Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 116

Θέμα: Επιλογή supermotard

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 0restis Προβολή μηνύματος
    χαχαχα εχεις δικαιο εκτος οτι το 640 ειναι πιο αργο απο χτχ ειναι και καθε τεταρτη/τριτη μαστορα σε σχεση με τα αλλα δυο που περναν μονο απο εξω!!!
    σε τελικες εννοειτε οτι ειναι πιο αργο..!με το χτχ μου φιλτρα τελικα ειχα δοκιμασει με καμια 10αρια 640 ολα τα μοντελα!με ειχε περασει μονο ενα και αυτο επειδη βαλαμε σε αρκετα ανηφορικο κομματι και μαλλον το βαρος και η κλιμακωση με εριξαν!

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

sorry.δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο

και για να μην spamαρω στο θέμα του παιδιού, με ενα DRZ-CCM είσαι καλυμμένος για αυτά που ζητάς και αφού μπείς στο τριπάκι και μάθεις να γλιστράς κτλ κτλ , ίσως έρθει αργότερα η αλλαγή με ενα μεγαλύτερο μονοκύλινδρο.

Το μεγαλύτερο (600+) μπορεί να είναι βαρύτερο αλλα το αναπληρώνει σε γκάζι και σε άνεση (ανεση σε motard τελος πάντων, ανετότερο απο τα 400άρια)
    Τελευταία τροποποίηση από Aνεμος; 26/03/2013 στις 14:26.
    there's no such thing as impossible

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    Η μπάλα για ακόμα μια φορά στα χωράφια και ο Orestis με το souper-moto (το souper απο το σούπα) υπερμηχάνημα ΧΤΧ660 :a029:

Φίλε partakia απ’οτι καταλαβαίνω απο τα λεγόμενα σου αρέσει το CCM και το DRZ. Ωραία για ήπια χρήση, θα κάνουν όλα αυτά που ζητάς εύκολα. Το Drακι έχει υποδιέστερα περιφερειακά και λίγο ποιο ήπιο κινητήρα (S) απο το CCM (Ε), το οποίο όμως δέν έχει καλή μεταπώληση. Αλλά εφόσον μιλάμε για μεταχειρισμένο έτσι και αλλιώς μπορείς να το πάρεις χαμηλότερα απο το DRZ.

Είναι πολύ αξιόπιστα και εύκολα μηχανάκια και τα δύο. Έμένα προσωπικά στο CCM με ξένισε λίγο η φαρδιά σέλα σε σχέση με του DRZ-E που είχα. Τέρας αξιοπιστίας και εύκολο μηχανάκι. Νομίζω οτι για αυτό που θέλεις είναι καλή επιλογή.

+640. Τα είπες όλα

κανε το σκατο σου παξιμαδι και παρε ενα 690smc

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από opeth Προβολή μηνύματος

Ω ρε φίλε, ωραίος... είπες τη σωστοτερη κουβέντα...

πιστόλι με πινακίδες για αιωνιους κανιβαλους...

Εγώ θα ήθελα να πω την δικιά μου γνώμη πάνω στα sm που πιστεύω οτι θα βοηθήσουν τον φίλο μας στην επιλογή του. Κάθε μηχανάκι έχει βγει για κάποιο σκοπό.Τα sm δεν έχουν βγει για να κάνεις ταξιδάκια!Από την στιγμή που θέλεις 120 με 130 κιλά δεν γίνεται να έχεις και 600+ κυβικά. Πόσο μάλλον τα 177 του xtx!
    Το drz-s που λες έχω μια επιφύλαξη για το γκάζι του! Το ccm μπορέι να είναι και το ιδανικό για αυτά που ζητάς. Τα χιλιόμετρα που γράφεις θα τα κάνεις όχι με άνεση και στα 110 με 120 χιλ!
    Θα κοιτάξεις να οδηγήσεις όσα περισσότερα μηχανάκια μπορείς και μετά να επιλέξεις!
    Για μένα κοίτα να πάρεις SM το οποίο όταν θα κατεβαίνεις από αυτό θα είσαι χαρούμενος για το μηχανάκι που καβαλάς!
    Προσπάθησε να κάνεις βόλτα με ένα husqvarna 610! Σίγουρα θα σου αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις ειδικά αν το κάνεις σε στριφτερό κομμάτι. Προτίμησε το ψεκαστό! Μπορέι να είναι 149 κιλά αλλά έχει καταπληκτική γεωμετριά και έτσι τα κιλά δεν φαίνονται και τόσο. Για τα φρένα του και τις αναρτήσεις δεν πιστεύω να χρειάζεται να πω κάτι! Βέβαια το μοτέρ του θέλει ποιο πολύ φροντίδα από κάποια άλλα μονοκύλινδρα.
    Όσο για το xtx που γράφει ο Ορέστης...Τα θετικά του xtx είναι : άνεση ,αξιοπηστία και λίγο καλύτερη κατανάλωση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει το γκάζι του 610 και τις ίδιες ικανότητες σε πίστα ή σε στριφτερά κομμάτια!
    To 690 δεν το ανέφερα γιατί είναι μια κατηγορία από μόνο του!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    Η μπάλα για ακόμα μια φορά στα χωράφια και ο Orestis με το souper-moto (το souper απο το σούπα) υπερμηχάνημα ΧΤΧ660 :a029:

