Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 100

Θέμα: Προβληματισμοί για 600άρι

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Στην θέση σου θα πήγαινα καρφί για καινούριο μηχανάκι από αυτά που έβγαλε η honda με τον 500αρη κινητήρα.
    Σκέφτηκα κι εγώ να το προτείνω.
    Αλλά πρώτον θα πάρει τα @@ μου σε μεταπώληση εκτός κι αν το κρατήσει κάποιο σεβαστό χρονικό διάστημα και το δώσει μετά.
    Και δεύτερον είναι αρκετά εκτός του μπάτζετ του για καινούρια και μτχ δε νομίσω να βρει.

Στα γκάζια και στην οδήγηση μπορεί να μην έχει εμπειρία. Στο τί του αρέσει στο μάτι όμως έχει όπως έχουμε και όλοι. Γι'αυτό και κρίνω άσκοπο να του προτείνουμε versys, transalp, cbf κλπ ακόμα και αν του "ταιριάζουν" περισσότερο.
    Το γούστο είναι γούστο κι ο άνθρωπος γουστάρει γύμνια και το δήλωσε. Τέλος. (περί του ποιό γυμνό είναι καταλληλότερο το συζητάμε)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    περί του ποιό γυμνό είναι καταλληλότερο το συζητάμε
    με το Ηθών και Λεσχών...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος

σαν κάτοχος μπορώ να σου πω ότι, αν θες ντε και καλά γυμνό, και σου αρέσει η φάτσα του φυσικά, θα στο πρότεινα ασυζητητί, καθώς και στο budget σου είναι, και ABS έχει, γραμμικό κινητήρα έχει, πολύ ευέλικτο είναι, και γενικώς αν την βρίσκεις να βλέπεις το μοτόρι, είναι πολύ καλή επιλογή

Η καλυτερη θα ελεγα,δεν το λεω γιατι μπορει να γινω γραφικος..
    Απο την αλλη οσο υποκειμενικο και αν ειναι το Hornet ειναι ποιο ωραιο,ειδικα απο το street triple..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spi900 Προβολή μηνύματος
    Η καλυτερη θα ελεγα,δεν το λεω γιατι μπορει να γινω γραφικος..
    Απο την αλλη οσο υποκειμενικο και αν ειναι το Hornet ειναι ποιο ωραιο,ειδικα απο το street triple..
    άμα ξηλώσεις τα φανάρια, του κοτσάρεις έναν ωραίο φακό μπροστά τότε μπορεί να μιλάμε για το πιο ωραίο γυμνό μηχανάκι ever

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Νέο μέλος
    Δε θα ήθελα να πάω σε καινούριο γιατί θεωρώ πεταμένα λεφτά την αρχική απαξίωση που τρώνε. Και επίσης δεν έχω το ρευστό να πάω σε καινούριο έτσι και αλλιώς (τι παίρνεις καινούριο με 5 χιλιάρικα εκτός από κάτι 250άρια; )
    Βασικά ένα NC 700 θα ήταν ό,τι πρέπει αλλά το κόστος του φεύγει.

Transalp θα πάει άχρηστο αφού χώμα δεν παίζει να μπω ποτέ (δεν είμαι φαν της χωμάτινης διαδρομής), Versys είναι ασφάλτινο αλλά το μπροστινό του φανάρι με ανακατεύει άσχημα.
    Γενικά δε με καίει να είναι ταξιδιάρα η μηχανή γιατί δεν πάω σχεδόν ποτέ ταξίδια, εκτός από μπάνιο/καφέ με φίλους στη Χαλκίδα ή μέχρι την Ανάβυσσο. Μεγάλη αδικία απ τη ζωή να μην έχεις ένα εξοχικό γμτ

Αντικειμενικά μ αρέσουν τα γυμνά αλλά δε θα έλεγα όχι σε ένα ελαφρώς φερινγκάτο στριτάδικο, όπως Bandit/Fazer.
    Εμφανισιακά μ αρέσει το Triple αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν είναι για μένα (ακόμα) ..
    Θα μου πείτε τώρα, ούτε τα Bandit/Fazer είναι για μένα ακόμα..

Τότε τι;! Σκούτερ για πάντα;

Κατά τη γνώμη μου η κατηγορία των γυμνών 600αριών είναι από τα καλύτερα σχολεία. Όλα τα κάνουν, ακόμα και ταξίδια αν η αντοχή σου απέναντι στον αέρα είναι στον μέσο όρο. Από τη στιγμή που έχεις ήδη κάποια εμπειρία οδήγησης δικύκλου, θα έλεγα να μην το φοβηθείς. Δεν είναι δα και τίποτα τέρατα δύναμης ή απόλυτου στησίματος. Όλα θα σου συγχωρήσουν μ@λ@κιούλες.
    Αν συνεχίζεις να κοιτάς στο πιο "σπορ" κομμάτι της συγκεκριμένης κατηγορίας, θα σου έλεγα για το τριπλάκι (άμα δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει ). Θα σου κάνει όλα τα χατήρια. Είτε αυτά είναι να ρολάρεις με 6η και 60 στο κοντέρ είτε να "λυσομανάς" σε κανένα στροφιλίκι. Το μποτιλιάρισμα δεν του πολυαρέσει και θα σου το δείξει.

Αν έχεις καμιά ερώτηση για το συγκεκριμένο, shoot. Ό,τι και να επιλέξεις πάντως, καλούς δρόμους!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgos19 Προβολή μηνύματος
    Κατά τη γνώμη μου η κατηγορία των γυμνών 600αριών είναι από τα καλύτερα σχολεία. Όλα τα κάνουν, ακόμα και ταξίδια αν η αντοχή σου απέναντι στον αέρα είναι στον μέσο όρο. Από τη στιγμή που έχεις ήδη κάποια εμπειρία οδήγησης δικύκλου, θα έλεγα να μην το φοβηθείς. Δεν είναι δα και τίποτα τέρατα δύναμης ή απόλυτου στησίματος. Όλα θα σου συγχωρήσουν μ@λ@κιούλες.
    Αν συνεχίζεις να κοιτάς στο πιο "σπορ" κομμάτι της συγκεκριμένης κατηγορίας, θα σου έλεγα για το τριπλάκι (άμα δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει ). Θα σου κάνει όλα τα χατήρια. Είτε αυτά είναι να ρολάρεις με 6η και 60 στο κοντέρ είτε να "λυσομανάς" σε κανένα στροφιλίκι. Το μποτιλιάρισμα δεν του πολυαρέσει και θα σου το δείξει.

Αν έχεις καμιά ερώτηση για το συγκεκριμένο, shoot. Ό,τι και να επιλέξεις πάντως, καλούς δρόμους!
    Ότι θα το δείξει πως δεν του αρέσει το μποτιλιάρισμα εννοείς ότι δεν κόβει το τιμόνι; Ανάβει η μηχανή; Πονάει η μέση/κώλος από τη στάση οδήγησης;
    Με τον αέρα με ένα καλό μπουφάν/κράνος παλεύεται διαδρομή με 120 όπως σε ένα μέσο γυμνό;
    Κραδασμοί κινητήρα; Απότομες αντιδράσεις;

Μιας και σε βρήκα, από έξοδα τι ζητάει; Τα σέρβις και τα λάστιχα σε τι επίπεδα κινούνται σε ετήσια βάση;

Πολλά τα ερωτήματα.

Ευχαριστώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kosarmy Προβολή μηνύματος
    Ότι θα το δείξει πως δεν του αρέσει το μποτιλιάρισμα εννοείς ότι δεν κόβει το τιμόνι; Ανάβει η μηχανή; Πονάει η μέση/κώλος από τη στάση οδήγησης;
    Με τον αέρα με ένα καλό μπουφάν/κράνος παλεύεται διαδρομή με 120;

Μιας και σε βρήκα, από έξοδα τι ζητάει; Τα σέρβις και τα λάστιχα σε τι επίπεδα κινούνται σε ετήσια βάση;

