Σελίδα 5 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 291

Θέμα: περι camping οι αποριες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    βασικά κατά ASHRAE είναι και παρακάτω αν θυμάμαι καλά
    Ξέρεις τι είναι αυτό έτσι; Και κατ' επέκταση τι φροντίζει να έχει πωλήσεις;

Αλλά να τα πιεμιάσουμε ή να ανοίξουμε άλλο σχετικό με μηχανές θρεντ γιατί δε μας βλέπω καλά

(και γκρινιάζουνε και κάτι άλλοι από σουδικές αραβίες και ρέστα - να πας στη έρημο για κάμπινγκ ρεεεεεεε!!!! )

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι θα πω αυτό. Κάποιος που είναι να κάνει camping το έχει μέσα του, δε το μαθαίνει στα 30 ούτε το κάνει επειδή αναγκάζεται οικονομικά. Καλύτερα τότε να μη το κάνει, γιατί και θα σπαστεί ο ίδιος και η παρέα του αλλά και το πιθανότερο είναι να μη ξέρει πως να φερθεί στη φύση και στους υπόλοιπους συνειδητοποιημένους κατασκηνωτές. Άλλο πάω για μια βραδιά και είναι κομμάτι της βόλτας πχ και άλλο πάω να περάσω τις διακοπές μου.

Τα τελευταία 5 χρόνια στη Κρήτη γίνεται το έλα να δεις από τέτοιους "νέους" κατασκηνωτές αφού πλέον κουβαλάνε μαζί τους ότι μαλακία πουλάει το κάθε πολυκατάστημα και έρχονται. Οι παραλίες πλέον δεν είναι ούτε να τις πλησιάσεις.

Πο@τ@ν@ παιδεία...
    Μια χαρα τα λες....
    Υπαρχουν και καποιοι αγραφοι νομοι που κουβαλας μαζι με το σκηνακι...οπως π.χ. σεβομαστε τον διπλανο μας, δεν αφηνουμε σκουπιδια πισω μας κλπ κλπ
    Και μαλιστα τωρα συζηταω να παω με καποιους που δεν εχουν ξαναπαει και δεν μπορουν να σκεφτουν ως κατασκηνωτες....
    Δεν γινεται, τουλαχιστον στην αρχη. Πραγματικα σκεφτονται να κουβαλησουν χιλια-δυο πραγματα. Η πλακα ειναι που εχει και περπατημα μεχρι την παραλια....θα γελαω σε ολη τη διαδρομη....

Αν θελει ο συναδελφος να παει και θα αποφασισει μονος του αν θα ξαναπαει...

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    Το λοιπόν...

Καταρχάς πάμε εγω κ το κορίτσι.2 άτομα σε σκηνή 3-4.
    Από θέμα κομφορ εμας μας νοιάζει μόνο ο ύπνος γι'αυτό θα παίξει στρώμα φουσκωτό κ ετσ...στα υπόλοιπα όπως πχ η τουαλέτα κ τα μπάνια αποτι διαβάζω τουλάχιστον τα πράγματα είναι αρκετά καλά οπότε είμαστε οκ.έχουμε απόλυτη γνώση που πάμε κ τι πάμε να κάνουμε.γιά οργανωμένο μιλάμε πάντα.είμαστε πρωτάρηδεςοπότε καλύτερα να μας έρθει πιο μαλακά.
    Σίγουρα το οικονομικό παίζει ρόλο.απ'όσο έχω ψάξει -διαβάσει και αφού είδα κ ξενοδοχεία τιμές κλπ βρήκα οτι το κόστος είναι 50% κάτω.άσε που μπαίνοντας στο τριπακι της ζωής στο κάμπινγκ την περνάς κ πιο χύμα.κ στο φαΐ κ στο αλκοόλ κ στην οποία διασκέδαση(κάτι που εμάς δεν μας νοιάζει κ πολύ)

Το έχουμε κοιτάξει αρκετά γιά το θέμα καθαριότητας.σε μια πρόχειρη λίστα υπάρχει πχ κ τασάκι με καπακι.σε αυτό τουλάχιστον η Λουκια είναι κερβερος...δεν ξέρω μην μαζεύει κ των δίπλα :-P