Φίλε partakia απ’οτι καταλαβαίνω απο τα λεγόμενα σου αρέσει το CCM και το DRZ. Ωραία για ήπια χρήση, θα κάνουν όλα αυτά που ζητάς εύκολα. Το Drακι έχει υποδιέστερα περιφερειακά και λίγο ποιο ήπιο κινητήρα (S) απο το CCM (Ε), το οποίο όμως δέν έχει καλή μεταπώληση. Αλλά εφόσον μιλάμε για μεταχειρισμένο έτσι και αλλιώς μπορείς να το πάρεις χαμηλότερα απο το DRZ.

Είναι πολύ αξιόπιστα και εύκολα μηχανάκια και τα δύο. Έμένα προσωπικά στο CCM με ξένισε λίγο η φαρδιά σέλα σε σχέση με του DRZ-E που είχα. Τέρας αξιοπιστίας και εύκολο μηχανάκι. Νομίζω οτι για αυτό που θέλεις είναι καλή επιλογή.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αφτο περιμενα να μ δωσει ενας μια σωστη αξιοπιστη κουβεντα για αυτα τα δυο μηχανακια(Το ιδιο μοτερ εχου βασικα περιπου)..!
    Απλα με αυτα που μου λεγατε δεν θα επερνα τετραχτονο θα ξανα αγοραζα DT...!
    Γιατι εμενα δεν μου εχει κολησει ποτε και αυτα τα 68χιλ. τα εκανα 2 φορες την εβδομαδα πηνε-ελα...!
    Και δεν εκανε κιχχχ...Ουτε μου ειχε κολησει ποτε...!Κανενα μηχανηακι που ειχα....!
    Ρε παιδια εσεις οι υπολοιποι..σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας τις διαβασα ολες αλλα μου τα βγαζατε ολα σκαρτα...!
    Δλδ σαν να μου λεγατε να τετραχρονα μοταρντ ολα κολανε μεινε με το DT το διχρονο που δεν ειχει θεμα...!
    Και αυτο το μινι τριπ ειναι 40λεπτα...!Δλδ αν δεν μορει να αντεξει 40 ξεκουραστα λεπτα στα οποια το χτυπαει μονιμα ο αρεας κ δεν προκειτε να ανεβασει θερμοκρασια τοτε.....
    Τι να πω....DT κ παλι DT...?
    Δλδ μου λετε οτι αντεχει 40 λεπτα μεσα στα καυσαερια-ζεστη της πολης αλλα οχι σε μινι τριπ που θα πηγαινει με 5-6(ταχυτητα) ομαλα...?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από opeth Προβολή μηνύματος
    χα0χ0α0χ0αχ0.....
    Δεν ειναι οτι δεν γινετε αυτο που λες αλλα δεν θελω να δωσο πανω απο 3000 ευρω σε ενα μηχανακι...!!!
    Γτ ασ πουμε 4000 πηρα το αμαξι μου...Νταξ ασχετο για πολλους εδω μεσα,αλλα εγω ετσι το σκευτομαι....!
    23 ετων ειμαι....εχω μελλον ακομα σαν μηχανοβιος...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ανεμος Προβολή μηνύματος
    +640. Τα είπες όλα
    ???
    Το παιδι νομιζω μου προτεινε το DRZ-CCM οχι το ΚΤΜ 640..
    χωρις παρεξηγηση....!Αλλα ετσι καταλαβα...! :/

να φανταστεις το DRZ400S se SM ειτανε απο τα αγαπημενα μηχανακια μου και εχουν περασει πανω απο 60 αδειες μοτο απο τα χερια μου, αυτο κατι λεει!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bikepics-999242-full.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	93,3 KB 
ID:	285804

Όνομα:	bikepics-413380-full.jpg 
Μέγεθος:	69,8 KB 
ID:	285805

Όνομα:	bikepics-999239-800.jpg 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	285806
    ORGIA!!!!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    να φανταστεις το DRZ400S se SM ειτανε απο τα αγαπημενα μηχανακια μου και εχουν περασει πανω απο 60 αδειες μοτο απο τα χερια μου, αυτο κατι λεει!

Όνομα:	bikepics-999242-full.jpg 
Μέγεθος:	93,3 KB 
ID:	285804

Όνομα:	bikepics-413380-full.jpg 
Μέγεθος:	69,8 KB 
ID:	285805

Όνομα:	bikepics-999239-800.jpg 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	285806
    Εμένα (DRZ-E) μόνο οι αναρτήσεις σε χαλάγανε (ειδικά η πίσω ήτανε για πέταμα).... αλλά σκυλί μαύρο, ένα ΣΚ βουνό, μέσα στην εβδομάδα καθημερινή μετακίνηση και καπάκι ΣΚ πίστα SM, και δεν είχε κάνει κιχ.