Ευχαριστώ
    Το τιμόνι δεν θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα πιστεύω. Δεν ξέρω βέβαια και πώς έχεις συνηθίσει να κινείσαι ανάμεσα στην κίνηση. Επιτόπιες μανούβρες πχ, ανάμεσα στα σταματημένα-μποτιλιαρισμένα, δεν μπορείς να τις κάνεις με την μία. Θα σε ανταμείψει όμως με το μικρό του (για την κατηγορία) βάρος.
    Σε μποτιλιάρισμα ανάβει... Ειδικά το καλοκαίρι το βεντιλατέρ του θα δουλεύει αρκετά.
    Οσον αφορά τη συντήρηση, υπολόγιζε όσα και για ένα ιαπωνικό 600άρι της κατηγορίας. Ίσως και λίγο πιο κάτω λόγω λιγότερων κυλίνδρων. Στα λάστιχα, μία από τα ίδια!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Γιατι δεν κοιταζεις και τα γυμνα με λιγοτερους κυλινδρους (και αλογα);
    Αν σου αρεσουν κ ολας νομιζω ειναι οτι πρεπει.
    MT-03
    xj6
    er-6
    monster

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgos19 Προβολή μηνύματος
    .... Δεν ξέρω βέβαια και πώς έχεις συνηθίσει να κινείσαι ανάμεσα στην κίνηση. Επιτόπιες μανούβρες πχ, ανάμεσα στα σταματημένα-μποτιλιαρισμένα, δεν μπορείς να τις κάνεις με την μία....
    Aυτό ακριβώς ενοούσα όταν έλεγα στο 1ο ποστ πως δεν κόβει το τιμόνι .Κόβει τόσο όσο σε ένα ss !

Εμένα όταν το είχα πάντως που είχα και εμπειρία με μηχανες πιο πριν με δυσκόλεψε να το συνηθίσω .....Σε ανταμήβει βέβαια στην Εθνική που πάει καλύτερα .

Όσο για την συντήρηση ...Και εγώ πιο λίγα έδινα από τα ανοίστηχα 4κίλυνδρα 600άρια .

Eξακολουθώ να πιστεύω πάντως πως δεν είναι κατάλληλο για αρχή .... Μιλάμε για μηχανάκι που ανοίγεις το γκάζι και σηκώνεται σούζα για πλάκα ....

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Γιατι δεν κοιταζεις και τα γυμνα με λιγοτερους κυλινδρους (και αλογα);
    Αν σου αρεσουν κ ολας νομιζω ειναι οτι πρεπει.
    MT-03
    xj6
    er-6
    monster
    εκεί που έλεγα να σε αντιπαθήσω, σε συμπάθησα στην τελευταία γραμμή του post σου

[...]
    Ή 675 ή monster.
    Κανένα δεν έχει ΑΒS αλλά δεν είναι απαραίτητο.

ΤΕΛΟΣ.

α, με σωστό εξοπλισμό και σύνεση στον δεξί καρπό όλα θα πάνε μια χαρά.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Μιλάμε για μηχανάκι που ανοίγεις το γκάζι και σηκώνεται σούζα για πλάκα ....
    είπαμε δικέ μου να υπερβάλουμε που και που, εσυ το παράκανες...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    ή monster.
    Ειδικά το 1000αρι με το φαρδύριγο τεπόζιτο...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Για σωματότυπο που ρώτησε πιο πριν ο stynikop είμαι ψιλομεγαλόσωμος, γύρω στο 1.90 και 85-90 κιλά.
    New data...

...processing...

...data processed.

Μπορεί να σ' αρέσουν τα γυμνά, αλλά με το μπόι σου δε θα σε βολέψουν και παίζει να ξενερώσεις.
    Κοίτα σε on off.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να σ' αρέσουν τα γυμνά, αλλά με το μπόι σου δε θα σε βολέψουν και παίζει να ξενερώσεις.
    Κοίτα σε on off.
    TA 700 μιας και δε γουσταρεις το χωμα

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. για το 600αρι
    από dimitris22 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 10:01
  2. Σκέψεις - Προβληματισμοί για αγορά μοτέρ
    από motaba στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2009, 16:15
  3. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2007, 11:23
  4. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ....
    από HELLSPIRIT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 23:14
  5. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2005, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