Τέλος διαφωνώ οτι η το έχεις η όχι.32 είμαι κ όχι 60.μαθαίνΩ ακόμα.στην τελική δοκιμάζεις κ αν δεν σου αρέσει δεν ξαναπάς.αν είχα τα φράγκα θα προτιμούσα το πενταστερο με τα πρωινά μου κλπ.προσαρμοζομαι στα δεδομένα.κάποτε την βγάζαμε με 1000 τώρα με 500.θα σταματήσουμε να ζούμε?εγω νομίζω μια χαρά θα είμαστε κ μια χαρά θα περάσουμε.καλή διάθεση υπάρχει κ όρεξη να ξεφύγουμε.

Α τα περί παιδείας κλπ τα σέβομαι κ τα ακούω με προσοχή.δεν με γνωρίζετε προσωπικά οι περισσότεροι οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Το μεταφορικό είναι προς συζήτηση ακόμα.μάλλον αμάξι θα παίξει γιά πρώτη φορά γιά να υπάρχει λίγος χώρος παραπάνω.αν μας αρέσει κ γουστάρουμε να ξαναπάμε τότε θα το κοιτάξω κ γιά την μηχανή
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nio1981 Προβολή μηνύματος
    Τ.... στα υπόλοιπα όπως πχ η τουαλέτα κ τα μπάνια αποτι διαβάζω τουλάχιστον τα πράγματα είναι αρκετά καλά οπότε είμαστε οκ. .....
    Αρκεί να είναι τούρκικες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Τοτε καλα να περασετε....

Και θα μας πεις μετα το αν παιζει ρολο το οτι εισαι 32.
    Ηδη ανεφερες το πενταστερο...

Παντως να ξερεις οτι το camping ειναι καλυτερο γιατι τα αστερια ειναι πολυ περισσοτερα απο 5...ειναι αμετρητα...

Χαιρομαι που εχεις την παιδεια ακομα και αν δεν εχεις κανει camping

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Λοιπον μην το παπαριζουμε πολυ το θεμα,αν γουσταρεις την κατασταση με σκηνη θα το ευχαριστηθεις,ισως οχι την πρωτη φορα ,που παντα καποιες ελλειψεις θα υπαρχουν, αλλα τις επομενες.
    Πολυ γρηγορα ριχνω προτασεις εξοπλισμου,οχι φτηνες,αλλα που θα σου μεινουνε για χρονια,τα εχω δοκιμασει εξαντλητικα
    1)Σκηνη το καλυτερο value for money Alphatrek http://www.davosactive.gr/index2.php...emart&Itemid=1
    Πολυ καλη και τιμια αγορα,ευρυχωρη,αδιαβροχη,με δυο εισοδους και εσωτερικες κουνουπιερες,τσεπες για πραγματα εσωτερικα.Αριστη αγορα,τιμη στο 150-200 ευρω
    2)Sleeping Bag παρε κατι οχι τεζα καλοκαιρινο,και υπαρχουν και μοντελα τα οποια ανα δυο ενωνονται σε ενα με φερμουαρ,ιδανικο για ζευγη
    3)Οπωσδηποτε αυτοφουσκωμενο ορειβατικο στρωματακι,ιδανικα απο 4 χιλιοστα και πανω σε παχος.Μικρο,βολικο,μαζευεται ευκολα και κοιμασαι αρχοντας.ΜΗΝ παρεις αυτα τα χοντρα φουσκωτα στρωματα που κυκλοφορουν,αν πας με μηχανακι,ειναι πολυ ογκωδη.Μαζι με τα στρωματα παρε και δυο φουσκωτα μαξιλαρακια,εχουν ελαχιστο ογκο μαζεμενα,και δινουν πολυ καλυτερη ανεση στον υπνο
    4)Παντα απαραιτητα,φακος κεφαλης(ΜΗΝ το ξεχασεις),σφυρακι και ιδανικα παρε για κατω απο την σκηνη ενα υποστρωμα.Στην Κανακαρη πουλανε ενα πολυ καλο ελαιοπανο μπλε,παμφθηνο,το οποιο ειναι εξαιρετικο κι ερχεται κουτι σε διαστασεις με την σκηνη
    Αν ολα τα παραπανω σου φαινονται μπελας,δεν ειναι.Τον καλο εξοπλισμο τον παιρνεις μια φορα και κρατει πολλα χρονια.Και εχοντας το εισαι ανεξαρτητος.Στηνεις το σκηνακι σου εκει που θες και απολαμβανεις το ξενοδοχειο χιλιων αστερων το βραδυ
    Αυτα!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    3)Οπωσδηποτε αυτοφουσκωμενο ορειβατικο στρωματακι,ιδανικα απο 4 χιλιοστα και πανω σε παχος.Μικρο,βολικο,μαζευεται ευκολα και κοιμασαι αρχοντας.ΜΗΝ παρεις αυτα τα χοντρα φουσκωτα στρωματα που κυκλοφορουν,αν πας με μηχανακι,ειναι πολυ ογκωδη.Μαζι με τα στρωματα παρε και δυο φουσκωτα μαξιλαρακια,εχουν ελαχιστο ογκο μαζεμενα,και δινουν πολυ καλυτερη ανεση στον υπνο
    @nio1981

ακριβώς έτσι, μην κάνεις το λάθος και πάρεις τεράστιο στρώμα που φουσκώνει με τρόμπα, ή αυτοφούσκωτο ή απλό υπόστρωμα.

Επίσης, ανεξαρτήτως που θα πας αντικουνουπικά!
    Ελπίζω να το αγαπήσεις και του χρόνου σε βλέπω για ελεύθερο.

Σκηνή υπάρχει αρκετά καλή.δεν αγοράζω πριν σιγουρευτώ οτι μου ταιριάζει το όλο concept.
    Στρώμα θα παίξει κ μου χρειάζεται κ μετά οπότε δεν πάει χαμένο.μαξιλάρια υπάρχουν ήδη.sleeping bags υπάρχουν επίσης.μιας κ λεμε γιά αμάξι θέλω να πάρω 2 σπαστά καρεκλακια κ ένα τραπεζάκι γιά το τάβλι :-P τα οποία ακόμα κ αν δεν μας αρέσει θεωρώ δεν πάνε χαμένα.φακόγιά το κεφάλι θα πάρω.έχω άλλον έναν κ έχω κ λάμπα με γκαζάκι κ επαναφορτιζομενη δοκιμασμένη.
    Το υπόστρωμα που λες με προβληματίζει λιγο.το έχω διαβάσει οτι χρειάζεται αλλά αν πει οτι ρίχνει κανένα νερό τι γίνεται?δεν θα κρατάει νερό?(έχω διαβάσει την πατέντα με το αυλάκι κλπ)

Μπελάς δεν μου φαίνεται τίποτα από την στιγμή ποτ αποφάσισα να κάνω τέτοιου είδους διακοπες
    nio1981

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...
    Το υπόστρωμα που λες με προβληματίζει λιγο.το έχω διαβάσει οτι χρειάζεται αλλά αν πει οτι ρίχνει κανένα νερό τι γίνεται?δεν θα κρατάει νερό?(έχω διαβάσει την πατέντα με το αυλάκι κλπ)

Μπελάς δεν μου φαίνεται τίποτα από την στιγμή ποτ αποφάσισα να κάνω τέτοιου είδους διακοπες
    Εννοεί κάτω απο το στρώμα, για κάτω απο τη σκηνή θα βάλεις το λιόπανο... (καλά θα κάνεις να βάλεις ένα παρόμοιο κι από πάνω για σκιά και βροχή)...

Αν βρέξει πολύ, έχεις θέμα, γιατί προφανώς (απο αυτά που γράφεις) δεν ξέρεις και πολλά...

