Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Ουτε εγω ρε φιλε λεω οτι χαρηκες.Και δεν διαφωνω με αυτον που πυροβολησε η με αυτον που συμφωνει με αυτη την πραξη.Ουτε υποστηριζω οτι ο πιτσιρικας ειναι καμμια θεουσα.Ισως και να εχει αφαιρεσει ηδη καποια ζωη.Αλλα τι να κανουμε αν ειχα αλλη επιλογη μαλλον ,εγω,δεν θα το εκανα.
ρε παιδες,αν ο ανθρωπος ειχε αναγκη να φαει ας εμπαινε σε ενα περιβολι να παρει 2 τσαντες πορτοκαλο-μηλο-λαχανο-λεμονα!μηχανη πηγε να κλεψει και με τετοιο θρασος που δεν περιμενα ποτε οτι θα δω!αν δεν ειχε οπλο στο χερι του ο μπατσος δεν θα τον πυροβολουσε,η θα πυροβολουσε στο ποδι πχ(φανταζομαι).
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Συμφωνώ ότι η κοινωνία μπορεί να είναι άδικη και να αυξάνει τις πιθανότητες ένας εξαθλιωμένος να καταφύγει στο έγκλημα. Από εκεί και μετά όμως το αν θα γίνεις κλέφτης ή θα πας να καθαρίζεις σκάλες για τρεις κι εξήντα είναι επιλογή σου και αντίστοιχα δική σου ευθύνη. Επίσης χωράει μεγάλη συζήτηση πού σταματάει η ανάγκη και πού ξεκινάει η απληστία, ειδικά όταν πάντα θα υπάρχει κάτι που επιθυμείς και κάποιοι έχουν αλλά εσύ δε μπορείς να αποκτήσεις.
Το συγκεκριμένο θρασύτατο τσογλάνι ομολογώ πως δεν το λυπήθηκα καθόλου. Αυτό δεν ήταν απλή κλοπή, βιασμός ήταν.
Σου διέφυγε οτι το όπλο το είχε βάλει στο παντελόνι την ώρα που σήκωσε το μηχανάκι για να την κοπανήσει. Αρα είχε βγεί ξανά και ήταν έτοιμο προς χρήση.
Επίσης "ξεχνάμε" στις πολιτισμένες και ευγενικές χώρες που ζούμε, οτι οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ πιο τσαμπουκαλεμένοι, και το αν θα σε καθαρίσουν για να σου πάρουν ένα κινητό, είναι αδιάφορο.
Στη δε Βραζιλία, είναι γνωστό οτι στις φαβέλες δεν μπαίνουν για συλλήψεις, παρά μόνο ειδικές δυνάμεις με βαρύ οπλισμό μιας και η χρήση ακόμα και πολυβόλων είναι συνηθισμένη. Κάπου παίζουν και βιντεάκια από καταρριψη ελικοπτέρων από κατοίκους...
Ακάκιε, σαν κυβερνήτης του Κολοράντο μου ακούγεσαι...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
κι επειδη οντως πολλα παιζουν στις εκει χωρες (και οχι μονο πλεον) αν ο "δικος μας" ηταν εξισου τσαμπουκας και αλητης και εβγαζε εκεινος ενα οπλο και του την αστραφτε πριν προλαβει ο αλλος...
...ο μπατσος που βρεθηκε εκει και θα εβλεπε το πιο πανω σκηνικο τί θα έκανε?
πουτ δε χορνετ νταουν σλοουλι
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε