το κάνει θέμα .... Ήμουνα καλός και με έκοψε .Με τον τρόπο του μου ζήτησε μαρούλι.... Αμάν κάνουνε τώρα να βρούνε επίορκους .Νταξ ...δεν είναι αποδειξη ,αλλά αν αρχίσεις και φωνάζεις και απηλείς ,καταλαβαίνουν πως δεν θα ξεμπλέξουν εύκολα και πως δεν είσαι και κανα θύμα για στίψιμο.

...Αλλά να αξίζει να περάσεις όμως !!!

Όποιος αξίζει να περάσει και είναι ικανός .... Δεν φοβάται τίποτα . Τώρα εάν θέλει κάποιος να λαδώσει ,να περάσει και μετά σιγά σιγά να μάθει να οδηγάει ...Τί να πω !!

Ωραίες αντιλήψεις έχετε ορισμένοι .

Εγώ όταν έδινα ,είχα πάρει το μηχανάκι που θα δίναμε ,πήγα για σάντουιτς και έκανα και σούζες .Με είδανε και μου τη φυλάγανε . Έκανα μια μαλακία και δεν πέρασε δέκατο του δευτ/του και μου λέει ...Λιούλιο ..τον πούλο . Για να μάθεις να μην κάνεις μαγκιές ..
    Όταν ξαναπήγα ...πήγα σαν την κότα με τα αυτιά κάτω ,αλλά το πήρα .

(άσχετο ,αλλά το θυμήθηκα και είπα να το μοιραστώ)

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    100€ δεν ειναι τα εξοδα παραστασης???
    Ναι, τι λέει 250??

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Ρε ... Τί λέτε ; Πάτε καλά ;
    Σε γενικές γραμμές μαζί σου.
    Το θέμα είναι ότι αν θέλει να σε "εξαναγκάσει" να την κάνεις τη μαλακία μπορεί άνετα να το κάνει. Μη σκέφτεσαι με το πώς είσαι και το πώς οδηγάς τώρα αλλά με το τότε. Που τρέμουνε τα γόνατα μην ακούσεις το "κάνε δεξιά και σταμάτα, κόπηκες". Άμα του την έχει βιδώσει του αλλουνού/ηνής που δεν πήρε το παραδάκι που υπολόγιζε ώστε να πάει για ψώνια/μπουζούκια/ρδελότσαρκα το βράδυ ως είχε κανονίσει, μπορεί να τα βάλει μαζί σου. Κι άμα θέλει να κάνεις μαλακία (έστω και μικρή, που του αρκεί για να σε κόψει) μπορεί να σε οδηγήσει άνετα στο να την κάνεις. Είτε δε σε είδε να γυρνάς το κεφάλι σου 120 μοίρες σαν την κουκουβάγια στα οχτάρια, είτε έκλασε/ρέυτηκε/φτερνίστηκε/περπάταγε δίπλα σου σαν το χάρο την ώρα που έκανες το "αργό" κι ακούμπησες γραμμή, είτε σε ζορίζει στην πορεία που στο φινάλε είναι ότι πιο εύκολο για εκείνον και τελείωσε το παραμύθι.

Ξαναλέω είμαι κατά του λαδώματος, και είναι υπερβολή το ότι αν δε λαδώσεις έχεις κοπεί. Αλλά καταγγελίες και μαλακίες σε καμιά πολιτισμένη χώρα. Εδώ είναι Βαλκάνια. Σε λίγο θα σου κόβουν κι απόδειξη για το λάδωμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maria_P Προβολή μηνύματος
    Ναι, τι λέει 250??
    Κι εγώ όπως τα λέει ο devil's τα θυμάμαι. Ίσως δεν είναι μόνο τα έξοδα παράστασης αλλά να είναι και κάποια υποχρεωτικά έξτρα μαθήματα? Πάντως ότι σα νούμερα στέκουν αυτά που λέει στέκουν. Τουλάχιστον πριν από κανά τριάρι χρόνια που είχα δώσει εγώ. Όσοι το μελέταγαν να λαδώσουν τότε ακριβώς τους ίδιους υπολογισμούς κάνανε. Ότι δηλαδή είτε 450 και στο χέρι είτε 250 και καρτέρι. Αλλά δεν ήξεραν να ανοίγουν το σταντ στο παπί και νόμιζαν ότι το πίσω μέρος του λεβιέ ταχυτήτων είναι για να ξεκουράζεις τη φτέρνα σου.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    shift + ; ταυτόχρονα και μετά το γράμμα (πχ "ι") ---> ϊ
    Αν θέλεις και τόνο τότε shift + ς (δηλαδή το κουμπί με το w) και στην συνέχεια το γράμμα ---> ΐ
    Αυτά είναι κορίτσια ρεεεεεεεεεε...!!!

(θύμησέ μου να σε προικίσω εσένα, γιατί αν περιμένεις από το καλλίγραμο μέλος και τους άλλους μηνάρες την έκατσες την βάρκα..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Γειά σας και καλημέρα σας .
    Ήρθα να δώσω εξετάσεις για να διαπιστώσω τον τρόιπο με τον οποίο διεξάγωνται και γράψω ένα σχετικό άρθρο το οποίο θα δημοσιευτεί σε περιοδικό μοτοσ/κης ύλης .
    Πάρτε και ένα σάιτ (λες ένα..... έτσι ψαρωτικά) να μπείτε να διαβάσετε και το άρθρο που θα δημοσιευτεί.

.....Και δίνεις .

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΛΚΙΑ ΜΕΤΑ ???

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Οσοι πληρωνετε το γνωρίζετε οτι τρέφετε το σάπιο σύστημα, αλλά βολεύεστε και μετά κράζετε κιόλας.
    Και βολεμένοι κι επαναστάτες του καναπε και κουλάδια.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος
    Ήρθα να δώσω εξετάσεις για να διαπιστώσω τον τρόιπο με τον οποίο διεξάγωνται και γράψω ένα σχετικό άρθρο το οποίο θα δημοσιευτεί σε περιοδικό μοτοσ/κης ύλης .
    Πάρτε και ένα σάιτ (λες ένα..... έτσι ψαρωτικά) να μπείτε να διαβάσετε και το άρθρο που θα δημοσιευτεί.

.....Και δίνεις .

Χμ.....βρε λές δεν κακή ιδέα..............

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker

.....Και δίνεις .

Μου θυμίζεις ένα φίλο μου που όποτε έπαιρνε να κλείσει τραπέζι στα μπουζούκια τα έκλεινε στο όνομα Ευαγγελάτος για να τον βάλουν πρώτο τραπέζι πίστα και να μην του σερβίρουν μπόμπες

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Αυτά είναι κορίτσια ρεεεεεεεεεε...!!!

(θύμησέ μου να σε προικίσω εσένα, γιατί αν περιμένεις από το καλλίγραμο μέλος και τους άλλους μηνάρες την έκατσες την βάρκα..)

Τώρα εσύ είσαι εδω μέσα για το αντικείμενο του φόρουμ ή για να βρείς χαρά στα................?!?! Αμα δεν γουστάρεις αυτά που γράφω και με τον τρόπο που τα γράφω απλά μην τα διαβάζεις και μην απαντάς πάνω απ'ολα γιατί μου την δίνεις στα νεύρα! Δεν τελείωσα φιλόλογος μεσιέ ξερόλα αμα σ' άρεσει........

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τώρα εσύ είσαι εδω μέσα για το αντικείμενο του φόρουμ ή για να βρείς χαρά στα................?!?! Αμα δεν γουστάρεις αυτά που γράφω και με τον τρόπο που τα γράφω απλά μην τα διαβάζεις και μην απαντάς πάνω απ'ολα γιατί μου την δίνεις στα νεύρα! Δεν τελείωσα φιλόλογος μεσιέ ξερόλα αμα σ' άρεσει........
    Πες τα κορίτσι μου, του αγ@μητου....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Οσοι πληρωνετε το γνωρίζετε οτι τρέφετε το σάπιο σύστημα, αλλά βολεύεστε και μετά κράζετε κιόλας.
    Και βολεμένοι κι επαναστάτες του καναπε και κουλάδια.
    Μα τω θεό θα πάω με την αξία μου και αν απο το αγχος μου δεν κάνω λάθος και με κόψουν επειδή δεν τα πήραν..........θα γίνει το σώσε!!! Στο κάτω κάτω με αυτά τα χρήματα μπορώ να πάρω το βαλιτσάκι μου και την βάση του, γιατί να τους τα χαρίσω; Δεν νοιώθω κουλάδι με το μηχανάκι απλά άγχος έχω.......4 μάτια καρφωμένα πάνω μου......και 2 του δασκάλου.......άστα να πάνε.................Έχω πισμώσει όμως.....χε,χε...........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Δηλαδη στον "εξω" κοσμο αν εχεις 144 ματια καρφωμενα πανω σου?

Οποιον παρει ο χαρος ή μπαμ και κατω?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μα τω θεό θα πάω με την αξία μου και αν απο το αγχος μου δεν κάνω λάθος και με κόψουν επειδή δεν τα πήραν..........θα γίνει το σώσε!!! Στο κάτω κάτω με αυτά τα χρήματα μπορώ να πάρω το βαλιτσάκι μου και την βάση του, γιατί να τους τα χαρίσω; Δεν νοιώθω κουλάδι με το μηχανάκι απλά άγχος έχω.......4 μάτια καρφωμένα πάνω μου......και 2 του δασκάλου.......άστα να πάνε.................Έχω πισμώσει όμως.....χε,χε...........
    Αν σου πούνε μαλακίες πες αμέσως ότι θα κάνεις καταγγελία όπου μπορείς & ότι θα καλέσεις την αστυνομία να τους τσακώσει για χρηματισμό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    βρε αφηστε την κοπελα να παει να δωσει,γνωμη μου να μην δωσεις τιποτα,πηγαινε τωρα το ΣΚ σε καποια αλανα με καποιον φιλο σου που καβαλαει και ξερει κανε προπονηση και την δευτερα πηγαινε και παρτο,αυτο θα το βαλεις πεισμα οτι δευτερα θα παω και θα το παρω,και ειπαμε χωρις αγχος θα κοιτας μονο την διαδρομη σου και τιποτα αλλο στο μυαλο σου.Ολοι ετσι μαθαμε και το πηραμε δεν γεννηθηκαμε με το διπλωμα στο χερι. Καλη Επιτυχια σου ευχομαι και παλι και καλους δρομους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Μα τω θεό θα πάω με την αξία μου και αν απο το αγχος μου δεν κάνω λάθος και με κόψουν επειδή δεν τα πήραν..........θα γίνει το σώσε!!!
    επειδη σε βλεπω φορτσατη, θελω να σε δω μετα τι θα λες για το "σωσε"...

ολοι μου το παιζετε επαναστατες και μετα βαζετε την ουρα στα σκελια...

@αρη: οπως ειπε και ο pipe_smoker, εδω ειναι βαλκανια...δεν αποδεικνυεται καθολου ευκολα το οτι δεν εκανες λαθος και σε εκοψαν... δικο τους το μαχαιρι, δικο τους και το καρπουζι...
    δυστυχως, ετσι ειναι...δυστυχως επαναλαμβανω...
    φαντασου να πηγαινεις στην βουλγαρια και να σε σταματαει ο μπατσος για σπασμενο πισω φως πορειας και μολις του λες οτι δεν ειναι σπασμενο, σου τραβαει μια με το γκλοπ και ωωω!ως εκ θαυματος σπαει και σε χρεωνει 50€! αν ειχες σκασεις το 10€ που θα πηγαινε στην τσεπη του, θα τα γλιτωνες ολα αυτα...

εκτος αν πας σαν αλλος Μακης Τριανταφυλλοπουλος ζωσμενος με καμερες και εσυ και 2-3 φιλοι που θα παρακολουθουν απ'εξω και εισαι πραγματικα αλανθαστος και μολις σε κοψουν, τους τραβας μια καταγγελια για παραβαση καθηκοντος και μετα περιμενεις τα ελληνικα δικαστηρια να σε δικαιωσουν...
    αλλα, για κατσε...συγνωμη...σε βγαζουν και πορεια εξω με ενδοεπικοινωνια που ειναι αυτοι πισω στο αμαξι του δασκαλου και εσυ μπροστα με το μηχανακι, που δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα οσες καμερες και να φορας...(δεν μπορουν οι φιλοι σου να ξερουν τι σου λεει ο εκπαιδευτης, ακομα και να γραφουν με καμερα απ'εξω)...

αρα ειμαστε καταδικασμενοι...
    καληνυχτα...
    :ZZZ:

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2008, 23:56
  2. test ηλεκτρονικου τυπου για δίπλωμα
    από wild_cat/anima στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 10:25
  3. Αποριες για διπλωμα