Να κλείνετε την σκηνή συνέχεια, δεν θες κατοικίδια της άγριας φύσης εκεί μέσα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

το θεμα μπερδευτηκε λιγακι γιατι τα περισσοτερα παιδια απο πανω μιλαγανε για ελευθερο καμπινγκ, ενω εσυ ξεκαθαρα μιλας για οργανωμενο.
    δε ξερω αν εχεις αποφασισει που θα πας για καμπινγκ,αλλα εγω για πρωτη φορα θα σου προτεινα να πας στην ελαφονησο κατω στην λακωνια.
    ειναι πολυ οργανωμενο καμπινγκ (το πιο οργανωμενο απ οσα εχω παει) και ειναι οτι πρεπει για ατομα που δεν εχουν πολλες εμπειριες.
    ειναι ενας περιφραγμενος χωρος με δεντρα και δρομους,και θεσεις για σκηνες οι οποιες εχουν σκια ειτε απο τα δεντρα,ειτε απο καλαμωτες.η θεση για την σκηνη εχει χαλικια,ενω ακριβως διπλα εχει θεση και για το αυτοκινητο αν θες. τουαλετες εχει αρκετες και ειναι καθαρες.το καλο ειναι οτι εχει εντος του χωρου μινι μαρκετ και εναν χωρο ο οποιος ειναι μπαρ ταβερνα καφετερεια.μετα τη 1 το βραδυ η μουσικη απο τα ηχεια στο μπαρ σταματαει,αλλα σιγουρα θα ακους κιθαρες απο διπλανες παρεες.
    μαζι σου καλο ειναι να εχεις παρει μια τρομπα (ειτε χειροκινητη ειτε 12V) ενα διπλο η υπερδιπλο στρωμα απο τα πρακτικερ(15ευρω) αναλογως τις διαστασεις της σκηνης σου φυσικα. φακο σιγουρα μην ξεχασεις να παρεις,τραπουλα ταβλι και τετοια ψιψιψονια.τα περισσοτερα που θα χρειαστεις θα τα βρεις εκει επι τοπου.αν πας με αμαξι παρε και ενα ψυγειακι να πεταξεις παγο και μπυρες και μπριζερ για την γυναικα και να αραξετε στην απιστευτη παραλια που εχει.η παραλια ειναι πραγματικα μοναδικη.
    δεν κανω διαφημιση στο συγκεκριμενο απλα σου λεω οτι δεν χρειαζεται να ανυσηχεις για πολλα πραγματα καθως πολλα θα τα βρεις εκει.
    τωρα δεν αξιζει για πρωτη φορα να πας να αγορασεις καρεκλακια τραπεζακια κλπ κλπ.εξαλου αν τυχει και πας εκει οπως και στα περισσοτερα οργανωμενα καμπινγκ,εχει χωρο να καθεσαι.
    σαμπουαν σαπουνια πετσετες και γενικα οτι εχει σχεση με την τουαλετα να τα εχετε παρει μαζι.
    αν πατε σε καμπινγκ που δεν εχει καφετερεια κλπ κλπ,καλο θα ειναι να εχεις βαλει παγο στο ψυγειο και να εχει μεσα κανα χυμο να πινεις το πρωι που θα ξυπνας,και φυσικα για να εχεις νερα μεσα.
    αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πρεις ενα τηλ και να κλεισεις μερες(αν εχει διαθεσιμες),γιατι παιζει να πας εκει και να μην εχει ελευθερες θεσεις και μετα ξερεις τι θα την κανεις την σκηνη..
    α και κατι αλλο βασικο.με το που πας,ρωτα εναν που ηδη μενει εκει,απο που ανατελει ο ηλιος.αναλογα στησε την σκηνη ωστε να μην ξυπνας απο τις 8.(οχι οτι θα παθεις κατι αμα ξυπνας στις 8 εδω που τα λεμε)

θα διαφωνησω με τους απο πανω,μην πας και αγορασεις εξπλισμο και μαλιστα ακριβο!σκηνες θα βρεις με 40 ευρω πολυ καλες για την χρηση που θες.αν απφασισεις οτι γουσταρεις και θες να κανεις και πιο εχτριμ πραγματα πας τοτε και αγορασεις εξπλισμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σκηνή πάρε μια με 20-30 ευρό, καλοκαίρι πας δε θα έχεις θέμα. Να είναι πάνω από 1,70 σε ύψος στο κέντρο της για να μπορείς να ντύνεσαι όρθιος. Πασαλάκια μη σκεφτείς να πάρεις τα ετοιματζίδικα φτιάξε 8 δικά σου από πιο χοντρό σίδερο. Πάρε τουλάχιστο έναν μουσαμά να ρίξεις από πάνω σε περίπτωση βροχής. Υπνόσακο μη πάρεις εκτός αν είσαι κρυουλιάρης pp εγώ με ένα σεντονάκι πάνω ένα κάτω τη βγάζω μια χαρά μέχρι τους 15 βαθμούς και χωρίς ρούχο πάνω μου. Μη δώσεις λεφτά για αυτοφούσκοτο αφού θα πας με αυτοκίνητο ένα διπλό στρώμα και μια τρόμπα (ηλεκτρική θα πρότεινα) γιατί να ξέρεις το πρωί θα έχει χάσει αέρα εκτός αν δώσεις φράγκα που για εμένα δεν αξίζουν. Ένα σφυρί μεγαλούτσικο, δύο φακούς κεφαλής, 2-3 φαναράκια, 1-2 λεντάκια με 0,5 ευρό από τα jumbo, αντικουνουπικά ΠΟΛΛΑ εμένα είναι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα τα κουνούπια, κάνα detol, ψυγειάκι, χαβουζίτσα για νερό. Σκουπάκι με φαρασάκι για μέσα στη σκηνή, μικρή ντουζιερίτσα (έχει με΄3-4 ευρό πλέον) έξω και πλάι από τη σκηνή για να πλένεις μούρη και πόδια, μωρομάντηλα και χαρτί θα τα εκτιμήσεις, σακούλες σκουπιδιών, πουλάνε σετ καρέκλες τραπεζάκι αν δεν έχεις κιλά μια χαρά είναι ακόμα και αυτα των 25 ευρό, ένα πατάκι για μπροστά από τη σκηνή ή μια παλιά πετσέτα, μπαταρίες και τέλος τα πιο απαραίτητα, μαχαίρι, σπάγκο, σύρμα. Αν έκανες ελεύθερο θα σου έλεγα άλλο εξοπλισμό, Γενικά όταν πάμε για camping είμαι της άποψης δε πάω να παιδευτώ και προσαρμόζω τις ανάγκες μου όσο το δυνατόν καλύτερα στη συνθήκη αλλά και να δημιουργώ καλύτερη συνθήκη.
    υγ1: Μην είσαι κοντά σε δρόμο, μην είσαι κοντά σε τουαλέτες, κουζίνες bar, βρες σκιά καλή, αν έχεις χώμα ρίχνε νερό μέχρι την ώρα που ο ήλιος το στεγνώνει γρήγορα.
    υγ2: Πρόσεχε με το όχημα μεθυσμένους, παιδιά και ζώα.
    yg3: Πολλοί παρατάνε τα σκυλάκια τους φεύγοντας, αν τα γουστάρεις τα ζώα υιοθέτησε κάποιο από αυτά και πάρτο σπίτι σου μετά.

Rocknrolla ευχαριστώ γιά την πρόταση.εμείς λεμε η γιά Πάργα η γιά φοινικουντα.αποτι έχω διαβάσει κ τα δύο έχουν καλές κριτικές.δεν θυμάμαι τα ονόματα τώρα αλλά αν θες στα στέλνω πιο αργά μήπως τα γνωρίζεις

Sniper δεν έχω ιδέα.κ σίγουρα κάτι θα μου λείψει κ σίγουρα θα δυσκολευτω λιγοτην πρώτη μέρα αλλά δεν βαριέσαι.μπρος τα καλή κλπ...κατάλαβα τι λέτε.εγω δεν το διατύπωσα σωστά.υποστρώματα έχω κ έχω κατάλαβει την χρήση τους. Το πανί είναι που δεν ήξερα την χρήση του κ αν θα βολεύει αν βρέξει.
    nio1981

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    παιδες παρεξηγηθηκα μαλλον.φυσικα και περασα απο εκει.και εχω καταλήξει σε 2(κυριως απο τις κριτικές τους) .και απο εξοπλισμο ,οτι διαβασα εκει οτι χρειαζεται,σχεδον υπαρχει.στην οικογενεια γενικα.αλλα πχ αυτο το οτι κλεινεις δεν το βρηκα και ειναι σημαντικη λεπτομερεια.
    Σε ορισμένα camping, για να βρεις θέση τις ημερομηνίες που θέλεις θα πρέπει να "κλείσεις θέση". Σε άλλα πάλι, σου λέει έλα κι αν βρεις βάλε την σκηνή σου.
    επισης οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τοσο σπαστο τραπεζακι και καρεκλες για να μπορω να τα παρω μαζι μου.κ οκ...ο αλλος εγραφε και για φορητό ψυγειο....οκ δεν μας παιρνει:P.....τετοια τιπς ψαχνω
    Δες πχ στο site Δημητριάδης store
    .

Το ότι κάποιος δεν έχει ξεκινήσει από μικρός το camping αλλά το ξεκινάει στα 30+ δεν μου λέει κάτι. Αν το κάνει συνηδιτοποιημένα κι έχει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στο μυαλό του, όλα καλά θα πάνε.
    Από κει και πέρα, για κάποιους το camping είτε ελέυθερο (όταν είναι εφικτό) είτε μη, είναι τρόπος ζωής, νοοτροπίας και δεν το θεωρούν ταλαιπωρία. Για άλλους πάλι είναι. Κάποιοι στις διακοπές θέλουν παροχές, να μην κάνουν απολύτως τίποτα, γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν φάει πακέτο στη δουλειά. Δεν θα κατακρίνω κανέναν, δέχομαι όλες τις απόψεις, αλλά για μένα επιλέγω αυτό που θεωρώ καλύτερο.
    Έχω δοκιμάσει και το 5άστερο ολ ιν κλούσιβ και το 1000άστερο. Προτιμώ το 1000άστερο. Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι πρέπει να φάω συγκεκριμένη ώρα και πρέπει να προγραμματίσω την ημέρα μου βάσει αυτού. Για μένα είναι άγχος.

Όπως έχουν πει κι άλλοι στην αρχή δίνεις ένα καλό ποσό, αλλά αργότερα αν το συνεχίσεις γίνεται απόσβεση αυτού γρήγορα. Για info tips ρώτα άφοβα.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος
    Ελα μην ακούω χαζομάρες για ταλαιπωρία κτλ, το ελεύθερο camping σημαίνει διακοπές αρκεί να είσαι προετοιμασμένος και συνειδητοποιημένος.

Προετοιμασμένος = θα στερηθείς αρκετά από όσα έχεις στην άνεση του σπιτιού σου. Αλλιώς άστο, ψάξε για δωμάτιο ή μην ξεκινάς καν.
    Συνειδητοποιημένος = θα είσαι φιλοξενούμενος του μέρους που πας.
    Δεν σιχτιρίζεις για τα κουνούπια, τα μυρμήγκια, τα αγκάθια κτλ γιατί εσύ πας στο μέρος που αυτά υπάρχουν αιώνες τώρα.
    Ούτε θα αφήσεις το σκουπίδι σου ή το κ@λόχαρτό σου θαμένο να μην το βλέπει η πεθερά. Εκτός εάν θέλεις κάποιος να έρθει σπίτι σου, να χ3σει στο σαλόνι σου και να αφήσει και το κ@λοπάπερ κάτω από το χαλάκι σου. Σίχαμα ε??

Το λοιπόν παίρνεις τη μηχανή σου και τη παρέα σου και την κάνεις προς κάπου απροσδιόριστα, χαζεύεις παραλίες από ψηλά και όπου σου κάνει σταματάς και στήνεις. Μαθαίνεις και από 2-3 φίλους αν είναι ασφαλές το μέρος που πας κυρίως αν είσαι με κοπέλα. Αν πας με κάνα μαντράχαλο κολλητό σου δεν τρέχει και τίποτα, όσες φας και όσες δώσεις στη τελική (που δεν θα φας αλλά λέμε τώρα).
    Καλή διάθεση πάνω από όλα θέλει, μια σκηνή, έναν υπνόσακο και μια μπουκάλα νερό για αρχή. Το ρίσκο και ο φόβος που ίσως νιώσεις εάν στήσεις σε ερημιά, είναι μέρος της ιστορίας, λογικό, θεμιτό και αναμενόμενο.

Βγάζεις και καμιά φωτό να έχεις να θυμάσαι και καλές διακοπές..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2013-06-23 19.39.30.jpg 
Προβολές:	202 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	295254

Σελίδα 5 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τέλος οι απορίες... ήρθε το φως απο το Cosmopolitan:
    από vaska στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2010, 23:58
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 00:07