Φυσικά και το εννοώ! Θα ανεβάσω με το καλό φωτός τη δευτέρα με τη νέα μου μηχανή και με κράνος δώρο απο το μέγα χορηγό! *Πατέρας*![]()
Φυσικά και το εννοώ! Θα ανεβάσω με το καλό φωτός τη δευτέρα με τη νέα μου μηχανή και με κράνος δώρο απο το μέγα χορηγό! *Πατέρας*![]()
παραήταν gross, είπα και εγώ να μη μιλήσω αλλά ανακατεύτηκα ρε πρόεδρα μεσημεριάτικο...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αν και θα περίμενα περισσότερο να το πεις για να ξεφορτωθείς την πίεση, ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το να καβαλάς έχει - εκτός από την "αίσθηση ελευθερίας" κτλ" - και μεγάλη ευθύνη.
Και είναι μεγάλη και η ευθύνη αυτών που έχουν ζήσει το δρόμο, έχουν φάει κατραπακιές και έχουν χάσει και κάποια πράγματα (και πρόσωπα) σε αυτόν τον δρόμο.
Όταν λοιπόν ζητάς την εμπειρία των ανθρώπων αυτών, δεν γίνεται να μη σου πουν πόσο σημαντικό είναι να πέρνεις τα βασικά μέτρα προφύλαξης, τόσο από ευθύνη απέναντί σου όσο και απέναντι στους δικούς σου, γονείς, γυναίκα, παιδί κτλ. Και φαντάσου και το άλλο... να μπει κάποιος πιτσιρικάς, να διαβάσει χαλαρές κουβέντες του στυλ "νταξ, αν έχει πολύ ζέστη δεν το φοράω, είναι και στενό" και να πάρει τέτοιο παράδειγμα από τον οποιοδήποτε εδω πέρα μέσα...
Κι αυτό δεν το θέλει κανένας μας.
Άντε τώρα, περιμένουμε φωτό μηχανής και κράνους!![]()
Κοίτα δεν με κατάλαβες...
Άπαξ και πήρε μηχανάκι θα βρει και γκόμενα...
Οπότε καλό είναι να βάλει κι ένα καπελάκι γιατί οι καιροί είναι πορνηροί !
Πως του λέει ο άλλος βάλε κράνος?
ε?
εε?
εεε?
(βάλε ότι φωτό θες εκτώς από εκέινο το βίντεο που πυροβολάει ο μπάτσος το σκύλο, αυτό μου την έσπασε πολύ)
![]()
εγω το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι ενα καλουτσικο κρανος ειναι κατα πολυ πιο ανετο (εφαρμογη αερισμο αντιιδρωτικες αντιαλεργικες κλπ..) απο ενα φθηνο. αν το φρεσεις κανα μηνα σερι μετα εσυ ο ιδιος θα νιωθεις αβολα και υπο κινδυνο αν κυκλοφορας χωρις.
και μια τελευταια οπως ακριβως μου την ειπανε ανθρωποι μηχανοβιοι σωστοι και αντρες στις Σερρες το 2003. ειναι λιγα τα 50? παρε φορα και τρεχα με τα ποδια. ποσα θα πιασεις? 20? 25? με αυτην την φορα κοπανα το κεφαλι σου στον τοιχο. τι θα παθεις? διασειση? τιποτε πιο μονιμο? ακομα πιο σοβαρο? την μαλακι και να μην την κανεις εσυ καπου θα τυχει και θα γινει. φροντισε να το φορας αν γινει.
και κατι δικο μου. οσες φορες κοπανησα καλα ηταν απο δικια μου μαλακια κι ςπαιζα με τα ορια. αλλα ειμαι εδω γιατι φοραγα τα παντα. ακομα και για 50 χλμ αποσταση.
οχι σορτσακι οχι αθλητικο..
Για κράνος θα διαθέσω 150ε. Τώρα μπουφάν γάντια μπότες και τα λοιπά δε ξέρω κατα πόσο έχουν προτεραιότητα και τί μπάτζετ πρέπει να διαθέσω. Έχω βρεί μπουφανάκια μηχανής με 70ε γάντια με 20ε. Μπότες και φόρμα δεν έχω ιδέα. Σιγά σιγά όλα. Ρωτώντας και μαθαίνοντας.