Των Αdmins
Των Μods
Το forum έχει πάρει την κατηφόρα
Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων
Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα
Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης
Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω
Δεν ήξερα κανέναν
Ήταν πολλά χιλιόμετρα
Του γλάρου του AristidisZ
Δεν έχω πλέον μηχανή
Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Η αλήθεια είναι οτι έχω ελλατώσει τις επισκεψεις στο μοτο.γρ λογο χρόνου οπότε δεν ξέρω τι παιζει με τα fb και τις λεσχες, τις κλίκες και τις κομμουνες αλλα κατανοω οτι το 2μερο ήθελε φράγκα.
Γιατι σαν ημερήσια βόλτα το έκαναν μονο 2 άτομα?
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Εγώ λέω να πάμε σε άλλο thread να τα πούμε όλα αυτά. Ετοιμάζεται εντός ολίγου.
γιατι οχι εδω:http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137673 που εχουν ηδη ειπωθει καποια πραγματα;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Μα το διήμερο δεν ήταν υποχρεωτικό. Όποιος ήθελε και μπορούσε έμενε, αλλιώς επέστρεφε. Ίσως και όλη αυτή η ανεξαρτησία - ελευθερία στο πότε θα ξεκινήσει ο καθένας, η μη οργάνωση σε γκρούπ με συγκεκριμένη ώρα και τόπο αναχώρησης κλπ να την έκανε να μοιάζει σαν μια χαλαρή βολτούλα που "αν τελικά ξυπνήσω νωρίς πάω αλλιώς δε βαριέσαι αδερφέ".
Κι επίσης κανείς δεν διαφώνησε ότι όσοι πήγαν πέρασαν σούπερ, αλλά δεν θα την έλεγα επιτυχημένη ετήσια του moto.
Τις σκεψεις μου καταθέτω για προβληματισμό χωρίς καμία διάθεση για μομφή ή οτιδήποτε άλλο.
Άντε και στην επόμενη λοιπόν.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το αν εχουν κοντρες οι ομαδες μεταξυ τους...ασχετο,δεν αναφερθηκα σε αυτο,μιλησα καθαρα για το θεμα μοτο.γρ-ομαδες φβ.
Θα το πω ποιο απλα λοιπον ελπιζοντας....
Οταν μια ομαδα του φ.β. εχει κανει μεσα σε ενα καλοκαιρι 3 διημερα με μαξιμουμ μοτο 30 και μινιμουμ 10 και εχει παει απο Κρητη μεχρι Ανδρο..
οταν η αλλη ομαδα φ.β. κανει τριημερο και μαζευει 80 μοτο...και αλλες τοσες εχουν κανει αλλα τοσα...ΑΛΛΑ ολες αυτες ειναι παρεες που ξεκινησαν ειναι απο το μοτο.γρ δεν παει τιποτα στραβα?
Εγω αυτο που νομιζω ειναι πως ο κοσμος που στην περσινη-προπερσινη κ.λ.π. ετησια ακολουθησε το μοτο.γρ με το μπανερακι του (σαν παρεα του φ.β.) θα μπορουσε να ακολουθησει και φετος.
Αρκει να μας ενδιαφερουν και οι παρεες και τα γκρουπακια και οι παντες,δεν ειπα να γινουμε ολοι κολητοι μεταξυ μας,αυτο δεν υπαρχει ετσι και αλλιως πουθενα,λεω απλα να πλησιασουμε τις ομαδες,εκει θα μπει ο αυριανος ''νεος'',εκει ειναι και οι παλιοι.
malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.
Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα είναι τα λ7.
Άρα όσο πιο μπέιζικ μπορεί.
![]()
ανανήψαντας