Ωραίες εποχές !!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων gal_806s.jpeg‎   gal_1210.jpeg‎   gal_712.jpeg‎  
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    το ειπα και παραπανω...το παλληκαρι δεν εχει καβαλησει αλλο μηχανακι απο το γιαμαπα...
    δεν θα κατσω να απαντησω στις "00000" που λετε αλλα μαθε μπακακα οτι καβαλαω μηχανακια απο τα 8 μ χρονια και ειμαι 26,εχω τρεξει σε περιφερια πρωταθληματα κρος και σκραμπλ(με διακρισεις) και εχω κανει πολλα ταξιδια 600+χλμ με μονοκυλινδρα!
    αν ειναι να δυνατον να συγκρινετε μηχανακια που υπαρχουν πολλα με 200.000χλμ σε αξιοπιστια με καποιο ΚΤΜ μονοκυλινδρο...ελεος!
    αφου ειπε οτι θελει ελαφρυ εγω δεν του λεω να παρει χτχ(για να μαθαίνετε οι ασχετοι σχεδον 18kg ειναι τα μαμα τελικα!) !αλλα να μην παρει καποιο που ειναι για αγωνιστικη χρηση,γτ οπως και να το κανεις δεν ειναι για δρομο και θελει ιδιαιτερη προσοχη στα σερβις!
    το drz νομιζω θα του ειναι καλο αφου δεν θελει να τρεχει και θελει και σχετικα ελαφρυ!

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

sorry.δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο

και για να μην spamαρω στο θέμα του παιδιού, με ενα DRZ-CCM είσαι καλυμμένος για αυτά που ζητάς και αφού μπείς στο τριπάκι και μάθεις να γλιστράς κτλ κτλ , ίσως έρθει αργότερα η αλλαγή με ενα μεγαλύτερο μονοκύλινδρο.

Το μεγαλύτερο (600+) μπορεί να είναι βαρύτερο αλλα το αναπληρώνει σε γκάζι και σε άνεση (ανεση σε motard τελος πάντων, ανετότερο απο τα 400άρια)
    επειδη εγω μιλαω με γνώμονα την εμπειρια απο αυτα που εχω κανει και εχω δει!και επειδη εσεις καπου το εχετε χασει..Υπαρχει καποιο 640 για δοκιμη στην θεσσαλονικη με χτχ φιλτο/τελικα/κομαντερ(δεκτος και ελενχος) αν υπαρχει σας προκαλω να μου αποδειξετε οτι εχω λαθος!
    Τελευταία τροποποίηση από 0restis; 26/03/2013 στις 17:39.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από partakias_sxs Προβολή μηνύματος
    ???
    Το παιδι νομιζω μου προτεινε το DRZ-CCM οχι το ΚΤΜ 640..
    χωρις παρεξηγηση....!Αλλα ετσι καταλαβα...! :/
    και εγώ το ίδιο σου λέω...

και για να μην spamαρω στο θέμα του παιδιού, με ενα DRZ-CCM είσαι καλυμμένος για αυτά που ζητάς και αφού μπείς στο τριπάκι και μάθεις να γλιστράς κτλ κτλ , ίσως έρθει αργότερα η αλλαγή με ενα μεγαλύτερο μονοκύλινδρο.Το μεγαλύτερο (600+) μπορεί να είναι βαρύτερο αλλα το αναπληρώνει σε γκάζι και σε άνεση (ανεση σε motard τελος πάντων, ανετότερο απο τα 400άρια)

το +640 που σε μπέρδεψε είναι ενας τρόπος να συμφωνείς και να επαυξάνεις
    με τα γραπτά κάποιου,τα οποία γραπτά παραθέτεις προσθέτοντας απο κάτω την αύξηση σου στα ως άνωθεν λεγόμενα

θα μπορούσε δηλαδή να είναι +1, απλά ώς moto forum είθισται να επαυξάνουμε σύμφωνα με τα κυβικά της μοτό μας, πράγμα που με βγάζει και εμένα φάουλ καθώς εαν ήθελα να ακριβολογώ θα επαύξανα κατα 624,607.

Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    επειδη εγω μιλαω με γνώμονα την εμπειρια απο αυτα που εχω κανει και εχω δει!και επιδη εσεις καπου το εχετε χασει..Υπαρχη καποιο 640 για δοκιμη στην θεσσαλονικη με χτχ φιλτο/τελικα/κομαντερ(δεκτος και ελενχος) αν υπαρχει σας προκαλω να μου αποδειξετε οτι εχω λαθος!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    βλεπεις καποιο αστειο και γελας η ειναι μονιμο το προβλημα?

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γερμανο-Σουηδικό Supermotard
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 10:31
  2. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Supermotard & eranos
    από 888 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 13:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία